2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet yavuz da yağızda güzel, bakalım düşünmekteyiz önerilere açığızz kızlarrrrrr

ayy düşünemiyorum yaa, zor bir durum yatış yapıcaz neyseki daha çok bebeği görmeye geliyorlar
ama sen orda yatıyon aşşağısı off, gelen geçen hemşire doktor aşşağı bakıyor kanaması nasıl diye içindeki pislikleri atıyon sonuçta, arkadaşa öyle yaptılarr, sezeryan oldu hatta arkadaş sezeryana giderken sondaş takmışlar oda aşşağıda duruyor çıktıntan sonra bir müddet, poponada pamuk tıkıyorlar içindekiler çıksın diyeee, sezeryana gidene kadar bir sürü şeyy, offffff offffffff

çok mu pis olacaz ya hele sezaryanlıksan banyo da yok

evet cnm ama napalım bebişimiz için kaylanıcazz

geçmiş olsun kuzucum geçecek inşallah bebeğini düşünme kuzum sen o senden alıyor alacağını geçicek merak etme

sağol canım. benim burnum arada bir kanıyordu da bu kadar çok kan akmamıştı. burun kanaması normalmiş hamilelikte. ama akşam fışkırma gibi olunca sinirim bozuldu. baskı yüzünden oldu galiba. bebeğin gelişimi normal dedi doktor. o beslenir sen kendine dikkat et diyor.

evet canım seni rüyasında gören çok baksana. nasıl bir iz bırakıyorsun acaba bilinçaltımızda :))

canım benim bulantım yokken oluyor bu istifralar. garip bir durumdayım. birden geliyor çıkıyor. ortada bişi yokken ilaç içmek istemem. 3 ay 24 saat midem bulanıyordu ama bu kadar istifram yoktu. şaşırdım kaldım. bulantım geçti dedim istifra olayım arttı. doktora dedim. ilaçlarda yapabilir sabah içme dedi. farketmedi canım ya

çok sevindim canım. kız bebiş sayımız baya arttı. bir ara sayım yapalım. çin takvimi bende de tutmadı. iyikide tutmadı :)

enerjim iyi izin alma gereği duymadım canım ya sağol. elevit ve balık yağı kullanıyorum ama iştahımı etkilemediler. kan hapına gerek yok. istersen tekrar sayım yapalım dedi yok dedim. elevitte demir yeteri kadar varmış. kan hapı ihtiyacın olsa belli eder vücudun dedi. sen iyi görünüyorsun dedi. gözlerim çukurda ve etrafı morardı. doktor zayıflamışsın ondan dedi. bu demir eksikliği değilmiş. ben istiyorum yediğim çıkmasın. çünkü rahat yiyemiyorum. istemeye istemeye yiyorum. onlarda çıkıyor.

sağol canım. bebek iyi o besleniyor, vitaminleri alıyorum zaten. ama sinir bozucu işte. canım bir tek meyve ve cacık istiyor. günde 1 kiloya yakın meyve yiyorum. akşam dedim ne olur olmaz cacıkta yiyim oda engelleyemedi.

benimde aram iyi değildir kendileriyle çok iştah açar kilo aldırır ama bende öyle ben normalde gece yemeği yemem kan ilacı kullandıgım zaman gece kusu olurum mutfakta

Allahımmm ama bana kimse bunlardan bahsetmemişti gözüm korktu açıkçası

kızlar bu vitamin ve demir hapları artık standarta bağlanmış şekilde doktor sanki çok ilgiliymiş gibi gözükmek için veriliyor bence. benden 1,5 ay önde takip eden bir arkadaşım var ona elevit verdi doktor 1 ay sonra kız gitti 4 kilo almış eleviti bıraktırdı. kan hapı veriyorlar kan ölçümü yapmadan. benim doktorum üniversitede prof sürekli araştırma yapıyorlar benim demir değerim düşünce bana demir hapı verdi ona da tahlil yaptı. ki benim midem kötüydü ilacı içemeyebilirsin miden düzelince başla dedi ben içemedim bile bir süre. midemden rahatsızlanıp ilaç kullandığımda hiç istemedi suratı beş karış oldu, şimdi onu da bıraktırdı. 10 gün önce gittiğimde çok kilo almamışsın falan dedi suratı buruştu midenden dolayı biliyorum dedi ona rağmen bişey vermedi. kan haplarını almaya çalış dedi. kan hapları ve vitaminler iştah açar, kendileri kilo yapmazlar ama iştah açtıkları için bize çok kilo aldırırlar. düzenli besleniyorsanız, meyve bol tükeiyorsanız, kansızlığınızda yoksa boş yere almayın bünyemize zarar fıstıklarım:)

canım hayırlı olsun da pek sevinmedin gibi mi ya da burdan yanlış mı anlıyorum ben? kesin değil diye heyecan yapmadın heralde... çok şükür bebek sağlıklıymış canım, geçmiş olsun...

canım dikkat et kendine... inşallah hamileliğinin geri kalanı çok güzel ve sağlıklı geçer, sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin inşallah... dularımız seninle canım. Aeolun

Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)

bir prenses dahaaa geliyorrrrrrr

ahhh canım benimmm benim eşim de erkek istiyordu ama kızımıza o kadar alıştı kiii ben eminim erkek olsa da anca bu kadar sevinebilirdi... Rabbim hayırlısını versin öncelikle. 14+2 erken olabilir... benim 16.da bile yüzde seksen dedi doktor... Ama erkek için değil hayırlısı için dua et lütfen...

ayy inanmıyorum yaa. Tatlım bir bebeğe sahip olmak için ne gözyaşları akıttık, ne hayal kırıklıkları yaşadık, bence bu saatten sonra şu olsun bu olsun demek Rabbimizin gücüne gider... Ne hayırlıysa onu versin Allah diye samimi bir şekilde dua etmek gerekir bence... Bence ikinizde biraz daha ılımlı yaklaşın birbirinizin fikirlerine...

canımmm çok sevindimmm hayırlı olsun kızınnnnnn kız anaları olarak çoğalıyoruz pipiloşların anaları on göreee

canımmm çok sevindimmm hayırlı olsun kızınnnnnn kız anaları olarak çoğalıyoruz pipiloşların anaları ona göreee

milonacım peki demir hapı ve kan hapı yarı mı ? ayn ımı ?

folikasidi bırakalı çok oldu elevite geçince bıraktırdı doktor cnm,
demir hapı ile kan hapı farklı mı

Yok tatlım aynı şey ikisi de ama kan düzeyin iyiyse başlama doktorun başla demeden olur mu, bakılmadıysa da doktoruna sor bence tatlım

günaydın kızlarr

emeki arkadaşımızın cinsiyet belli olmuş bi kız daha geliyor ne güzel gözünüzaydın canım
kilo konusulmus heralde bende hızlı kılo almaya basladım cuma gunu doktora gıttım bugun tartıldım 300 gr daha fazla cıktım bu kadar kısa sürede önümüzdeki ay bıde tatıl olayımız var keısn alırım doktor benı fırcalıycak ıyıce yaa:18:

doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim

bence de yağız güzel biliyorsun ben de buğraya takmış durumdayım ama buğra deve demek değilmiş hz. muhammed in devesiymiş ayrıca turnakuşu demekmiş ama yinede yavuzu sevmedim

Allahımmm ama bana kimse bunlardan bahsetmemişti gözüm korktu açıkçası

Valla canım bende bilmiyordum, sezeryan oldu acı varmı diye soruyorduk hep meğer gidene kadar neler yapılıyormuş, yakın arkdaşım olunca tabi birde bende hamile olunca gittim hemen yanına bir bir anlattırdım ( ve gözüm korktuu sezeryandan, zaten yasaklandı da artık sezeryan isteğe göre yapmıycaklarmış, 7 kat kesiyorlar seni offfff bilemiyorum, güvendiğim biride detaylı olarak normal doğumu anlatsa yeni yaşayan biiri ? bir arkadaşımdan umutlydum doktoru allem etti kullem etti onuda almış sezeryan ile yok daha hiç çıkmadı bizim arakdaşlardan of off cnm

yaa işte elevit vitamin hadiii madem, kan hapı neden verdi ölçmeden demi, sana katılıyorum cnm bakalım doktora sorucam, kilo almayınca yazdı bunu bana kesinnnnnnn 1 kilo almışın 4 ayda amaa dedi, sonra gel bebeğe bakalım dedi bebeğe baktı maşallah çok güzel gelişimi dedi ölçümler yaptı filan, ama yinede kan hapı yazdı offf
lavinyacım demir hapı ile kan hapı farklı mı
biz kahvaltı yapalım bize az müsade

afiyetler olsun balımm,
balım yazınca bal canım çekti bak şimdi :44:

bence de yağız güzel biliyorsun ben de buğraya takmış durumdayım ama buğra deve demek değilmiş hz. muhammed in devesiymiş ayrıca turnakuşu demekmiş ama yinede yavuzu sevmedim

yağız benim oğluşumun ismi, yavuzda hayatbanagüzelin seçtiği aynı gidiyorlar isimleri de benzer olsun dedik karıştırmayalaım lütfen yağız efe benim

doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim

sabah git doktora aç karnına

ben hep sabah gidiyodum, en sağlıklı kilo sabah aç karnına tartıldığın kilo çünkü... gerçi bu sefer öğleden sonra gidicem

canımmm çok sevindimmm hayırlı olsun kızınnnnnn kız anaları olarak çoğalıyoruz pipiloşların anaları ona göreee

pipiloşşşş artın artınn eşit olalımm ne güzell kızçelerde lazımm pipiloşlarda lazımm

Yok tatlım aynı şey ikisi de ama kan düzeyin iyiyse başlama doktorun başla demeden olur mu, bakılmadıysa da doktoruna sor bence tatlım

aynı mı oh be :) düzeyimde bişi çıkmadı bu zamana kadr, sorucam cnım ben aklıma yatmayan bişiyi yapamam zatenn sağol tatlımm

sefmedin mi sennnn kuzumm tmm tmm henüz belirlemedik zatenn, buğra güzel bence, ama 2 tane buğra arkadaş var iri yarı ikiside :)

sağol canım. ama ya o okadar tatlı ki. gözümün önünden gitmiyor hareketleri. onlar iyi olsun canım, biz herşeye katlanırız.

geçmiş olsun kuzucum geçecek inşallah bebeğini düşünme kuzum sen o senden alıyor alacağını geçicek merak etme

öyleymiş doktorda öyle diyorda ama işte insan üzülüyor

biz kahvaltı yapalım bize az müsade

afiyet olsun, yarasın bebişine canım.

aman ya bu ara bu sitede problem mi var? bir sürü alıntı yapmıştım. yarısı gelmiş yarısı kalmış. gelenlerde karmakarışık. kusura bakmayın arkadaşlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…