pipiloşşşşartın artınn eşit olalımm ne güzell kızçelerde lazımm pipiloşlarda lazımm
aynı mı oh be :) düzeyimde bişi çıkmadı bu zamana kadr, sorucam cnım ben aklıma yatmayan bişiyi yapamam zatenn sağol tatlımm
sefmedin mi sennnn kuzumm tmm tmm henüz belirlemedik zatenn, buğra güzel bence, ama 2 tane buğra arkadaş var iri yarı ikiside :)
doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim
sabah git doktora aç karnına
ben hep sabah gidiyodum, en sağlıklı kilo sabah aç karnına tartıldığın kilo çünkü... gerçi bu sefer öğleden sonra gidicem
biz geldikkkmamaları yedik ne yedik söylemem geçen gün söylediğime pişman oldum zaten :26:çayı çok içiyorum ama bennn
soldaki ama alma yinede hakkımız yok
annesininbirtanesii
canım maşallah ne çok şey almışsın öyleeeee, seni gördükçe benim de alasım geliyorbebeci.com'u bilmiyodum ben çok güzel ve uygunmuş orası da...
doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim
Valla canım bende bilmiyordum, sezeryan oldu acı varmı diye soruyorduk hep meğer gidene kadar neler yapılıyormuş, yakın arkdaşım olunca tabi birde bende hamile olunca gittim hemen yanına bir bir anlattırdım( ve gözüm korktuu sezeryandan, zaten yasaklandı da artık sezeryan isteğe göre yapmıycaklarmış, 7 kat kesiyorlar seni offfff bilemiyorum, güvendiğim biride detaylı olarak normal doğumu anlatsa yeni yaşayan biiri ? bir arkadaşımdan umutlydum doktoru allem etti kullem etti onuda almış sezeryan ile yok daha hiç çıkmadı bizim arakdaşlardan of off cnm
yaa işte elevit vitamin hadiii madem, kan hapı neden verdi ölçmeden demi, sana katılıyorum cnm bakalım doktora sorucam, kilo almayınca yazdı bunu bana kesinnnnnnn 1 kilo almışın 4 ayda amaa dedi, sonra gel bebeğe bakalım dedi bebeğe baktı maşallah çok güzel gelişimi dedi ölçümler yaptı filan, ama yinede kan hapı yazdı offf
lavinyacım demir hapı ile kan hapı farklı mı
afiyetler olsun balımm,
balım yazınca bal canım çekti bak şimdi :44:
biz geldikkkmamaları yedik ne yedik söylemem geçen gün söylediğime pişman oldum zaten :26:çayı çok içiyorum ama bennn
bende aynen öyle yapıyorum canım akşam eşim için demlediğimde içmiyorum :26:afiyet olsun kuzum kahvaltıda iç diğer öğünlerde içme bebeğim dengelersin:)
pipiloşşşşartın artınn eşit olalımm ne güzell kızçelerde lazımm pipiloşlarda lazımm
aynı mı oh be :) düzeyimde bişi çıkmadı bu zamana kadr, sorucam cnım ben aklıma yatmayan bişiyi yapamam zatenn sağol tatlımm
sefmedin mi sennnn kuzumm tmm tmm henüz belirlemedik zatenn, buğra güzel bence, ama 2 tane buğra arkadaş var iri yarı ikiside :)
elbise olanııı
aa bende bilmiyodum bakayımm
burda da hamiş kıyafetleri var http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpReU1nPT0=&sid=qjl9v69gtugj820nortb5e84g6
canım wc ye git mutlaka, herşeyi çıkarmaya çalış. aç karınla git. ince şeyler giyin.(iç çamaşır dahil) saçına toka bile takma. tırnaklarını saçlarını kestir :)))) kesin 1 kilo atarsın :)))
HİLAL İYİDİR HİLALever armina demiştim canım hala çok beğeniyorum aslında ama anlamı tam olarak açık değil... google çeviriden baktım arapçada armina, ermeni demek. diğer anlamları (korkusuz,cesaretli) yoktu. çok iyi araştırmak lazım
serra çok güzel ama eşim pek beğenmedi... belli de olmaz gerçi
bana ilayda ya da hilal nasıl diye sordu dün, en son sareyi deyince bu da hoşuna gitti...
HEMŞOMM HOŞBULDUMcanımmmm hemşom gelmişşşşş
[
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
canım hayırdır noldu yaaa? merak ettik dün seni. neden raporluydu kiii???
Annesininbirtanesi ve beysalımm çok geçmiş olsunn, dikkat edin kendinize salgın var herhalde, çevremde de o kadar çok kişi var ki hastalanan. umarım çabucak atlatırsınız
canım geçmiş olsunnbu çiçekler oğluşumdan sizeeeeee , bizde merak ettik nerdesin diye, ohh annen bakar sana kendine gelirsin cnm, haydi yetişş bakalım
seni merak ettik canım. iyi olduğuna sevindim. ne oldu da rahatsızlandın?
emin misin bak alıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?