2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annesininbirtanesii

canım maşallah ne çok şey almışsın öyleeeee, seni gördükçe benim de alasım geliyor bebeci.com'u bilmiyodum ben çok güzel ve uygunmuş orası da...

pek iri çıkmazmış gibi geliyor bizden yani buğralar deve gibi oluyor öyle mi? benim ki olursa tarık buğra olacak ama bende de tam belli değil tabi ki diyorum ki yani bir fikrim var dün burdaki arkadaşıma da dedim begendigin isimleri koca koca yazacaksin ayrı ayrı kağıtlara bebişe seçtireceksin eliyle hangisini seçerse o ismi olacak diye ama önce sen bir ön eleme yapacaksın yani eliyle bilinçsizçe masaya falan vurur ya öyle işte nasıl fikir

doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim

aynı cıkman cok zor esranın deıdgı gıbı sabah ac gdıebılırsın ama ben o zamanda fazla cıktım kıyafet var sonucta en ıyısı evde tok ve kıyafetle tartılmak

biz geldikkkmamaları yedik ne yedik söylemem geçen gün söylediğime pişman oldum zaten :26:çayı çok içiyorum ama bennn

doktorda 81.1 çıkmıstım evde 82 cıkıyorumm bana bir taktik verinde doktorda aynı cıkayım fırça yemiyeyim

canım wc ye git mutlaka, herşeyi çıkarmaya çalış. aç karınla git. ince şeyler giyin.(iç çamaşır dahil) saçına toka bile takma. tırnaklarını saçlarını kestir :)))) kesin 1 kilo atarsın :)))

arkadaşım doktor öyle kafasına göre veremez bu hapı. ikidir doktoruma soruyorum. senin kanın yeterli diyor. baştaki testlere bakarak. hem kanın az olsa böyle duramazsın diyor. kilo almadığım halde bunu kana bağlamadı. neden gereksiz ilaç alayım ki. valla adam gibi beslensem elevitide almam.

ayrıca doğumdan korkma. son çare sezeryan doğum ama napalım. ben hamile kalmadan önce çok korkardım. şimdi diyorum bir an önce doğursam keşke. hamile olduğumu duyanlar Allah kurtarsın diyor. bu ne demek ya, kolay doğum yaşarsın inşallal diye temenni et dimi. sanki hapisaneye düştük. hatta ben epiduralsiz doğum istiyorum, analarımızın yaşadığı gibi. ama onuda eşim kabul etmiyor. bakalım hayırlısı

biz geldikkkmamaları yedik ne yedik söylemem geçen gün söylediğime pişman oldum zaten :26:çayı çok içiyorum ama bennn

aman canım ya takma kafana. ben hatırlamıyorum bile. kahvaltıda en fazla ne yenir ki? çayı çok içme. ben bardağımı doldurup iki yudum alıyorum bırakıyorum. hevesimi almış oluyorum.

sizin pipiloşlarınızı yerim ben

ya tabi ben hala yemedim o günden beri evde yapamıyorum koku evde kalacağı için eşim istemiyor dışardada yiyemedim rüyalarımda görüyorum halaaaaa

saol burcum toka takmim takı filanda saçlarımı salarım sabaha karsı kalkıp 2 bardak su 4 tanede kayısı yedim mi tamamdır

HİLAL İYİDİR HİLAL KENDİ ADIM DİYE DEMİYORUMM ÇOK SEVİYORUMM

canımmmm hemşom gelmişşşşş
HEMŞOMM HOŞBULDUM
[

canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsun tez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz

güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...

canım hayırdır noldu yaaa? merak ettik dün seni. neden raporluydu kiii???

Annesininbirtanesi ve beysalımm çok geçmiş olsunn, dikkat edin kendinize salgın var herhalde, çevremde de o kadar çok kişi var ki hastalanan. umarım çabucak atlatırsınız

canım geçmiş olsunn bu çiçekler oğluşumdan sizeeeeee , bizde merak ettik nerdesin diye, ohh annen bakar sana kendine gelirsin cnm, haydi yetişş bakalım

seni merak ettik canım. iyi olduğuna sevindim. ne oldu da rahatsızlandın?

canlarım bende sizi çok özledim..üşütmüşüm..geçen haftaki hiç olmayan mide bulantılarm sinyal veriyormuş zaten bana haftasonu iyice kötülendim...bacaklarım kollarım heryanım kırılıyordu sanki...bide baş edemediğim mide bulantısı...hemen 1kilo gitmiş bilee:44: demekki mide bulantısı böylee bişeymişş
beni merak etmenize çok duygulandım...hani sanaldi burasıı...hiçte değil...bildiğin dostlukk arkadaşlık bacılıkk var burdaa yaaa çok duygulandırdınız beni...

şimdi iyi sayılırım hamdolsun...dizlerim halen ağrıyor ama işe gelemeycekdurumda değildim..rapor hakkımı yemek istemedim daha sonra yine lazım olacaktırr eminim:44:

emin misin bak alıyorummm

evet soldakii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…