2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşin neden istemiyor ki :26:epidural normalde alt tarafın uyuşuk olduğu için ıkınmada zorluklar oldugunu duydum ben de canım

selam kızlar..:) Sanırım benim gibi sezeryandan korkanlar var aranızda ama ben bu hafta sonu bir nebzede olsa rahatladım sizede anlatayım belki sizede moral olur..cuma günü eltım doğum yaptı epidüralle sezeryan oldu ve çok rahattı..önce odasına aldılar üzerine ameliyat önlüğünü giydirdiler sondasını taktılar 1-2 dk sürdü zaten biraz bekledikten sonra tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye götürdüler orada oturduğu yerde eğilmesini istemişler ve hiç acı duymadan epidürali yapmışlar sadece belinde bir sıcaklık hissediyormuşsun sonra zaten belden aşağısını hissetmemiş 20dk sonra tatlı mı tatlı bebişmiz geldiondan 25dk sonrada eltim cıktı girdiğinden daha bile iyi çıktı hatta canı sıkılmış hatunun.:) sonra sedyeden yatağa aldılar bir süre ayaklarını falan hissetmedi 1saat sonra his geldi ayaklarına zaten ağrı kesici yapıyorlar sürekli çok iyiydi 2-3 saat sonrada yürümeye başladı ve gazını çıkardı artık her şey serbestti ben inanamadım hatta ağrın varda söylemiiyormusun falan diye üsteledim bile ama sadece ameliyat yeri klkarken oturuken acıyormuş onun dışında tuvaletinide yapıyo bebeğinide kucağına alıyo baya iyi yani onu görünce banada cesaret geldi ama ne yalan söyleyeyim ben de hala kararsızım..:)

saol burcum toka takmim takı filanda saçlarımı salarım sabaha karsı kalkıp 2 bardak su 4 tanede kayısı yedim mi tamamdır

burcunun taktikleri süperrrrmiş... bide ayaklarına ince ayakkabı giy babet gibi... saat falan da takma

soldaki alındı :)

canım rapor hakkı ne demek? o da mı sorun oluyor iş yerinde? hem sen hastaysan tabiki de alıcaksın raporunu. 4 ay bitti hala mide bulantınız var ya ben çok üzülüyorum yaa. Ne kadar kötü bişey çok iyi biliyorum...Neyse canım dikkat ediceksin artık kendine...

estağfirullahh yaaa bak hiç aklıam gelmedi buğralar deve gibi oluyor diyor pc başında güldürdün beniii gıı iyi de bebiş doğduğunda pek eli kolu hareket etmiyor :) nasıl seçecekkk anlamadım :44:

kızlar acil hangisini alıyım 10dakikam kaldııı

Eki Görüntüle 430864 Eki Görüntüle 430865

tatlım ikiside çok güzell

ben korkuyorum ama içimden bir hiss senin gibi normal doğur bişi olmuycakk, korktuğun gibi değil diyip duruyor
ayy evet Allah kurtarsın diyorlar belki zor olduğu için, birde eskiden kalma bir ağız alışkanlığı heralde bu genelde teyzeler diyor çünkü, eskiden doğumda ölüm oranları çokmuş sanırsam :18:
eşin neden istemiyor epiduralsiz ? epidurallede yok sakat kalırsın gibi şeyler diyorlar (((

sizin pipiloşlarınızı yerim ben

oyyy oyy , bizde sizin kızçeleriniziii

alyansla toka kupe kolye takmıcam zıbın bile giymicem sütyen birde ince badi ve eşofman giyerim kottnda vazgeçti

maşallah çok güzel geçirmiş eltin ama ben de son ana kadar zor olacağından eminim ama normal doğumu isticem... böyle bağıra çağıra yapıcam doğumumu inşallahh

canımm dinlen ayaklarını uzat öyle çalışş bizim bahanemiz var hamileyiz yaşasınnnn darısı isteyen herkeslerin basına aminnn

hemşom benimde kızım olucak inşAllah 13 + 1 de doktora gittik bebeğim çok görüntü vermedi doktor azcık zorladı pipi göremiyorum dedi 16 haziranda gel kesinleştirelim dedi

kayserililerin kızı oluyor bende senin gibi erkek bekliyordum kız diyince önce biraz sarsıldım sonra delimsin dedim ve şimdi çok mutluyum hamd olsunnnn kayınvalidemle eltim bayılacaklar bu habereee

ayy yesinler onu ne kadara aldın canım

ikisi 40'a geldi canım :) mymosa normalde çok pahalı ve çok kaliteli, uzaktan bile belli oluyor kalitesi... çok indirime girmiş markafonide.. sen de kaçırma :)

tatlım ikiside çok güzell

sağol canımmm tontiş tontiş yicem bacaklarını onunnn

alyansla toka kupe kolye takmıcam zıbın bile giymicem sütyen birde ince badi ve eşofman giyerim kottnda vazgeçti

takma takma.... keten ince pantolon giy canım eşorfman kalın olur hatta sen bi gecelikle git, üzerine sabahlığını alıp tartılırken çıkarman lazım ama

aman canım ya takma kafana. ben hatırlamıyorum bile. kahvaltıda en fazla ne yenir ki? çayı çok içme. ben bardağımı doldurup iki yudum alıyorum bırakıyorum. hevesimi almış oluyorum.
ben içmek istemesem bile içim istiyor çayı canım :26: kızlarda 9. ayda belki içerdim bunda çaydan vazgeçemiyorum

ya tabi ben hala yemedim o günden beri evde yapamıyorum koku evde kalacağı için eşim istemiyor dışardada yiyemedim rüyalarımda görüyorum halaaaaa
ah canım benim annen falan yapsaydı keşke

günaydınnn güzel annişşler.. nasılsınız bakalım??? biz çok şükür iyiyiz... dün kasık agrılarım vardı cok fena:26: sadece ayaga kalkınca oluyodu oturunca geciyodu. böyle bişey yaşayan var mı kızlar??? ayakta duramadım ama. güç bela duşa girdim. ondan sonra gecti. ama misafirlikte tekrar agrıdı. orda yuksek topuk giymiştim o da etkilemiş olabilir mi???
:26:bugun eşim istanbula gitti tam bir hafta buralarda yok.. neyseki annecim yanımda yanlızz değilim. bu arada cinsiyet için başka doktora görünmekten vazgecicem galiba kızlar. imkanım olursa ankaraya falan gidersem ayrıntılıya girerim. şimdi tekrar tekrar ultrasona girmek de içime sinmiyo sizce????
işte bizden böyle annişler siz neler yapıyosunuz dünden bu yana bakalımmmmm..

Eki Görüntüle 430873

bu 1-2 yaş içinnnn

Eki Görüntüle 430872

bu 6-12 ay içinnn

aldık :):)

Kız esra 1-2 yaş olanı bile aldın mı

cnım moralini bozmak istemem ama 2 yakın arkdaşım yaptı biri komple bayılırak ve o çok iyiiydi neşeliydi ilk günün akşamı kantine bile inmişti 24-25 yaşlarında,
2.cisi bu geçtiğimiz cumartesi günü belden oldu 28 yaşında ve yatağından kımıldayamıyor bebeğini kucağına almadan emziriyor hemde 2. gnü olamsına rağmen
anlıycan bence bünyeye göre değişiyor bu, herkese göre kolay zor , anlamadım o yüzden bünyeye göre değiştiği sonucuna vardım cnm

neyse Allahtan odada kimse yokk kızım bak senii ısıırırım ne tatlı şeysin sen öylee gecelik ve sabahlıkla haaaaaahaahahhahahahhaha

canım bencede ismin çok güzel. bakalım ne koyacağız bebişimizin ismini. ben zeynep istedim eşim istemedi. ortak karar olmalı mutlaka.

heralde merak edicez. koskoca gün yoktun. belli birşey vardı. kötüsünden korktuk. sıkı tut kendini. kasıklarını, ayaklarını. çabuk geçer inşallah.

Eki Görüntüle 430873

bu 1-2 yaş içinnnn

Eki Görüntüle 430872

bu 6-12 ay içinnn

aldık :):)

çok güzeller ya. güle güle giydir. ben son aylarda alıcam.

eşin neden istemiyor ki :26:epidural normalde alt tarafın uyuşuk olduğu için ıkınmada zorluklar oldugunu duydum ben de canım

epidural acıyı azaltıyor. eşim acı çekmemi istemiyor. ondan. belli zorlukları var epiduralin bende duydum. bakalım doktorla daha hiç konuşmadık. 24 haftada şeker yüklücez sonrada doğumu beklicez dedi doktor. bol bol konuşuruz.

inşallah hepimiz kolay atlatırız. güzel hikayeler var tabiki. etrafımda da güzel şeyler duyuyorum. hayırlısı inşallah.

kuzuumm sonra hepten cırcır olursannn

ya bırak kızı, fırça mı yesin.

evet ya buğra tanıdığım var ne bede onu odun gibi buluyorum. eşimde güzel isim demişti ben asla dedim. hem ikimizinde adına uyuyordu.

benim eşim mümkün olsa kendi doğuracak canım, kıyamıyor bana. en kolay ne ise o olsun istiyor. çok acı çekmeyim diye araştırmış o olsun diyor. bakalım kısmet

kızlar bana doktor kan hapı verdı prospektusunde aç karına çiğnenerek yutulcak denılıyor ama ben onu cogneyemem kı ac karına dırek yutuyorum sız nasıl kullanıyorsunuz

iyiyiz seker sen naptın kuafördeeee ağda filan yaptırdıysan ondan olmus olabilir bende oluyor çünkümmm topuklu giiyme canım ya tak tak cocukta suyun içinde zıplıyooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…