günaydınnn güzel annişşler.. nasılsınız bakalım??? biz çok şükür iyiyiz ... dün kasık agrılarım vardı cok fena:26: sadece ayaga kalkınca oluyodu oturunca geciyodu. böyle bişey yaşayan var mı kızlar??? ayakta duramadım ama. güç bela duşa girdim. ondan sonra gecti. ama misafirlikte tekrar agrıdı. orda yuksek topuk giymiştim o da etkilemiş olabilir mi???
:26:bugun eşim istanbula gitti tam bir hafta buralarda yok.. neyseki annecim yanımda yanlızz değilim. bu arada cinsiyet için başka doktora görünmekten vazgecicem galiba kızlar. imkanım olursa ankaraya falan gidersem ayrıntılıya girerim. şimdi tekrar tekrar ultrasona girmek de içime sinmiyo sizce????
işte bizden böyle annişler siz neler yapıyosunuz dünden bu yana bakalımmmmm..
Kız esra 1-2 yaş olanı bile aldın mı
neyse Allahtan odada kimse yokk kızım bak senii ısıırırım ne tatlı şeysin sen öylee gecelik ve sabahlıkla haaaaaahaahahhahahahhaha
kızlar bana doktor kan hapı verdı prospektusunde aç karına çiğnenerek yutulcak denılıyor ama ben onu cogneyemem kı ac karına dırek yutuyorum sız nasıl kullanıyorsunuz
kızlar bana doktor kan hapı verdı prospektusunde aç karına çiğnenerek yutulcak denılıyor ama ben onu cogneyemem kı ac karına dırek yutuyorum sız nasıl kullanıyorsunuz
fıstık bile doğum yaptıktan sonra sen neden yapamıyacakmışsın şekerim
amannnn bu neee bulemsuuuuu, vazgeçicem normal doğumdan aaaaaaaa37:
günaydın canımm. benim artık hiç ağrım yok çok şükür canım.. kendini fazla yormuş olabilirsin belki de... ama rutin ağrılar gibime geldi, takma kafana. önemli bişey yoktur umarım.
işte benimmm yenii kaderdaş arkadaşımmm... niltten sonra sende mi mervecimmmRabbim kavuştursun inşallah... Ahh ahh ben alıştım ayrılığa siz alışkın da değilsiniz... Zaman çabuk geçer inşallah.
ama ammaaa ya bebişim tontiş olursaaaaben bebekken tontişmişim çünkü ben 9-10 aylıkken giydiririm bakarsın bunları
Allahımmm kocan üstüne atlamazsa iyidirrr : "doktor bey sen bi çık bakıyım odadan "
ayy kız altı gitmişş komplee
Bucuu kız bu bebecide çok şeker şeyler varmışş benide yoldan çıkardınızzzz heeeeeeçok dadluu bayuldumm
Eki Görüntüle 430889 Eki Görüntüle 430890 Eki Görüntüle 430891 Eki Görüntüle 430892
ay hangilerini alimm :)
fıstık bile doğum yaptıktan sonra sen neden yapamıyacakmışsın şekerim
doğumdan çıkmış ya şavtı kaymış birazcık ama 2 günden ayağa kalkar inşşşben de gördüm bunlarııı ayıcıklı çok güzelmiş
ama anne fıstıkçığın haline bakkk :44:
canımm dinlen ayaklarını uzat öyle çalışş bizim bahanemiz var hamileyiz yaşasınnnndarısı isteyen herkeslerin basına aminnn
hemşom benimde kızım olucak inşAllah 13 + 1 de doktora gittik bebeğim çok görüntü vermedi doktor azcık zorladı pipi göremiyorum dedi 16 haziranda gel kesinleştirelim dedi
kayserililerin kızı oluyor bende senin gibi erkek bekliyordum kız diyince önce biraz sarsıldım sonra delimsin dedim ve şimdi çok mutluyum hamd olsunnnnkayınvalidemle eltim bayılacaklar bu habereee
doğumdan çıkmış ya şavtı kaymış birazcık ama 2 günden ayağa kalkar inşşş
ama amaaaa 75 tl den 19 tl ye inmişşşş nasıl dayanıyımmm mennnnnnnn
güle güle giysin yaramaz anne:) çok güzeller:)
günaydınnn güzel annişşler.. nasılsınız bakalım??? biz çok şükür iyiyiz ... dün kasık agrılarım vardı cok fena:26: sadece ayaga kalkınca oluyodu oturunca geciyodu. böyle bişey yaşayan var mı kızlar??? ayakta duramadım ama. güç bela duşa girdim. ondan sonra gecti. ama misafirlikte tekrar agrıdı. orda yuksek topuk giymiştim o da etkilemiş olabilir mi???
:26:bugun eşim istanbula gitti tam bir hafta buralarda yok.. neyseki annecim yanımda yanlızz değilim. bu arada cinsiyet için başka doktora görünmekten vazgecicem galiba kızlar. imkanım olursa ankaraya falan gidersem ayrıntılıya girerim. şimdi tekrar tekrar ultrasona girmek de içime sinmiyo sizce????
işte bizden böyle annişler siz neler yapıyosunuz dünden bu yana bakalımmmmm..
cnım moralini bozmak istemem ama 2 yakın arkdaşım yaptı biri komple bayılırak ve o çok iyiiydi neşeliydi ilk günün akşamı kantine bile inmişti 24-25 yaşlarında,
2.cisi bu geçtiğimiz cumartesi günü belden oldu 28 yaşında ve yatağından kımıldayamıyor bebeğini kucağına almadan emziriyorhemde 2. gnü olamsına rağmen
anlıycan bence bünyeye göre değişiyor bu, herkese göre kolay zor , anlamadım o yüzden bünyeye göre değiştiği sonucuna vardım cnm
Bana sabah aç karna iç dedi çok mide bulantısı yapınca akşam yatmadan aç karna içiyorum ama çiğneme falan yok benim hapta su ile içiyorum normal
canım kesinlikle tok karnına bol suyla yut... çiğnemek zorunda değilsin onu... mideni bulandırır
cnım moralini bozmak istemem ama 2 yakın arkdaşım yaptı biri komple bayılırak ve o çok iyiiydi neşeliydi ilk günün akşamı kantine bile inmişti 24-25 yaşlarında,
2.cisi bu geçtiğimiz cumartesi günü belden oldu 28 yaşında ve yatağından kımıldayamıyor bebeğini kucağına almadan emziriyorhemde 2. gnü olamsına rağmen
anlıycan bence bünyeye göre değişiyor bu, herkese göre kolay zor , anlamadım o yüzden bünyeye göre değiştiği sonucuna vardım cnm
esraaaaaaa kız bu bebecide çok şeker şeyler varmışş benide yoldan çıkardınızzzz heeeeeeçok dadluu bayuldumm
Eki Görüntüle 430889 Eki Görüntüle 430890 Eki Görüntüle 430891 Eki Görüntüle 430892
sağoll canımmm arkadaşım..tatlı hamişimmmm
canımmmm geçmişii ancak akşam okuaybildim...uzandığım yerden baktım PC'ye...epeycee sohbet etmişinizz....ama dedim kesin haber vardır bizim kızçelerrdenn....
canımmm biliyorum o şok anını ama şimdi hissettiğin mutluluguda biliyorumm emin olabilirsinnşok anı hep çevre baskısından,
allah esirgesinnyaa hiç olmasaydı evladımızrabbim bizi bi evlatla mükafatlandırdı....biz haşa ondan daha iyisinimi bilecez diyorum ben çevremde saçma sapan konuşan tipler olursaaa
benim kayınvalidem şaşılacak derecede normal karşıladı:44: Rabbim galiba yüzüme baktı...bu kulum kaldıramaz gereksiz tepkileri dedi ve ağzını bağladı, gözünü yumdu kadıncağazınn:44:
seninkilerde ne derse desin aldırma...Tövba haşa Rabbimden daha iyisinimi bileceksiniz, kızlar olmadan erkek doğuracak analarda olmuyor de çıkkk işin içinden
Esrammm yılda 20 gün rapor hakkımız var...diğer türlü heyet raporu almak gerekiyor..dünkünü aile hekimimizden aldık...
nasıl yani felç mi oldu
canım cokkk gecmiş olsun. inan tam yazcaktım bu kız nerelerde diye. valla yokluğun çok belli. bizi buralarda yanlız brakmaaaacanlarım bende sizi çok özledim..üşütmüşüm..geçen haftaki hiç olmayan mide bulantılarm sinyal veriyormuş zaten banahaftasonu iyice kötülendim...bacaklarım kollarım heryanım kırılıyordu sanki...bide baş edemediğim mide bulantısı...hemen 1kilo gitmiş bilee:44: demekki mide bulantısı böylee bişeymişş
beni merak etmenize çok duygulandım...hani sanaldi burasıı...hiçte değil...bildiğin dostlukk arkadaşlık bacılıkk var burdaa yaaaçok duygulandırdınız beni...
şimdi iyi sayılırım hamdolsun...dizlerim halen ağrıyor ama işe gelemeycekdurumda değildim..rapor hakkımı yemek istemedimdaha sonra yine lazım olacaktırr eminim:44:
evet soldakii
yok tatlımmm yaa sadece fön çektirdimiyiyiz seker sen naptın kuafördeeeeağda filan yaptırdıysan ondan olmus olabilir bende oluyor çünkümmm topuklu giiyme canım ya tak tak cocukta suyun içinde zıplıyooorrr
günaydın canımcımmm.... benim de hiç oolmazdı belki de o yuzden büyüttüm. ama jinekolog bi akrabamızı arayıp sorduk. olabiliyomuş genişlemeden dolayı... idrar yollarında iltihap var mı die bi kaç soru sordu falan.. ama zaten hamilelikle alakalı okudugum bi kitapta da genişlemeden bahsediliyo. galiba o yuzden.
günaydın canımm. benim artık hiç ağrım yok çok şükür canım.. kendini fazla yormuş olabilirsin belki de... ama rutin ağrılar gibime geldi, takma kafana. önemli bişey yoktur umarım.
işte benimmm yenii kaderdaş arkadaşımmm... niltten sonra sende mi mervecimmmRabbim kavuştursun inşallah... Ahh ahh ben alıştım ayrılığa siz alışkın da değilsiniz... Zaman çabuk geçer inşallah.
Bucuu kız bu bebecide çok şeker şeyler varmışş benide yoldan çıkardınızzzz heeeeeeçok dadluu bayuldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?