2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Eki Görüntüle 430883
işte size doğum yapan fıstık

amannnn bu neee bulemsuuuuu, vazgeçicem normal doğumdan aaaaaaaa 37:

günaydın canımm. benim artık hiç ağrım yok çok şükür canım.. kendini fazla yormuş olabilirsin belki de... ama rutin ağrılar gibime geldi, takma kafana. önemli bişey yoktur umarım.

işte benimmm yenii kaderdaş arkadaşımmm... niltten sonra sende mi mervecimmm Rabbim kavuştursun inşallah... Ahh ahh ben alıştım ayrılığa siz alışkın da değilsiniz... Zaman çabuk geçer inşallah.

Kız esra 1-2 yaş olanı bile aldın mı

ama ammaaa ya bebişim tontiş olursaaaa ben bebekken tontişmişim çünkü ben 9-10 aylıkken giydiririm bakarsın bunları

neyse Allahtan odada kimse yokk kızım bak senii ısıırırım ne tatlı şeysin sen öylee gecelik ve sabahlıkla haaaaaahaahahhahahahhaha

Allahımmm kocan üstüne atlamazsa iyidirrr : "doktor bey sen bi çık bakıyım odadan"

kızlar bana doktor kan hapı verdı prospektusunde aç karına çiğnenerek yutulcak denılıyor ama ben onu cogneyemem kı ac karına dırek yutuyorum sız nasıl kullanıyorsunuz

Bana sabah aç karna iç dedi çok mide bulantısı yapınca akşam yatmadan aç karna içiyorum ama çiğneme falan yok benim hapta su ile içiyorum normal

kızlar bana doktor kan hapı verdı prospektusunde aç karına çiğnenerek yutulcak denılıyor ama ben onu cogneyemem kı ac karına dırek yutuyorum sız nasıl kullanıyorsunuz

canım kesinlikle tok karnına bol suyla yut... çiğnemek zorunda değilsin onu... mideni bulandırır

fıstık bile doğum yaptıktan sonra sen neden yapamıyacakmışsın şekerim

ben de gördüm bunlarııı ayıcıklı çok güzelmiş

fıstık bile doğum yaptıktan sonra sen neden yapamıyacakmışsın şekerim

ama anne fıstıkçığın haline bakkk :44:

sağoll canımmm arkadaşım..tatlı hamişimmmm
canımmmm geçmişii ancak akşam okuaybildim...uzandığım yerden baktım PC'ye...epeycee sohbet etmişinizz....ama dedim kesin haber vardır bizim kızçelerrdenn....
canımmm biliyorum o şok anını ama şimdi hissettiğin mutluluguda biliyorumm emin olabilirsinn şok anı hep çevre baskısından,

allah esirgesinnyaa hiç olmasaydı evladımız rabbim bizi bi evlatla mükafatlandırdı....biz haşa ondan daha iyisinimi bilecez diyorum ben çevremde saçma sapan konuşan tipler olursaaa

benim kayınvalidem şaşılacak derecede normal karşıladı:44: Rabbim galiba yüzüme baktı...bu kulum kaldıramaz gereksiz tepkileri dedi ve ağzını bağladı, gözünü yumdu kadıncağazınn:44:

seninkilerde ne derse desin aldırma...Tövba haşa Rabbimden daha iyisinimi bileceksiniz, kızlar olmadan erkek doğuracak analarda olmuyor de çıkkk işin içinden

Esrammm yılda 20 gün rapor hakkımız var...diğer türlü heyet raporu almak gerekiyor..dünkünü aile hekimimizden aldık...

günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım,
benım 2 gundur karnıma agrı gırıp duruyordu dün doktorumu aradım ,çok hızlı yemek yememelısın ve gaz yapıcı seylerden
uzak dur dedı mesela erık sımdılerde cok var erık yeme dedı bende dun baya bı erık yemıstım.aranızda karnına sancı gıren varsa
gaz sancısı olurmus o merak etmeyın yanı..

ama amaaaa 75 tl den 19 tl ye inmişşşş nasıl dayanıyımmm mennnnnnnn

Eki Görüntüle 430873

bu 1-2 yaş içinnnn

Eki Görüntüle 430872

bu 6-12 ay içinnn

aldık :):)
güle güle giysin yaramaz anne:) çok güzeller:)

topuklu giyme canım bu etkilemiştir ama karın büyürkende ağrıların olur endişe etme bende de çok sık oluyor ardına göbişim büyüyor hemen:)

korkmayalım kızlar psikolojimizi kötüye değil iyiye motive edelim hep. iyi düşünelim, iyi olsun:) annişlerimiz nasıl doğurmuş bizi:)

Bana sabah aç karna iç dedi çok mide bulantısı yapınca akşam yatmadan aç karna içiyorum ama çiğneme falan yok benim hapta su ile içiyorum normal

canım kesinlikle tok karnına bol suyla yut... çiğnemek zorunda değilsin onu... mideni bulandırır

tesekkur ederım kızlar cıgneyemem zaten onu ya:))) ama kılo yaptıgı yazılmıs hep bende 1 gun alıp 1 gun almıyım bıdahakı doktor kontrolume kadar.kılo yapıyosa bana zararlı zaten:))

nasıl yani felç mi oldu

Günaydın annelerrr

Geçmişi okuyarak gelmek ne kadar zor yahu... Amma çok yazmıssınız yine...

Vitaminlerden bahsetmişsiniz benim doktorum içinde demir folik asit ve b12 bulunan bir ilaç verdi sadece bunu kullan fazlasına gerek yok dedi. Ayrıca Mide bağırsak vb.. gibi (ilaçtan dolayı) rahatsızlık hissetmedim..

Yani işin özü benim doktorda fazla ilaca karşı

eşiimde bu huzursuzlugumu anladı yavrum " onlar kadın değil mi kendi cinsiyetleri ne acaba bosver ben kız istihyordum şükür Allaha walla bak diyede yemin ediyor hamd olsunnnn

haklısın canımmm Allah korusun ya olmasaydı bebişimizz darısı ablamın kuzenimin basınaa

canım cokkk gecmiş olsun. inan tam yazcaktım bu kız nerelerde diye. valla yokluğun çok belli. bizi buralarda yanlız brakmaaaa
iyiyiz seker sen naptın kuafördeeee ağda filan yaptırdıysan ondan olmus olabilir bende oluyor çünkümmm topuklu giiyme canım ya tak tak cocukta suyun içinde zıplıyooorrr
yok tatlımmm yaa sadece fön çektirdim zaten gitmeden vardı agrım. ay ben topukludan nasl vazgeccem çok seviyoruumm:26: ama yavrum için feda olsunnnn
günaydın canımcımmm.... benim de hiç oolmazdı belki de o yuzden büyüttüm. ama jinekolog bi akrabamızı arayıp sorduk. olabiliyomuş genişlemeden dolayı... idrar yollarında iltihap var mı die bi kaç soru sordu falan.. ama zaten hamilelikle alakalı okudugum bi kitapta da genişlemeden bahsediliyo. galiba o yuzden.
Ah canımmmm tam tersi. elendiğimden beri alışkınım ben 15 günde bir hep şehir dısında nerdeyse.. ama tabi 2 gün gidip geliyo veya günü birlik. bu kadar uzun nadirdir. yine de alıştımm başımın caresine bakıyorum. bebiş doğunca daha cok hissederiz ama:26:
:26::26:

aaaayyyyy harikaaaa 2. şapkalı takımm ve ayıcıklı tuluma hasta oldummmmm ben de mi alsamkiii. hala tek bişey alamadım kızlar. cinsiyet konusuna takıldıgımdan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…