2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba arakadaşlar ben topiğinizin takipçisiiyim bütün sohbetlerinizde varım ama yazmayı her zaman yapamıyacağım için
katılmıyordum.Rabbim bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar sizinle sıkıntımı paylaşmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

3 gündür ağlama krizleri geçiriyorum içim şişti ağlamaktan yaaaaaaaaa hep böylemi olucak çıldırırım herhalde

canım hormonlar yapıyor bunu bize ve yapacak bişeyimiz yok sanırım :26:

canım günde neredeyse yarım kilo erik yiyorum. hem mideme iyi geliyor hemde aç kalmıyorum sayesinde. abur cubur atıştırmak yerine atıyorum ağzıma sürekli, karın ağrıları normal dedi doktor. bebek yer açıyormuş kendine. rahim genişliyormuş. hergün başka yerim ağrıyor.

selam canım. iyiyiz bizde çok şükür. güzel kızım sürekli ben burdayım diyor. tepiyor annesini. ayağa kalkarken benimde bazen ağrıyor. hızlı kalkınca oluyor canım. yavaşça kalk emi. bide tuvaletimi tutarsam çok ağrıyor. tutma bile denmez aslında geldimi hemen gitmem gerekiyor.

Allah kavuştursun canım, eşin kazasız belasız gelsin. bekleyebilirsen bekle canım. hem bebeğin biraz daha büyür net bir şey öğrenirsin.

kızlarr kocişimee sonunda Lierac çatlak jeli aldırdım 2 tane gittigidiyor.com dan 67,80 TL ilgilenenlere duyurulurrr

canım o zaman aktif katılımcı olmanı tavsiye ederiz, inan birçok psikolojik sorunumuzu burda çözüyoruz... benim mutluluğuma mutluluk kattı burdaki arkadaşlarım. İyi ki varlar. İnan bana yazdıkça için açılıyor, arkadaşlarınla konuştukça daha olumlu oluyorsun, daha mantıklı yaklaşıyorsun olaylara... bence sen bizle takıl biraz, bak nasıl geçiyor ağlama nöbetlerin

mrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi ( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz

bana doktorum vermedi sonra kan testinde demirim 6 çıkınca sadece onu verdi kuzum:)

hmm tamam tatlım... sonuçta almayan pek yok sanırım

Eki Görüntüle 430911
bu bebişin ikizide esmer di dün bahsettiğim batmanlının bebeği bu erkek olan sarısın mavi gözlü kız ise esmer yeşil gözlüydü

vay bee maşallah barekallah... şaşırdım gerçekten

kızlarr kocişimee sonunda Lierac çatlak jeli aldırdım 2 tane gittigidiyor.com dan 67,80 TL ilgilenenlere duyurulurrr

canım çatlakların olmadı ama dimi? ben zeytinyağı kakao yağıyla devam edicem sanırım yaa...

canım hormonlar yapıyor bunu bize ve yapacak bişeyimiz yok sanırım :26:

farkındayım durduramıyorum benim adamda delirdiğimi düşünecek yakında zaten ondan nefret ediyorum diye birsürü mesajlar atıp

sonrada ağlayarak özür diliyorum herhalde sonunda bana sanadaaa hamileliğinede falan diyecek gibi sınırda :18: :2:

geçmiş olsun canım inş bebişine bişey olmaz dualarım seninle

günaydın
dr.dan geldik cinsiyetimizi öğrendikk veee
veee???????

al canım nolacakk Gaye Bebe Papyonlu Erkek Bebek Tulumu - Bebek Giyim - Bebeci :) erkekler değişmedi pek bir annesinin bir tanesi değişti

bende topuklu giyiyordum şimdi ara ara giyiyorum hatta ayağımda var şimdi :)

Eki Görüntüle 430908 Eki Görüntüle 430909
kızlar bakın ikiz bebişlereeeeeee 2 aylık oldular artık
oyy maşallahhh yalancı ikizler :)

Eki Görüntüle 430908 Eki Görüntüle 430909
kızlar bakın ikiz bebişlereeeeeee 2 aylık oldular artık

Allahım allahım bunlar ne tatlı şeyler maşallah maşallah
Dün akşam eşime dedim bende Rüzgar doğsun sonraki kardeşi ikiz olur belki diye, adam şaşırdı "tugba sen hamileliği sevdin galiba istersen aralkarında 9 ay olsun" diyor.. Ama bunları görse oda benim gibi düşünür kesinn

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğini sana bağışlasın inşAllah zaruri ihtiyaçlar dısında ayağa kalkma canımm Allahım korusun bizleride bebeklerimizi de

2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
o kadar sevindik ki anlatamam:))
zaten hep kız doğmuştu içimize nedendir bilinmez:)eşim de çok sevindi..:)
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez

Allah korusun canım yaa az kaldı hamileliğin yarısına gelmeye hiç ayakta durma pc'den de uzak dur devamlı yat dinlen bol bol kitap oku uyu, dinlen. Allahım bebişini sana bağışlasın

hayırlı olsun canımm son aldıgımız haberler hep kız ne güzel Allah bağışlasın bebeklerimiziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…