ikizler tatlım ama alakaları yok değil mibunlar ikizler miazıcık benzeselerdi barii
kızlar peki aranızda demir hapı ve elevit kullanmayan var mı, doktoru vermeyen???????
canım hormonlar yapıyor bunu bize ve yapacak bişeyimiz yok sanırım :26:Merhaba arakadaşlar ben topiğinizin takipçisiiyim bütün sohbetlerinizde varım ama yazmayı her zaman yapamıyacağım için
katılmıyordum.Rabbim bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar sizinle sıkıntımı paylaşmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
3 gündür ağlama krizleri geçiriyorumiçim şişti ağlamaktan yaaaaaaaaa hep böylemi olucak çıldırırım herhalde
günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım,
benım 2 gundur karnıma agrı gırıp duruyordu dün doktorumu aradım ,çok hızlı yemek yememelısın ve gaz yapıcı seylerden
uzak dur dedı mesela erık sımdılerde cok var erık yeme dedı bende dun baya bı erık yemıstım.aranızda karnına sancı gıren varsa
gaz sancısı olurmus o merak etmeyın yanı..
günaydınnn güzel annişşler.. nasılsınız bakalım??? biz çok şükür iyiyiz ... dün kasık agrılarım vardı cok fena:26: sadece ayaga kalkınca oluyodu oturunca geciyodu. böyle bişey yaşayan var mı kızlar??? ayakta duramadım ama. güç bela duşa girdim. ondan sonra gecti. ama misafirlikte tekrar agrıdı. orda yuksek topuk giymiştim o da etkilemiş olabilir mi???
:26:bugun eşim istanbula gitti tam bir hafta buralarda yok.. neyseki annecim yanımda yanlızz değilim. bu arada cinsiyet için başka doktora görünmekten vazgecicem galiba kızlar. imkanım olursa ankaraya falan gidersem ayrıntılıya girerim. şimdi tekrar tekrar ultrasona girmek de içime sinmiyo sizce????
işte bizden böyle annişler siz neler yapıyosunuz dünden bu yana bakalımmmmm..
Merhaba arakadaşlar ben topiğinizin takipçisiiyim bütün sohbetlerinizde varım ama yazmayı her zaman yapamıyacağım için
katılmıyordum.Rabbim bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar sizinle sıkıntımı paylaşmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
3 gündür ağlama krizleri geçiriyorumiçim şişti ağlamaktan yaaaaaaaaa hep böylemi olucak çıldırırım herhalde
bana doktorum vermedi sonra kan testinde demirim 6 çıkınca sadece onu verdi kuzum:)
Eki Görüntüle 430911
bu bebişin ikizide esmer didün bahsettiğim batmanlının bebeği bu erkek olan sarısın mavi gözlü kız ise esmer yeşil gözlüydü
kızlarr kocişimee sonunda Lierac çatlak jeli aldırdım 2 tane gittigidiyor.com dan 67,80 TL ilgilenenlere duyurulurrr
canım hormonlar yapıyor bunu bize ve yapacak bişeyimiz yok sanırım :26:
geçmiş olsun canım inş bebişine bişey olmaz dualarım seninlemrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
veee???????günaydın
dr.dan geldik cinsiyetimizi öğrendikk veee
canım cokkk gecmiş olsun. inan tam yazcaktım bu kız nerelerde diye. valla yokluğun çok belli. bizi buralarda yanlız brakmaaaa
yok tatlımmm yaa sadece fön çektirdimzaten gitmeden vardı agrım. ay ben topukludan nasl vazgeccem çok seviyoruumm:26: ama yavrum için feda olsunnnn
günaydın canımcımmm.... benim de hiç oolmazdı belki de o yuzden büyüttüm. ama jinekolog bi akrabamızı arayıp sorduk. olabiliyomuş genişlemeden dolayı... idrar yollarında iltihap var mı die bi kaç soru sordu falan.. ama zaten hamilelikle alakalı okudugum bi kitapta da genişlemeden bahsediliyo. galiba o yuzden.
Ah canımmmm tam tersi. elendiğimden beri alışkınım ben 15 günde bir hep şehir dısında nerdeyse.. ama tabi 2 gün gidip geliyo veya günü birlik. bu kadar uzun nadirdir. yine de alıştımm başımın caresine bakıyorum. bebiş doğunca daha cok hissederiz ama:26:
:26::26:
aaaayyyyy harikaaaa 2. şapkalı takımm ve ayıcıklı tuluma hasta oldummmmm ben de mi alsamkiii. hala tek bişey alamadım kızlar. cinsiyet konusuna takıldıgımdan:26:
oyy maşallahhh yalancı ikizler :)
mrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
mrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
o kadar sevindik ki anlatamam:))
zaten hep kız doğmuştu içimize nedendir bilinmez:)eşim de çok sevindi..:)
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?