yarın 9'a giriyoruz :) büyüyoruz gittikçe:)
hadi bakalım hayırlısı ne kadara mal olacak fiyatları biliyor musun?
2500 tl imiş herşey dahil geçen hafta arkadaşım doğurdu medicana ise 3000 tl
hahaha kapılardan sımıyacaz bence kızlar benimde şimdiden sanki 4 aylık hamileymişim gibi göbeyimvar burda bi arkadşımvar hatta o 5 aylık hamile benim göbeyim ondan daha büyük inana biliyomusunuz hahaha:
ama bahar yorgunluğu ve hamilelik gerçekten ikiside bizi çarptı sanıyorum..
sanırım çarpıldık evet ama bende birilerini çarpsam noluuur
benım son adet tarhm 6 subattı ozaman benımkı 6 haftalıkmı 7 haftalıkmı.bıde dr benı 8 hafta olunca kalp atsları ıcın cagrdı ama ben dayanamadm bugun gtcm dra.duyabılırmıyımkı.bıde kan degerm 4500kn karnımdan görememıştı bebegı alttn bkmıstı 3-4 haftlıktı bıde onu merak edıyorum karnımdan göruncekmı dıe eger karnımdan yıne göremezse bu sorun mu??
benım son adet tarhm 6 subattı ozaman benımkı 6 haftalıkmı 7 haftalıkmı.bıde dr benı 8 hafta olunca kalp atsları ıcın cagrdı ama ben dayanamadm bugun gtcm dra.duyabılırmıyımkı.bıde kan degerm 4500kn karnımdan görememıştı bebegı alttn bkmıstı 3-4 haftlıktı bıde onu merak edıyorum karnımdan göruncekmı dıe eger karnımdan yıne göremezse bu sorun mu??
[ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?
maaşallah 9 haft da 9 ay gibi geçer umarım
[ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?
2500 tl imiş herşey dahil geçen hafta arkadaşım doğurdu medicana ise 3000 tl
arkadaşım medicanada çalışıyor doğum paket fiyat 2300 tl idi artmış demek ki. 2500 tl ye doktor parası da dahil mi, paket içinde neler var?
canım bende 2009 yılında Ahmet ERDEM e gitmiştim. o zamanlar gazi hastanesindeydi. şimdi orada çalışmıyor galiba sen nereye gidiyorsun yani muayenehanesi nerede. ben şimdi lütfü öndere gidiyorum. birde tahlil leri nerede yaptırıyorsun?
arkadaşım medicanada çalışıyor doğum paket fiyat 2300 tl idi artmış demek ki. 2500 tl ye doktor parası da dahil mi, paket içinde neler var?
medicanayı pek bilmiyorum ama sanırım özel sağlık sigortamız karşılamasa da bizim iş yerine indirim yapıyorlardı daha tam araştırmadım ama hrs de herşey dahil 2500 müş
canım tahlilleri yazmayı unutmuşum temel kan tahlillleri aile hekimimde yaptırdım (eltim aile hekimim), bazı hormon ve hepatit testlerini de ahmet hoca gaziye yönlendirdi. diğer testeri de gazide yaptıracak onlara para vermiyoruz.
ya kızlar çin takvimi diye bişey varmışş baktınız mı bilmiyorum.. cinsiyetler tutuyo demişlerdi bana. Hatta bikaç arkadaşımın tuttu..Gerçi sağlıklı,özürsüz kusursuz olsun cinsiyet önemli değil ama bakanınız varmı?
medicanayı pek bilmiyorum ama sanırım özel sağlık sigortamız karşılamasa da bizim iş yerine indirim yapıyorlardı daha tam araştırmadım ama hrs de herşey dahil 2500 müş
anladım canım. ben de özel sağlık sigortası yaptırdım aralıkta ki doğumu karşılasın diye ama bebek süpriz olunca iptal ettirdim :) 5000'i geçecek gibi doğum olayı muayeneler, doğum için doktor ve hastane parası :)
ben baktım kız çıkıyor :) bakalım bir kaç ay sonra doğruluğunu teyit ederiz:) sen baktın mı?
anladım canım. ben de özel sağlık sigortası yaptırdım aralıkta ki doğumu karşılasın diye ama bebek süpriz olunca iptal ettirdim :) 5000'i geçecek gibi doğum olayı muayeneler, doğum için doktor ve hastane parası :)
ben hamile olduğumu bilmeden böyle bir beklentim bile yoktu bu kaza sonucu oldu. rüyamda güya ben hamileymişim ve karnımda oğlan varmış diye gördüm hayırlısı. ve üstelik ben üstüne gördüm bir bklentimin olması imkansızdı.
benim işyerim yüzde 90nı karşılıyor sigortanın ben sadece 19 tl veriyorum ama doğum içinde yok
ben hamile olduğumu bilmeden böyle bir beklentim bile yoktu bu kaza sonucu oldu. rüyamda güya ben hamileymişim ve karnımda oğlan varmış diye gördüm hayırlısı. ve üstelik ben üstüne gördüm bir bklentimin olması imkansızdı.
benim işyerim yüzde 90nı karşılıyor sigortanın ben sadece 19 tl veriyorum ama doğum içinde yok
aynı olmuş biizm seninle ya :) valla parayı pulu gözüm görmüyor artık kırk tane doğurmyacaz bir tane doğuracaz diyorum o da güzel olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?