2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
[ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?[/QUOTE]

canım bende 2009 yılında Ahmet ERDEM e gitmiştim. o zamanlar gazi hastanesindeydi. şimdi orada çalışmıyor galiba sen nereye gidiyorsun yani muayenehanesi nerede. ben şimdi lütfü öndere gidiyorum. birde tahlil leri nerede yaptırıyorsun?

işin ilginci sabah kalkınca dümdüz, öğle yemeğinden sonra şişmeye başlıyor, akşama davul gibi oluyor. 7 aylık hamile gibi geziyom ortada[/QUOTE]

heheh:

sanırım çarpıldık evet ama bende birilerini çarpsam noluuur

bana uyar canım birlikte halledelim şu işi :):)

mervecik benimde son adet tarihim 5 şubat seninle aramızzda 1 günvar canım inşallah duyarsın kalp atışlarını bende bu cumartesi gidecem
kan değerin nezaman 4500 dı peki canım..
sorun değilki vajinal ultrasonun hiç 1 tehlikesiyok merak etme ..

Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe buradan hesaplayabilirsin canım 6+2 günlük. oluyor 6. hafta bitmiş 7. hafta içindesin canım:)

[ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?

canım bende 2009 yılında Ahmet ERDEM e gitmiştim. o zamanlar gazi hastanesindeydi. şimdi orada çalışmıyor galiba sen nereye gidiyorsun yani muayenehanesi nerede. ben şimdi lütfü öndere gidiyorum. birde tahlil leri nerede yaptırıyorsun?[/QUOTE]

balgatta koru hastanesinin arkasında, bir bina var canım orada gazinin hocaları yer tutmuş, orada koruya da doğuma gidiyorlar. istersen adres ve telefon veririm canım..

[ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?

canım bende 2009 yılında Ahmet ERDEM e gitmiştim. o zamanlar gazi hastanesindeydi. şimdi orada çalışmıyor galiba sen nereye gidiyorsun yani muayenehanesi nerede. ben şimdi lütfü öndere gidiyorum. birde tahlil leri nerede yaptırıyorsun?[/QUOTE]

canım tahlilleri yazmayı unutmuşum temel kan tahlillleri aile hekimimde yaptırdım (eltim aile hekimim), bazı hormon ve hepatit testlerini de ahmet hoca gaziye yönlendirdi. diğer testeri de gazide yaptıracak onlara para vermiyoruz.

selam kizlar Allah'in izniyle bende kasim annesi olucam benide ekleyin.bende kasim dogumluyum bebegimde insallah olucak.

canım tahlilleri yazmayı unutmuşum temel kan tahlillleri aile hekimimde yaptırdım (eltim aile hekimim), bazı hormon ve hepatit testlerini de ahmet hoca gaziye yönlendirdi. diğer testeri de gazide yaptıracak onlara para vermiyoruz.[/QUOTE]

benim testlerim iyi çıktı tüm çocuk hastalıklarını geçirdim ve ailem öğretmen olduğundan ne olur olmaz diye hepatit b aşımda vardı hepsine karşı dayanıklıymışız şükür

ya kızlar çin takvimi diye bişey varmışş baktınız mı bilmiyorum.. cinsiyetler tutuyo demişlerdi bana. Hatta bikaç arkadaşımın tuttu..Gerçi sağlıklı,özürsüz kusursuz olsun cinsiyet önemli değil ama bakanınız varmı?

benim testlerim iyi çıktı tüm çocuk hastalıklarını geçirdim ve ailem öğretmen olduğundan ne olur olmaz diye hepatit b aşımda vardı hepsine karşı dayanıklıymışız şükür[/QUOTE]

benim bağışıklığımda iyi çok şükür, hepatit aşısı oldum mu anımsamıyorum ama genel taramada yapılan hepatit takibi normaldi. gebelerde istenilenlere bakıyor doktor, sonucu da o alacak ben göremiycem 16 nisana kadar :) olumsuz bir şey olursa arar zaten:)

ben baktım kız çıkıyor :) bakalım bir kaç ay sonra doğruluğunu teyit ederiz:) sen baktın mı?

Kızlar hepinize günaydınnnnnn...:)

herkes cumartesiyi bekliyor sanırım. ben de heyecan yapmaya başladım. benim de 13,30'da randevum. korkular başladı. allahım beklemek ne kadar zor. allah hepimizin hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…