2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
o kadar sevindik ki anlatamam:))
zaten hep kız doğmuştu içimize nedendir bilinmez:)eşim de çok sevindi..:)
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez
hmm tamam tatlım... sonuçta almayan pek yok sanırım
vay bee maşallah barekallah... şaşırdım gerçekten
canım çatlakların olmadı ama dimi? ben zeytinyağı kakao yağıyla devam edicem sanırım yaa...
hayırlı olsun canımm son aldıgımız haberler hep kız ne güzel Allah bağışlasın bebeklerimiziiiii
he he he demek 9 ay bari olsun araların da öyle miAllahım allahım bunlar ne tatlı şeyler maşallah maşallah
Dün akşam eşime dedim bende Rüzgar doğsun sonraki kardeşi ikiz olur belki diye, adam şaşırdı "tugba sen hamileliği sevdin galiba istersen aralkarında 9 ay olsun" diyor.. Ama bunları görse oda benim gibi düşünür kesinn
kızın hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun büyüsün inşşş2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez
mrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
hmm tamam tatlım... sonuçta almayan pek yok sanırım
tatlım kan testi yaptır gerekiyorsa al:)
güle güle büyüt 2 kız iyidir canım:) biz de 3 kız kardeşiz güzelliğini anlatamam sana:)
sıparıs verdıgım cıhaz geldı su bebek kalp atısını dınlemek ıcın ebebekten dun sıparıs vermıstım geldı ama ılk denememm basarısız:)) göbekten bebege ulasamadım sanırım
mrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
ben daha doktora gidecek gibi gözükmüyorum canımmbulemsu sen ne zaman gidiyorsun dr.a :)topicde en çok seni merak ediyorum laf aramızda
canım ben kakao kayısı badem bebe yağı kullanıuorum sürekli göbeğime yanlar hamile kalmadan once hafif hafif çatlıyordu hala devam ediyor bir umutla bunu kullanıcam umarımm catlamam artık
Mervecim ilk denemede bende duymamıştım.. Tam göbekten tutma göbeğin altından tut birazda bastır o zaman duyacaksın.
Mervecim ilk denemede bende duymamıştım.. Tam göbekten tutma göbeğin altından tut birazda bastır o zaman duyacaksın.
kızlarr kocişimee sonunda Lierac çatlak jeli aldırdım 2 tane gittigidiyor.com dan 67,80 TL ilgilenenlere duyurulurrr
sıparıs verdıgım cıhaz geldı su bebek kalp atısını dınlemek ıcın ebebekten dun sıparıs vermıstım geldı ama ılk denememm basarısız:)) göbekten bebege ulasamadım sanırım
farkındayım durduramıyorum benim adamda delirdiğimi düşünecek yakında zaten ondan nefret ediyorum diye birsürü mesajlar atıp
sonrada ağlayarak özür diliyorum herhalde sonunda bana sanadaaa hamileliğinede falan diyecek gibi sınırda :18: :2:
hmm anladım canım... o zaman çok düzgün kullan bebişim kremlerini... hergün duşta mutlaka keseyle ov, çok önemli bu... kese sayesinde selülitim yok benim valla. bi de duştan çıkınca hemen kurulanma, bırak su üstünde kurusun... güzelce yağlan sonra da...
amcamın kızı çok güzel ve bilmiş ama sessiz biridir anneannesine çekmiş galiba canım bende fark ettim bebiş çok tatlı duruyor erkek olan ise varmı bana yan bakan der gibi bakıyorcanım geçmiş olsun. inşallah evde bacaklarını uzatmış dinleniyorsundur. Bebeğini Allah sana bağışlasın arkadaşım.senin geçen bebeğimin boyu 20 cm dedin, doktoruma söyledim imkansız dedi. şimdi 25 cm diyorsun. canım doktorun baş popo mesafesinin üzerine bacak boyunu mu ekliyor?
valla bende çok sevindim. tek çocuğum olacaksa kızım olsun derdim, kızdan sonrası farketmez derdim. çok şükür kızımız geliyor bizimde. evde iki kız ay ne büyük mutluluk. çok özendim canım ya. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
bulemsuuuuuuuu o bebekler ne güzeller öyle ya. kız bebek çok güzel poz vermiş. çok akıllı bir bebiş olacak bak görürsün :))
canım geçmiş olsun. inşallah evde bacaklarını uzatmış dinleniyorsundur. Bebeğini Allah sana bağışlasın arkadaşım.senin geçen bebeğimin boyu 20 cm dedin, doktoruma söyledim imkansız dedi. şimdi 25 cm diyorsun. canım doktorun baş popo mesafesinin üzerine bacak boyunu mu ekliyor?
valla bende çok sevindim. tek çocuğum olacaksa kızım olsun derdim, kızdan sonrası farketmez derdim. çok şükür kızımız geliyor bizimde. evde iki kız ay ne büyük mutluluk. çok özendim canım ya. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
bulemsuuuuuuuu o bebekler ne güzeller öyle ya. kız bebek çok güzel poz vermiş. çok akıllı bir bebiş olacak bak görürsün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?