2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Gözünaydın canımm evde iktidar hanımların oldu desene
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

sıparıs verdıgım cıhaz geldı su bebek kalp atısını dınlemek ıcın ebebekten dun sıparıs vermıstım geldı ama ılk denememm basarısız:)) göbekten bebege ulasamadım sanırım

canım ben kakao kayısı badem bebe yağı kullanıuorum sürekli göbeğime yanlar hamile kalmadan once hafif hafif çatlıyordu hala devam ediyor bir umutla bunu kullanıcam umarımm catlamam artık

bulemsu sen ne zaman gidiyorsun dr.a :)topicde en çok seni merak ediyorum laf aramızda

hayırlı olsun canımm son aldıgımız haberler hep kız ne güzel Allah bağışlasın bebeklerimiziiiii

sağol canım:)benim okulda 3 kişyiz hamile aynı aydayız 3ümüz de kız bebek bekliyoruz sanırım ay kıza döndü
şimdi isim telaşı başlar bizde:)kızımın adı elif beyza ona uygun bi isin lazım bize:44:

he he he demek 9 ay bari olsun araların da öyle mi
kuzenimin kızının ikizleri canım bunlar ilk hamileliğinde ikiz bebekleri oldu rabbim verdi küçük annemize bu ikizleri biri babaya biri anneye benziyor
kızın hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun büyüsün inşşş

geçmiş olsun canım dikkat et bundan sonra yolculuğa çıktın, eşinde bu konuda çok yardımcı olmadı sana inşallah bundan sonrası için ders olur. işe falanda gitme gerekirse yat sürekli:)

sıparıs verdıgım cıhaz geldı su bebek kalp atısını dınlemek ıcın ebebekten dun sıparıs vermıstım geldı ama ılk denememm basarısız:)) göbekten bebege ulasamadım sanırım

Mervecim ilk denemede bende duymamıştım.. Tam göbekten tutma göbeğin altından tut birazda bastır o zaman duyacaksın.

canım geçmiş olsun. inşallah evde bacaklarını uzatmış dinleniyorsundur. Bebeğini Allah sana bağışlasın arkadaşım.senin geçen bebeğimin boyu 20 cm dedin, doktoruma söyledim imkansız dedi. şimdi 25 cm diyorsun. canım doktorun baş popo mesafesinin üzerine bacak boyunu mu ekliyor?

valla bende çok sevindim. tek çocuğum olacaksa kızım olsun derdim, kızdan sonrası farketmez derdim. çok şükür kızımız geliyor bizimde. evde iki kız ay ne büyük mutluluk. çok özendim canım ya. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

bulemsuuuuuuuu o bebekler ne güzeller öyle ya. kız bebek çok güzel poz vermiş. çok akıllı bir bebiş olacak bak görürsün :))

bulemsu sen ne zaman gidiyorsun dr.a :)topicde en çok seni merak ediyorum laf aramızda
ben daha doktora gidecek gibi gözükmüyorum canımm
ay herkesler beni merak ediyor ben herkeslerden çok merak ediyorum ama benim bebiş hep saklanacak gibime geliyordayısının sözünü tutacak allahın verdiğine karıstırtmayacak

canım ben kakao kayısı badem bebe yağı kullanıuorum sürekli göbeğime yanlar hamile kalmadan once hafif hafif çatlıyordu hala devam ediyor bir umutla bunu kullanıcam umarımm catlamam artık

hmm anladım canım... o zaman çok düzgün kullan bebişim kremlerini... hergün duşta mutlaka keseyle ov, çok önemli bu... kese sayesinde selülitim yok benim valla. bi de duştan çıkınca hemen kurulanma, bırak su üstünde kurusun... güzelce yağlan sonra da...

canım ben ilk denememde doktorun ultrason cihazını tuttuğu yere tuttum hemen buldum. göbeğin baya altına koy. karnına su damlat. su olmadan duyulmuyor. biraz gezdir. bulursun.

tatlım geçmiş olsun, ( dikkat etmelisin kendine

canım seni çok iyi anlıyorum dün resmen çıldırmıştım, eşimle pazara gittik herkese laf sokuyordum
eve geldim kabın kapağını kapatamdım sinirden çöpe attım (( neler neler yaptım Allahtan alttan aldı
birde tutturdum magnum reklamındaki kıza bakıyorsun diyee eşime, töbe töbe iyimisin demeye başladı iyice çıldırdın dedi (( aşkım bak hamilelikten felan dedi sonra halime ikimizde deliler gibi güldkkk geçti :)))))))))

:) canım 2. kızın hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tamamdır esram en son çıkmadan kuru kese yapıyorsun değğil mi

sağolun kızlar ya benim de 2 kız bir erkek kardeşim var:))kız kardeş gibisi yok kandimden biliyoum ben de:))
hepimizinkiler sağlıkla gelsin inş.

amcamın kızı çok güzel ve bilmiş ama sessiz biridir anneannesine çekmiş galiba canım bende fark ettim bebiş çok tatlı duruyor erkek olan ise varmı bana yan bakan der gibi bakıyor

cnm ben iki hafta geç döllenme olmuştu ya bebegim maşalah gününü tamamlıyo yani ben nerdeyse ekimin 25 şine dogum olacak yani tam günü çözemedim daha bende anlamadım 230 gr olmasıda şaşırdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…