2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yedim cikolatamı içtim suyumu grdim dr.odasına:)sıkıysa saklasın kednini cadı:)kıpır kıpır durmadı hıç:)
110 gr. mış tam gebelik takvimindeki ölçüsü bu arada:)

yedim cikolatamı içtim suyumu grdim dr.odasına:)sıkıysa saklasın kednini cadı:)kıpır kıpır durmadı hıç:)
110 gr. mış tam gebelik takvimindeki ölçüsü bu arada:)
yok anam ben son gittiğimde koca bir çikolata yedim ama doğum kanalına ayaklarını dayayınca görmeye imkan yok dedi doktorum
önceki gidişimde aç karnına olmasına rağmen çok hareketliydi
bu gidişime bakalım bakalım birde ayrıntılıda kesin belli olur belkide

ayyy canım sen naptın öyleeeeeeee, yazık adama

sen benim yaptığımı bilsen
Sabah kızın bri çok güzel giyinmiş iskeleye doğru yürüyor. Eşime "Ayy kız ne güzel giyinmiş lolipop şeker gibi olmuş " dedim.. Aaa nerde ben görmedim dedi bakındı ...
Bende neyi arıyon önüne bak diye bir şarladım.. Adamda şaşırdı hem bak diyosun hem kızıyosun diye

canım ben ilk denememde doktorun ultrason cihazını tuttuğu yere tuttum hemen buldum. göbeğin baya altına koy. karnına su damlat. su olmadan duyulmuyor. biraz gezdir. bulursun.

bebeyagı vardı ondan surdum benım alan genıs oldugu ıcın bebısı bul bulabılırsen yanı ama denemeye devam:))

dur bende akşama kıskançlık yapayım su kocama adam zaten benden tırsıyor son günlerde

canım seni çok iyi anlıyorum dün resmen çıldırmıştım, eşimle pazara gittik herkese laf sokuyordum
eve geldim kabın kapağını kapatamdım sinirden çöpe attım (( neler neler yaptım Allahtan alttan aldı
birde tutturdum magnum reklamındaki kıza bakıyorsun diyee eşime, töbe töbe iyimisin demeye başladı iyice çıldırdın dedi (( aşkım bak hamilelikten felan dedi sonra halime ikimizde deliler gibi güldkkk geçti :)))))))))

aynı durumdayım 2 günlüğüne annesine gitti izmire burnundan getirdim deli deli mesajlar arayınca ağlamalar delirttim adamı duramadı geliyor.
yaptığımada üzüldüm ordakileride üzdüm ne yapayım anlasınlar halimi artık normalde asla böyle değil mülayimim içimdeki manyak dışarı fırladı sanki

biri film sormuştu dikkat bebek var filmin ismi 2 hafta önce kocişle gittik harika ve eğitici bir film kapişşşş kesin gidin

normalde göbeğime sadece aynadan uzaktan bakarım ne akdar olmuş fark var mı diye dün ilk kez otururken inceledik göbeğimin altında sol tarafta bi şişkinlik var başcığımı benim bebeğimin o, resmen çıkıntı oluvermiş hep bakarım artık :))

şu isim konusunda da yağız buğra çok sevdiğim isimler burda bahsi geçmeden önce bizim aile arasında da konusu geçmişti bu isimlerin, yalnız şöyle bi durum var ki ğ türkçe bir karakter, ben herhalde noktalı karakterlere vs.. dikkat ederek bir tercih yapacağım.... bakalım daha isim mevzusu için erken, sabırla bekliyoruz........

öpücüklerrrrrr

[h=6]DrHakanCoker"]Hakan Çoker ne demiş kızlar
[/h][h=6]Sezaryen bir kurtarma ameliyatıdır. Bu yüzden en sevdiğim ameliyatlardan biridir. Anne ve bebeği kurtarır. Karşı olduğumuz nokta gereksiz yapılmasıdır. Gereksiz yapıldığında , hele daha da kötüsü buna ek olarak planlı olarak önceden yapıldığında anne ve bebeklere daha fazla zarar verdiğini artık biliyoruz. Çözüm 6 yıldan bu yana anlatmaya çalıştığımız gibi eğitimdedir. Eğitimde temel amaç korkuların giderilmesi ve ilaç dışı rahatlatıcı tekniklerin öğretilmesidir. Kendi bedenine ve bebeğine güvenen kadın doktoruna da güven vermeyi öğrenir. Doktorlar kendine güvenen ve sorumlulukları paylaşan her anneye yardımcı olacaktır. Çözüm samimiyettedir, ebelik sistemindedir ve doğuma hazırlık eğitimlerindedir.

[/h]

Son düzenleme:
burcu kaju ben bu dopleri kullanamadım ya nasıl kullanıyorsunuz kendi kalbimi bile çok az duyuyorum bebek hiç yok yanlış yaptığım bişey mi var acaba off

için fesat seninnnnnn ne geliyor söyleeeee kuru kese ıslatmadan kuru kuruya mı keseliyorsun en son ıslak halinle demek istedimmmm

söylememmmm

yok canım yaaa hani zeytinyağlı sabunlar var ya onla sabunluyorum heryerimi, sonra keseyle ovuyorum işte... özellikle belimi, iç ve arka bacaklarımı... ama kese kuru değil

Bunu söyleyecek anneler aranıyor " YOLUMDAN ÇEKİLİN, DOĞUM BENİM İŞİM"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…