- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
ben daha doktora gidecek gibi gözükmüyorum canımm
ay herkesler beni merak ediyor ben herkeslerden çok merak ediyorum ama benim bebiş hep saklanacak gibime geliyordayısının sözünü tutacak allahın verdiğine karıstırtmayacak
ya rahat bırakın şu bbebekleride uyusunlar yüzsünler sularındaaaa
tamamdır esram en son çıkmadan kuru kese yapıyorsun değğil mi
yok anam ben son gittiğimde koca bir çikolata yedim ama doğum kanalına ayaklarını dayayınca görmeye imkan yok dedi doktorumyedim cikolatamı içtim suyumu grdim dr.odasına:)sıkıysa saklasın kednini cadı:)kıpır kıpır durmadı hıç:)
110 gr. mış tam gebelik takvimindeki ölçüsü bu arada:)
canım seni çok iyi anlıyorum dün resmen çıldırmıştım, eşimle pazara gittik herkese laf sokuyordum
eve geldim kabın kapağını kapatamdım sinirden çöpe attım(( neler neler yaptım Allahtan alttan aldı
birde tutturdum magnum reklamındaki kıza bakıyorsun diyee eşime, töbe töbe iyimisin demeye başladı iyice çıldırdın dedi(( aşkım bak hamilelikten felan dedi sonra halime ikimizde deliler gibi güldkkk geçti :)))))))))
tatlım geçmiş olsun,( dikkat etmelisin kendine
canım seni çok iyi anlıyorum dün resmen çıldırmıştım, eşimle pazara gittik herkese laf sokuyordum
eve geldim kabın kapağını kapatamdım sinirden çöpe attım(( neler neler yaptım Allahtan alttan aldı
birde tutturdum magnum reklamındaki kıza bakıyorsun diyee eşime, töbe töbe iyimisin demeye başladı iyice çıldırdın dedi(( aşkım bak hamilelikten felan dedi sonra halime ikimizde deliler gibi güldkkk geçti :)))))))))
:) canım 2. kızın hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım ben ilk denememde doktorun ultrason cihazını tuttuğu yere tuttum hemen buldum. göbeğin baya altına koy. karnına su damlat. su olmadan duyulmuyor. biraz gezdir. bulursun.
dur bende akşama kıskançlık yapayım su kocama adam zaten benden tırsıyor son günlerdesen benim yaptığımı bilsen
Sabah kızın bri çok güzel giyinmiş iskeleye doğru yürüyor. Eşime "Ayy kız ne güzel giyinmiş lolipop şeker gibi olmuş " dedim.. Aaa nerde ben görmedim dedi bakındı ...
Bende neyi arıyon önüne bak diye bir şarladım.. Adamda şaşırdı hem bak diyosun hem kızıyosun diye
tatlım linkini atsana fiyatı çok uygunmuş:)
kuru kese ne beeeaklıma kötü kötü şeyler geliyo
az kaldı kızlar zaten çok yakında tekmeler yumruklar hissedilecek iyiden iyiye bekleyin az daha:)
esra seni aştı moonsuniçin fesat seninnnnnnne geliyor söyleeeee kuru kese ıslatmadan kuru kuruya mı keseliyorsun en son ıslak halinle demek istedimmmm
için fesat seninnnnnnne geliyor söyleeeee kuru kese ıslatmadan kuru kuruya mı keseliyorsun en son ıslak halinle demek istedimmmm
esra seni aştı moonsun
söylememmmm
yok canım yaaa hani zeytinyağlı sabunlar var ya onla sabunluyorum heryerimi, sonra keseyle ovuyorum işte... özellikle belimi, iç ve arka bacaklarımı... ama kese kuru değil
esra seni aştı moonsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?