biri film sormuştu dikkat bebek var filmin ismi 2 hafta önce kocişle gittik harika ve eğitici bir film kapişşşşkesin gidin
normalde göbeğime sadece aynadan uzaktan bakarım ne akdar olmuş fark var mı diye dün ilk kez otururken inceledik göbeğimin altında sol tarafta bi şişkinlik var başcığımı benim bebeğimin o, resmen çıkıntı oluvermiş hep bakarım artık :))
şu isim konusunda da yağız buğra çok sevdiğim isimler burda bahsi geçmeden önce bizim aile arasında da konusu geçmişti bu isimlerin, yalnız şöyle bi durum var ki ğ türkçe bir karakter, ben herhalde noktalı karakterlere vs.. dikkat ederek bir tercih yapacağım.... bakalım daha isim mevzusu için erken, sabırla bekliyoruz........
öpücüklerrrrrr
demek öyle içinden fışkıranlar neymişş kiama bulemsuuu kocam yok biliyosunnnn, içimdekiler ister istemez dışa çıkıyor hasretten
aysun hedefine vardı ya ondan susuyo artık
moonsun sen hedefine varmışsın öyle miiiee anlat dinliyorummmmne kız çatlatma bizi
he yaa tahtıma oturacaakkkkkkk
buğra erkek deve demekmş değilse ben o büşra esranın yanına buğra olsun istiyordumben de eşimle gidicem inşallah haftasonu..çok merak ettim filmi... buğra isminin ağır bi isim olduğunu bilyorum canım... iyi araştır.
aaa resmi görünce aklıma geldi, ben yüzmeye başlıyorum kızlar
ee anlat dinliyorummmmne kız çatlatma bizi
he yaa tahtıma oturacaakkkkkkk
demek öyle içinden fışkıranlar neymişş ki
moonsun sen hedefine varmışsın öyle miiiesra öyle diyorrrr
buğra erkek deve demekmş değilse ben o büşra esranın yanına buğra olsun istiyordumama şimdi muallakta olduğum için isim aramaları durdurdummm
kız olursa yüsra veya hüsra olsun diyeceğim eşime ama
buğra erkek deve demekmş değilse ben o büşra esranın yanına buğra olsun istiyordumama şimdi muallakta olduğum için isim aramaları durdurdummm
2 güne gene tuhaflasır o zaman esra moonsun öylemigeçin benle dalganızııııı aysun hanımmmmmmmmm.... kocama kavuştuğumda bak nasıl çatlatıyorum seni, malum bildiğin şeyler var hakkımızda
ama ama bulemsu fışkırmıyor işte, içerde kalıyor sorun orda
vardı tabiii ceza sahasında dolaşmıyor artıkyoksa böyle sakin olur mu bu kız
ra ile bitmeli şekerim büşra, esra ????hesna da çok güzel
ayyy canım sen naptın öyleeeeeeee, yazık adama
sen benim yaptığımı bilsen
Sabah kızın bri çok güzel giyinmiş iskeleye doğru yürüyor. Eşime "Ayy kız ne güzel giyinmiş lolipop şeker gibi olmuş " dedim.. Aaa nerde ben görmedim dedi bakındı ...
Bende neyi arıyon önüne bak diye bir şarladım.. Adamda şaşırdı hem bak diyosun hem kızıyosun diye
dur bende akşama kıskançlık yapayım su kocama adam zaten benden tırsıyor son günlerde
canım seni çok iyi anlıyorum dün resmen çıldırmıştım, eşimle pazara gittik herkese laf sokuyordum
eve geldim kabın kapağını kapatamdım sinirden çöpe attım(( neler neler yaptım Allahtan alttan aldı
birde tutturdum magnum reklamındaki kıza bakıyorsun diyee eşime, töbe töbe iyimisin demeye başladı iyice çıldırdın dedi(( aşkım bak hamilelikten felan dedi sonra halime ikimizde deliler gibi güldkkk geçti :)))))))))
aynı durumdayım 2 günlüğüne annesine gitti izmire burnundan getirdim deli deli mesajlar arayınca ağlamalardelirttim adamı duramadı geliyor.
yaptığımada üzüldüm ordakileride üzdüm ne yapayım anlasınlar halimi artık normalde asla böyle değil mülayimim içimdeki manyak dışarı fırladı sanki
biri film sormuştu dikkat bebek var filmin ismi 2 hafta önce kocişle gittik harika ve eğitici bir film kapişşşşkesin gidin
normalde göbeğime sadece aynadan uzaktan bakarım ne akdar olmuş fark var mı diye dün ilk kez otururken inceledik göbeğimin altında sol tarafta bi şişkinlik var başcığımı benim bebeğimin o, resmen çıkıntı oluvermiş hep bakarım artık :))
şu isim konusunda da yağız buğra çok sevdiğim isimler burda bahsi geçmeden önce bizim aile arasında da konusu geçmişti bu isimlerin, yalnız şöyle bi durum var ki ğ türkçe bir karakter, ben herhalde noktalı karakterlere vs.. dikkat ederek bir tercih yapacağım.... bakalım daha isim mevzusu için erken, sabırla bekliyoruz........
öpücüklerrrrrr
canım burak peygamberimizi taşıyan devenin adı ben buğra adında devesi olduğunu duymadım babam rahmetkil peygamberimizin hayatını çok severdi evde cilt cilt kitabı vardı ve hepsini ezberdi sanki bana çocukken masal değil peygamberimizin hayatını anlatırdıdeve demek değilmiş hz muhammedin devesinin adıymış tabirler hata var turna kuşu demek miş iyi araştırdım dersimi
2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
o kadar sevindik ki anlatamam:))
zaten hep kız doğmuştu içimize nedendir bilinmez:)eşim de çok sevindi..:)
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez
2 güne gene tuhaflasır o zaman esra moonsun öylemi
ra ile bitmeli şekerim büşra, esra ????
canım burak peygamberimizi taşıyan devenin adı ben buğra adında devesi olduğunu duymadım babam rahmetkil peygamberimizin hayatını çok severdi evde cilt cilt kitabı vardı ve hepsini ezberdi sanki bana çocukken masal değil peygamberimizin hayatını anlatırdıama ben hiç duymadım buğra adını
cnm ben iki hafta geç döllenme olmuştu ya bebegim maşalah gününü tamamlıyo yani ben nerdeyse ekimin 25 şine dogum olacak yani tam günü çözemedim daha bende anlamadım230 gr olmasıda şaşırdıı
sen benim yaptığımı bilsen
Sabah kızın bri çok güzel giyinmiş iskeleye doğru yürüyor. Eşime "Ayy kız ne güzel giyinmiş lolipop şeker gibi olmuş " dedim.. Aaa nerde ben görmedim dedi bakındı ...
Bende neyi arıyon önüne bak diye bir şarladım.. Adamda şaşırdı hem bak diyosun hem kızıyosun diye
bebeyagı vardı ondan surdum benım alan genıs oldugu ıcın bebısı bul bulabılırsen yanı ama denemeye devam:))
burcu kaju ben bu dopleri kullanamadım ya nasıl kullanıyorsunuz kendi kalbimi bile çok az duyuyorum bebek hiç yok yanlış yaptığım bişey mi var acaba off
dur bende akşama kıskançlık yapayım su kocama adam zaten benden tırsıyor son günlerde
burcu kaju ben bu dopleri kullanamadım ya nasıl kullanıyorsunuz kendi kalbimi bile çok az duyuyorum bebek hiç yok yanlış yaptığım bişey mi var acaba off
aklımda deve olarak kalmış canım dedim ya babam anlatırdı diye değişik bilgi okusam bile çocukken anlatılan daha bir aklında kalıyor insanınhmm ok
burak atın ismi canım
demek öyle içinden fışkıranlar neymişş ki
moonsun sen hedefine varmışsın öyle miiiesra öyle diyorrrr
söylememmmm
yok canım yaaa hani zeytinyağlı sabunlar var ya onla sabunluyorum heryerimi, sonra keseyle ovuyorum işte... özellikle belimi, iç ve arka bacaklarımı... ama kese kuru değil
kızlar bakın ben şöyle yapıyorum. önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.
zayıf olunca hareketleri de rahat hissedilir demişti doktor ondan olabilir canım:)
suda doğumu doktoruna danış canım izmir de kesin vardır öyle bir hizmet veren hastanecanım seviniyorum bebişinin gelişmiş olmasına. galiba dediğin gibi biraz haftası bizimkilerden büyük. aman sağlıklı olsunlarda fark etmez.
yazık kız :))
kızlar bakın ben şöyle yapıyorum. önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.
yapma kız, kayınvalidem kızıyor bana, hamilesin ne naz ne kapris yapıyorsun aşermiyorsunda , yap yapacağını diyor. numara yapamıyorum napıyım ya :))
suda doğum imkanımız olsa keşke .
güzel isimler canım. kızlarının isimleride güzel. ben esra ismini çok severdim ama eşim istemiyor. geçende başka bir isim söyledim. ters ters baktı yüzüme. meğer eski bir sevgilisinin adıymış unutmuşum napayım. ayy dedim özür dilerim, hangisiydi unuttum. ayy bende ne biçim kadınım, böyle bişi unutulur mu dimi?
günaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?