buğra erkek deve demekmş değilse ben o büşra esranın yanına buğra olsun istiyordumama şimdi muallakta olduğum için isim aramaları durdurdummm
kız olursa yüsra veya hüsra olsun diyeceğim eşime ama
canım benim üzülme o kadar ultrasonda sorun yokmuş işte kan sonucuna o kadar güvenmiyor aslında doktorlargünaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
canım burak peygamberimizi taşıyan devenin adı ben buğra adında devesi olduğunu duymadım babam rahmetkil peygamberimizin hayatını çok severdi evde cilt cilt kitabı vardı ve hepsini ezberdi sanki bana çocukken masal değil peygamberimizin hayatını anlatırdıama ben hiç duymadım buğra adını
günaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
canım burak peygamberimizi taşıyan devenin adı ben buğra adında devesi olduğunu duymadım babam rahmetkil peygamberimizin hayatını çok severdi evde cilt cilt kitabı vardı ve hepsini ezberdi sanki bana çocukken masal değil peygamberimizin hayatını anlatırdıama ben hiç duymadım buğra adını
kız beni yoldan çıkarıyorsunuz gene:26:kendimi erkek isimlerine bakarken buluyorum ben yaaa:78:buğra talha oluroğlumun adı buğra taha.Buğra erkek deve demek diye tahayı da koyduk yanına ama sonradan öğrendikki peygamber efendimizin devesinin ismiymiş yada atının burak ismindeki atı (devesi) peygamber efendimizi allahü teala çağırdığında gök yüzüne yükseldiğinde belirli bir yere kadar burak ismindeki atı götürmüş daha sonrası için buğra ismindeki atı görevliymiş.BÖYLE DUYMUŞTUM. :)
--------------------------------------------------------------------------------
mustafa 02.02.2012 23:22
deve kervanının en önunde giden deveye denir. yani yol gösteren lider anlamına gelir. Aynı zamanda Turna kuşunun lideride buğra ismiyle anılır. Ayrıca Abdulkadir Saltuk Buğra han ın ismidir.
--------------------------------------------------------------------------------
gülşah dilek şengül 20.12.2011 20:59
Benim erkek kardeşimin ismide MUHAMMED BUĞRA.Bu isim bence erkek isimlerinde en popüler olanların arasında...
canım seviniyorum bebişinin gelişmiş olmasına. galiba dediğin gibi biraz haftası bizimkilerden büyük. aman sağlıklı olsunlarda fark etmez.
yazık kız :))
kızlar bakın ben şöyle yapıyorum. önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.
yapma kız, kayınvalidem kızıyor bana, hamilesin ne naz ne kapris yapıyorsun aşermiyorsunda , yap yapacağını diyor. numara yapamıyorum napıyım ya :))
suda doğum imkanımız olsa keşke .
güzel isimler canım. kızlarının isimleride güzel. ben esra ismini çok severdim ama eşim istemiyor. geçende başka bir isim söyledim. ters ters baktı yüzüme. meğer eski bir sevgilisinin adıymış unutmuşum napayım. ayy dedim özür dilerim, hangisiydi unuttum. ayy bende ne biçim kadınım, böyle bişi unutulur mu dimi?
oy oyyyyyy yeriiimmm yaaaa. ay bayılıyorum bebişlere kendimkini napcam öpmekten bitircem heraldeee
canım yaa yanlız değilsi,n. daha cok katıl bize. nerdeyse hepimiz yasıyoruz bunları. ama geccek biliyosun dimiii??? hep böyle kalcaz gibi geliyo ama tabki gecicek. senn takıl bize kafanı dağıtMerhaba arakadaşlar ben topiğinizin takipçisiiyim bütün sohbetlerinizde varım ama yazmayı her zaman yapamıyacağım için
katılmıyordum.Rabbim bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar sizinle sıkıntımı paylaşmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
3 gündür ağlama krizleri geçiriyorumiçim şişti ağlamaktan yaaaaaaaaa hep böylemi olucak çıldırırım herhalde
ohh ohhh güzel kızın güzel annesi maşallahhselam canım. iyiyiz bizde çok şükür. güzel kızım sürekli ben burdayım diyor. tepiyor annesini. ayağa kalkarken benimde bazen ağrıyor. hızlı kalkınca oluyor canım. yavaşça kalk emi. bide tuvaletimi tutarsam çok ağrıyor. tutma bile denmez aslında geldimi hemen gitmem gerekiyor.
Allah kavuştursun canım, eşin kazasız belasız gelsin. bekleyebilirsen bekle canım. hem bebeğin biraz daha büyür net bir şey öğrenirsin.
piyasada ne kadarki aysun? ben gecen aldım. lierac yoktu mustela vardı. bi de eczacı iki aynı hatta lierac mustelanın çeşidi gibi saçma bişi dedi. inanmadım ama.kızlarr kocişimee sonunda Lierac çatlak jeli aldırdım 2 tane gittigidiyor.com dan 67,80 TL ilgilenenlere duyurulurrr
cok gecmiş olsunmrb kasımın en güzel annelerii 1 haftadır giremiyorum topige çünkü düşük tehlikem var bebegimin yattıgı yerin altında eşinde yırtılma var kan toplamış gelen kanda ondan dolyıymış dualarınızı esirgemeyin canım çok sıkkın rabbim inş korur bebegimi( bu arada dr gtitim 230 gr 25 cm olmuş gelişimi iyi suyu felan iyi ama zorlamışım kendimi çok dikkat etmem gerek istirat verdi dr gözetimindeyim şuan umarım bişi olmazz
evt yaaa haklısın canım:26: alcam zaten dayanamıyorummm. iyi sen giyiyosan ben de arada giyiyim bari. yanıma arkadas arıyorummal canım nolacakk Gaye Bebe Papyonlu Erkek Bebek Tulumu - Bebek Giyim - Bebeci :) erkekler değişmedi pek bir annesinin bir tanesi değişti
bende topuklu giyiyordum şimdi ara ara giyiyorum hatta ayağımda var şimdi :)
süperrr valla iki kız kardeşşş2. kızımız geliyor Raabimin izniyle:))
o kadar sevindik ki anlatamam:))
zaten hep kız doğmuştu içimize nedendir bilinmez:)eşim de çok sevindi..:)
kızımın gelişimi geyet iyiymiş:)hatta 1 hafta geriden geliyordu arayı kapatmak üzereymiş:)geç yumurtam:)
ben de hala hiç kilo almamış gözüküyorum:)haftaya ayrıntılı usg varmış sanrım bir daha gidecez
haahahaa ayy güldürddün beni valla dengemiz şaştı iice çok ii anlıorum seni cnmsen benim yaptığımı bilsen
Sabah kızın bri çok güzel giyinmiş iskeleye doğru yürüyor. Eşime "Ayy kız ne güzel giyinmiş lolipop şeker gibi olmuş " dedim.. Aaa nerde ben görmedim dedi bakındı ...
Bende neyi arıyon önüne bak diye bir şarladım.. Adamda şaşırdı hem bak diyosun hem kızıyosun diye
tam olarak onu yasadım ben de cnm böyle gaz gibi....ve hızlı yemek ve erik bagımlılıgı bende de vardı. saolasın dikkat edicemgünaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım,
benım 2 gundur karnıma agrı gırıp duruyordu dün doktorumu aradım ,çok hızlı yemek yememelısın ve gaz yapıcı seylerden
uzak dur dedı mesela erık sımdılerde cok var erık yeme dedı bende dun baya bı erık yemıstım.aranızda karnına sancı gıren varsa
gaz sancısı olurmus o merak etmeyın yanı..
güle güle giysin yaramaz anne:) çok güzeller:)
topuklu giyme canım bu etkilemiştir ama karın büyürkende ağrıların olur endişe etme bende de çok sık oluyor ardına göbişim büyüyor hemen:)
günaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
çok güzel buğra burak ama sonuçta hayvana verilen ad değil mi insana konulması ne kadar doğru :26:
piyasada ne kadarki aysun? ben gecen aldım. lierac yoktu mustela vardı. bi de eczacı iki aynı hatta lierac mustelanın çeşidi gibi saçma bişi dedi. inanmadım ama.mustela da iyi die aldım. bi tanesini 80 liraya aldım. seninki baya uygunmu. kac ml kiii??? küçük mü acaba:44:
cok gecmiş olsundikkat et kendine lütfen.inşallahhh bişey olmaz. Allah ım yardımcın olsun cnm
yok devam et canımm:13: taş toprakda çocuklara konan isim o kadar incelemesiz de haklısınız kuzular ama benim ve eşimin adının karması ayrıca hayvanlara insan ism takanlar var ve bir de amcamın adı aslan soyadımız şahin di ve ceylan gibi isimler verenlere ne demeli ben onun için başına tarık koyacağım ama fikirlere açığım tabi
siz de haklısınız kuzular ama benim ve eşimin adının karması ayrıca hayvanlara insan ism takanlar var ve bir de amcamın adı aslan soyadımız şahin di ve ceylan gibi isimler verenlere ne demeli ben onun için başına tarık koyacağım ama fikirlere açığım tabi
oooh harika canım. biz de bakalım o zamannnn. kızz aysun sana ne dicem. sen de mi kayserilisin? ben sadece eşin sanıyodum:44:tatlım baya pahalı diye biliyorum eczanelerde 70 civarındaydı yanılmıyorsam ben 33.90 a aldım tanesini ben lierac kullananların daha memnun oldugunu okudum ondan bunu sectim inceledim içinde zararlı madde yok alabilirsin tatlım gittigidiyor.com da var :) canım bu arada 100 ML tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?