tabi toplumda kullanılıyor ama ne kadar dogru bilemem canım hayvanlara insan isminin konulması çok yanlış yaratılmışların en üstünü insandır
yemeğe gittiler şekerim sen istedin mi yemeğiniHayır olsun inşallahh
Kızlar bugün sakinsiniz ?
yemeğe gittiler şekerim sen istedin mi yemeğini
Hayır olsun inşallahh
he he he canım bebişin sağlıklıysa anne karnında olması gereken kiloso iyiyse takma insancıkları sen kafayaben geldim yemekten. az buçuk yedim yine çok şükür. burda erkek arkadaşları benimle dalga geçiyor, kendi göbekleri daha büyükmüş. yahu bu övünülecek şey mi? :)
canım kan sonuçlarını o kadar kafaya takma hem doktorlar ikili teste üçlü testen daha çok öenm veriyorlar endişelenme bencekızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...
inşş çok güzel mamalar çıkar doyarsın bir güzellyemek saati
off ben de inicem de şimdi zor geliyo yaa güzel bi yemek te yok, neyse iniyim bari
ben geldim yemekten. az buçuk yedim yine çok şükür. burda erkek arkadaşları benimle dalga geçiyor, kendi göbekleri daha büyükmüş. yahu bu övünülecek şey mi? :)
kızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...
kızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...
inşş çok güzel mamalar çıkar doyarsın bir güzell
he he he canım bebişin sağlıklıysa anne karnında olması gereken kiloso iyiyse takma insancıkları sen kafaya
sende o gülenlere doktorunun telefonunu verseydin keşke:
Banada tamtersi... Patronum diyor ki göbeğin benim göbek kadar olmuş. Bende dedim hiç değilse benim 5 ay sonra zayıflama ümidim var senin oda yok hep böylesinsustu bişey diyemedi
günaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
piyasada ne kadarki aysun? ben gecen aldım. lierac yoktu mustela vardı. bi de eczacı iki aynı hatta lierac mustelanın çeşidi gibi saçma bişi dedi. inanmadım ama.mustela da iyi die aldım. bi tanesini 80 liraya aldım. seninki baya uygunmu. kac ml kiii??? küçük mü acaba:44:
cok gecmiş olsundikkat et kendine lütfen.inşallahhh bişey olmaz. Allah ım yardımcın olsun cnm
canım internetten getirt daha uygun oluyor ben mustelayı 2 ay önce 60 tlye aldım. şimdi 3 al 2 öde kampanyası yapmış dermoeczanem 143 tl 3ü. banada hep mustela daha iyi dediler ve ben içeriklerini incelediğimde de mustela daha sağlıklı çıkıyor ama lieracda en eski ürün ve kaliteli. o da uygun dermoeczanemde bakabilirsin:)
ay hakkaten dün hiç büyümediği kdr büyüdü birden. ama şimdi agrıyla beraber o da gecti şükürrtopuklu konusunda haklısın galiba cnm:26:
Hayır olsun inşallahh
bir daha konuyu açarlarsa benim doktora bir muayene olun belki siizn doğum benden öncedir detakmadım da, neyle övündüklerine baksana :))) sanki iyi bişi.
fark ettim canım çok tatlı maşallah. yanaklara bak ya. tam ısırmalık :)
iyi cevap vermişsin valla. :)
kız sen yemeğe gitmemişmiydin :44::44:enemm ne tatlı bişi böyleeeeee
bu isimleri herhangi biri koymamış burak ve buğra peygamberimiz koymuş ama gerçi şöyle bişey var hz muhammed o isimleri koyarken insan ismi olarak da kullanılıyor muydu? ama ben eşimle benim adımın karması diye istiyorum en çok
oooh harika canım. biz de bakalım o zamannnn. kızz aysun sana ne dicem. sen de mi kayserilisin? ben sadece eşin sanıyodum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?