2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tabi toplumda kullanılıyor ama ne kadar dogru bilemem canım hayvanlara insan isminin konulması çok yanlış yaratılmışların en üstünü insandır

bu isimleri herhangi biri koymamış burak ve buğra peygamberimiz koymuş ama gerçi şöyle bişey var hz muhammed o isimleri koyarken insan ismi olarak da kullanılıyor muydu? ama ben eşimle benim adımın karması diye istiyorum en çok

kızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs 1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...

ben geldim yemekten. az buçuk yedim yine çok şükür. burda erkek arkadaşları benimle dalga geçiyor, kendi göbekleri daha büyükmüş. yahu bu övünülecek şey mi? :)
he he he canım bebişin sağlıklıysa anne karnında olması gereken kiloso iyiyse takma insancıkları sen kafaya
sende o gülenlere doktorunun telefonunu verseydin keşke

canım kan sonuçlarını o kadar kafaya takma hem doktorlar ikili teste üçlü testen daha çok öenm veriyorlar endişelenme bence

yemek saati

off ben de inicem de şimdi zor geliyo yaa güzel bi yemek te yok, neyse iniyim bari
inşş çok güzel mamalar çıkar doyarsın bir güzell

ben geldim yemekten. az buçuk yedim yine çok şükür. burda erkek arkadaşları benimle dalga geçiyor, kendi göbekleri daha büyükmüş. yahu bu övünülecek şey mi? :)

Banada tamtersi... Patronum diyor ki göbeğin benim göbek kadar olmuş. Bende dedim hiç değilse benim 5 ay sonra zayıflama ümidim var senin oda yok hep böylesin sustu bişey diyemedi

canım geçmiş olsun. kendini hırpalama. keşke testler %100 sonuç verse ama çok güvenilir değiller. 3 lü testin güvenirliği %60. ayrıntılı ultrasonda herşey belli olur. inşallah bebeğin sağlıklıdır. sen hangi şehirde kalıyorsun?

ya bu üçlü test nedir yahu böyle benim ikilim 1/10000 iken üçlüm 1/4906 çıktı herkesinki düştü korma bişey yoktur

canım 3lü testin güvenilir hiçbir yanı yok... zaten yakın zamanda kaldırılacak... sıkma kendini. benim bi çok iş arkadaşım çapaya gitmişler, ama doktor ismi bilmiyorum... sıkma kendini canım... 2li testin iyi çıkmış sonuçta.

inşş çok güzel mamalar çıkar doyarsın bir güzell

hiç güzel bişi yoktu yaa bi çorba içtim bide havuçlu biberli domatesli (şakşukaymış) bişey vardı onu yedim aç kalmamak için:26:

he he he canım bebişin sağlıklıysa anne karnında olması gereken kiloso iyiyse takma insancıkları sen kafaya
sende o gülenlere doktorunun telefonunu verseydin keşke:

takmadım da, neyle övündüklerine baksana :))) sanki iyi bişi.

Eki Görüntüle 431058
avatarım nasıl benim sıpamın ultrasondaki resmi gibi aynı değil mi

fark ettim canım çok tatlı maşallah. yanaklara bak ya. tam ısırmalık :)

Banada tamtersi... Patronum diyor ki göbeğin benim göbek kadar olmuş. Bende dedim hiç değilse benim 5 ay sonra zayıflama ümidim var senin oda yok hep böylesin sustu bişey diyemedi

iyi cevap vermişsin valla. :)

canım benim emin ol hiç bir sorun olmayacak. benim kuzenimin bebeğine de aynını söylediler amniyosentezde yaptılar ama ayrıntılı ultrasonda doktor hiç bir şeyi yok korkma dedi. hakkaten de sapasağlam çıktı hiç üzülme...

benim 2 günde bir büyüdü ama nasıl ağrı çektim düşük falan yapıyom sandım sonra dedim karnım büyüyecek. hakkaten sabaha bir kalktım top gibi olmuş:)

Hayır olsun inşallahh

Kızlar bugün sakinsiniz ?

yemekteydik kuzum, sende yesene yemeğini annesi oğluşunu aç bırakma:)

benimde kötü gibiydi 2'li test iyiydi doktorum prof ve riskli gebelikler uzmanı benim, 2'li testin önemli olduğunu söyledi. zaten bir problem varsa ayrıntılı ultrasonda çıkar canım. benim kuzenimde de oldu amniyosentezde yaptılar ama ayrıntılı da herşeyin güzel olduğunu söylediler ve sapasağlam doğdu fındık:) 4 yaşında şimdi:) korkma canım:) ayrıntılı içinde iyi bir radyologa git onlar daha iyi biliyorlar:)

takmadım da, neyle övündüklerine baksana :))) sanki iyi bişi.

fark ettim canım çok tatlı maşallah. yanaklara bak ya. tam ısırmalık :)

iyi cevap vermişsin valla. :)
bir daha konuyu açarlarsa benim doktora bir muayene olun belki siizn doğum benden öncedir de mor onlara yakısır
evet canım tam ıssırmalık bence senin bebende böyle olacak hatta daha toplu olacakkk

sanmıyorum canım kuranı kerimde bile yaratılmış varlıkların en ustunu insan oldugundan bahseder.. O zamanlarda sanmam isim olarak kullanılsın hem eski isimlerden ben hiç duymadım burak buğra sahabelerin isimlerinde yok bildiğim kadarıyla :26: koymak isteyen koyabilir tabiki nasıl gönlunden geçiyrsa öyle yap canımmm

oooh harika canım. biz de bakalım o zamannnn. kızz aysun sana ne dicem. sen de mi kayserilisin? ben sadece eşin sanıyodum:44:

yok canım ben kayserili değilim ama eşim için onuda oluurum

kızlarrrr yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona nasıl bir sürpriz yapsam hazırlık yapsamda adamı mutlu etsem yahuuuu :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…