Banada tamtersi... Patronum diyor ki göbeğin benim göbek kadar olmuş. Bende dedim hiç değilse benim 5 ay sonra zayıflama ümidim var senin oda yok hep böylesinsustu bişey diyemedi
beysalll nerdesinnn başım ağrımaya başladı yine çok fenaaaaaa
bir daha konuyu açarlarsa benim doktora bir muayene olun belki siizn doğum benden öncedir demor onlara yakısır
evet canım tam ıssırmalıkbence senin bebende böyle olacak hatta daha toplu olacakkk
kızlarrrr yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona nasıl bir sürpriz yapsam hazırlık yapsamda adamı mutlu etsem yahuuuu :13:
valla tüm sevdiklerini çağır sürpriz bişey hazırla hatta tam gününde olmasın şaşırsın biraz çok seviniyorlar:)
ya da başbaşa geçireceksiniz güzel bi yemek yap, o akşam evde tv olmasın nostalji yapın. dans edin, nişan düğün video izleyin fotolara bakın ve bebişinizle konuşun:)
bebişinden babasına bir hediye al boş bir albüm içinide sadece bebişin ultrason resimleri olsun sonra babacığım senle hiç anım yok ama bu albüme benle olan resimlerini sakla falan desanmıyorum canım kuranı kerimde bile yaratılmış varlıkların en ustunu insan oldugundan bahseder.. O zamanlarda sanmam isim olarak kullanılsın hem eski isimlerden ben hiç duymadım burak buğra sahabelerin isimlerinde yok bildiğim kadarıyla :26: koymak isteyen koyabilir tabiki nasıl gönlunden geçiyrsa öyle yap canımmm
yok canım ben kayserili değilim ama eşim için onuda oluurum
kızlarrrr yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona nasıl bir sürpriz yapsam hazırlık yapsamda adamı mutlu etsem yahuuuu :13:
kızlar topluydular bakalım bu nasıl olacak:44::))))) ayy bunlar kaşar canım ya, kendileri diyor biz senden önce doğurcaz diye. biri diyor benim 6 aylık öteki 9 aylık :)))
ben şişman bebek severim zaten, tombiş tombiş olsun bebişim.
özel sofra kurucak güçte hissetmiyorum kendimi dışardamı rezervasyon yaptırsam :26:
kız sen yemeğe gitmemişmiydin :44::44:
sizede birtane mazlum lazımmmmm mazlumuuu getirinnnn baanaaaaaa
gittim geldimesranın anlamı: çok hızlı,süratli demek, biliyosun
ayyy canım yaaa, ne güzell... faaliyet olarak bilemicem de özel bi pasta yaptır bence, bi de kuaföre git azıcık saçlarını falan yaptır, abiye bi kıyafetin varsa ki vardır seninonu giy...
pazar olması kötü yaa, herşeyden haber olucak, gizli bişi yapmak çok zor
ayynennnnnnnnn
yaa ama çok kötü aysunummm kafatasımı alsalar rahatlıcam sanki
afiyet olsun benim esram hiç hızlı değil ama yaaaa:26:hele yemek yerken elindeki ekmeği bile bitirmiyor sıpa gözlerinden yaş akıyor ama o yemeği ve ekmeği yemiyorgittim geldimesranın anlamı: çok hızlı,süratli demek, biliyosun
ayyy canım yaaa, ne güzell... faaliyet olarak bilemicem de özel bi pasta yaptır bence, bi de kuaföre git azıcık saçlarını falan yaptır, abiye bi kıyafetin varsa ki vardır seninonu giy...
pazar olması kötü yaa, herşeyden haber olucak, gizli bişi yapmak çok zor
ayynennnnnnnnn
yaa ama çok kötü aysunummm kafatasımı alsalar rahatlıcam sanki
abiye miiii olmazzz mııııı içine inşAllah sığarım
bende seksi gecelik filan diceksin sandıydım
geçmiş olsun esram geçer inşAllah
afiyet olsun benim esram hiç hızlı değil ama yaaaa:26:hele yemek yerken elindeki ekmeği bile bitirmiyor sıpa gözlerinden yaş akıyor ama o yemeği ve ekmeği yemiyor
arkadaşlar
annemi aradım da öğlen bir arkadaşında kadında benim gibi acı tutkunuymuş çok acı yemişş hamileyken bebekte bir hastalık olusmus derisinde acı yuzunden doğunca 2 gun yaşamışş Allah korusun annem acı yasak artık yemiceksin dediii
e tabi, gecenin ilerleyen saatlerinde neden olmasın
ciddi mi... ben de işime gelmeyen şeylerde yavaşımdıro da zorla yemek yiyodur kesin
canım abartmadan ye tabii ama çok ta yeme..
arkadaşlar
annemi aradım da öğlen bir arkadaşında kadında benim gibi acı tutkunuymuş çok acı yemişş hamileyken bebekte bir hastalık olusmus derisinde acı yuzunden doğunca 2 gun yaşamışş Allah korusun annem acı yasak artık yemiceksin dediii
ben çok yiyordum canım yaaa artık tamam yemicem eskisi gibi :2:
ilerleyen saatlerde
bende çok severim acıyı hem de nasıl acı yerim eşim erkekte yok senin bu acı eşiğin der:) midem ağrıyınca azalttım bende isabet olmuş:S
abiye miiii olmazzz mııııı içine inşAllah sığarım
bende seksi gecelik filan diceksin sandıydım
geçmiş olsun esram geçer inşAllah
arkadaşlar
senin gece vereceğin hediye belli zaten canım.
Allah korusun, baharattan uzak durun diyorlar. geçen bende acı bişi yedim aslında hiç yemem bilmiyordum acı olduğunu midem mafoldu.
bak burda kim varrrrrrr :98: :98: :98: :98: :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?