2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bir daha konuyu açarlarsa benim doktora bir muayene olun belki siizn doğum benden öncedir de mor onlara yakısır
evet canım tam ıssırmalık bence senin bebende böyle olacak hatta daha toplu olacakkk

:))))) ayy bunlar kaşar canım ya, kendileri diyor biz senden önce doğurcaz diye. biri diyor benim 6 aylık öteki 9 aylık :)))

ben şişman bebek severim zaten, tombiş tombiş olsun bebişim.

kızlarrrr yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona nasıl bir sürpriz yapsam hazırlık yapsamda adamı mutlu etsem yahuuuu :13:

valla tüm sevdiklerini çağır sürpriz bişey hazırla hatta tam gününde olmasın şaşırsın biraz çok seviniyorlar:)

ya da başbaşa geçireceksiniz güzel bi yemek yap, o akşam evde tv olmasın nostalji yapın. dans edin, nişan düğün video izleyin fotolara bakın ve bebişinizle konuşun:)

özel sofra kurucak güçte hissetmiyorum kendimi dışardamı rezervasyon yaptırsam :26:

bebişinden babasına bir hediye al boş bir albüm içinide sadece bebişin ultrason resimleri olsun sonra babacığım senle hiç anım yok ama bu albüme benle olan resimlerini sakla falan de

:))))) ayy bunlar kaşar canım ya, kendileri diyor biz senden önce doğurcaz diye. biri diyor benim 6 aylık öteki 9 aylık :)))

ben şişman bebek severim zaten, tombiş tombiş olsun bebişim.
kızlar topluydular bakalım bu nasıl olacak:44:
kendileriyle barışıkmış işte iş arkadaşların özgüven sorunları yok demek ki

kız sen yemeğe gitmemişmiydin :44::44:

gittim geldim esranın anlamı: çok hızlı,süratli demek, biliyosun

kızlarrrr yaaa pazar günü eşimin doğum günü ona nasıl bir sürpriz yapsam hazırlık yapsamda adamı mutlu etsem yahuuuu :13:

ayyy canım yaaa, ne güzell... faaliyet olarak bilemicem de özel bi pasta yaptır bence, bi de kuaföre git azıcık saçlarını falan yaptır, abiye bi kıyafetin varsa ki vardır senin onu giy...
pazar olması kötü yaa, herşeyden haber olucak, gizli bişi yapmak çok zor

sizede birtane mazlum lazımmmmm mazlumuuu getirinnnn baanaaaaaa

ayynennnnnnnnn

yaa ama çok kötü aysunummm kafatasımı alsalar rahatlıcam sanki

abiye miiii olmazzz mııııı içine inşAllah sığarım

bende seksi gecelik filan diceksin sandıydım

geçmiş olsun esram geçer inşAllah

afiyet olsun benim esram hiç hızlı değil ama yaaaa:26:hele yemek yerken elindeki ekmeği bile bitirmiyor sıpa gözlerinden yaş akıyor ama o yemeği ve ekmeği yemiyor

arkadaşlar

annemi aradım da öğlen bir arkadaşında kadında benim gibi acı tutkunuymuş çok acı yemişş hamileyken bebekte bir hastalık olusmus derisinde acı yuzunden doğunca 2 gun yaşamışş Allah korusun annem acı yasak artık yemiceksin dediii

e tabi, gecenin ilerleyen saatlerinde neden olmasın

afiyet olsun benim esram hiç hızlı değil ama yaaaa:26:hele yemek yerken elindeki ekmeği bile bitirmiyor sıpa gözlerinden yaş akıyor ama o yemeği ve ekmeği yemiyor

ciddi mi... ben de işime gelmeyen şeylerde yavaşımdır o da zorla yemek yiyodur kesin

canım abartmadan ye tabii ama çok ta yeme..

e tabi, gecenin ilerleyen saatlerinde neden olmasın

ciddi mi... ben de işime gelmeyen şeylerde yavaşımdır o da zorla yemek yiyodur kesin

canım abartmadan ye tabii ama çok ta yeme..

ben çok yiyordum canım yaaa artık tamam yemicem eskisi gibi :2:

ilerleyen saatlerde

bende çok severim acıyı hem de nasıl acı yerim eşim erkekte yok senin bu acı eşiğin der:) midem ağrıyınca azalttım bende isabet olmuş:S

bende çok severim acıyı hem de nasıl acı yerim eşim erkekte yok senin bu acı eşiğin der:) midem ağrıyınca azalttım bende isabet olmuş:S

bende çok yiyorum canım gözümden yaş akıyor burnum akıyor yinede yiyorum artık kesicem inşAllah bebeğimizden kıymetli değilll

senin gece vereceğin hediye belli zaten canım.

Allah korusun, baharattan uzak durun diyorlar. geçen bende acı bişi yedim aslında hiç yemem bilmiyordum acı olduğunu midem mafoldu.

senin gece vereceğin hediye belli zaten canım.

Allah korusun, baharattan uzak durun diyorlar. geçen bende acı bişi yedim aslında hiç yemem bilmiyordum acı olduğunu midem mafoldu.

adamın hali kalırsaaa evetttt belliiii

ay ay ben çok yerim canım yaaa kesmem lazımm bayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…