2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Teyzoşlar ben geldimmm, sabahtan beri bina kontrolü yapıyorum çok yoruldum dün eve gelince hemen yazdım okudunuz mu bilmiyorum Prenses geliyor öbür ay kesin söylerim ama büyük ihtimal kız dedi :)

Anne çok erkek istiyordu beni dün çok üzdü, haber verince kız olduğunu çok üzüldü.Çevremdeki herkes çok şaşırdı desem nedense benden erkek beklemişler biraz moralimi bozdular yani özellikle annem.

evet canım hayırlı olsun diye yazdık görmedin heralde
ay canım takma sakın onları... bazı şeyleri duymamazlıktan geliceksin. herkes bi türlü işte. normalde kayınvalideler böyle yapar senin annen yapmış, tuhaf :26:

gördük canım hatta tebrik ettik tekrardan tebrik ederim hayırlı olsun kızınızzz sen boşver etrafı hayırrlı sağlıklı evlat olsunlar inşAllahhhhh çok yorma kendini canımmmm inşaat muhendisi filanmısın denetim firmasında çalısıyorsun sanırım

:98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

erkekim var esraaaa yerim ben onuuuu

biliyoruz, yersin

ya thy bu ara kafayı yemiş, uçaklar sürekli iptal oluyormuş, iyice zıvanadan çıktı iş. gidicektim ama riske atamam... eşim otobüsle gelicek sanırım, bakalım

bugün işyerinde bir arkadaşla yemek yedik onun oğlu var 5 aylıkkk bana sordu cinsiyeti kız dedim talibim ona göre dedi güldük filan

eşim aradı beni açtım telefonu arkadaşlarıyla konusuyorlar geyik yapıyorlar benimki ne dese beğenirsiniz "şimdiden masraflar başladı yandık " filan diyor benim açtıgımı farketmemişşşşş

ne diyorsun sen dedimm eyvah yakalandık dedi orda bir kahkaha koptuuuu akşama dövüceeemmm :89::89::89:

ben dedim ki eşime " kıızımıza talip var"

eşim" kızım doğdugundaki ağırlıgı kadar altın istiyoruz söyle " dedi

ben " biz senden çok istedik ya sanki kızımızdan istiyorsun " dedim gülüştükkkk deliii yaaa

gecmıs olsun canım kalbini ferah tut amnıyosentezde de sonuc cıkarsa aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma bence
ist u bılmıyorum ama mutlaka vardır canım ayrıntılı ultrasonu yaptır bakalım bı ıns saglıklıdır bebegin

biliyoruz, yersin

ya thy bu ara kafayı yemiş, uçaklar sürekli iptal oluyormuş, iyice zıvanadan çıktı iş. gidicektim ama riske atamam... eşim otobüsle gelicek sanırım, bakalım

hava şartlarından mı iptal oluyor canımmm git uzan dinlen canımmm

bizde sen yokken azcık seni çekiştirelimmmmmmm

Canım okuyamadım, gelince hemen tekrar yazayım dedim.Belediyede imarda çalışıyorum makine teknikeriyim binaların mekanik projelerini kontrol ediyorum.

Okumadım canım.Kayınvalidem de şaşırdı ama annem kadar değil, annemin 4 kızı var hep erkek torun istiyor bu nedenle ama dün çok üzdü beni halbuki en küçük kızıyım pek kıymetliyim ama hastaneden çıkınca ağlattı beni şimdi gönlümü almaya çalışıyor ama ben çok üzüldüm bide eşimde duydu dünden beri söyleniyor.

Hatta abartıp diğer kontrolünü bekle kesin erkek kıyafet alma diyenler bile var hala kızlar.

canım evet merak ettik seni, sabah gördüm canım. çok sevindim. sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.

annemiz bile olsa insanları anlamak mümkün değil canım. Allahın dediği olur, sipariş vermiyoruz. sen çok iyi bir anne olacaksın eminim, sakın moralini bozma, o senin canın kanın onun için yapmayacağın şey yok, cinsiyeti hiçbirşeyi değiştirmez.

bak canım demin telefonda konuştuk eşimle, dedim ki ayy aşkım çok seviniyorum ben kızımız olacağına. eşim kız çocuk istemesine rağmen bana dedi ki burcu evlat ne fark eder, oğlan olsada sevinirdim. çok hoşuma gitti böyle demesi. sen ve eşin mutlu olun, gerisini boşver.

geçmiş olsun, kaju ben bugün angelsounds aldım sizde almışsınız memnunmuşsunuz burdan biri sölemişti nicki aklıma gelmedi ben bugün dinlemeye çalıştım o aletle ama ses gelmiyor kendi kalbimi dinleyebiliyom anca :) nedenki acaba sizde nasıl duyuyormusunuz bebişin kalbini

Evet canım haklısın saol, vallahi moralim düzeldi.Benim eşimde aynı şekilde hatta o çok kız istiyordu dedimki erkek olsa üzülürmüydün diye asla dedi evlat sağlıklı olsun sen iyi ol yeter dedi.

Eşim çok yanımda oldu saolsun ama ben gece hiç uyuyamadım desem yeridir hep uyandım ağlaya ağlaya.Kızımıda üzdüm.

Gördümkii herkesler öğrenmiş ama bizim minik göstermiyor bir türlüü hep dönüyor saklıyor

canımm hoşgeldin nasılsınız bebişinle sen ekim anneleri topiğinde misin bebişin cinsiyeti belli mi zaten iki şansımız var ya kız ya erkek

arkadaşlarda duyamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…