Teyzoşlar ben geldimmm, sabahtan beri bina kontrolü yapıyorum çok yoruldumdün eve gelince hemen yazdım okudunuz mu bilmiyorum Prenses geliyor öbür ay kesin söylerim ama büyük ihtimal kız dedi :)
Anne çok erkek istiyordu beni dün çok üzdü, haber verince kız olduğunu çok üzüldü.Çevremdeki herkes çok şaşırdı desem nedense benden erkek beklemişler biraz moralimi bozdular yani özellikle annem.
Teyzoşlar ben geldimmm, sabahtan beri bina kontrolü yapıyorum çok yoruldumdün eve gelince hemen yazdım okudunuz mu bilmiyorum Prenses geliyor öbür ay kesin söylerim ama büyük ihtimal kız dedi :)
Anne çok erkek istiyordu beni dün çok üzdü, haber verince kız olduğunu çok üzüldü.Çevremdeki herkes çok şaşırdı desem nedense benden erkek beklemişler biraz moralimi bozdular yani özellikle annem.
:98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:
erkekim var esraaaayerim ben onuuuu
kızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...
biliyoruz, yersin
ya thy bu ara kafayı yemiş, uçaklar sürekli iptal oluyormuş, iyice zıvanadan çıktı iş. gidicektim ama riske atamam... eşim otobüsle gelicek sanırım, bakalım
kızlar ben dayanamıcam bu ağrıya... gidip bi boş odada dinleniyim biraz. gelirim bi saate...
Canım okuyamadım, gelince hemen tekrar yazayım dedim.Belediyede imarda çalışıyorum makine teknikeriyim binaların mekanik projelerini kontrol ediyorum.gördük canım hatta tebrik ettik tekrardan tebrik ederim hayırlı olsun kızınızzzsen boşver etrafı hayırrlı sağlıklı evlat olsunlar inşAllahhhhh çok yorma kendini canımmmm inşaat muhendisi filanmısın denetim firmasında çalısıyorsun sanırım
evet canım hayırlı olsun diye yazdık görmedin heralde
ay canım takma sakın onları... bazı şeyleri duymamazlıktan geliceksin. herkes bi türlü işte. normalde kayınvalideler böyle yapar senin annen yapmış, tuhaf :26:
göbüşşşş fotosu geliyoooooooorrrr
Amanin bende de başladı pazar akşamı ve bu sabah kötüydüBen bu kadar ciddi bir salgın olabileceğini düşünmemiştim.. Kesim bişey yedim dokundu diye düşünmüştüm Doktoru arayayım bari :18::18:
canım evet merak ettik seni, sabah gördüm canım. çok sevindim. sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.
annemiz bile olsa insanları anlamak mümkün değil canım. Allahın dediği olur, sipariş vermiyoruz. sen çok iyi bir anne olacaksın eminim, sakın moralini bozma, o senin canın kanın onun için yapmayacağın şey yok, cinsiyeti hiçbirşeyi değiştirmez.
bak canım demin telefonda konuştuk eşimle, dedim ki ayy aşkım çok seviniyorum ben kızımız olacağına. eşim kız çocuk istemesine rağmen bana dedi ki burcu evlat ne fark eder, oğlan olsada sevinirdim. çok hoşuma gitti böyle demesi. sen ve eşin mutlu olun, gerisini boşver.
geçmiş olsun, kaju ben bugün angelsounds aldım sizde almışsınız memnunmuşsunuz burdan biri sölemişti nicki aklıma gelmedi ben bugün dinlemeye çalıştım o aletle ama ses gelmiyorkendi kalbimi dinleyebiliyom anca :) nedenki acaba sizde nasıl duyuyormusunuz bebişin kalbini
beysalll nerdesinnn başım ağrımaya başladı yine çok fenaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?