Gördümkii herkesler öğrenmiş ama bizim minik göstermiyor bir türlüü hep dönüyor saklıyor
kızlar bugun doktora gıdıp 3lü test sonucumu aldım sonucum cok kotu cıkmıs1:42 yuksek rısk dıyor ama 2 li testım tam tersı 1:1700 lerde bende neye ugradıgımı sasırdım dunden berı kotuyum doktor ıst yada ank ya gonderıcem ayrıntılı usg veya amiosentez onerecekler dedı ben amısentez yaptırmak ıstemıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum burun kemıgı olcumu falan yaptı hersey normal gorunuyor ama bu sonuc kafaları cok karıstırdı ıst da oturan arkadaslar cerrahpasada yada capa da tanıdıgınız ıyı prof lar varmı ayrıntılı usg ıcın...
Selam kızlar ya acı macı dediniz benim yediğim acının haddi hesabı yok tırstım şimdi yaaa:18:
Bu arada dr umu aradım 4 lü test sonuçları için 15 dk.sonra aricam dedi.Dua edin kızlar yaa elim ayağım titriyo valla:18:
biliyoruz, yersin
ya thy bu ara kafayı yemiş, uçaklar sürekli iptal oluyormuş, iyice zıvanadan çıktı iş. gidicektim ama riske atamam... eşim otobüsle gelicek sanırım, bakalım
geçmiş olsun, kaju ben bugün angelsounds aldım sizde almışsınız memnunmuşsunuz burdan biri sölemişti nicki aklıma gelmedi ben bugün dinlemeye çalıştım o aletle ama ses gelmiyorkendi kalbimi dinleyebiliyom anca :) nedenki acaba sizde nasıl duyuyormusunuz bebişin kalbini
canım iki arkadaş daha duyamamış, onlara sabah anlattım ben böyle kullanıyorum :
önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.
dediğim gibi karın bölgen yağlıysa o etkiler diye düşünüyorum.
Selam kızlar ya acı macı dediniz benim yediğim acının haddi hesabı yok tırstım şimdi yaaa:18:
Bu arada dr umu aradım 4 lü test sonuçları için 15 dk.sonra aricam dedi.Dua edin kızlar yaa elim ayağım titriyo valla:18:
geçmiş olsun, kaju ben bugün angelsounds aldım sizde almışsınız memnunmuşsunuz burdan biri sölemişti nicki aklıma gelmedi ben bugün dinlemeye çalıştım o aletle ama ses gelmiyorkendi kalbimi dinleyebiliyom anca :) nedenki acaba sizde nasıl duyuyormusunuz bebişin kalbini
sen 4'lü test mi yaptırdın? 3'lüyü hangi arada yaptılar kuzum?
güzel çıksın inşAllahhhhhannem söyledi kadında telefonda tekrarladı Allah korusun bebeklerimizi
ayy ben kaçırdım noluyomuşş?? bu arada inşallahhh sonuclar temiz cıkar cnm
çikolata yedin mi şekerim o çok hareketlendiiriyor gösteriyor canımmkız olabilir genelde saklayanlar kızlar oluyor
Ben 2 li yaptırmıştım o gayet iyiydi,dr 3 lü istemedi 4 lü 3 lüden daha iyi sonuç verir istersen onu yaptıralım demişti.Bende yaptırmıştım.
Bakalım sonuçları çıktıysa ya bugün ya da cuma öğrenicem..
anladım canım, iyi olmuş 3'lüyü yaptırmadığın kafasını karıştırıyo o test insanın:S
Ben 2 li yaptırmıştım o gayet iyiydi,dr 3 lü istemedi 4 lü 3 lüden daha iyi sonuç verir istersen onu yaptıralım demişti.Bende yaptırmıştım.
Bakalım sonuçları çıktıysa ya bugün ya da cuma öğrenicem..
anladım canım, iyi olmuş 3'lüyü yaptırmadığın kafasını karıştırıyo o test insanın:S
Ay inşallah bu da kafayı karıştırmaz ne olur güzel çıksın yaa...
Evet canım haklısın saol, vallahi moralim düzeldi.Benim eşimde aynı şekilde hatta o çok kız istiyordu dedimki erkek olsa üzülürmüydün diye asla dedi evlat sağlıklı olsun sen iyi ol yeter dedi.
Eşim çok yanımda oldu saolsun ama ben gece hiç uyuyamadım desem yeridir hep uyandım ağlaya ağlaya.Kızımıda üzdüm.
Gördümkii herkesler öğrenmiş ama bizim minik göstermiyor bir türlüü hep dönüyor saklıyor
karın yağı etkiliyorsaa ben hiç duyamazmışım deseneeee
Amanin bende de başladı pazar akşamı ve bu sabah kötüydüBen bu kadar ciddi bir salgın olabileceğini düşünmemiştim.. Kesim bişey yedim dokundu diye düşünmüştüm Doktoru arayayım bari :18::18:
canımm hoşgeldin nasılsınız bebişinlesen ekim anneleri topiğinde misin bebişin cinsiyeti belli mi zaten iki şansımız var ya kız ya erkek
arkadaşlarda duyamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?