2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gecmıs olsun canım kalbini ferah tut amnıyosentezde de sonuc cıkarsa aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma bence
ist u bılmıyorum ama mutlaka vardır canım ayrıntılı ultrasonu yaptır bakalım bı ıns saglıklıdır bebegin

Selam kızlar ya acı macı dediniz benim yediğim acının haddi hesabı yok tırstım şimdi yaaa:18:

Bu arada dr umu aradım 4 lü test sonuçları için 15 dk.sonra aricam dedi.Dua edin kızlar yaa elim ayağım titriyo valla:18:

güzel çıksın inşAllahhhhh annem söyledi kadında telefonda tekrarladı Allah korusun bebeklerimizi

biliyoruz, yersin

ya thy bu ara kafayı yemiş, uçaklar sürekli iptal oluyormuş, iyice zıvanadan çıktı iş. gidicektim ama riske atamam... eşim otobüsle gelicek sanırım, bakalım

Canım grevdeler o nedenle iptal... Yani bugünlük bir durum gibi görünüyor tekrar bakın isterseniz (yarın felan)

canım iki arkadaş daha duyamamış, onlara sabah anlattım ben böyle kullanıyorum :

önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.

dediğim gibi karın bölgen yağlıysa o etkiler diye düşünüyorum.

karın yağı etkiliyorsaa ben hiç duyamazmışım deseneeee

sen 4'lü test mi yaptırdın? 3'lüyü hangi arada yaptılar kuzum?

ayy ben kaçırdım noluyomuşş?? bu arada inşallahhh sonuclar temiz cıkar cnm

kızlaaarr bişey danısıcam daha oncede yazmıstım tatıle gıdıcez 16 hazıranda kampta olmamız lazım benıma yrıntılı ultrasonum var ayın 15 ınde randevu almıstım aslında ogun yola cıkmayı dusunuyorudk ama randevu gec saatteydı doktorda bıraz erken deyınce sımdı 28 hazıran ıcın gun almaya calıstım ama henuz acılmamıs esımde dun 15 ınde ben yola cıkıcam ona gore ayarla kendını dedı yolu bölücez kolay olsun dıye 1 gece bursada kalıcaz yani. 14 ünde aksam 19:40 yanı son rendevu ıcın yer varmıs onu ayırttırdım ama hala emın deılım cok kafama taktım sonradan 28 ıne aldırsam mı yoksa gıtemden yaptırıp 28 ınde kendı doktorumda rendevum var zaten ona eger 28 ıne alırsam aynı gun hem ayrıntılı hem kendı doktorma gıtmıs olcuam
boyle daha ıyı gıbı ama son randevu ya bu seferde onu taktım kafaya doktor yorgun olur ıyı bakamazsa dıye :26: sorudm 19-24 haftalarda yapılıyormus 20+2 de gıdıcem zaten ebbıs bıraz onde 21 dıyorum o yuzden kafam cok karıstı yardım edııınnnnn

Son düzenleme:

Canım Karın altından bak orta yan kenar artık nerden yakalarsan.. Birde dinlemeden önce zeytinyağı veya su sür duyarsın mutlaka

sen 4'lü test mi yaptırdın? 3'lüyü hangi arada yaptılar kuzum?

Ben 2 li yaptırmıştım o gayet iyiydi,dr 3 lü istemedi 4 lü 3 lüden daha iyi sonuç verir istersen onu yaptıralım demişti.Bende yaptırmıştım.
Bakalım sonuçları çıktıysa ya bugün ya da cuma öğrenicem..

güzel çıksın inşAllahhhhh annem söyledi kadında telefonda tekrarladı Allah korusun bebeklerimizi

amin canım inşallah yaa...Allah allah acının ne gibi bi zararı olabilir ki yaa...Ayy ilk 3 ay da da yedim ben yaaa

çikolata yedin mi şekerim o çok hareketlendiiriyor gösteriyor canımm kız olabilir genelde saklayanlar kızlar oluyor

ay evet çikolata yiyim bide meyve suyu falan öyle gideyim. bugun akşam randevumuz var dr la. hayırlısı bakalım inşalah öğreniriz

ananın oğlu olmadı diye hıncını senden mi alıyor ya, o yapsaymış oğlan niye becerememiş??? kız evlatta erkek evlat kadar iyidir canım, babası düşkün olur, sana evde yardımcı olur. evlenir yinede bağını koparmaz. kendini düşün annene babana ne kadar faydan olduğunu düşün, aynı şey işte. annen şanslı kadınmış ama farkında değil.

eşinden Allah razı olsun. mantıklı adammış. lütfen üzme bebişini onun ne suçu var. kıyamam ben ona annesiiiiii

Gördümkii herkesler öğrenmiş ama bizim minik göstermiyor bir türlüü hep dönüyor saklıyor

tatlı yemek iyi oluyor canım. benimde göstermedide doktor son çare dürttü artık. o ara saklayamadı kukusunu :))

canım inşallah sonuçların iyi çıkar. sakin ol lütfen. bebişini germe.

karın yağı etkiliyorsaa ben hiç duyamazmışım deseneeee

eee şişman kadınların bebişi ultrasonda bile zor görünüyormuş canım. etkiler tabi.

esra86 geçmiş olsun canım. çok zor oluyor, başını bağla mümkünse.

canımm hoşgeldin nasılsınız bebişinle sen ekim anneleri topiğinde misin bebişin cinsiyeti belli mi zaten iki şansımız var ya kız ya erkek

arkadaşlarda duyamamış

benim bebiş kız adıda hazır Elif olacak daha hamile kalmadan önce farkında olmadan kayınvalideme bi sürü bebek tokası vermişim sakla olunca torununa takarsın diye dün çıkardı :))) kız olcanı ta o zamandan hissetmişim ilk bebeğim topikte haftama bakma son adet tarihimle bebeğin büyüklüğü tutmuyor doktor 4 hafta büyük söylüyorve işin garibi aşılama oldum hamile kalmak için ama aşı tarihimde tutmuyor şuan 5 buçuk haftalık olmam lazım yani resmi kayıda göre adet tarihim baz alınıyor (adet olamamıştım doktor hapla söktürücüyle adet olmamı sağlamıştı) adetlerimde düzensizdi pcoluydum anlıcanız, malesef tereddütle doğacak tarihi kesin değil eylül ekim arası bişi olacak cinsiyetinide benimkiler karnımın sivri oldunu erkek diye düşünüyorlarmış şaşırdılar kızım olsun istiyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…