2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canımm bence hiçbir şey olmaz çünkü seninle aramızda 8 gün var ve benm doktorum 18-20 si gibi randevu al dedi bana. sonuçta 20. hftnı doldurmuş oluyosun sorun olmaz bnce

hava şartlarından mı iptal oluyor canımmm git uzan dinlen canımmm

bizde sen yokken azcık seni çekiştirelimmmmmmm

yok yaa thy nin uyuzluğu işte...

geldim bile

1 tane minoset alsana tatlım hiç bir zararı yokk

normalde hep yanımda olur, bu sefer de minosetim yok...

canım benim kıyamam ben sana benim sabah ağrıyordu şuan hafifledi dinlen biraaz gözlerini kaapa geçicek kuşum ....

geçmiyo canım yaaa tüm kafatasım, beynim, damağımm çok fecii çok.
izin alıp gidiyim diyorum ama eve gitmem 1,5 - 2 saat. babamında işi varmış, söylemedim rahatsızım diye:26:

Canım grevdeler o nedenle iptal... Yani bugünlük bir durum gibi görünüyor tekrar bakın isterseniz (yarın felan)

öyleymiş canım ama ben son aylarda daha adamakıllı istediğim yere gidebilmiş değilim, saatlerce rötarlı yolculuk yapıyorum her defasında.

anaaaammm çekiştiremeden gelmişsin yahuuuu

Eşimde aynılarını dedi burcu, o doğuramadı senden alıyor hıncını diye millete hava atardı kızım erkek doğurdu diye.Anladı hatasını ama bizi çok üzdü, ablam haşlamış bide öyle bile düşünüyorsan içinde tut ne hakkın var hamile kadını bebeği üzmene demiş.

Evlat bu erkek, kız ayrımı olur mu?Bide şu var tabi ben anneme çok düşkünüm hiç konuşmasam günde 5 defa ararım hemde 5 dak. mesafemde oturmasına rağmen.Dün benim tlf meşgul olunca ne o kızınla mı konuşuyorsun diye espiri yaptı hatta ama ben hala üzgünüm işte.

Eşim bitanedir benim bitane :))

esracım babana söle rahatsız olduğunu eve git uzan karanlık bir ortamda canım başka çare yok minoset te iç lütfen

Esra'cım kendini zorlama mutlaka dinlen.Çok geçmiş olsun...

Bu arada 4 lü test cuma saat 4 gibi çıkacakmış.Ayy çatliicam ne olur dua edin kızlar..

Canımm bence hiçbir şey olmaz çünkü seninle aramızda 8 gün var ve benm doktorum 18-20 si gibi randevu al dedi bana. sonuçta 20. hftnı doldurmuş oluyosun sorun olmaz bnce

anladım canım saol kendı doktorum neden bıraz erken gıbı dedı anlamadım pekı son randevu ya bı sıkıntı olur mu doktor ıyı bakar mı sence aksama kadar bı suru kısı gelıp gıtmıs olucak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…