ay evet çikolata yiyim bide meyve suyu falan öyle gideyim. bugun akşam randevumuz var dr la. hayırlısı bakalım inşalah öğreniriz
canım inşallah sonuçların iyi çıkar. sakin ol lütfen. bebişini germe.
beysalll nerdesinnn başım ağrımaya başladı yine çok fenaaaaaa
kızlaaarr bişey danısıcam daha oncede yazmıstım tatıle gıdıcez 16 hazıranda kampta olmamız lazım benıma yrıntılı ultrasonum var ayın 15 ınde randevu almıstım aslında ogun yola cıkmayı dusunuyorudk ama randevu gec saatteydı doktorda bıraz erken deyınce sımdı 28 hazıran ıcın gun almaya calıstım ama henuz acılmamıs esımde dun 15 ınde ben yola cıkıcam ona gore ayarla kendını dedı yolu bölücez kolay olsun dıye 1 gece bursada kalıcaz yani. 14 ünde aksam 19:40 yanı son rendevu ıcın yer varmıs onu ayırttırdım ama hala emın deılım cok kafama taktım sonradan 28 ıne aldırsam mı yoksa gıtemden yaptırıp 28 ınde kendı doktorumda rendevum var zaten ona eger 28 ıne alırsam aynı gun hem ayrıntılı hem kendı doktorma gıtmıs olcuam
boyle daha ıyı gıbı ama son randevu ya bu seferde onu taktım kafaya doktor yorgun olur ıyı bakamazsa dıye :26: sorudm 19-24 haftalarda yapılıyormus 20+2 de gıdıcem zaten ebbıs bıraz onde 21 dıyorum o yuzden kafam cok karıstı yardım edııınnnnn
öfffffffff canım sıkıldı yineeeeeeeeeesıkılıyor ve herşeye hemen sinirlenesim geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Acı yemek bebeğe zararlıymış öyle diyorlarda bende feci yerim acıyı tırstım...
Amin canım sağol inşallah..
aaa ben ısrarla acı yiyorum ya engel olamıyorumzararlımıymış? acaba ne zararı oluyormuş biliyormusunuz ?
hava şartlarından mı iptal oluyor canımmm git uzan dinlen canımmm
bizde sen yokken azcık seni çekiştirelimmmmmmm
1 tane minoset alsana tatlım hiç bir zararı yokk
canım benim kıyamam ben sana benim sabah ağrıyordu şuan hafifledi dinlen biraaz gözlerini kaapa geçicek kuşum ....
Canım grevdeler o nedenle iptal... Yani bugünlük bir durum gibi görünüyor tekrar bakın isterseniz (yarın felan)
yok yaa thy nin uyuzluğu işte...
geldim bile
normalde hep yanımda olur, bu sefer de minosetim yok...
geçmiyo canım yaaa tüm kafatasım, beynim, damağımm çok fecii çok.
izin alıp gidiyim diyorum ama eve gitmem 1,5 - 2 saat. babamında işi varmış, söylemedim rahatsızım diye:26:
öyleymiş canım ama ben son aylarda daha adamakıllı istediğim yere gidebilmiş değilim, saatlerce rötarlı yolculuk yapıyorum her defasında.
canım capa da doktor ozellıkle prof ısmı verebılırsen cok sevınırım
needen kuzum kim sıkıyor canınısöyle döveyimmmmmmmmm
annemin arkadasşı hamileyken çok acı yemiş bebekte Allah korusun deri hastalıgı olusmus 2 gun yasamıs :18: bende çok yerim kadın söyleyince tırstımmmm
:)) kafasına kafasınaa :) belli biri değil yaa yapmuş başladı yine öylee iş yapasımda yokk, sıkılıyorumm püff
ananın oğlu olmadı diye hıncını senden mi alıyor ya, o yapsaymış oğlan niye becerememiş??? kız evlatta erkek evlat kadar iyidir canım, babası düşkün olur, sana evde yardımcı olur. evlenir yinede bağını koparmaz. kendini düşün annene babana ne kadar faydan olduğunu düşün, aynı şey işte. annen şanslı kadınmış ama farkında değil.eşinden Allah razı olsun. mantıklı adammış. lütfen üzme bebişini onun ne suçu var. kıyamam ben ona annesiiiiii
aaa ben ısrarla acı yiyorum ya engel olamıyorumzararlımıymış? acaba ne zararı oluyormuş biliyormusunuz ?
Canımm bence hiçbir şey olmaz çünkü seninle aramızda 8 gün var ve benm doktorum 18-20 si gibi randevu al dedi bana. sonuçta 20. hftnı doldurmuş oluyosun sorun olmaz bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?