2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
2 güne gene tuhaflasır o zaman esra moonsun öylemi
ra ile bitmeli şekerim büşra, esra ????

kız olursa nevra:1. Işıklı olma, parlaklık. 2. Çiçek, özellikle beyaz çiçek.

erkek olursa:tuğra

ahh canım ağlattın beni...en doğru kararı vermişin...annelik böyle bişey işteee:26: rabbim yardımcın olsun...evladını sama bağışlasın dilerim...ve inanıyorum bebeğin sağlıklıı sapasağlam:26:

canım hayırlı haberini bekliyorum 4 gözlee:26:

tatlım o zaman pegasus kullan Onunda rötarı çok ama hiç değilse ucuz

anaaaammm çekiştiremeden gelmişsin yahuuuu

geldim yaaa... arkada bi oda var, dinleneyim dedim klima sesinden daha kötü oldum.

esraaa geçmişler olsun bidenem:26:

sağol canımcımm.

esracım babana söle rahatsız olduğunu eve git uzan karanlık bir ortamda canım başka çare yok minoset te iç lütfen

canım babam koşa koşa gelir arasam ama ananemi dişçiye götürmüş, kadıncağız zaten rahatsız.

minoset bi arkadaştan buldum şimdi. dayanamadım aldım bi tane... inşallah geçer hemen.:26:

benim o ben :)ben de bişey anlamadım daha

Gebelikte Acı Yemek Zararlımı

Gebelikte acı yemek her ne kadar yasak olmasa da bir çok komplikasyona yol açabileceği için önerilmemektedir. Gebelik döneminde salgılanan hormonlara bağlı olarak mide kapağının gevşemesi nedeni ile anne adaylarında sık sık yemek borusuna sıvı kaçması görülebilir.

Pek çok gıdadan uzak durması, hamilelik süresince tüketmemesi gerekir. Acı ve baharatta bunlardandır. FazIa acıIı yada baharatIı yemek anne adayını sıkıntıya düşürebilir. Midesinde yanmaya, hemoroide sebep olabilir.

Ayrıca hamilelik döneminde bebeğin anne adayının yediği yiyeceklerden en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak amacı ile yavaşlatılan sindirim sistemine bağlı olarak yaşanan kabızlıklıklar ve oluşan hemoroidler nedeni ile de acı yemek anne adaylarının yaşam standartlarını düşürmesi açısından çok riskli bulunmaktadır. Ancak anne adaylarının canı acı yemek istiyorsa çok fazla olmadığı takdirde acı yemelerinde bir sakınca yoktur.
Alıntıdır bayanlar...

geçicek canım merak etme sakin ol başka bişi düşün bebişinle konuş bak nasıl geçirecek annesinin acısını

çok sağol ben biraz aceleci davrandımda işyerinde wcde ayakta uygulamaya çalıştım evde denerim rahat bir şekilde heralde biraz yağdanda olabilir bütün kilolar karnımda birikiyor gerçi 62 kilo hamile kaldım şuan 68 kilo olmuşum normalmidir bilmiyorum hamileliğim çok iyi hiç kusmadan geçti boğazımda iyi daha karnımda çatlaklık oluşmadı biraz yağlı yapımda :)

tatlım o zaman pegasus kullan Onunda rötarı çok ama hiç değilse ucuz

zorda kalınca öyle yapıyorum ama sabihaya gitmek tam 3 saatimi alıyor. 3 araç değiştiriyorum. havaşla gitsem de aynı, farketmiyor. eşime diyim de öyle gelsin olmazsa, napalım... dalga geçiyo eşim konyadan istanbula 55 dakika, anadoludan avrupaya 3 saat diye

öfffffffff canım sıkıldı yineeeeeeeeee sıkılıyor ve herşeye hemen sinirlenesim geliyorrrrrrrrrrrrrrr

sıkılma kız yaaa, bak netten bebiş kıyafetlerine. odasını düşün. ne güzel işte.

kusura bakma canım annen cahillik etmiş, sana diyorum da benim annemde aynı şekerim valla. ilk hamileliğimi duydu erkek olur inşallah dedi, bende gıcık oldum inşallah kız olur dedim. kız oldu :)) ama o bana bişi demedi bilir fena cevap veririm. cesaret edemedi. ben hayatımdan çok memnunum, eşimde memnun ayyy takamam valla kimseyi.

bak bide laf sokmuş, kızınla mı konuşuyorsun diye. sen ona de ki inşallah kendim gibi bir kızım olurda bende senin kadar şanslı olurum. :)

hahaha
haklı adam malesef öyle tatlım.. Siz birde hafta sonu kullanıyorsunuz o yolu en yoğun olduğu zaman. Atlas jet konyaya gitmiyomuydu ?

yaa benimde sabahtan işlerin bir kısmını hallettim birazda yarın yapıcamm

bende öle yapim barii

sıkılmamam lazım demii, bakimm barii :) biraz oraya buraya bana rahat battı yine, bir süredir başka şehire gidemedim ondan galibaa

öfffffffff canım sıkıldı yineeeeeeeeee sıkılıyor ve herşeye hemen sinirlenesim geliyorrrrrrrrrrrrrrr
sakin ol balımmmmmm... noldu sana böyle

annemin arkadasşı hamileyken çok acı yemiş bebekte Allah korusun deri hastalıgı olusmus 2 gun yasamıs :18: bende çok yerim kadın söyleyince tırstımmmm
ayyy o acıdan değildir gibi geldi yaaa ne bilim. o zaman doktor yasaklamaz mıydı? ama tabi yine de tedbir almakta yarar var. zaten abartmıycaz neyi yersek yiyelim tadında bırakcaz o zaman bişi olmaz zannımmmca

bulemsu erkek olursa tugra koyyy benim canım yeğenimin, ablamın oğlunun adı. öyle tatlı mı tatlı zeki miiii zeki bi oğluşun olsun inşşş
işte benim canımın içi yeğenim bu. benimki de böyle zekiii böyle güzel ,cin gibi bi çocuk olsun. inşallahhh.. burda biraz küçük, şimdi 1,5 yasında. ama zehirr zehirr nazar değmesin aşkıma

yok canım ya şişman değilmişsin sen. heralde doğru noktayı bulamadın. ayakta zor olur. ben koltuğa oturuyorum ama yayılıyorum iyice, dik oturmuyorum yani. su serpiyorum güzelce, tee şeyime kadar, bazen aşağıdan geliyor sesi. (belki zeytinyağı daha iyi sonuç verir yada bebe yağı, suyla daha temiz kalıyor bide ben duyuyorum gerek duymadım başka bişiye) sonracığıma güzelce konsantre oluyorum. hatta dün salonda tv açıktı olmadı, eşime dedim gelmiyor sesi, çok panik oldum, tv nin sesini kıs dedim azcık kıstı aman dedim gidim arka odaya, gittim orda duydum. sonra salona geldim bişi yokmuş gibi oturdum. meğer eşim çok korkmuş söylesene duydun mu diye bağırdı :)))

ben eşimede dinlettirdim.. Dinledi dinledi dinledii... Yaa bana dinlettirme içim bir tuhaf oluyor yanından ayrılasım gelmiyor diyor

tmm biraz daha sakinimm bir danemmm,

ay çok tatlıymışşşşşşşşş maşallah pekte yakışıklı güler yüzlüüü yavrum Tuğra ismide güzelmiş kızzzzzz ben düşüneyim

kocişimle deli yatarız gece bir baktım benim herif öyle bir döndüki ayağını bebişimee usulca dokundurduuu kızdım hemen aşkım noldu dedi uyandı ya tekme atıyorsun dedimmmm yani anlıcagınız bizim bebiş tekme atacağına kociş atıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…