2 güne gene tuhaflasır o zaman esra moonsun öylemi
ra ile bitmeli şekerim büşra, esra ????
ahh canım ağlattın beni...en doğru kararı vermişin...annelik böyle bişey işteee:26: rabbim yardımcın olsun...evladını sama bağışlasın dilerim...ve inanıyorum bebeğin sağlıklıı sapasağlam:26:günaydın kızlar...rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin annelik kadar güsel ve zor olan bir duygu yok sanırım ...canından bir parça olusuyor içerde minicik kalbi pıt pıt atmaya başlyor eli ayagı kalbi sana annem diyeceği dudakları oluşuyor ve sen bunu adım izleyip göriyorsun....ve diyorlarki bebişin hasta olma ihtimali var...o ufacık bi ihtimal bile bebeğim anneni günlerce uykusuz bırakabiliyor...o atan kalbin için ben kurban olurum o kalbin bir dakikA bile fazla atması için herşeyi yapabilirim...diyorki drlar amniyosentez yaptır ...hayır hayır miniğim ben kesin kararımı verdim sana üdahale ettirmeyeceğim sen benim canımdan bir parçasın...kesin hasta bile olsan bundan sonraki hayatımın bir gerçeği olacaksın ...o minicik kalbin atması için elimden gelen herşeyi yapacağım bebeğim...ben seni ultrasondan izlerken bile o dakikaların bile bitmesini istemezken seni nasıl hayatımdan çıkarabilirim...sen huzurla büyü miniğim ..seni çok seven bir annen bir baban ve abin sevinçle aralarına katılmanı bekliyorlar...bir an önce büyü ve gel bir güneş gibi doğ bizim hayatımıza..evimizin küçücük neşesi ol...annem benim Allah bana bu gücü verdiği sürece ben senin gören gözün tutan elin işiten kulagın olurum bebeğim..Ve Sonsuz Rahmet Merhamet Sahibi ALLAHIM ellerimi açtım sana dua ediyorum...miniğimi sana emanet ediyorum ..sen emaneti sahip çıkansın..Benim miniğim senin emanetin Allahım bu emaneti Sağlıkla Annesine kavuşmayı nasip et .....
Selam kızlar ya acı macı dediniz benim yediğim acının haddi hesabı yok tırstım şimdi yaaa:18:
Bu arada dr umu aradım 4 lü test sonuçları için 15 dk.sonra aricam dedi.Dua edin kızlar yaa elim ayağım titriyo valla:18:
yok yaa thy nin uyuzluğu işte...
Geldim bile
Normalde hep yanımda olur, bu sefer de minosetim yok...
Geçmiyo canım yaaa tüm kafatasım, beynim, damağımm çok fecii çok.
Izin alıp gidiyim diyorum ama eve gitmem 1,5 - 2 saat. Babamında işi varmış, söylemedim rahatsızım diye:26:
öyleymiş canım ama ben son aylarda daha adamakıllı istediğim yere gidebilmiş değilim, saatlerce rötarlı yolculuk yapıyorum her defasında.
anaaaammm çekiştiremeden gelmişsin yahuuuu
esraaa geçmişler olsun bidenem:26:
esracım babana söle rahatsız olduğunu eve git uzan karanlık bir ortamda canım başka çare yok minoset te iç lütfen
geçmiş olsun, kaju ben bugün angelsounds aldım sizde almışsınız memnunmuşsunuz burdan biri sölemişti nicki aklıma gelmedi ben bugün dinlemeye çalıştım o aletle ama ses gelmiyorkendi kalbimi dinleyebiliyom anca :) nedenki acaba sizde nasıl duyuyormusunuz bebişin kalbini
geldim yaaa... arkada bi oda var, dinleneyim dedim klima sesinden daha kötü oldum.
sağol canımcımm.
canım babam koşa koşa gelir arasam ama ananemi dişçiye götürmüş, kadıncağız zaten rahatsız.
minoset bi arkadaştan buldum şimdi. dayanamadım aldım bi tane... inşallah geçer hemen.:26:
canım iki arkadaş daha duyamamış, onlara sabah anlattım ben böyle kullanıyorum :
önce karnımı güzelce ıslatıyorum sonra doktorun ultrason aletini tuttuğu yere bastırıyorum. orda değilse yine aynı hizada hareket ettiriyorum. aynı doktordayken duyduğum gibi duyuyorum. gayet net. acaba karın kalınlığından mı. ben zayıfım rahat geliyor ses. kalbimede tuttum o zaten çok netti. ama eşimede tuttum. o biraz yağlıdır. onunkinide duydum. sessiz bir ortamda göbeğinizin altındaki her yere tutun bastırın ve bekleyin.
dediğim gibi karın bölgen yağlıysa o etkiler diye düşünüyorum.
tatlım o zaman pegasus kullanOnunda rötarı çok ama hiç değilse ucuz
öfffffffff canım sıkıldı yineeeeeeeeeesıkılıyor ve herşeye hemen sinirlenesim geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Eşimde aynılarını dedi burcu, o doğuramadı senden alıyor hıncını diye millete hava atardı kızım erkek doğurdu diye.Anladı hatasını ama bizi çok üzdü, ablam haşlamış bide öyle bile düşünüyorsan içinde tut ne hakkın var hamile kadını bebeği üzmene demiş.
Evlat bu erkek, kız ayrımı olur mu?Bide şu var tabi ben anneme çok düşkünüm hiç konuşmasam günde 5 defa ararım hemde 5 dak. mesafemde oturmasına rağmen.Dün benim tlf meşgul olunca ne o kızınla mı konuşuyorsun diye espiri yaptı hatta ama ben hala üzgünüm işte.
Eşim bitanedir benim bitane :))
zorda kalınca öyle yapıyorum ama sabihaya gitmek tam 3 saatimi alıyor. 3 araç değiştiriyorum. Havaşla gitsem de aynı, farketmiyor. Eşime diyim de öyle gelsin olmazsa, napalım... Dalga geçiyo eşim konyadan istanbula 55 dakika, anadoludan avrupaya 3 saat diye
yaa benimde sabahtan işlerin bir kısmını hallettim birazda yarın yapıcamm
sıkılma kız yaaa, bak netten bebiş kıyafetlerine. odasını düşün. ne güzel işte.
kusura bakma canım annen cahillik etmiş, sana diyorum da benim annemde aynı şekerim valla. ilk hamileliğimi duydu erkek olur inşallah dedi, bende gıcık oldum inşallah kız olur dedim. kız oldu :)) ama o bana bişi demedi bilir fena cevap veririm. cesaret edemedi. ben hayatımdan çok memnunum, eşimde memnun ayyy takamam valla kimseyi.
bak bide laf sokmuş, kızınla mı konuşuyorsun diye. sen ona de ki inşallah kendim gibi bir kızım olurda bende senin kadar şanslı olurum. :)
geçicek canım merak etme sakin ol başka bişi düşün bebişinle konuş bak nasıl geçirecek annesinin acısını
sakin ol balımmmmmm... noldu sana böyleöfffffffff canım sıkıldı yineeeeeeeeeesıkılıyor ve herşeye hemen sinirlenesim geliyorrrrrrrrrrrrrrr
ayyy o acıdan değildir gibi geldi yaaa ne bilim. o zaman doktor yasaklamaz mıydı? ama tabi yine de tedbir almakta yarar var. zaten abartmıycaz neyi yersek yiyelim tadında bırakcaz o zaman bişi olmaz zannımmmcaannemin arkadasşı hamileyken çok acı yemiş bebekte Allah korusun deri hastalıgı olusmus 2 gun yasamıs :18: bende çok yerim kadın söyleyince tırstımmmm
canım hayırlı haberini bekliyorum 4 gözlee:26:
benim o ben :)ben de bişey anlamadım daha
çok sağol ben biraz aceleci davrandımda işyerinde wcde ayakta uygulamaya çalıştım evde denerim rahat bir şekilde heralde biraz yağdanda olabilir bütün kilolar karnımda birikiyor gerçi 62 kilo hamile kaldım şuan 68 kilo olmuşum normalmidir bilmiyorum hamileliğim çok iyi hiç kusmadan geçti boğazımda iyi daha karnımda çatlaklık oluşmadı biraz yağlı yapımda :)
yok canım ya şişman değilmişsin sen. Heralde doğru noktayı bulamadın. Ayakta zor olur. Ben koltuğa oturuyorum ama yayılıyorum iyice, dik oturmuyorum yani. Su serpiyorum güzelce, tee şeyime kadar, bazen aşağıdan geliyor sesi. (belki zeytinyağı daha iyi sonuç verir yada bebe yağı, suyla daha temiz kalıyor bide ben duyuyorum gerek duymadım başka bişiye) sonracığıma güzelce konsantre oluyorum. Hatta dün salonda tv açıktı olmadı, eşime dedim gelmiyor sesi, çok panik oldum, tv nin sesini kıs dedim azcık kıstı aman dedim gidim arka odaya, gittim orda duydum. Sonra salona geldim bişi yokmuş gibi oturdum. Meğer eşim çok korkmuş söylesene duydun mu diye bağırdı :)))
sakin ol balımmmmmm... noldu sana böyle
ayyy o acıdan değildir gibi geldi yaaa ne bilim. o zaman doktor yasaklamaz mıydı? ama tabi yine de tedbir almakta yarar var. zaten abartmıycaz neyi yersek yiyelim tadında bırakcaz o zaman bişi olmaz zannımmmca
bulemsu erkek olursa tugra koyyybenim canım yeğenimin, ablamın oğlunun adı. öyle tatlı mı tatlı zeki miiii zeki bi oğluşun olsun inşşş
Eki Görüntüle 431200 işte benim canımın içi yeğenim bu. benimki de böyle zekiii böyle güzel ,cin gibi bi çocuk olsun. inşallahhh.. burda biraz küçük, şimdi 1,5 yasında. ama zehirr zehirr nazar değmesin aşkıma
eve gidince zeytinyağla denicem bebiş rahatsız oldu ayakta tacize bişiyini batırıp duruyor kaburgalarıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?