2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar merhaba, nasılsınızz?
Ben 2 gundur yemek yıyemıyrm yemek gorunce mıdem bulanmaya baslıo..ne zaman gecıcek bu bulantıı?
Bide siz tahlıllerden bahsetmıssınız benden ıstemedı doktor tahlıl falan..
Biz daha kalp atıslarınıda duymadık en son 9 şubatta oldum reglı.ne zaman duyarız doktor 2 3 hafta sonra gel dedı bakalım dedı
2 hafta bu ctesı oluo ama benım hesabıma gore ben 4 haftalık hamıleyım cunku bı kez korunmadan yaptık tarıhı bılıyrm oyuzden
sızce bu ctesı gıtmelıyımıyım?

CANIM GÖNLÜNÜ FERAH TUT.....en önemlisi senin sağlığın sonra bebişin...haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım, inşallah olumsuz bir şey yoktur. dualarımız seninle:)

HIMM canım hakkatten değişik bir durum en iyi sonuç doktor da olacak sanıırım tatlım hayırlısı hakkında inşallah

arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için hakikaten değişik bir durum
hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın

canım tahlilleri yazmayı unutmuşum temel kan tahlillleri aile hekimimde yaptırdım (eltim aile hekimim), bazı hormon ve hepatit testlerini de ahmet hoca gaziye yönlendirdi. diğer testeri de gazide yaptıracak onlara para vermiyoruz.[/QUOTE]

muayene ücreti ne kadar ahmet hocanın?

ewet canım sen neler yapıyorsun pıhtılaşma ile ilgili

canım bende iğne yapıyorum,benimki 0,6 lık..yapması sorun olmuyor ama çok morarıyor..doktor normal dedi ama ben yine de stres oluyorum yanlış mı yapıyorum acaba diye..sende de oluyor mu morarmalar ?

canım bende iğne yapıyorum,benimki 0,6 lık..yapması sorun olmuyor ama çok morarıyor..doktor normal dedi ama ben yine de stres oluyorum yanlış mı yapıyorum acaba diye..sende de oluyor mu morarmalar ?

evet canım bendede morarmalar oluyor. ben sırayla yapıyorum kol bacak ve karın olarak günlere ayırdım o zaman fazla morarmıyor. birde senin doza nasıl karar verdiler yani benimki 0,4 senin 0,6

evet canım bendede morarmalar oluyor. ben sırayla yapıyorum kol bacak ve karın olarak günlere ayırdım o zaman fazla morarmıyor. birde senin doza nasıl karar verdiler yani benimki 0,4 senin 0,6

ben sürekli göbekten yapıyorum..doktorum göbekten başla istersen bacaklarına geçeriz daha sonra dedi..iğne dozuna kadın doğumcum karar verdi tahlil sonuçlarıma göre..şuan değerleri hatırlamıyorum ama ona göre başlıyorlar..

eksenel buarada bebişlerimiz aynı haftada..benim çizelgemde 6+3 yazıyor son adet tarihine göre öyle hesaplamıştık..dün doktorum ultrasondan sonra 5+5 dedi geç döllenme olmuş :)

sen hangi ildesin? bu ilk gebeliğinmi canım?

selam kizlar Allah'in izniyle bende kasim annesi olucam benide ekleyin.bende kasim dogumluyum bebegimde insallah olucak.

hoşgeldin nekadr güzel..

canım güzel haberlerle döneceksin inşallah sende bizimle paylaş dönünce olurmu bende o cumartesiyi bekleyenlerdenimmm:

benı kımse kaile almamışş bende yenı katıldım kızlar aranızaa

olurmu öyleşey sevcancım hoşgeldn sende.

ya kızlar ben çok sinirliyim,sürekli gerginim ve bağırıyorum.herkesin davranışı batmaya başladı.stresten midem alt üst oldu.antidepresanları bıaktığım için mi oluyor acaba? evde bazen elinme geçen eşyaları fırlatıyorum.gergin annenin bebeğide gergin olur derler:18:

selam kizlarrr

gogus ve kasik agrisi ceken varmi normal mi buuu:44:

nefes egzersizleri yapmanı tavsiye ederim.

selam kizlarrr

normal tatlım. bir gece göğüs acısından uyuyamamıştım. bol bol dinlen kasık ağrıların için.

selam kizlarrr

kasık agrısı ıcın bana doktor ilaç vermıstı ,ağrıdıgı zaman muhakkak iç düşük tehlıkesı getırebılır fln demıstı buscopan vermıstı kasık agrısı ıcın.arada bır agrıo içiyorum bende

canım görmemişim seni ben ankaradayım. 5+6 oldum bende çok şükür. allah hepimize sağlıkla sonuna ermeyi nasip etsin.

ben sadece bırgun korunmadıgımız ıcın gununu bılıyrm ama doktorlar son reglıye gore hesaplıyolar benımde kafam karıstı hangısı dogru 4 mu 6 haftalıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…