CANIM GÖNLÜNÜ FERAH TUT.....en önemlisi senin sağlığın sonra bebişin...haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun
hayırlısı olsun canım, inşallah olumsuz bir şey yoktur. dualarımız seninle:)
canım sen hıc doktora gıtmedın mı gec döllenme fılan olabılır dıycem ama 11 gun gecmıs dıyorsun ben adetım 4 gun gecınce test yaptım silik bekliyordum ılk once ıkıncı cızgı cıktı tabak gıbı yanı hereksın farklı tabı ama kan testı yaptırmalısın ultrasona gırmelısın ıns bebısın senınledır
HIMM canım hakkatten değişik bir durum en iyi sonuç doktor da olacak sanıırım tatlım hayırlısı hakkında inşallah
aynı olmuş biizm seninle ya :) valla parayı pulu gözüm görmüyor artık kırk tane doğurmyacaz bir tane doğuracaz diyorum o da güzel olsun :)
valla öyle önce tek çocuğa karşıydım ama dün eşime dedimki "bir daha yapmam bu sağlıklı olsun da "çok stresli bişeymiş yahu
canım bende 2009 yılında Ahmet ERDEM e gitmiştim. o zamanlar gazi hastanesindeydi. şimdi orada çalışmıyor galiba sen nereye gidiyorsun yani muayenehanesi nerede. ben şimdi lütfü öndere gidiyorum. birde tahlil leri nerede yaptırıyorsun?
ewet canım sen neler yapıyorsun pıhtılaşma ile ilgili
canım bende iğne yapıyorum,benimki 0,6 lık..yapması sorun olmuyor ama çok morarıyor..doktor normal dedi ama ben yine de stres oluyorum yanlış mı yapıyorum acaba diye..sende de oluyor mu morarmalar ?
evet canım bendede morarmalar oluyor. ben sırayla yapıyorum kol bacak ve karın olarak günlere ayırdım o zaman fazla morarmıyor. birde senin doza nasıl karar verdiler yani benimki 0,4 senin 0,6
ben sürekli göbekten yapıyorum..doktorum göbekten başla istersen bacaklarına geçeriz daha sonra dedi..iğne dozuna kadın doğumcum karar verdi tahlil sonuçlarıma göre..şuan değerleri hatırlamıyorum ama ona göre başlıyorlar..
benı kımse kaile almamışş bende yenı katıldım kızlar aranızaa
selam kizlar Allah'in izniyle bende kasim annesi olucam benide ekleyin.bende kasim dogumluyum bebegimde insallah olucak.
Kızlar hepinize günaydınnnnnn...:)
herkes cumartesiyi bekliyor sanırım. ben de heyecan yapmaya başladım. benim de 13,30'da randevum. korkular başladı. allahım beklemek ne kadar zor. allah hepimizin hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin.
hoşgeldin valla haberimiz olmadı ne zaman geldi? neredensin? bebek kaç haftalık?
ya kızlar ben çok sinirliyim,sürekli gerginim ve bağırıyorum.herkesin davranışı batmaya başladı.stresten midem alt üst oldu.antidepresanları bıaktığım için mi oluyor acaba? evde bazen elinme geçen eşyaları fırlatıyorum.gergin annenin bebeğide gergin olur derler:18:
selam kizlarrr
gogus ve kasik agrisi ceken varmi normal mi buuu:44:
istanbuldayım ben ,bebek doktora gore 6 haftalık ama bana gore 4 haftalık canım
sen neredensın eklemıstı benıde lısteye
selam kizlarrr
gogus ve kasik agrisi ceken varmi normal mi buuu:44:
canım görmemişim seni ben ankaradayım. 5+6 oldum bende çok şükür. allah hepimize sağlıkla sonuna ermeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?