2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ayyy Allah korumuş canım aman dikkatli olalım bi tane deli de bende var öyle.
Benim ki de timsah gibi döner yatakta hani suyun içinde 360 derece dönerler ya aniden hızla dönüş yapıp elini birden karnıma attı.

Uyandırdım valla aşkım özür dilerim diyo,benden değil bebeğinden dile dedim

benimkide bana değecek diye korkuyor yataktan düşecek uyurken, gece uyurken komidin üstünde bardağa ben elimle savur uyurken içi su dolu şangur şungur kalktım o da kalktı korkma korkma yat sen diyor bana ama kendi tırstı :) panikim bende

ya bencede özür dilesinler sabah kalktık dedim aşkım dikkat et tekme atıyosun diye hiç de bile öyle birşey yok şahidin var mı diyor delüüüüü benimki azcık espirilidir herseyi şakaya vurur zaten vurmasa ben ona bitane vuracaktım

maşallahh canımm eşin anlayışlıı olsunda
benimde kayınvalidemlerden çok çekincem vardı...eşimm çok kızıyordu annesinin erkek bebek sevgisine ondan çekindiği içinmi, Allah tarafından kadına bi sukünet geldi çok sevindim ben kızın olacagı için diyor...istanbula gitmişti dün..kına seti, mevlüt seti falan almış babannesi kızçemeee

Cuma günü inşallahhhhh canım hayırlı haber vereceğim inanıyorum...Çok sağol tatlımmm.
Sen nasıl oldun bu arada?

daha iyiyim nilciğim...biraz daha dizlerim ağrıyor ama düne göre iyiym kuzuucum...
doktor 15 dakıka sonra aradıgında ne sonucunu söyleyecek sana..?4lü testin değilmi?:44:

bu sevimli şeyi oğluşu olanlara armağan ediyorum çok tatlııı

Eklentiler

• $B20120323327.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 31

kına seti ne yavrum :44: güle güle kullansın bebişin

hayırlı olsun canımmm bebeğin darısı ablacımın başına oda pko hastası adıda konulmuş ne güzel sağlıklı doğsunlar inşAllah

kına seti ne yavrum :44: güle güle kullansın bebişin

teyzesi 6 ay kınası yapıcaz kızımıza allah izin verirse..o zaman giymesi için almış babannesi

ben kendi kınamda giymiştim bindallı..buda onun minyatürü..görmedim henüz..bu sabah geldi istanbuldan kayınvalidem ama telefonda söylediğine göre kırmızı üstüne sarı sim işlemeliymiş...sanırım şunun gibi:

nasıll aysunummmm?

AAAA süpermişşşşş bu laf canımmmm akşam ararsa söylerim :))

aaa ne güzel benim kayınvalidem oğlundan korkasıya sustu oda sevinmedi yani ama benim erkek evladım olsa onlar yine bişey yapmazlar canım..

sizde kayseride 6.ay kınası mı olur aa ilk kez duyuyorummm çok tatlı hilalimm güle güle giysin bebişinnnnn yerim ben onun içindekiniiiiii

aaa ne güzel benim kayınvalidem oğlundan korkasıya sustu oda sevinmedi yani ama benim erkek evladım olsa onlar yine bişey yapmazlar canım..

ya ne bu erkek aşkı anlamıyorum yanii biz evlat değilmiyiz yadaaa kendilerinin cinsiyeti ne kadın değiller mii sinirlerim bozuluyorrr

bu sevimli şeyi oğluşu olanlara armağan ediyorum çok tatlııı

ay bunu bende sabah gördüm çok güzel, teşekkür ederiz güzel teyzecik:)

çok ilginç 6 yıl kaldım kayseride ilk kez duyuyorum böyle bir adet:)

ne tatlı bişi bu böyle. inşallah canım o günleride görürsün. ben ne kına ne mevlüt yapıcam. duasını okuttururum ama evde o şekilde bir toplantı yapmayı düşünmüyorum.

ay bunu bende sabah gördüm çok güzel, teşekkür ederiz güzel teyzecik:)

çok ilginç 6 yıl kaldım kayseride ilk kez duyuyorum böyle bir adet:)

ayyy çok tatlıı demiiiiii
benim sekemde duruyor bende çok beğendm birazdan bir kaç parça alıcammm oğluşumaaa

göstermeye gelmiyor hıııı alıyorsununzzzz heeemeennnn

civilde 20 lira alın adresi de verdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…