kocişimle deli yatarız gece bir baktım benim herif öyle bir döndüki ayağını bebişimee usulca dokundurduuu kızdım hemen aşkım noldu dedi uyandı ya tekme atıyorsun dedimmmm yani anlıcagınız bizim bebiş tekme atacağına kociş atıyorrrr
kocişimle deli yatarız gece bir baktım benim herif öyle bir döndüki ayağını bebişimee usulca dokundurduuu kızdım hemen aşkım noldu dedi uyandı ya tekme atıyorsun dedimmmm yani anlıcagınız bizim bebiş tekme atacağına kociş atıyorrrr
tmm biraz daha sakinimm bir danemmm,
ay çok tatlıymışşşşşşşşş maşallahpekte yakışıklı güler yüzlüüü yavrum Tuğra ismide güzelmiş kızzzzzz ben düşüneyim
Ayyy Allah korumuş canım aman dikkatli olalım bi tane deli de bende var öyle.
Benim ki de timsah gibi döner yatakta hani suyun içinde 360 derece dönerler ya aniden hızla dönüş yapıp elini birden karnıma attı.
Uyandırdım valla aşkım özür dilerim diyo,benden değil bebeğinden dile dedim
benimkide bana değecek diye korkuyor yataktan düşecek uyurken, gece uyurken komidin üstünde bardağa ben elimle savur uyurken içi su dolu şangur şungur kalktım o da kalktı korkma korkma yat sen diyor bana ama kendi tırstı :) panikim bende
maşallahh canımm eşin anlayışlıı olsundaEşimde aynılarını dedi burcu, o doğuramadı senden alıyor hıncını diye millete hava atardı kızım erkek doğurdu diye.Anladı hatasını ama bizi çok üzdü, ablam haşlamış bide öyle bile düşünüyorsan içinde tut ne hakkın var hamile kadını bebeği üzmene demiş.
Evlat bu erkek, kız ayrımı olur mu?Bide şu var tabi ben anneme çok düşkünüm hiç konuşmasam günde 5 defa ararım hemde 5 dak. mesafemde oturmasına rağmen.Dün benim tlf meşgul olunca ne o kızınla mı konuşuyorsun diye espiri yaptı hatta ama ben hala üzgünüm işte.
Eşim bitanedir benim bitane :))
Cuma günü inşallahhhhh canım hayırlı haber vereceğim inanıyorum...Çok sağol tatlımmm.
Sen nasıl oldun bu arada?
maşallahh canımm eşin anlayışlıı olsunda
benimde kayınvalidemlerden çok çekincem vardı...eşimm çok kızıyordu annesinin erkek bebek sevgisineondan çekindiği içinmi, Allah tarafından kadına bi sukünet geldi çok sevindim ben kızın olacagı için diyor...istanbula gitmişti dün..kına seti, mevlüt seti falan almış babannesi kızçemeee
daha iyiyim nilciğim...biraz daha dizlerimağrıyor ama düne göre iyiym kuzuucum...
doktor 15 dakıka sonra aradıgında ne sonucunu söyleyecek sana..?4lü testin değilmi?:44:
benim bebiş kız adıda hazır Elif olacak daha hamile kalmadan önce farkında olmadan kayınvalideme bi sürü bebek tokası vermişim sakla olunca torununa takarsın diye dün çıkardı :))) kız olcanı ta o zamandan hissetmişim ilk bebeğim topikte haftama bakma son adet tarihimle bebeğin büyüklüğü tutmuyor doktor 4 hafta büyük söylüyorve işin garibi aşılama oldum hamile kalmak için ama aşı tarihimde tutmuyor şuan 5 buçuk haftalık olmam lazım yani resmi kayıda göre adet tarihim baz alınıyor (adet olamamıştım doktor hapla söktürücüyle adet olmamı sağlamıştı) adetlerimde düzensizdi pcoluydum anlıcanız, malesef tereddütle doğacak tarihi kesin değil eylül ekim arası bişi olacak cinsiyetinide benimkiler karnımın sivri oldunu erkek diye düşünüyorlarmış şaşırdılar kızım olsun istiyordum bende
kına seti ne yavrum :44: güle güle kullansın bebişin
sıkılma kız yaaa, bak netten bebiş kıyafetlerine. odasını düşün. ne güzel işte.
kusura bakma canım annen cahillik etmiş, sana diyorum da benim annemde aynı şekerim valla. ilk hamileliğimi duydu erkek olur inşallah dedi, bende gıcık oldum inşallah kız olur dedim. kız oldu :)) ama o bana bişi demedi bilir fena cevap veririm. cesaret edemedi. ben hayatımdan çok memnunum, eşimde memnun ayyy takamam valla kimseyi.
bak bide laf sokmuş, kızınla mı konuşuyorsun diye. sen ona de ki inşallah kendim gibi bir kızım olurda bende senin kadar şanslı olurum. :)
aldık gitti şekerim. adresi veriyorum hemen yollaabu sevimli şeyi oğluşu olanlara armağan ediyorum çok tatlııı
maşallahh canımm eşin anlayışlıı olsunda
benimde kayınvalidemlerden çok çekincem vardı...eşimm çok kızıyordu annesinin erkek bebek sevgisineondan çekindiği içinmi, Allah tarafından kadına bi sukünet geldi çok sevindim ben kızın olacagı için diyor...istanbula gitmişti dün..kına seti, mevlüt seti falan almış babannesi kızçemeee
teyzesi 6 ay kınası yapıcaz kızımıza allah izin verirse..o zaman giymesi için almış babannesi
ben kendi kınamda giymiştim bindallı..buda onun minyatürü..görmedim henüz..bu sabah geldi istanbuldan kayınvalidem ama telefonda söylediğine göre kırmızı üstüne sarı sim işlemeliymiş...sanırım şunun gibi:
Eki Görüntüle 431227
nasıll aysunummmm?
aldık gitti şekerim. adresi veriyorum hemen yollaa
aaa ne güzel benim kayınvalidem oğlundan korkasıya sustu oda sevinmedi yani ama benim erkek evladım olsa onlar yine bişey yapmazlar canım..
bu sevimli şeyi oğluşu olanlara armağan ediyorum çok tatlııı
teyzesi 6 ay kınası yapıcaz kızımıza allah izin verirse..o zaman giymesi için almış babannesi
ben kendi kınamda giymiştim bindallı..buda onun minyatürü..görmedim henüz..bu sabah geldi istanbuldan kayınvalidem ama telefonda söylediğine göre kırmızı üstüne sarı sim işlemeliymiş...sanırım şunun gibi:
Eki Görüntüle 431227
nasıll aysunummmm?
bu sevimli şeyi oğluşu olanlara armağan ediyorum çok tatlııı
Eki Görüntüle 431227
nasıll aysunummmm?
ay bunu bende sabah gördüm çok güzel, teşekkür ederiz güzel teyzecik:)
çok ilginç 6 yıl kaldım kayseride ilk kez duyuyorum böyle bir adet:)
ayyy çok tatlıı demiiiiii
benim sekemde duruyor bende çok beğendm birazdan bir kaç parça alıcammm oğluşumaaa
göstermeye gelmiyor hıııı alıyorsununzzzz heeemeennnn
civilde 20 liraalın adresi de verdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?