teyzesi 6 ay kınası yapıcaz kızımıza allah izin verirse..o zaman giymesi için almış babannesi
ben kendi kınamda giymiştim bindallı..buda onun minyatürü..görmedim henüz..bu sabah geldi istanbuldan kayınvalidem ama telefonda söylediğine göre kırmızı üstüne sarı sim işlemeliymiş...sanırım şunun gibi:
Eki Görüntüle 431227
nasıll aysunummmm?
sizde kayseride 6.ay kınası mı olur aa ilk kez duyuyorummm çok tatlı hilalimm güle güle giysin bebişinnnnnyerim ben onun içindekiniiiiii
çok ilginç 6 yıl kaldım kayseride ilk kez duyuyorum böyle bir adet:)
ne tatlı bişi bu böyle. inşallah canım o günleride görürsün. ben ne kına ne mevlüt yapıcam. duasını okuttururum ama evde o şekilde bir toplantı yapmayı düşünmüyorum.
ben almıyorum söz verdim bu ay artık bişey lamayacam diye :)
aslında kayseri'ye has bi adet değil..son zamanlarda meşhur oldu...bende bi kaç kez anlatmıştımm 'anne böylee böyle 6 ay kınası yapılıyor, çok güzel oluyor'falan diye...aklında kalmış o..istanbula gitmeden dediki...prensesine kına takımı alcam, daha önce gittiğimde görmüştüm istanbulda çok güzel şeyler var dedi...bu sefer gittiğinde almış eline sağlık...epey yol kattettik bi kayınvalidemle...inanın hiç beklemiyordum bu kadar iyi karşılayacagını...:44: Rabbim yüzüme baktı sağolsun...şimdi babaannesi neler ördürüyor, neler alıyor kızımaaa
daha iyiyim nilciğim...biraz daha dizlerim ağrıyor ama düne göre iyiym kuzuucum...
doktor 15 dakıka sonra aradıgında ne sonucunu söyleyecek sana..?4lü testin değilmi?:44:
ya bencede özür dilesinler sabah kalktık dedim aşkım dikkat et tekme atıyosun diye hiç de bile öyle birşey yok şahidin var mı diyor delüüüüübenimki azcık espirilidir herseyi şakaya vurur zaten vurmasa ben ona bitane vuracaktım
anlaştık ortak :13: benim kociş kızıyor zaten kıyafetlere baktırmıyor 6.aydan sonra diyor canı saolsun napalım
nilt moonsun gece uykunuzda tekmemi yiyorsunuz benim deli yatan kociş tekme atmazda adam kıçını öyle bir çıkarıyor ki dönerken karnıma tekmeden kötü geliyor haberide olmaz ha bağırsan bile uykusu ağırdır çünkü
şimdi bebiş olunca kendimi ondan sakınacam diye tilki uykusunda yatıyorum
teyzesi 6 ay kınası yapıcaz kızımıza allah izin verirse..o zaman giymesi için almış babannesi
ben kendi kınamda giymiştim bindallı..buda onun minyatürü..görmedim henüz..bu sabah geldi istanbuldan kayınvalidem ama telefonda söylediğine göre kırmızı üstüne sarı sim işlemeliymiş...sanırım şunun gibi:
Eki Görüntüle 431227
nasıll aysunummmm?
aslında kayseri'ye has bi adet değil..son zamanlarda meşhur oldu...bende bi kaç kez anlatmıştımm 'anne böylee böyle 6 ay kınası yapılıyor, çok güzel oluyor'falan diye...aklında kalmış o..istanbula gitmeden dediki...prensesine kına takımı alcam, daha önce gittiğimde görmüştüm istanbulda çok güzel şeyler var dedi...bu sefer gittiğinde almış eline sağlık...epey yol kattettik bi kayınvalidemle...inanın hiç beklemiyordum bu kadar iyi karşılayacagını...:44: Rabbim yüzüme baktı sağolsun...şimdi babaannesi neler ördürüyor, neler alıyor kızımaaa
buraya ait bi adet değil canım...ben söylemiştim görümcemle kayınvalideme...yapanlardan duymuştum başka yerlerden...onlarında çok hoşuna gitmişti...şimdide almış babaannesi sağolsun...allah kısmet edersee yapacazz kızımaa kınasını...benim kendi kınagecem giyidğim bindallımda duruyor...inşallahh bende onu giyicemmayy nasıl heyecanlandımm anlatamam
ben hepsini yapmak istiyorum burcumm....40 mevlüdünde duası olur inşallahh:26: 6-7 aylık oluncada kınasını yapıcamm kızçeminn allahım izin verirse...diş hediği, doğum günüoyy oyyy gelsinn organizasyonlar....
ben geldim neler kaynattınız bakımmm
el kol normal artık bizde şekerim ama o popodan çok korkuyorum ben
Sorma canım yaa maalesef..Benim eşim ani dönüşler yapıyor eli kolu nere çarparsa artık,moonsun'unki de tekme atıyormuş...
Valla senin ki daha beter be canım,popo darbesi yıkar insanı valla
evdeyimmminşallah canım herşeyi gönlüne göre yaparsın. kayınvalidenide tebrik etmek lazım. nasılda hevesleniyor. :))
nerdesin sen bakim?
Aman iyi canım iyi ol da eklem ağrılarımız artacak gitgide Allah yardımcımız olsun..
Aradım da henüz çıkmamış kuşum cuma günü tekrar ara dedi,cuma çıkacak dedi.Evet 4lü test:26:duanı esigeme kuşum...
Hahaha uyurken şahit mi alacakmışın aranıza
kız hepsi deliler,benim eşim de çılgının tekidir görüntüde iri yarı gören korkarama içi hala çocuk diyorum baba olacaksın babaaaaa,biraz ağır ol,kamil ol
olsun erkekler esprili olmazlarsa hiç çekilmezler.ben hep derdim beni güldüren erkekle evlenicem,çok şükür öyle
allah bağışlasın canımKızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında
Kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında
kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında
bende çok seviyorum canım böylee otantik şeyleri...benim kınamdada böyle bişey almıştı kayınvalidem bana...o lacivert üstüne sarı sim işlemeliydi. inşallahh kınasına kızçemde beraber giycezzannesinibirtanesiii ne güzel kıyafetmiş öyle ben çocukken hacıda getirirdi hacıya gidenler bunun benzeri şeyleri
inşallahhh teyzesiiii allah razı olsunnnninşallah canım herşeyi gönlüne göre yaparsın. kayınvalidenide tebrik etmek lazım. nasılda hevesleniyor. :))
Kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?