2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay çok cici benimkide büyüsün arnavut şalvarı diktircem beyaz beyaz

sizde kayseride 6.ay kınası mı olur aa ilk kez duyuyorummm çok tatlı hilalimm güle güle giysin bebişinnnnn yerim ben onun içindekiniiiiii

aslında kayseri'ye has bi adet değil..son zamanlarda meşhur oldu...bende bi kaç kez anlatmıştımm 'anne böylee böyle 6 ay kınası yapılıyor, çok güzel oluyor'falan diye...aklında kalmış o..istanbula gitmeden dediki...prensesine kına takımı alcam, daha önce gittiğimde görmüştüm istanbulda çok güzel şeyler var dedi... bu sefer gittiğinde almış eline sağlık...epey yol kattettik bi kayınvalidemle...inanın hiç beklemiyordum bu kadar iyi karşılayacagını...:44: Rabbim yüzüme baktı sağolsun...şimdi babaannesi neler ördürüyor, neler alıyor kızımaaa
çok ilginç 6 yıl kaldım kayseride ilk kez duyuyorum böyle bir adet:)

buraya ait bi adet değil canım...ben söylemiştim görümcemle kayınvalideme...yapanlardan duymuştum başka yerlerden...onlarında çok hoşuna gitmişti...şimdide almış babaannesi sağolsun...allah kısmet edersee yapacazz kızımaa kınasını...benim kendi kınagecem giyidğim bindallımda duruyor...inşallahh bende onu giyicemm ayy nasıl heyecanlandımm anlatamam
ne tatlı bişi bu böyle. inşallah canım o günleride görürsün. ben ne kına ne mevlüt yapıcam. duasını okuttururum ama evde o şekilde bir toplantı yapmayı düşünmüyorum.

ben hepsini yapmak istiyorum burcumm....40 mevlüdünde duası olur inşallahh:26: 6-7 aylık oluncada kınasını yapıcamm kızçeminn allahım izin verirse...diş hediği, doğum günü oyy oyyy gelsinn organizasyonlar....

olması gerekeni yapıyor bitanemm inşAllah hep böyle melek olsunnn darısı benim başımaa

daha iyiyim nilciğim...biraz daha dizlerim ağrıyor ama düne göre iyiym kuzuucum...
doktor 15 dakıka sonra aradıgında ne sonucunu söyleyecek sana..?4lü testin değilmi?:44:

Aman iyi canım iyi ol da eklem ağrılarımız artacak gitgide Allah yardımcımız olsun..

Aradım da henüz çıkmamış kuşum cuma günü tekrar ara dedi,cuma çıkacak dedi.Evet 4lü test:26:duanı esigeme kuşum...

Hahaha uyurken şahit mi alacakmışın aranıza
kız hepsi deliler,benim eşim de çılgının tekidir görüntüde iri yarı gören korkar ama içi hala çocuk diyorum baba olacaksın babaaaaa,biraz ağır ol,kamil ol

olsun erkekler esprili olmazlarsa hiç çekilmezler.ben hep derdim beni güldüren erkekle evlenicem,çok şükür öyle

annesinibirtanesiii ne güzel kıyafetmiş öyle ben çocukken hacıda getirirdi hacıya gidenler bunun benzeri şeyleri

nilt moonsun gece uykunuzda tekmemi yiyorsunuz benim deli yatan kociş tekme atmazda adam kıçını öyle bir çıkarıyor ki dönerken karnıma tekmeden kötü geliyor haberide olmaz ha bağırsan bile uykusu ağırdır çünkü
şimdi bebiş olunca kendimi ondan sakınacam diye tilki uykusunda yatıyorum

Sorma canım yaa maalesef..Benim eşim ani dönüşler yapıyor eli kolu nere çarparsa artık,moonsun'unki de tekme atıyormuş...

Valla senin ki daha beter be canım,popo darbesi yıkar insanı valla

süper yaa benimde kkdan bı arkadas yaptı kızına reısmlerını koydu cok guzel oluyor

ay kızlar bütün maaşınızı işteyken harcıyorsunuz bu sitelerden anladıgım kadarıyla bıde cogunuzun ılk cocuk daha bı heveslı oluyor benım cınsıyet keısnlesmeden bısey almıyorum ıyı de oluyor batardım yoksa cunku hala oglusuma alıp duruyorum bıtmıyor kızlar cabuk büyüdükleri için sureklı alınıyo

inşallah canım herşeyi gönlüne göre yaparsın. kayınvalidenide tebrik etmek lazım. nasılda hevesleniyor. :))

ben geldim neler kaynattınız bakımmm

nerdesin sen bakim?

Sorma canım yaa maalesef..Benim eşim ani dönüşler yapıyor eli kolu nere çarparsa artık,moonsun'unki de tekme atıyormuş...

Valla senin ki daha beter be canım,popo darbesi yıkar insanı valla
el kol normal artık bizde şekerim ama o popodan çok korkuyorum ben
bir seferinde anlasın diye ondan önce yattım ama onun yatısına uyandım uyandığımı belli etmedim buna popoyu bir geçirdim sabah ne yaptın sen yavs diyor bana
ne yapmışım dedim senin hep yaptığınımı yaptım yoksa dedim

inşallah canım herşeyi gönlüne göre yaparsın. kayınvalidenide tebrik etmek lazım. nasılda hevesleniyor. :))

nerdesin sen bakim?
evdeyimmmazcık uzandım kızımla canım gece uyuyamıyorum ben gündüzde sersem oluyorum

aynen canımm hamd olsun ciddi olsa çekemezdim herhaldeee

annesinibirtanesiii ne güzel kıyafetmiş öyle ben çocukken hacıda getirirdi hacıya gidenler bunun benzeri şeyleri
bende çok seviyorum canım böylee otantik şeyleri...benim kınamdada böyle bişey almıştı kayınvalidem bana...o lacivert üstüne sarı sim işlemeliydi. inşallahh kınasına kızçemde beraber giycezz
inşallahhh teyzesiiii allah razı olsunnnn evet aslında yapması gerekeni yapıyor belkide ama ilk baştaa korkuttular gözümü, şimdi mutlu oluyorum ne yalan söyliyimm

Kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında

maşalahhh sana..sübhanallahhh....paşamız çok yakışıklıı maşallahh...allah güzel günlerini göstersinn size canım...

Ya kızlar nasıl midem yanıyor anlatamam içimde yanardağ var sanki kavurdu resmen :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…