2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim eşim ben dönünce bile "noldu aşkım bişey mi oldu,iyimisin" diyo... uyurken bari rahat bırak be adam demiyorum tabi yatakta uyduğunu bile anlamam o kadar narin yumuşak uyur...

canım benim yaa... koluna yatarım hep, gece mahvoluyo tabi sürekli aynı pozisyonda... ben döndürmesem sabaha kadar gıkı çıkmaz, "hadi aşkım dön biraz arkandan sarılırım ben sana"diyorum da dönüyo o zaman

bu arada dayanamadım 3 sandalyeyi birleştirip uzandım biraz, babam da dükkandaymış, işi yokmuş. boşuna bekledim bu saate kadar. birazdan gelicek beni almaya

Hahhaa iyi yapmışsın canım,yaa nasılmıııılşşşş deseydin
hakediyo bunlar hakediyo,bende bazen eşimden 1 saat sonra falan yattığım olur yatağa bi bakıyorum ki benim alanım da işgal edilmiş"benim de yatmam lazım azcık kaysan"diyorum.Niye uyandırıyosun diye de kızıyo paşamız.

Kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında

maşallah ne hoş kbi oğlun var...uysal bi çocuğa benziyor

annesininbirtanesi ilk defa duydum bebek kınasını...
ben de bugün diş buğdayı partileri fikirlerine baktım, o kadar güzel şeyler var ki yapılacak...

Esra'cım nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?

Kızlar bakın bu da benım oglusum 2 yasında

maşallah canım

ne tatlı bir oğlun var. öpüp sarılasım geldi. ne güzel hepimizin çocuğu olacak :))

hımmm iyi etmişsin, yaşasın bebeciğe. :))

başınmı ağrıyor hala senin

evet hak ediyorlar bende yaparım aynısını

Ev yoğurdu korkumu yenmek üzereyim kızlar..

Küçükken boğazıma kaymak kaçmıştı ve kusmaktan yiyememiştim tövbeliydim resmen..

Kayınvalidem Çatalca'nın bi köyünden süt,yumurta vs.getirtiyor.
Yoğurt yapmış bana da göndermiş akşam.Bende blenderla ayran yapıp içtim.

Aman Allahım bu kez rahatça içebildim..Süperdi valla artık bebişim için içeceğim bol bol..
Organik nasılsa.

midem kötü canım bulanmaya başladı kabus geri döndü rennie kullanırken düzelmiştim

maşallah canım

ne tatlı bir oğlun var. öpüp sarılasım geldi. ne güzel hepimizin çocuğu olacak :))

hımmm iyi etmişsin, yaşasın bebeciğe. :))
benim esramda kıskançlık başladı sevdim bunu sıkıstırdım azcık güldü güldü sonra
anne kardeşim doğunca onuda sevecekmiisn böyle dedi evet dedim bozuldu buna durup duruo soruyor anne cidden benim kadar sevecekmiisn diye:44:
ondan sarıldım yattım kızıma

ne güzel kuzum ya yen tabi:) aferin:) haftasonuda ben yaptım yoğrut bu kez koyun sütüde buldum inek sütüyle karıştırdım bol yağlı ve kaymaklı oldu:)

bi bak teyzesii kına fikirlerine de bayılırsın...bebek kınası diye yazda bak neler çıkıyorr diş buğdayını bende çok istiyorum...geçen sene görümcemin oğlunun diş buğdayında çok güzel şeker hamuruunda kurabiyeler yapmıştım...kendi bebeğimede daha güzellerini yapmak için can atıyorum...size fotolarını ekleyim akşam allah izin verirssee

evet yaa kıskançlıklar olucak şimdiii oy oy Allah kolaylık versinnn

bizdede diş buğdayı oluyor yerim ben onun dişiniiiiiii :76::76::76::81::81::81:

Esra'cım nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?

ay yok canım yaa başımın yarısı nerdeyse çok kötü hala...

başınmı ağrıyor hala senin

evet hak ediyorlar bende yaparım aynısını

ağrıyor bebişim yaa çok kötüü zonkk zonnk:26:

canım içebildiğin kadar iç... benim de evde annem yapar... her yemeğin yanında oldun ayranın... ben süt içemiyorum ayranla telafi ediyorum

bende her yemeğin yanına ayran yapıp içiyorum ikeadan brdak takımı almıştım öküz doyuran cinsten 2 bardak alıyor ondan yapıp içiyorummm

canımm hala ağrıyor demek kıyamam sana ben yaaa :2: dinlen eve gidince kuzucum

kızlar 2 gündür kıymam dolapta yemek için bekliyor bozulmuşmudur sizce buzluktan çıkartıp çözdürdüm alt dolapta :44:

bişey olmaz kokusundan da anlarsın zaten bugün hemen kullan ama daha fazla bekletme:)

2 işimi hallediyim diyorum ohooo kaç sayfa yazıyonuz anacım...
annesinin birtanesi ne güzel kıyafet o öle yerim onun içindeki zilliyi ben ..
arçak maşallah oğluna hayalimdeki gibi biri 2-3 yaşlarında iken diğerini bekliyor olmak
esracım umarım biran önce geçer başın tatlım benim
ay ve diğerleri yetişemiyorum hızınıza

bu arada benim kocacım da geceleri bir tekme atıo birde dirsekle vuruyor valla kılıç kalkan oynuyoruz
sabah kızıyorum valla hatırlamıyorum neden uyandırmıyorsun diye kızıyor birde paşamız ...
kendimi korumaktan uyuyamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…