canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşunuzzz ilk bebek miiiisağlıkla doğsun annesi kaçıncı haftada öğrendiniz
çok tebrik ederim. iyi ettin paylaştın. :) Allah kucağınada almanı nasip etsin.
bu satte bulursam süt yaparım. bulamazsam yarın sabah süt alır yine akşam yaparım. teşekkürler. inşallah zehirlenmeyiz :)))
ben liseden beri hep onları yiyorum bu ara bırakmıştım ben müslüciydim ama bir zararı var mı müsli nin
tahıl gevreği ise yok canım mısır gevreği GDO'lu olduğundan zararlı
canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşunuzzz ilk bebek miiiisağlıkla doğsun annesi kaçıncı haftada öğrendiniz
bu satte bulursam süt yaparım. bulamazsam yarın sabah süt alır yine akşam yaparım. teşekkürler. inşallah zehirlenmeyiz :)))
afiyet olsun şekerim benim yerimede yemişsin
ohhhhhhh afiyet olsun :)
ay saol arkadasım ben alısmaya basladım kız fıkrıne 12. haftada kendı druma cok ısrar ettım tahmınıde olsa soyleyın dedım erkege benzettım demıstı oda zorla hep erkekle ılgılı hayyaller kurdum ama sımdıde kıza ısınıorum sağlıklı olsunda baska ıstegım yok tabıkı allah hayırlısını versın canım senınkı neydı
aaa saçmalama çok kolay hiç gözün korkmasın niye zehirlenecekmişsin kuzum ya:) valla çok basit bir şey:)
ben geldimmmm, iş yerimde doğum günü vardı bir ablanın, pastayı fazla kaçırdımmm
Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee
KIZIM oluyormuuuuuuuuuuuuuuş
hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. doktor %80 dedi, istemiyorum değişmez inşallah.
şaka yaptım canım ya :))) annemde yapardı. biz değmeyelim diye koltukların arkasına koyardı, bir şekilde becerir mutlaka onu dökerdik :)))
:) aman çocukluk ne güzeş:)
sağol kızlarrrrr
bebikime bunları aldımm dayanamadım
Eki Görüntüle 431362 Eki Görüntüle 431364 Eki Görüntüle 431365
çok güzeller ilk baştaki tulumdan eşimde aldı geçenlerde:)
Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee
oh bir kız daha bugün kız günü maşallah:)
sağol kızlarrrrr
bebikime bunları aldımm dayanamadım
Eki Görüntüle 431362 Eki Görüntüle 431364 Eki Görüntüle 431365
fıstıklarım ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz iyi akşamlar:)
fıstıklarım ben kaçıyorum öpüldünüz hepiniz iyi akşamlar:)
kızzzzz sen bize süpriz mi yaptınn :)
ooo hadi bakalım, gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
oh bir kız daha bugün kız günü maşallah:)
Vatana millete hayırlı olsun, benimde kızçem oluyor :) tokaları takıcam mini mini etekle bıdı bıdı yürücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?