2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee

KIZIM oluyormuuuuuuuuuuuuuuş

canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşunuzzz ilk bebek miiii sağlıkla doğsun annesi kaçıncı haftada öğrendiniz

amin canım teşekkür ederim ilk bebiş bugün öğrendim daha adet günüme göre 14 hafta gelişime göre 15 hafta

amin canım teşekkürler

canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşunuzzz ilk bebek miiii sağlıkla doğsun annesi kaçıncı haftada öğrendiniz

amin canım teşekkür ederim ilk bebiş bugün öğrendim daha adet günüme göre 14 hafta gelişime göre 15 hafta

amin canım teşekkürler

amin canım teşekkürler

hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. doktor %80 dedi, istemiyorum değişmez inşallah.

aaa saçmalama çok kolay hiç gözün korkmasın niye zehirlenecekmişsin kuzum ya:) valla çok basit bir şey:)

şaka yaptım canım ya :))) annemde yapardı. biz değmeyelim diye koltukların arkasına koyardı, bir şekilde becerir mutlaka onu dökerdik :)))

ben geldimmmm, iş yerimde doğum günü vardı bir ablanın, pastayı fazla kaçırdımmm

hoşgeldin. afiyet olsun canım. benim en sevdiğim yiyeceklerden biriydi pasta (( hamilelikte tiksindim.

Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee

KIZIM oluyormuuuuuuuuuuuuuuş

anammmmmmmmm kız dayanamdın dimi. :))))))))

iyi yaptın ne güzel öğrendin işte. çok sevindim canım. sağlıklı hayırlı bir bebek olur inşallah.

yapmayın ama böle bende dayanamayıp kendimi doktorda bulacaaam heee hayırlı olsun kızçen tatlımmm

kızzzzz sen bize süpriz mi yaptınn :)
ooo hadi bakalım, gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah

Ayy bana da sürpriz oldu tatlımm eşimle buluştuk iş çıkışı, dedim ben hastaneye gidiyorum öğrencem yoksa çatlarımm Baktı işte doktorumuz %95 kız dedi

oh bir kız daha bugün kız günü maşallah:)

Evvet tatlımmm ben de katıldım öğrenenlere sonundaa

Vatana millete hayırlı olsun, benimde kızçem oluyor :) tokaları takıcam mini mini etekle bıdı bıdı yürücek

Evet canım yaa benim de hayalim zatenn Rüyamda da kız bebiş görmüştüm inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…