ne güzel kuzum ya yen tabi:) aferin:) haftasonuda ben yaptım yoğrut bu kez koyun sütüde buldum inek sütüyle karıştırdım bol yağlı ve kaymaklı oldu:)
ay yok canım yaa başımın yarısı nerdeyse çok kötü hala...
canım minoset aldın mı?
kendine bu kadar eziyet etme...
canım içebildiğin kadar iç... benim de evde annem yapar... her yemeğin yanında oldun ayranın... ben süt içemiyorum ayranla telafi ediyorum
midem kötü canım bulanmaya başladı kabus geri döndü rennie kullanırken düzelmiştim
benim esramda kıskançlık başladı sevdim bunu sıkıstırdım azcık güldü güldü sonra
anne kardeşim doğunca onuda sevecekmiisn böyle dedi evet dedim bozuldu buna durup duruo soruyor anne cidden benim kadar sevecekmiisn diye:44:
ondan sarıldım yattım kızıma
Ev yoğurdu korkumu yenmek üzereyim kızlar..
Küçükken boğazıma kaymak kaçmıştı ve kusmaktan yiyememiştim tövbeliydim resmen..
Kayınvalidem Çatalca'nın bi köyünden süt,yumurta vs.getirtiyor.
Yoğurt yapmış bana da göndermiş akşam.Bende blenderla ayran yapıp içtim.
Aman Allahım bu kez rahatça içebildim..Süperdi valla artık bebişim için içeceğim bol bol..
Organik nasılsa.
ne güzel kuzum ya yen tabi:) aferin:) haftasonuda ben yaptım yoğrut bu kez koyun sütüde buldum inek sütüyle karıştırdım bol yağlı ve kaymaklı oldu:)
bişey olmaz kokusundan da anlarsın zaten bugün hemen kullan ama daha fazla bekletme:)
yanlız değilsin canım2 işimi hallediyim diyorum ohooo kaç sayfa yazıyonuz anacım...
annesinin birtanesi ne güzel kıyafet o öle yerim onun içindeki zilliyi ben ..
arçak maşallah oğluna hayalimdeki gibi biri 2-3 yaşlarında iken diğerini bekliyor olmak
esracım umarım biran önce geçer başın tatlım benim
ay ve diğerleri yetişemiyorum hızınıza
bu arada benim kocacım da geceleri bir tekme atıo birde dirsekle vuruyor valla kılıç kalkan oynuyoruz
sabah kızıyorum valla hatırlamıyorum neden uyandırmıyorsun diye kızıyor birde paşamız ...
kendimi korumaktan uyuyamıyorum valla
yok canım kardeşler arasında kavga yok eltimler falan imrenerek bakıyorlar bu çocuklar neden kavga etmiyorlar diyebu mideler yine azdı böyle canişkom((
aslında ben esra hanımın çoktan böyle yapmasını beklerdim. bence o tuttu tuttu içinde artık dayanamadı. normaldir canım kardeşler arasında. sen dengeyi çok güzel sağlarsın eminim. zaten ablası var sorun oluyor muymuş aralarında dimi. benim annem açık açık derdi abini senden çok seviyorum diye
ohh afiyet olsun. içmiş kadar oldum ben. :)))
lavinya nasıl yapıyorsun anlatır mısın? bir deneme yapmak istiyorum.
ohh afiyet olsun. içmiş kadar oldum ben. :)))
lavinya nasıl yapıyorsun anlatır mısın? bir deneme yapmak istiyorum.
Lavinyacım
Gaviscon'un şurubunu aldım ben hap içmekten bıktım.. Bir sorun olmaz aynıdır diymi ?
Lavinyacım
Gaviscon'un şurubunu aldım ben hap içmekten bıktım.. Bir sorun olmaz aynıdır diymi ?
gaviskonu ben naneli muhallebiye benzetiyorum afiyet olsun ama soda da iyi geliyor hem soda içince günde bir kez. bebek doğunca gaz sancısı fazla çekmiyormuş kendi pıtlatabiliyormuş :)
gaviskonu ben naneli muhallebiye benzetiyorum afiyet olsun ama soda da iyi geliyor hem soda içince günde bir kez. bebek doğunca gaz sancısı fazla çekmiyormuş kendi pıtlatabiliyormuş :)
onuda yapıyoruz canım ama nafile(( yetmiyorrrrrr
aaa bunu yeni duydum.. ama ben asitli içecek içemiyorum malesefff maden sodasıda dahilçocukluğumdan beri hiç içemiyorum.. Keşke sodayı içebilsem
balım süt alınca önce süzüyorum tülbentten 2 kat yapıp, sonra iyice kaynatıyorum çünkü ben köy sütü alıyorum. sonra ılımaya bırakıyorum küçük parmağınla sıcaklığını kontrol et gözyaşı sıcaklığı diye tabir eder babaannelerimiz o sıcaklığa gelince içine 2 tane küp şeker koyuyorum, 3-4 kaşık da yoğurt koyuyorum. iyice karıştır ağzını kapat sonra üstünü 2-3 kat ört sofra beziyle ilk atı yap sonra üstüne bir battaniye ile altını yanlarını ve üstünü kaplayacak şekilde sar:) çok kolay kuzum bişeyi yok:)
yok canım ben şurubunu kullanıyorum en masum ilaç:)
iyi ki reflü meflü değilmişim bu hali bile çok zor Allah yardım etsin can
teyzoşlar iyi akşamlar..yarın görüşürüz inşallahh..öpüldünüzz bebeciklerr....kızım hepinizeee öpücük yolluyorrr
sağol canım tarif için. ben pastörize sütten yapıcam büyük ihtimal. ne kadar süte 3-4 kaşık yoğurt koymalıyım?
allah bağışlasın canımyaş günümüydü beyzadenin
maşallah çok yakışıklı bir oğlun var:)
maşallah canım kocaman olmuş ne güzel ilk çocuğu büyütüp şimdi 2.'yi beklemek
bende çok seviyorum canım böylee otantik şeyleri...benim kınamdada böyle bişey almıştı kayınvalidem bana...o lacivert üstüne sarı sim işlemeliydi. inşallahh kınasına kızçemde beraber giycezz
inşallahhh teyzesiiii allah razı olsunnnnevet aslında yapması gerekeni yapıyor belkide ama ilk baştaa korkuttular gözümü, şimdi mutlu oluyorum ne yalan söyliyimm
maşalahhh sana..sübhanallahhh....paşamız çok yakışıklıı maşallahh...allah güzel günlerini göstersinn size canım...
maşallah ne hoş kbi oğlun var...uysal bi çocuğa benziyor
annesininbirtanesi ilk defa duydum bebek kınasını...
ben de bugün diş buğdayı partileri fikirlerine baktım, o kadar güzel şeyler var ki yapılacak...
maşallah canım
ne tatlı bir oğlun var. öpüp sarılasım geldi. ne güzel hepimizin çocuğu olacak :))
hımmm iyi etmişsin, yaşasın bebeciğe. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?