2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne güzel kuzum ya yen tabi:) aferin:) haftasonuda ben yaptım yoğrut bu kez koyun sütüde buldum inek sütüyle karıştırdım bol yağlı ve kaymaklı oldu:)

Zaten bol yağlı olmasa doğru düzgün köpürmezde.Köpüklü olunca çok seviyorum Susurluk ayranı gibi..
İşte küçükken o kaymaktan tiksindim ondan dolayı yiyemiyordum ev yoğurdu...

evet bende artık doğurana kadar ev yoğurduyla idare etmeliyim..Sütü arada içiyorum o yüzden ayran daha bi içilir bence de...

bu mideler yine azdı böyle canişkom ((

aslında ben esra hanımın çoktan böyle yapmasını beklerdim. bence o tuttu tuttu içinde artık dayanamadı. normaldir canım kardeşler arasında. sen dengeyi çok güzel sağlarsın eminim. zaten ablası var sorun oluyor muymuş aralarında dimi. benim annem açık açık derdi abini senden çok seviyorum diye

ohh afiyet olsun. içmiş kadar oldum ben. :)))

ne güzel kuzum ya yen tabi:) aferin:) haftasonuda ben yaptım yoğrut bu kez koyun sütüde buldum inek sütüyle karıştırdım bol yağlı ve kaymaklı oldu:)

lavinya nasıl yapıyorsun anlatır mısın? bir deneme yapmak istiyorum.

Lavinyacım
Gaviscon'un şurubunu aldım ben hap içmekten bıktım.. Bir sorun olmaz aynıdır diymi ?

yanlız değilsin canım ben neden uykusuz kalıyorum sanıyorsun gece bir uyanıyorum korkuyla bakıyorum şimdi bir hareket çeker mi bu bana diye

yok canım kardeşler arasında kavga yok eltimler falan imrenerek bakıyorlar bu çocuklar neden kavga etmiyorlar diye
yeni yeni sürtüşmeler var ama çözüm kolay hoppp ikisinin kulağını birden çekiyorum yada tokusturuyorum bu daha adil geliyor acı şiddeti aynı oluyor çünkü
bende bekliyordum esra çekemez kimseyi normalde ablasının bebeklik görüntüsüne bakarken oturur ağlar benim görüntülerimede bakın diye
karnımı sevmesine bile şaşırıyordum ben ama bugun belli etti azcık:26:

lavinya nasıl yapıyorsun anlatır mısın? bir deneme yapmak istiyorum.

balım süt alınca önce süzüyorum tülbentten 2 kat yapıp, sonra iyice kaynatıyorum çünkü ben köy sütü alıyorum. sonra ılımaya bırakıyorum küçük parmağınla sıcaklığını kontrol et gözyaşı sıcaklığı diye tabir eder babaannelerimiz o sıcaklığa gelince içine 2 tane küp şeker koyuyorum, 3-4 kaşık da yoğurt koyuyorum. iyice karıştır ağzını kapat sonra üstünü 2-3 kat ört sofra beziyle ilk atı yap sonra üstüne bir battaniye ile altını yanlarını ve üstünü kaplayacak şekilde sar:) çok kolay kuzum bişeyi yok:)

Lavinyacım
Gaviscon'un şurubunu aldım ben hap içmekten bıktım.. Bir sorun olmaz aynıdır diymi ?

yok canım ben şurubunu kullanıyorum en masum ilaç:)

Lavinyacım

gaviskonu ben naneli muhallebiye benzetiyorum afiyet olsun ama soda da iyi geliyor hem soda içince günde bir kez. bebek doğunca gaz sancısı fazla çekmiyormuş kendi pıtlatabiliyormuş :)

gaviskonu ben naneli muhallebiye benzetiyorum afiyet olsun ama soda da iyi geliyor hem soda içince günde bir kez. bebek doğunca gaz sancısı fazla çekmiyormuş kendi pıtlatabiliyormuş :)

aaa bunu yeni duydum.. ama ben asitli içecek içemiyorum malesefff maden sodasıda dahil çocukluğumdan beri hiç içemiyorum.. Keşke sodayı içebilsem

aaa bunu yeni duydum.. ama ben asitli içecek içemiyorum malesefff maden sodasıda dahil çocukluğumdan beri hiç içemiyorum.. Keşke sodayı içebilsem

sağol canım tarif için. ben pastörize sütten yapıcam büyük ihtimal. ne kadar süte 3-4 kaşık yoğurt koymalıyım?

sağol canım tarif için. ben pastörize sütten yapıcam büyük ihtimal. ne kadar süte 3-4 kaşık yoğurt koymalıyım?

tatlım ben 4 kg için bu kadar koyuyorum. günlük pastorize süt al canım uzun ömürlü alma. 2 kgdan falan yapıyorsan 2-2,5kaşık koy yeter çorba kaşığı ile:)

allah bağışlasın canım yaş günümüydü beyzadenin

maşallah çok yakışıklı bir oğlun var:)

maşallah canım kocaman olmuş ne güzel ilk çocuğu büyütüp şimdi 2.'yi beklemek

maşallah canım

ne tatlı bir oğlun var. öpüp sarılasım geldi. ne güzel hepimizin çocuğu olacak :))

hımmm iyi etmişsin, yaşasın bebeciğe. :))

cok saolun teyzoslar 9 mayısta 2 yasına girdi kuzum
ıns sizinkiler de yakışıklı ve cok güzel olucaklar böyle büyüycekler nasıl büyüdü anlamadım bıle aslında cok hareketlı bı sıpam var ama beni cok üzmedi akıllı oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…