2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet evet biliyordummmmmm tebrikler canımmmm Allah size bağışlasınnnnn

Eveet senin hislerin kuvvetli datlum yaa çoook teşekkür ederiz teyzesii öpüyoruz komacannn

anammmmmmmmm kız dayanamdın dimi. :))))))))

iyi yaptın ne güzel öğrendin işte. çok sevindim canım. sağlıklı hayırlı bir bebek olur inşallah.

Dayanamadım valla Kocacığı sürükleye sürükleye götürdüm, sürpriz olsun diyordu yaa,,, gerçi eşim de istemem yan cebime koy misali benden önce girdi muayenehaneye
Teşekkürler bitanemm hepimizinki inşallahh

bizim mesaide biter şekerler ballar kendinize cici bakın gidin bol bol dinlenin sizi seviyoruz öpüyoruz göbişteeennn

Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee

KIZIM oluyormuuuuuuuuuuuuuuş
aman da aman bir kız bebiş daha geliyor annesi gibi çıtı pıtı bir kız geliyormuşsağlıklıca doğsun inşş canımmm

merhaba kızlar..herkesler gitmiş...ay ne güzel bugün bir çok kişi daha cinsiyet öğrenmiş.... darısı bize olsun.....

evet ya ne güzel herkes öğrenmiş, bugun kızı olacagını ogrenenler cogunlukta, ben de pztesi gidicem kontrole, geçmiyor günler, inşallah öğrenirim, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bende bugün cinsiyet öğrenenlerdenim kızlar..
Benimde oğluşum olacak inşaAllah..

Tombiş bir oğluşum varmış..
Gerçi bayağı hayalkırıklığına uğradık ama,
hayırlısı buymuş demek ki..

benim dr da bu konuda çok beceriksiz sanırım gösterttiremiyoooo

Mrb arkadaslar ! Bende ilk yaziyorum bu topige ve bebis bekliyorum bende kasimda Allah nasip ederse, hayirli olurlar insallah hepimiz icin! Cogunuz ogrenmissiniz cinsiyetleri benimde yarin kontrolum var ama ultrasonda bakilacak mi bilmiyorum henuz...

teyzoşlar geçen sene görümcemin oğlunun diş buğdayında yaptığım şeker hamuru kurabiyelerinin pembişlerinden yapma hayali kuruyorum...
allah izin verirsee doğumundada gelen misafirlere dağıtmak için bebek veya biberon şeklinde yapmayı planlıyorum...
çookk erken bunları konuşmak için ama sabah mevzusu açılmıştı...bende ekleyim dedim..

şirine pastada ilk şeker hamuru pasta deneyimimm şu şirinenin çirkinliğinee bakınn heleeeeeeeeeeeee baktıkçaa gülseim geliyorrr

sizi sefiyoruzz:)

gerçeten bugün amma çook prensessimiz olmuş maşalllahh:)
Allah hepsine,hepimize sağlık sıhhat versin. büyüdüklerini görmeyi nasip etsin.

canım tebrik ederim. oğluşunu sağlıkla al kucağına :)

hayır ne hayal kırıklığı yaşadınız?

annesinin birtanesi: ne kadar beceriklisin maşallah. çok güzel yapmışsın. keşke benimde öyle bir becerim olsa. çok incelik isteyen bir iş ne de olsa:)

inşallah senin prensesininde diş buğdayı günlerini görürüz.

sağoll canımmmm teşekkür ederimmm inşallahhhh teyzesiii inşallahhh Rabbim o günleri hepimize sağlıklaa sıhhatle nasip etsinnn inşallahhhhhhhh

biraz sabır istiyor canımm..minik minik uğraşmak gerekiyor ama kurabiyesinin yapılışından tutta, süslenişinee kadar çokda keyifli bi süreçç...en güzeli emeğinin karşılığını alabildiğini görmek ve o anı fotografla ölümsüzleştirmekk

annesininbirtanesi çok geçmiş olsun canımm, şimdi okudum ,

kurabiyeler çok şeker tatlım maşallah sana nasılda becerikliymişsin.çok güzel görünüyorlar,

canım tebrik ederim. oğluşunu sağlıkla al kucağına :)

hayır ne hayal kırıklığı yaşadınız?

Canım, benim bir oğlum var, bu kız olsun diye çok istemiştik.. Hatta belirtilerimde hep kız yönündeydi..
Herkes bana kızın oolacak diyordu, o kadar yani.. Ama bugün erkek deyince, bir an hayalkırıklığı yaşadık..
Ama sonra pişman oldum, neden böyle yaptım diye.. Sonuçta sağlıklı olsunda, hepsi evlat..
2 sıpam olacak bundan sonra yaaaani..
Ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…