2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlarım ben çıkıyorummm bugun bana çok sıkıcı geliyor nedense pöffff oldumm
yarın görüşürüz allaha emanet olun

tatlım ben 4 kg için bu kadar koyuyorum. günlük pastorize süt al canım uzun ömürlü alma. 2 kgdan falan yapıyorsan 2-2,5kaşık koy yeter çorba kaşığı ile:)

senin de sağ kasığında batma oluyor mu?bugünkü takvimde de yazıyordu bilmem ne sancıları olabilir diye bende iki gündür var da

tatlım ben 4 kg için bu kadar koyuyorum. günlük pastorize süt al canım uzun ömürlü alma. 2 kgdan falan yapıyorsan 2-2,5kaşık koy yeter çorba kaşığı ile:)

tamam canım. çok teşekkür ederim. önce 1 şişe sütten yapayım ben deneme olarak :)

canlarım ben çıkıyorummm bugun bana çok sıkıcı geliyor nedense pöffff oldumm
yarın görüşürüz allaha emanet olun

tamam canım görüşürüz. yarın daha keyifli bekliyorum seni. bye bye

kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)

senin de sağ kasığında batma oluyor mu?bugünkü takvimde de yazıyordu bilmem ne sancıları olabilir diye bende iki gündür var da
benim ara ara sürekli oluyor canım:) geçen hafta çok yaşadım 2-3 gün acayp ağrı ve batmalarım oldu sonra birden karnım davul gibi oldu:) seninki ne alemde?

canlarım işlerimin yoğunluğundan çok yazamadım size ve doğal olarakta takipte edemedim.Çıkıyoruz biz şimdi hepinizi çokkkk öpüyorummmmm

kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)

çok tebrik ederim. iyi ettin paylaştın. :) Allah kucağınada almanı nasip etsin.

bu satte bulursam süt yaparım. bulamazsam yarın sabah süt alır yine akşam yaparım. teşekkürler. inşallah zehirlenmeyiz :)))

ay saol arkadasım ben alısmaya basladım kız fıkrıne 12. haftada kendı druma cok ısrar ettım tahmınıde olsa soyleyın dedım erkege benzettım demıstı oda zorla hep erkekle ılgılı hayyaller kurdum ama sımdıde kıza ısınıorum sağlıklı olsunda baska ıstegım yok tabıkı allah hayırlısını versın canım senınkı neydı

aaa saçmalama çok kolay hiç gözün korkmasın niye zehirlenecekmişsin kuzum ya:) valla çok basit bir şey:)

hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. doktor %80 dedi, istemiyorum değişmez inşallah.

aaa saçmalama çok kolay hiç gözün korkmasın niye zehirlenecekmişsin kuzum ya:) valla çok basit bir şey:)

şaka yaptım canım ya :))) annemde yapardı. biz değmeyelim diye koltukların arkasına koyardı, bir şekilde becerir mutlaka onu dökerdik :)))

ben geldimmmm, iş yerimde doğum günü vardı bir ablanın, pastayı fazla kaçırdımmm

hoşgeldin. afiyet olsun canım. benim en sevdiğim yiyeceklerden biriydi pasta (( hamilelikte tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…