canlarım ben çıkıyorummm bugun bana çok sıkıcı geliyor nedense pöffff oldumm
yarın görüşürüz allaha emanet olun
tatlım ben 4 kg için bu kadar koyuyorum. günlük pastorize süt al canım uzun ömürlü alma. 2 kgdan falan yapıyorsan 2-2,5kaşık koy yeter çorba kaşığı ile:)
tatlım ben 4 kg için bu kadar koyuyorum. günlük pastorize süt al canım uzun ömürlü alma. 2 kgdan falan yapıyorsan 2-2,5kaşık koy yeter çorba kaşığı ile:)
canlarım ben çıkıyorummm bugun bana çok sıkıcı geliyor nedense pöffff oldumm
yarın görüşürüz allaha emanet olun
kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)
benim ara ara sürekli oluyor canım:) geçen hafta çok yaşadım 2-3 gün acayp ağrı ve batmalarım oldu sonra birden karnım davul gibi oldu:) seninki ne alemde?senin de sağ kasığında batma oluyor mu?bugünkü takvimde de yazıyordu bilmem ne sancıları olabilir diye bende iki gündür var da
tamam canım. çok teşekkür ederim. önce 1 şişe sütten yapayım ben deneme olarak :)
dene bakalım. akşam 10-11 gibi mayala sabaha al dolaba koy ağzını açık bırak 1 gün ertesi gün yiyin ki sulanmasın:)
benim ara ara sürekli oluyor canım:) geçen hafta çok yaşadım 2-3 gün acayp ağrı ve batmalarım oldu sonra birden karnım davul gibi oldu:) seninki ne alemde?
tamam canım. çok teşekkür ederim. önce 1 şişe sütten yapayım ben deneme olarak :)
dene bakalım. akşam 10-11 gibi mayala sabaha al dolaba koy ağzını açık bırak 1 gün ertesi gün yiyin ki sulanmasın:)
artık göbüşüm belli oldu canım batma var bende de dün çok gaz sancım vardı yapamadım dedim ki bebeğin yeri daraldı ondan galiba.1 haftadır sanki daha belli göbüşüm
benim ara ara sürekli oluyor canım:) geçen hafta çok yaşadım 2-3 gün acayp ağrı ve batmalarım oldu sonra birden karnım davul gibi oldu:) seninki ne alemde?
artık göbüşüm belli oldu canım batma var bende de dün çok gaz sancım vardı yapamadım dedim ki bebeğin yeri daraldı ondan galiba.1 haftadır sanki daha belli göbüşüm
benim baya bir büyüdü kuzum:) kayısı ye bol bol mevsimi çok faydasını görürsün. bir de sabahları etinin lifalifi var onu ye sadece yulaf süte reçelle, balla ya da şekerle karıştır. hem tahıl hem katkısı yok ben seviyorum işlevi de iyi:)
kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)
yok niye kızalım, insanız tabiki bazı isteklerimiz olacak, Allahtan hayırlısını isteyelim. ikincisi belki erkek olur. ne olursa olsun sende eşinde bebeğinizi çok seveceksiniz. inan biraz zaman geçsin. iyiki kızmış dersin. haftan azmış belki değişir arkadaşım.
canım çok sevindim. hem bebişinin sağlıklı oluşuna hem cinsiyetini öğrendiğine. oğluna kız kardeş olacak çok güzel canım ya.
geçmiş olsun. halimize şükredelim. çok zor geçiren var. inşallah hemen düzelir aramıza dönersin. moralini bozma.
canım seni merak ettim. akşam girecektim ama ne mümkün. çok fenaydım uyuyakaldım. çok sevindim. ayni bizim gibi olmuş, sen tarafsızdın eşin kız istiyordu. çok mutlu olmuşsunuzdur.
seni merak ettik canım. iyi olduğuna sevindim. ne oldu da rahatsızlandın?
günaydın canım. 3 kg çok ağır değil bence. belki psikolojik ağrı oluşmuş olabilir. benimde karnımın değişik yerleri sürekli ağrıyor. kafaya takmıyorum normalmiş.
geçmiş olsun canım. inşallah geçer. dua okuyalım bari, genel bir rahatsızlık durumu var. Allah yardımız olsun.
canım sen nerelerdesin. dünde vardın yazmadın pek. klavyen gelmedi mi?
çok tebrik ederim. iyi ettin paylaştın. :) Allah kucağınada almanı nasip etsin.
bu satte bulursam süt yaparım. bulamazsam yarın sabah süt alır yine akşam yaparım. teşekkürler. inşallah zehirlenmeyiz :)))
ben geldimmmm, iş yerimde doğum günü vardı bir ablanın, pastayı fazla kaçırdımmm
benim baya bir büyüdü kuzum:) kayısı ye bol bol mevsimi çok faydasını görürsün. bir de sabahları etinin lifalifi var onu ye sadece yulaf süte reçelle, balla ya da şekerle karıştır. hem tahıl hem katkısı yok ben seviyorum işlevi de iyi:)
ben liseden beri hep onları yiyorum bu ara bırakmıştım ben müslüciydim ama bir zararı var mı müsli nin
ben geldimmmm, iş yerimde doğum günü vardı bir ablanın, pastayı fazla kaçırdımmm
ay saol arkadasım ben alısmaya basladım kız fıkrıne 12. haftada kendı druma cok ısrar ettım tahmınıde olsa soyleyın dedım erkege benzettım demıstı oda zorla hep erkekle ılgılı hayyaller kurdum ama sımdıde kıza ısınıorum sağlıklı olsunda baska ıstegım yok tabıkı allah hayırlısını versın canım senınkı neydı
aaa saçmalama çok kolay hiç gözün korkmasın niye zehirlenecekmişsin kuzum ya:) valla çok basit bir şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?