Canım, benim bir oğlum var, bu kız olsun diye çok istemiştik.. Hatta belirtilerimde hep kız yönündeydi..
Herkes bana kızın oolacak diyordu, o kadar yani.. Ama bugün erkek deyince, bir an hayalkırıklığı yaşadık..
Ama sonra pişman oldum, neden böyle yaptım diye.. Sonuçta sağlıklı olsunda, hepsi evlat..
2 sıpam olacak bundan sonra yaaaani..
Ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim..
herkese gunaydın keyıfler yerınde mı acaba? bebıslerımız ne yapıyor benım herzamankı gıbı sol kasık tarafım agrıyor oğluşum yukarı cıkıyo heralde.ay hadı sız calısıyosunuz da kalkıyosunuz bu saatte benım zorum neyse
uykuyu da cok severım bebek olduktan sonra bu gunlerı mumla arıcamı bılmeme ragmen hergun 7.30 da acıyorum gözlerımı :)))))
sağol canımmcımmmannesininbirtanesi çok geçmiş olsun canımm, şimdi okudum ,
kurabiyeler çok şeker tatlım maşallah sana nasılda becerikliymişsin.çok güzel görünüyorlar,
Ayy harika olmuşlar.. Valla tadının güzel olacağına kesin emin olsam, bende uğraşırım.. Üşenmem..
Ama işte asıl önemli olan tadı.. Birde fırınıma güvenemiyorum ben.. Kurabiye türlerini pek iyi pişirmiyor..
Ama becerikli hatunmuşsun, maşaAllah..Baksana şirine bile yapmışsın..
çok uykum varrrr :84::84::84: merve sen uyusana yaaaa biz mecbur kalkıyoruzz ya sen
gece uyurken öyle hızlı yorganı almısım ki üzerime komidinin uzerindeki bardağı kırmayı başardım
günaydın fıstıklar ay patlıcak kadar yaptım kahvaltıyı kurt gibi acıkmışım sanırım :)
bütün gece yine kabuslar gördüm ama hatırlamıyorum bugün hava yağmurlu kapalı ama olsun bebişimle biz mutluyuz
sağol canımmcımmmhavalar bi sıcak bi soğuk üşütmüşüm...haftasonu ve pazartesi günü kötüydüm ama şimdi daha iyiyim hamdolsunn:26:
ahhh canımmm, sakar hamiş....neden o kadar hızla hareket edersinn be aysuncukk? Allah korusun sağı soluna kesmedin yaa gece?
günaydınnnn şekerlerr
günaydın canımmm belli belli bugün geç kaldınafiyet olsun şekerim ben bugün kaşarlı tost ve portakal suyuyla kahvaltı yaptım yetersiz yanii
günaydın herkeseeeeee şirine anneler ve nurtopu gibi yavrucaklarıııııııı
ben bir rüya gördümm, çokkkkkkk ama çokkkkkk güzeldi hiç bitmemesini isterdimm
bebeğim olmuşş kucağımda emziriyormuşumm, curk curk nasıl emiyoooo, yüzüne bakıyorumm gülümsüyor güler yüzlü yuvarlacık yüzlü bir bebekkkk çokk tatlı cnmm aşkımmm benimmannesini kuzusuuuuuuuu acayip güzel bir duyguydu kızlar yaaaaaaa sonra yatırıyorum ikide bir saate bakıyorum acıkmışmıdır yine emzirsem mi telaş alıyor benii, kucağımdan bırakasım gelmiyor ikide bir alıp emziriyomm ama bana hep gülümsüyor ilginçç
sonra arabayla bir yere gidiyoruz bebikimle, onu arabada unutuyormuşumarabadan inip dalıyormuşum bir işe, sonra bir anda bebek aklıma geliyor koşturuyorum mesafe bana uzak geliyor arabaya giderken düşünüyorum bebeğim açlıktan bişi olmuşmudur diye ( sonra varıyorum bakıyorum bişeyi yok bebişimin beni görünce gülümsüyor yinee hemen emziriyorum yine alıyorum yanıma çok güeldi yaaaaaaaaa
günaydın nasılsınız
annesininbirtanesi canımmm kurabiyeler süper olmuş ellerine sağlık maşAllah kızımıza
günaydın fıstıklar ay patlıcak kadar yaptım kahvaltıyı kurt gibi acıkmışım sanırım :)
bütün gece yine kabuslar gördüm ama hatırlamıyorum bugün hava yağmurlu kapalı ama olsun bebişimle biz mutluyuz
sağoll canımm arkadaşımmmbizim kızçeleredeee yapalımm inşallahhh aysunummmm
afiyet bal şeker olsun beysalımmmamannnn hava kimin umrumdaaaaa sen ve bebeğin iyi olundaaaaa sen mutluu bebek mutluu...teyzoşlar ve sıpalarıda mutluuu otomatikk olarakkk
ay canikommmm hoşgeldinizzzne tatlı bir rüya böyleeee kıyaamam ben sizeeee Allahım gerçekten emzirmeyide hayırlısıyla sağlıklı şekilde bizlerede nasip etsin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?