2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben sadece bırgun korunmadıgımız ıcın gununu bılıyrm ama doktorlar son reglıye gore hesaplıyolar benımde kafam karıstı hangısı dogru 4 mu 6 haftalıkmı

doktorlar son adet tarihine göre takvim çıkarıp 40 haftaya tamamlıyorlarmış. o yüzden doktorun belirlediği haftaya göre takib etmen gerekiyor canım.

bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu

bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu

hadı bakalım ınsallah duyarsın bugun,bende henuz duymadım bu hafta sonu gıdecegım bakalımm

kızlar merhaba....nasıl gidiyor hamişliğiniz...ben çok kötüyüm kızlar yaaa ne yesem çıkarıyorum,sabah akşam kusuyorum..sabahları bulantıyla uyanıyorum,resmen yataktan zıplatıyor beni.sabah bir puaça biraz peynir yedim hepsi çıktı geri,şu an çok açım ama hiç bir şey yiyemiyorum...bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum.ne yapmalıyım kızlar yaa randevumuz cumartesi o zamana kadar bekleyim diyorum,hap falan yazdırayım doktora ya da serum falan mı gerek görür bilmiyorum...

muayene ücreti ne kadar ahmet hocanın?[/QUOTE]

250-300 olması gerek biz doktor yakını olarak gidiyoruz 200 tl alıyor canım, telefonla net ücreti öğrenebilirsin:)

kizlar kasik agrisi erkek karin agrisi kiza isaret falan diyolar dogrumuu sizcee
birde 7 haftalik ultroson fotosunda bebeginiz kesenin soluna yapisiksa erkek
sagina yapisiksa kiz bayaa tutan bi yontem
bi bakin hele saglikla hayirla gelsinlerde bunlar isin eglence tarafii
ama su bayaa bi gercekk yuzunuzde aciyann akne gibi sivilceleriniz varsa kiziniz olacagina isaret derlerr

evet canım antidepresanlar bunu yapan paxil miydi kullandığın senin?

tatlım ben cumartesi doktordaydım, bulantı oluyor mu diye sordu doktor bulantım yok dedim, olursa bir önelme var mı dedim gebelere artık bulantı için ilaç vermiyoruz, ağır kusma vakalarında hastaneye yatırıp serumla besliyoruz dedi. ilaç kullanma, hamilelere sadece gaviscon veriyorlar o da hazımsızlık için bilgin olsun tatlım..

gecmis olsun canim b6 b 12 vitaminleri dr una danisarak alabilirsin

hayırlısı olsun tatlım bizide haberdar et gelişmelerden

su kontrolü yapıcam akşama doğruuuu !!!! haber de veriyorum ona göre

zorla içiririm valla suları

içirr kızz içirr kim tutarr seni beeee

valla çok ciddiyim bu konuda. bebişinin sağlıklı olmasını isteyen, rahat doğum yapmak isteyen, gebelikte sorun yaşamak istemeyen herkes içecek. Yaptım olacak ağaoğlu gibi oldum be

esraammm ben de hiç su içemiyorum yaaaa
alpellam yaa su içmeden olmaz ama. inan çok önemli su içmek. doktorum ileriki aylarda yaşayacağımız kasılmaları bile azalttığını söyledi. Pleaseeee !!! hadi benim için değilse bile o karnındaki miniş içinnn :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…