ben sadece bırgun korunmadıgımız ıcın gununu bılıyrm ama doktorlar son reglıye gore hesaplıyolar benımde kafam karıstı hangısı dogru 4 mu 6 haftalıkmı
bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu
valla öyle önce tek çocuğa karşıydım ama dün eşime dedimki "bir daha yapmam bu sağlıklı olsun da "çok stresli bişeymiş yahu
bende aynı fikirdeydim ama stres dediğin gibi maddi olarak da çalışan anne için de zor. maddi anlamda yeterli hissedersem belki düşünürüm tek çocuğun sıkıntılarını da biliyorum da bakalım :)
doktorlar son adet tarihine göre takvim çıkarıp 40 haftaya tamamlıyorlarmış. o yüzden doktorun belirlediği haftaya göre takib etmen gerekiyor canım.
canım tahlilleri yazmayı unutmuşum temel kan tahlillleri aile hekimimde yaptırdım (eltim aile hekimim), bazı hormon ve hepatit testlerini de ahmet hoca gaziye yönlendirdi. diğer testeri de gazide yaptıracak onlara para vermiyoruz.
ya kızlar ben çok sinirliyim,sürekli gerginim ve bağırıyorum.herkesin davranışı batmaya başladı.stresten midem alt üst oldu.antidepresanları bıaktığım için mi oluyor acaba? evde bazen elinme geçen eşyaları fırlatıyorum.gergin annenin bebeğide gergin olur derler:18:
kızlar merhaba....nasıl gidiyor hamişliğiniz...ben çok kötüyüm kızlar yaaa ne yesem çıkarıyorum,sabah akşam kusuyorum..sabahları bulantıyla uyanıyorum,resmen yataktan zıplatıyor beni.sabah bir puaça biraz peynir yedim hepsi çıktı geri,şu an çok açım ama hiç bir şey yiyemiyorum...bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum.ne yapmalıyım kızlar yaa randevumuz cumartesi o zamana kadar bekleyim diyorum,hap falan yazdırayım doktora ya da serum falan mı gerek görür bilmiyorum...
kızlar merhaba....nasıl gidiyor hamişliğiniz...ben çok kötüyüm kızlar yaaa ne yesem çıkarıyorum,sabah akşam kusuyorum..sabahları bulantıyla uyanıyorum,resmen yataktan zıplatıyor beni.sabah bir puaça biraz peynir yedim hepsi çıktı geri,şu an çok açım ama hiç bir şey yiyemiyorum...bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum.ne yapmalıyım kızlar yaa randevumuz cumartesi o zamana kadar bekleyim diyorum,hap falan yazdırayım doktora ya da serum falan mı gerek görür bilmiyorum...
bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu
su kontrolü yapıcam akşama doğruuuu !!!! haber de veriyorum ona göre
zorla içiririm valla suları
su kontrolü yapıcam akşama doğruuuu !!!! haber de veriyorum ona göre
zorla içiririm valla suları
esraammm ben de hiç su içemiyorum yaaaa
içirr kızz içirr kim tutarr seni beeee
alpellam yaa su içmeden olmaz ama. inan çok önemli su içmek. doktorum ileriki aylarda yaşayacağımız kasılmaları bile azalttığını söyledi. Pleaseeee !!! hadi benim için değilse bile o karnındaki miniş içinnn :esraammm ben de hiç su içemiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?