2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaju80 kullanıcısından alıntı

günaydın annelerrr

oğlan anasıda pek farklı değil canım.. 4 ay bitmesine yakın her sabah bir posta ziyaret ediyoruz koşa koşa banyoyu

evet canım yaa ben ilk 3 ay az mı çıkardım , Allah şükür yemek yiyebiliyorum şimdi, ama sabhları bir posta wc

siz pipiloş anasısınız

hoşgeldin canımmm geçsin hayırlısıyla bu günler :2:

ahh tatlım inşallah... Sabah bu şekilde aksiyon yaşayınca iş yerinde kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum oda kötü oluyor
ama bunun iyi tarafı da var sabah aç karnına mide problemi yaşayınca (sansürlü yazıyorum ) günün diğer kısmında mide fena rahatlıyor

Günaydınn canım afiyet şeker olsun ikinizede :)

Günaydınnnn rüyan çok güzelmiş hayır olsun tatlım.

Şekerlerim günaydınnnnnn

bugün topiği ben açıyorum bismillahirrahmanirrahim

şahinus geç kaldınnnn

nasılsınız kuzularrrr

niltcimden aldım anahtarı

Günaydınnn canımmm...

Günaydın kızlar ve tatlı bebişler.

iyiyim ben, inşallah sizlerde iyisiniz. ne güzel hepiniz mamalarınızı yemişsiniz. maşallah diyim. bende az buçuk yedim zor zaptediyorum şu an midemi :)))

Günaydınnn canım bende azcık yedim doktor kilo alışını durdur diyince birden iştahım kapandı yiyemiyorum bana haraket et demişti ama ben yemeden kesildim...

annesininbirtanesi bugün nasılsın kuzum? kurabiyelerini gördüm. maşallah diyim çok güzel yapmışsın. şirinede güzel olmuş :)

.

günaydınnnn burcucum..bugun daha iyiyiz teyzesi hamdolsun...:26: çok az halsizliğim kaldı ama idare edilmeyecek kadar değil

sağoll canım..inşallahh hamileliğin son zamanlarında halim olurda kızçemede yapabilirim teyzesi... şirineyi bi arkadaşım kızının doğum günü içinn yapmıştım...diş kurabiyelerinden kalma mavi şeker hamuru vardı evde...ilk aklıma şirine yapmak geldi... ortaya böyleee bişey çıkıvermişti...

sen nasılsın canım? miden kötü halenn öylemii?

gunaydın guzel anneler nasılsın bakalım ben ekencıyım bugun mecburıyetten arkadasımın mahkemesı var benı sahıt olarak yazdrmıstı oraya gıdıcem bugun herkes cınsıyet ogrenmıs bı bız kaldık neredeyse ya bugun arada karnıma kramp gırdı anı hareketmı yaptm uyurken bılmıyrm bı uyandım korktum noluyr dye ama hemn gectı allahtan normalmı sızce bu haftalarda

günaydın cnaımmm hoşgeldin iyi sayılırız mide bulantısı krampla ugrasıyoruz bizdede oluyor sanırım bebek yer değiştiriyor yada büyüyr

günaydın bi tanemm, hayırlara çıksın inş. bir süredr görmüyordum ama çok güzeldiii

Maşallah sana nasıl becerdin o güzel kurabiyeleri ellerine sağlık ...

midem yine çok kötüüüü :120::120::120: portakal suyu dokundu sanırım

Kuzumm bilirsin benimde halen devam ediyor mide sıkıntım dün doktora söyledim rennie duo şurup verdi bi dün gece birde bu sabah içtim ama düzeltti hemen diyebilirim, sen de danış istersen bi dr.una tatlımm

Evet evet eveeet zaten tarifi isteyecektim ben de senden tatlımmm, ben br de doğumda anneme kalp ve biberon şeklinde olanlardan yaptırcaktım tarif arıyorduk

günaydın cnaımmm hoşgeldin iyi sayılırız mide bulantısı krampla ugrasıyoruz bizdede oluyor sanırım bebek yer değiştiriyor yada büyüyr

canım ya hala gecmedımı bulantılarınız artk en azından hafıflemıs olması lazım valla sukredıyrm benım bulantımın olmadıgına arada ugruyr okadar ınsallah hayrlısıyla gecer bulantılarınız

alpellaa kullanıcısından alıntı

kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)

hayırlı olsun canım, sen de pipiloşşş annesi olacaksın ne güzelll sağlıkla al kucağına inşalahh bizde mavişli kurabiye yapmayı öğrenelim gıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…