siz pipiloş anasısınız
hoşgeldin canımmmgeçsin hayırlısıyla bu günler :2:
günaydın fıstıklar ay patlıcak kadar yaptım kahvaltıyı kurt gibi acıkmışım sanırım :)
bütün gece yine kabuslar gördüm ama hatırlamıyorum bugün hava yağmurlu kapalı ama olsun bebişimle biz mutluyuz
günaydın herkeseeeeee şirine anneler ve nurtopu gibi yavrucaklarıııııııı
ben bir rüya gördümm, çokkkkkkk ama çokkkkkk güzeldi hiç bitmemesini isterdimm
bebeğim olmuşş kucağımda emziriyormuşumm, curk curk nasıl emiyoooo, yüzüne bakıyorumm gülümsüyor güler yüzlü yuvarlacık yüzlü bir bebekkkk çokk tatlı cnmm aşkımmm benimmannesini kuzusuuuuuuuu acayip güzel bir duyguydu kızlar yaaaaaaa sonra yatırıyorum ikide bir saate bakıyorum acıkmışmıdır yine emzirsem mi telaş alıyor benii, kucağımdan bırakasım gelmiyor ikide bir alıp emziriyomm ama bana hep gülümsüyor ilginçç
sonra arabayla bir yere gidiyoruz bebikimle, onu arabada unutuyormuşumarabadan inip dalıyormuşum bir işe, sonra bir anda bebek aklıma geliyor koşturuyorum mesafe bana uzak geliyor arabaya giderken düşünüyorum bebeğim açlıktan bişi olmuşmudur diye ( sonra varıyorum bakıyorum bişeyi yok bebişimin beni görünce gülümsüyor yinee hemen emziriyorum yine alıyorum yanıma çok güeldi yaaaaaaaaa
Şekerlerim günaydınnnnnn
bugün topiği ben açıyorum bismillahirrahmanirrahim
şahinus geç kaldınnnn
nasılsınız kuzularrrr
niltcimden aldım anahtarı
Günaydın kızlar ve tatlı bebişler.
iyiyim ben, inşallah sizlerde iyisiniz. ne güzel hepiniz mamalarınızı yemişsiniz. maşallah diyim. bende az buçuk yedim zor zaptediyorum şu an midemi :)))
annesininbirtanesi bugün nasılsın kuzum? kurabiyelerini gördüm. maşallah diyim çok güzel yapmışsın. şirinede güzel olmuş :)
.
en iyisi biz topluca kayseriye gidelimm hilal bizee kurabiyeleri nasıl yaptıgını öğretsin
gunaydın guzel anneler nasılsın bakalım ben ekencıyım bugun mecburıyetten arkadasımın mahkemesı var benı sahıt olarak yazdrmıstı oraya gıdıcem bugun herkes cınsıyet ogrenmıs bı bız kaldık neredeyse ya bugun arada karnıma kramp gırdı anı hareketmı yaptm uyurken bılmıyrm bı uyandım korktum noluyr dye ama hemn gectı allahtan normalmı sızce bu haftalarda
Günaydınn canım afiyet şeker olsun ikinizede :)
Günaydınnnn rüyan çok güzelmiş hayır olsun tatlım.
Günaydınnn canımmm...
Günaydınnn canım bende azcık yedim doktor kilo alışını durdur diyince birden iştahım kapandı yiyemiyorumbana haraket et demişti ama ben yemeden kesildim...
günaydınnnn burcucum..bugun daha iyiyiz teyzesi hamdolsun...:26: çok az halsizliğim kaldı ama idare edilmeyecek kadar değil
sağoll canım..inşallahh hamileliğin son zamanlarında halim olurda kızçemede yapabilirim teyzesi...şirineyi bi arkadaşım kızının doğum günü içinn yapmıştım...diş kurabiyelerinden kalma mavi şeker hamuru vardı evde...ilk aklıma şirine yapmak geldi... ortaya böyleee bişey çıkıvermişti...
sen nasılsın canım? miden kötü halenn öylemii?
sahinus da yok nerde bu kızlar
kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)
midem yine çok kötüüüü :120::120::120: portakal suyu dokundu sanırım
sağolll canımmcımmyaparsın kız eğer seviyorsan böylee şeylerler uğraşmayı...ben sıkılmam böyle detay şeylerle uğraşmaktan..minik minikkk yaparım...sende kesin denemelisin bence çok harikaa oluyorr kendi emeğin olması
istersen denenmiş tarif olarak benim kurabiye tarifini falanda veririm...
emeki günaaydın canımmm hoşgeldinnnn kız anasıııııı
günaydın cnaımmm hoşgeldiniyi sayılırız mide bulantısı krampla ugrasıyoruz bizdede oluyor sanırım bebek yer değiştiriyor yada büyüyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?