2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben geldimmm gününüz bulantısız ağrısı geçsin inşşş güzel annişler
dün pöff oldum gittim erkenden daha pöflüğüm geçmedi nedense kendimi işe verdim sabahtan beri evle uğraşıyorum kızları doyurdum çayımı yudumlarken ziyaret edeyim dedim sizleri
burdaaaaa

evet yaaa etraf baskısı boşver şekerim bizim doktorda önermiyor ilaç geçicek inşAllah

nerdesin kız bulmesu
evdeyim şekerim başka nerde olacam

esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz
ben geldimde esra gelmedimi hala yoksa iyi olmadımı baş ağrısı :26:

kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?

Canım ben hastanede (o günleri görürsem hayırlısıyla) ufak yelkenli biblosu ve çikolata vericem. Mevlütte yasin kitabı ve değişik bir şekerli biblo dağıtmak istiyorum.. Bakalım.

evet bi tanemm çok güzeldii, hadi yaa eşin rüyalarda büyütmüşş :) inş. sende görürsün kucağına alıp emzirmek harikaydıı

fındık fıstık

evet yaa anadolu başkadır insanları yaşam tarzları konusmaları ben çok gezdim doğu anadolu güneydoğu anadoluyu

eşimle nevşehire gitmek istiyoruz bizde inşAllaj bebiş doğsun sonra

evet yaa bulemsu sahinus esraa yok :44:

hoşgeldin bacımmm neden pöf oldun bizden mi sıkıldın yoksam

mevlütte yapın tavuklu pilav + ayran + lohusa şerbeti tamam

ikram elbette olacak pide ayran yaprak sarma ve tatlı düşünüyorum. ben bebek şekerleri gibi bir şey yaptırılacak mı onu bilemedim kuzum:)

Canım ben hastanede (o günleri görürsem hayırlısıyla) ufak yelkenli biblosu ve çikolata vericem. Mevlütte yasin kitabı ve değişik bir şekerli biblo dağıtmak istiyorum.. Bakalım.

hımmm bak yasin kitabı güzel olur. bizde cenaze mevlütlerinde de dağıtılır bu bakalım o gün gelsin karar vercem:)

Hoşgeldinnn

Yok esra gelmedi sanırım baş ağrısı geçmedi daha

canım akşam doğur sabah evine malum 8 saat hastanede kalıyorsun doğumdan sonra kanama falan olursa diye tutuyorlar gündüz doğurursan ertesi güne kadar kalırsın malum akşam evine gidemezsin
ben kızları gece 00:00 olmadan doğurup ertesi gün öğlen evimde oldum hep
büşrada kaynanam engel oldu bişey yapamadım esrada oturduğum evde tamirat yapıldı gene bişey yapamadım orda burda kaldım kimse gelemedi bunda hevesimi karnımda kalmaz inşş :26:
bebek şekerini ben kendim yapacağım kajucum kendine malzeme aldığında bana da alacak eminönündengelen mifasirlere değişik bir bir hediyemiz olacak bebişimizle

ben duymadım ama yapılabilir yani

ben bebek şekeri yapıpı bebeği ilk görmeye gelenlere vermek istiyorum. mevlütte de mi bişey yapmak gerekiyor?:26:

ben geçen arkadaşa mevlüde gittim orada dağıttı ama herkes farklı yapıyor gibime geldi anlamadım :26: sondan sizede sorayım dedim ben mutlaka yelken yada biberon mavişş bebek şekeri yaptırmak istiyorumm buzdolaba asmaya

mevlütte yapın tavuklu pilav + ayran + lohusa şerbeti tamam

:) onlar kesin cnm :)

inş. tatlım :) hatta sen bebeği doğurduğun gbi kucağına alıp eve gidermişinn :) bzim burası ufak yer ya hastaneye glen giden çok oluyor :)
kurabiyede yaptıracakmısın ?

ayyy tatlım çok güzelll fikirmişş, bende düşüneyimm amin inş. gösterir az kaldı

kız sen bilirsin bu mevlut ne zaman yapılr bebiş dogduktan ne kadar sonra

Bizim yaşlılar bayılır yasin kitabı almaya mevlütlerde onlara alıcam zaten onu gönülleri olsun diye
ama yasin kitabı yerine değişik mavi tesbihlerde alabilirim.. Eminönüne gitmeden karar veremem sanırım buna

Günaydınnn kuşummmm hoşgeldinn

canım bencede çok iyi tesbihte olabiir hatta mavi renk alırmışızzz :)

istanbulda olanlar daha şanslı hem ucuz hemde bol çeşitli hediyeler bulabilirler

hoşgeldin bacımmm neden pöf oldun bizden mi sıkıldın yoksam
sizden neden sıkılıyım canım hamileliğin hormonu tavan yaptı sadece
akşam eşime sardım sıkılıyorum diye sen doğum yap gene neşelenirsin dedi bana çocukla ilgilenecem sana hiç bakmıyacam o zamn anlıyacaksın sıkılmak ne demek dedim
bişey diyemedi baktı kaldı

Hoşgeldinnn

Yok esra gelmedi sanırım baş ağrısı geçmedi daha
hoşbuldum canım
allah allah neden öyle oldu ki esra

kız sen bilirsin bu mevlut ne zaman yapılr bebiş dogduktan ne kadar sonra
canım konya da mevlüt yapılmaz ki ben hiç rastgelmedim acaba ben mi yapsam ilk olurum değil mi

Milonam bende biberon ve bebek önlüğü düşünmüştüm yaptırıcaktım bizimdike mavişş li olacakkk

kız birbirimize çok benziyoruz yaa, bebişlerimizin biri erkek biri kızz

bir tek bebişlerin cinsiyetini benzetemedik tatlımm ama tamamladılar birbirlerini ne yapsak ki kertsek mi ki şimdiden

kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?
tatlım ilk doğunca bebek çikolatası, kurabiye kesin de,,, mevlütte norml yemek olur herhalde büyükler ayarlar artık onu

bizimkide 13+4 de pipiloş göremiyorum dedi kıza benziyor dedi nedense ultrasonda bebek zor seçildi umarım bu kez yavrum tam poz verirde görürüz kızımızı

kuzum 12, hft da bana da kız olabilir dedi dr., dün 17. haftaydı yüzde 95 kız dedi babası hem seviniyor hem şaşkın, o yüzde 5lik kısıma dönermi ki diyor ayrıntılıda kesinleşmedkçe inanamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…