burdaaaaacanım biz bilemeyiz ki, doktoruna sorsan. var mıydı risk durumun? geçmiş olsun.
sanada geçmiş olsun, valla dayanacağız şekerim. canım doktor hariç sağdan soldan baskı var ilaç alayım diye. bu kadar dayanmışım sokmam artık ilaç ağzıma. doktor bile almasan iyi olur dedikten sonra ben nasıl kullanırım ilaç? bin kere kussam da bin kere yicem yinede almayacağım ilaç.
yoklama yapıyorumbulemsuuuuuuuuuuu nerdesin kızzzzzz
evdeyim şekerim başka nerde olacamevet yaaa etraf baskısı boşver şekerim bizim doktorda önermiyor ilaçgeçicek inşAllah
nerdesin kız bulmesu
ben geldimde esra gelmedimi hala yoksa iyi olmadımı baş ağrısı :26:esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz
kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?
Rüyanı daha yeni okudum, ne kadar güzel rüya görmüşsün, allah hayıra çıkarsın. Birde ben görebilsem rüyamda yüzünü ne iyi olur. Ama babası görüyor hep, yakında askere uğurlayacak bensiz
Esra dün rahatsızdı, bişey olmasın :26::26:
ne güzel fikir, keşke gidebilsek, anadoluyu karış karış gezmek isterdim. eşimin çocukluğu iskendurunda geçmiş, anlatır durur, inşallah birgün gitmek nasip olur. hatta bebiş olmasaydı bu sebe oraya gidecektik yazın. kısmet işte.
canım sen kilo almış mıydın? unutmuşum yahuu. kaç kilo aldın ki adam dur dedi?
valla meyve sebze, süt ürünlerini yemeyi eksik etme.
midem kötü kalvahtıyı akşam yemeğini öğüre öğüre yedim. meyve beni kurtarıyor, kızımın tek ilacı.
ne çok eksiğimiz var bugün. inşallah herkes iyidir.
:))))))) fındık ta diyebiliriz heralde.
ben geldimmm gününüz bulantısız ağrısı geçsin inşşş güzel annişler
dün pöff oldum gittim erkenden daha pöflüğüm geçmedi nedense kendimi işe verdim sabahtan beri evle uğraşıyorum kızları doyurdum çayımı yudumlarken ziyaret edeyim dedim sizleri
burdaaaaa
evdeyim şekerim başka nerde olacam
ben geldimde esra gelmedimi hala yoksa iyi olmadımı baş ağrısı :26:
mevlütte yapın tavuklu pilav + ayran + lohusa şerbeti tamam
Canım ben hastanede (o günleri görürsem hayırlısıyla) ufak yelkenli biblosu ve çikolata vericem. Mevlütte yasin kitabı ve değişik bir şekerli biblo dağıtmak istiyorum.. Bakalım.
dün pöff oldum gittim erkenden daha pöflüğüm geçmedi nedense kendimi işe verdim sabahtan beri evle uğraşıyorum kızları doyurdum çayımı yudumlarken ziyaret edeyim dedim sizleri
burdaaaaa
hastaneye ziyaret yapılacak kadar uzun kalmayız inşallah. gündüz vakti doğurup akşam evime gitmek gibi bir hayalim var :)))
ben mevlüt yapmayacağım, o yüzden bebek şekerini bebeği görmeye gelenlere vereceğim.
ikram elbette olacak pide ayran yaprak sarma ve tatlı düşünüyorum. ben bebek şekerleri gibi bir şey yaptırılacak mı onu bilemedim kuzum:)
hımmm bak yasin kitabı güzel olur. bizde cenaze mevlütlerinde de dağıtılır bu bakalım o gün gelsin karar vercem:)
ben bebek şekeri yapıpı bebeği ilk görmeye gelenlere vermek istiyorum. mevlütte de mi bişey yapmak gerekiyor?:26:
hastaneye ziyaret yapılacak kadar uzun kalmayız inşallah. gündüz vakti doğurup akşam evime gitmek gibi bir hayalim var :)))
ben mevlüt yapmayacağım, o yüzden bebek şekerini bebeği görmeye gelenlere vereceğim.
Canım ben hastanede (o günleri görürsem hayırlısıyla) ufak yelkenli biblosu ve çikolata vericem. Mevlütte yasin kitabı ve değişik bir şekerli biblo dağıtmak istiyorum.. Bakalım.
burdaaaaa
ikram elbette olacak pide ayran yaprak sarma ve tatlı düşünüyorum. ben bebek şekerleri gibi bir şey yaptırılacak mı onu bilemedim kuzum:)
hımmm bak yasin kitabı güzel olur. bizde cenaze mevlütlerinde de dağıtılır bu bakalım o gün gelsin karar vercem:)
burdaaaaa
Bizim yaşlılar bayılır yasin kitabı almaya mevlütlerde onlara alıcam zaten onu gönülleri olsun diye
ama yasin kitabı yerine değişik mavi tesbihlerde alabilirim.. Eminönüne gitmeden karar veremem sanırım buna
Bizim yaşlılar bayılır yasin kitabı almaya mevlütlerde onlara alıcam zaten onu gönülleri olsun diye
ama yasin kitabı yerine değişik mavi tesbihlerde alabilirim.. Eminönüne gitmeden karar veremem sanırım buna
sizden neden sıkılıyım canım hamileliğin hormonu tavan yaptı sadecehoşgeldin bacımmmneden pöf oldun bizden mi sıkıldın yoksam
hoşbuldum canımHoşgeldinnn
Yok esra gelmedi sanırım baş ağrısı geçmedi daha
canım konya da mevlüt yapılmaz kikız sen bilirsin bu mevlut ne zaman yapılr bebiş dogduktan ne kadar sonra
Bizde lohusa şerbet hastanede de dağıtılıyor tabi 2 gece kalırsan olur ancak o
Bizde lohusa şerbet hastanede de dağıtılıyor tabi 2 gece kalırsan olur ancak o
Milonam bende biberon ve bebek önlüğü düşünmüştüm yaptırıcaktım bizimdike mavişş li olacakkk
kız birbirimize çok benziyoruz yaa, bebişlerimizin biri erkek biri kızz
tatlım ilk doğunca bebek çikolatası, kurabiye kesin de,,, mevlütte norml yemek olur herhalde büyükler ayarlar artık onukızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?
bizimkide 13+4 de pipiloş göremiyorum dedi kıza benziyor dedi nedense ultrasonda bebek zor seçildi umarım bu kez yavrum tam poz verirde görürüz kızımızı
hoşbuldum canımmmGünaydınnn kuşummmmhoşgeldinn
canım bencede çok iyi tesbihte olabiir hatta mavi renk alırmışızzz :)
aynen şekerim konya da bakındım da doğru dürüst bir yer bulamadımistanbulda olanlar daha şanslı hem ucuz hemde bol çeşitli hediyeler bulabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?