2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canım benimde kasık bölgemde agrı oluyor 2 gundur bebek büyüdüğünden mi oluyor yada rahim korktum da biraz:26:

ben doktora sormustum korkulucak bısı dıılmıs bebıs yukarı cıkarken ve kendıne yer acarken agrıtıyomus bızı:))

sımdı ben kaçar hepınızın yerıne uyucam koly gelsın sıze :)))

ben doktora sormustum korkulucak bısı dıılmıs bebıs yukarı cıkarken ve kendıne yer acarken agrıtıyomus bızı:)

iyi şükür kötü birşey olmasında güle güle bnim yerimede uyu hatta horlaaa

emişsek oo süper kız Allah iyiliğini versin inşAllah

ay canikommmm hoşgeldinizzz ne tatlı bir rüya böyleeee kıyaamam ben sizeeee Allahım gerçekten emzirmeyide hayırlısıyla sağlıklı şekilde bizlerede nasip etsin aminnn

ben doktora sormustum korkulucak bısı dıılmıs bebıs yukarı cıkarken ve kendıne yer acarken agrıtıyomus bızı:))

iyi uykularrrrrrrr tatlımmm

ballar, kaymaklar günaydın:)

nasılsınız bugün? ben açım hala ya kahvaltıda ettim ama iş yerinde kısıtlı oluyor malesef doymadım off offf:)

bebişler anneciklerin rüyalarına giriyor maşallah darısı bizlere:)

ay inşAllah hilalliiimmmmm kayseriye gelince misafir olucam sana ona göreee kaçış yok benden bursayada bekleriz kuzuu

ayy evett inşallahhh her zaaman beklerimmm canım...süper ötesi olurr yaaaa ahhhh ahh öyle çok özledimki bursayııı, üniversite yıllarında sık giderdikk kızlarla...yada babamla...babamın işi dolayısıylaa bursa seyaheti çok olurdu...bende eskişehirden geçerdim yanına....
kızzz sende kayseriyi özledinmii? buarada kaynanangilin haberi oldu mu bebişten? sakınnn haa seni üzmelerine izin verme bişey demediler umarım canını sıkacakkk?

Evlilik dışı ilişkiyi meşrulaştırdıkları gerekçesiyle AKP’li ve MHP’li milletvekillerin hedefi haline gelen “Behzat Ç.”nin aykırı komiseri Behzat ile Savcı Esra karakteri, eleştirilerin ardından geçen haftalarda nikah masasına oturmuştu. Tartışma yaratan bu izdivaçın ardından başka bir dizi için de aynı konunun gündemde olduğu ortaya çıktı. RTÜK’ün de yeniyılda Türmax’tan Star TV’ye transfer olan “1 Erkek 1 Kadın” dizisinin başrol karakterleri Zeynep ile Ozan’ın beraber yaşamalarından rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Yaklaşık 250 bölümdür ilgiyle izlenen dizide Demet Evgar’ın canlandırdığı Zeynep, uzun süredir aynı evde yaşadığı Emre Karayel’in hayat verdiği Ozan’ı evliliğe ikna etmek için çaba sarfediyor ancak özgürlükten yana olan Ozan ısrarla evliliğe inanmadığını dile getiriyordu.

ben birde çocuk bekliyorum bunlardann

ben kayseriyi hiç özlemiyorum hatta sevmiyorum ama senin gibi tatlı kayserili olunca yavas yavas atıyorum sanki bu psikolojiyi üzerimden
yok daha söylemedik canımm 16 hazirandan sonra söylucez kesinleşince eşime söyledim zaten bak eger annen ben istedimde ondan oldu yok şöyle böyle konusursa bu hamile halimle kavga ederim dedim oda merak etme birşey söyleyemez dedi

saçma sapan konusursa çıldırtır beniiiii

günaydınnn tatlımm, biz iyiyiz evet rüyamda gördümm çok güzel bir duyguuu yaa keşke hergece görsem
inş. sizde görürsünüzz,
aaa neden bişiler daha alsaydın ama öğleye çok var canım yaaa

emzirsem derler de emişsek duymadım qııııı

bizim buralarda öyle derler biz şimdi yavrumla emişicez dimi yavrum gel anneye derler

günaydın canım iyiyiz hamd olsunn hep birlikte daha iyiyiz

sen nasılsın moralin iyi değil mi Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıklı hayırlı doğacak

ben iyi olmaya kafamı rahat tutmata çalışıyorum ama annelik duygusu işte kafamın içinde bin tane düşünce beniyiyip bitiriyor...yani dokunsalar ağlıyacagım derler ya aynı o haldeyim...sürekli dua ediyorum sağlıklı olması için...çalıştıgım hastanenin başhekimi amniyosentez için bana ısrar ediyor yaptır ona göre karar ver diyor.yarın üçlü çıkacak dört gözle onu bekliyorum canım inş onun sonucu temiz gelir...

günaydın şekerim hoşgeldin doymadın mı kıyamam sizeee sizi şişkolar siziiiii

canım aslında bu tip düzenlemeler iyi oluyor gençlerimiz kanları kaynadığından mantıklı düşünemeyebiliyorlar ve hayatlarının en buyuk hatalarını yapıyorlar Allahım evlatlarımızı şaşırtmasın inşAllah haram ilişkiler tamamiyle biter

tamam bende öyle dicem gel yavrum annene emişcezzz

ah canım 3lü test çok guvenilir değilmiş internnette öyle okumuştumm inşAllah temiz çıkar Rabbim yar ve yardımcın olsun

söylediklerinde haklısın canım katılıyorum ama ben adaletli olmadıklarını düşünüyorum. hatırlarsan 'Sihirli annem' diye bir dizi vardı 4-5 yaşındakinden tutta 10 yaşındaki çocuğa kadar hepsinin sevgilisi vardı dizide. o dizi için en az 10 kez RTÜK'e mail attım cevap alamadım. çocuklar izliyor, Türk aile yapısına uygun değil diye belirttim sürekli. bunu izleyen çocukların beyinlerinin yeni açıldığı hayatı yeni öğrendikleri dönem hayat bu şekildeymiş de anne babası ona yasak koyunca anormalmiş gelecek sihirli annemi izleyen çocuklara. bu dizi sonuçta geç saatlerde yayınlanıyor diğeri daha önemliydi bence:) ama bunun da bu şekilde düzenlenmesi çok çok iyi olmuş sana katılıyorum:)

evett öyle bir bakıma, zaten zeynebe yazık evlenmek istiyordu ben sevndim onun adına
ama ben çocukta bekliyorummm zeynebin halini merak ettim delirtir adamı :))))))

hadi canım yaa nasıl mudahale etmemişler hayret evet çocuk dizilerinden başlamalılar düzenlemelere toplumumuz kötüye gidiyor Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…