günaydın canımbenimde kasık bölgemde agrı oluyor 2 gundur bebek büyüdüğünden mi oluyor yada rahim korktum da biraz:26:
ben doktora sormustum korkulucak bısı dıılmıs bebıs yukarı cıkarken ve kendıne yer acarken agrıtıyomus bızı:)
sımdı ben kaçar hepınızın yerıne uyucam koly gelsın sıze :)))
günaydın balımmmm, hoşbuldukkk, evet yaa çok güzeldi teyzesii bir süredir görmüyordum hiç bebişimi, rüyalarda buluşmak çok güzellll,
inşallahh kuşum yaa düşünsene tüylerimm diken dken oldu bakkk, yavrumuzla emişşsekk insan her geçen gün bağlanıyorrr Allah kucağımıza almayı emzirmeyi nasip etsinn evet gülümm
ay canikommmm hoşgeldinizzzne tatlı bir rüya böyleeee kıyaamam ben sizeeee Allahım gerçekten emzirmeyide hayırlısıyla sağlıklı şekilde bizlerede nasip etsin aminnn
ben doktora sormustum korkulucak bısı dıılmıs bebıs yukarı cıkarken ve kendıne yer acarken agrıtıyomus bızı:))
sımdı ben kaçar hepınızın yerıne uyucam koly gelsın sıze :)))
iyi şükür kötü birşey olmasındagüle güle bnim yerimede uyu hatta horlaaa
emişsek oo süperkız Allah iyiliğini versin inşAllah
ay inşAllah hilalliiimmmmmkayseriye gelince misafir olucam sana ona göreee kaçış yok benden bursayada bekleriz kuzuu
kız öyle derler yaa
ayy evett inşallahhh her zaaman beklerimmm canım...süper ötesi olurr yaaaaahhhh ahh öyle çok özledimki bursayııı, üniversite yıllarında sık giderdikk kızlarla...yada babamla...babamın işi dolayısıylaa bursa seyaheti çok olurdu...bende eskişehirden geçerdim yanına....
kızzz sende kayseriyi özledinmii?buarada kaynanangilin haberi oldu mu bebişten? sakınnn haa seni üzmelerine izin verme bişey demediler umarım canını sıkacakkk?
ballar, kaymaklar günaydın:)
nasılsınız bugün? ben açım hala ya kahvaltıda ettim ama iş yerinde kısıtlı oluyor malesef doymadım off offf:)
bebişler anneciklerin rüyalarına giriyor maşallah darısı bizlere:)
emzirsem derler de emişsek duymadım qııııı
günaydın canım iyiyiz hamd olsunn hep birlikte daha iyiyiz
sen nasılsın moralin iyi değil mi Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıklı hayırlı doğacak
ballar, kaymaklar günaydın:)
nasılsınız bugün? ben açım hala ya kahvaltıda ettim ama iş yerinde kısıtlı oluyor malesef doymadım off offf:)
bebişler anneciklerin rüyalarına giriyor maşallah darısı bizlere:)
Eki Görüntüle 431992
Evlilik dışı ilişkiyi meşrulaştırdıkları gerekçesiyle AKPli ve MHPli milletvekillerin hedefi haline gelen Behzat Ç.nin aykırı komiseri Behzat ile Savcı Esra karakteri, eleştirilerin ardından geçen haftalarda nikah masasına oturmuştu. Tartışma yaratan bu izdivaçın ardından başka bir dizi için de aynı konunun gündemde olduğu ortaya çıktı. RTÜKün de yeniyılda Türmaxtan Star TVye transfer olan 1 Erkek 1 Kadın dizisinin başrol karakterleri Zeynep ile Ozanın beraber yaşamalarından rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Yaklaşık 250 bölümdür ilgiyle izlenen dizide Demet Evgarın canlandırdığı Zeynep, uzun süredir aynı evde yaşadığı Emre Karayelin hayat verdiği Ozanı evliliğe ikna etmek için çaba sarfediyor ancak özgürlükten yana olan Ozan ısrarla evliliğe inanmadığını dile getiriyordu.
ben birde çocuk bekliyorumbunlardann
günaydınnn tatlımm, biz iyiyiz evet rüyamda gördümm çok güzel bir duyguuu yaa keşke hergece görsem
inş. sizde görürsünüzz,
aaa neden bişiler daha alsaydın ama öğleye çok var canım yaaa
kuzum iş yerinde yapamayacağım şeyler istedi canım yoksa 1 dakka bile durmammalum peynir zeytin domates vs yiyebiliyoruz fazlası olmuyor:)
günaydınnn tatlımm, biz iyiyiz evet rüyamda gördümm çok güzel bir duyguuu yaa keşke hergece görsem
inş. sizde görürsünüzz,
bizim buralarda öyle derler biz şimdi yavrumla emişicez dimi yavrum gel anneye derler
ben iyi olmaya kafamı rahat tutmata çalışıyorum ama annelik duygusu işte kafamın içinde bin tane düşünce beniyiyip bitiriyor...yani dokunsalar ağlıyacagım derler ya aynı o haldeyim...sürekli dua ediyorum sağlıklı olması için...çalıştıgım hastanenin başhekimi amniyosentez için bana ısrar ediyor yaptır ona göre karar ver diyor.yarın üçlü çıkacak dört gözle onu bekliyorum canım inş onun sonucu temiz gelir...
günaydın şekerim hoşgeldin doymadın mı kıyamam sizeee sizi şişkolar siziiiii
doymadım valla bu gidişler baya bir şişko olacam:)
canım aslında bu tip düzenlemeler iyi oluyor gençlerimiz kanları kaynadığından mantıklı düşünemeyebiliyorlar ve hayatlarının en buyuk hatalarını yapıyorlar Allahım evlatlarımızı şaşırtmasın inşAllah haram ilişkiler tamamiyle biter
günaydın şekerim hoşgeldin doymadın mı kıyamam sizeee sizi şişkolar siziiiii
canım aslında bu tip düzenlemeler iyi oluyor gençlerimiz kanları kaynadığından mantıklı düşünemeyebiliyorlar ve hayatlarının en buyuk hatalarını yapıyorlar Allahım evlatlarımızı şaşırtmasın inşAllah haram ilişkiler tamamiyle biter
inş. sizde görürsünüzz,
kuzum iş yerinde yapamayacağım şeyler istedi canım yoksa 1 dakka bile durmammalum peynir zeytin domates vs yiyebiliyoruz fazlası olmuyor:)
hııııı anladım ben siziiiiiiiiiiii
tamam bende öyle dicem gel yavrum annene emişcezzz
ah canım 3lü test çok guvenilir değilmiş internnette öyle okumuştumm inşAllah temiz çıkar Rabbim yar ve yardımcın olsun
de tabii hihihii, bende pipiloşş diycemm
söylediklerinde haklısın canım katılıyorum ama ben adaletli olmadıklarını düşünüyorum. hatırlarsan 'Sihirli annem' diye bir dizi vardı 4-5 yaşındakinden tutta 10 yaşındaki çocuğa kadar hepsinin sevgilisi vardı dizide. o dizi için en az 10 kez RTÜK'e mail attım cevap alamadım. çocuklar izliyor, Türk aile yapısına uygun değil diye belirttim sürekli. bunu izleyen çocukların beyinlerinin yeni açıldığı hayatı yeni öğrendikleri dönem hayat bu şekildeymiş de anne babası ona yasak koyunca anormalmiş gelecek sihirli annemi izleyen çocuklara. bu dizi sonuçta geç saatlerde yayınlanıyor diğeri daha önemliydi bence:) ama bunun da bu şekilde düzenlenmesi çok çok iyi olmuş sana katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?