2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bizimki no ilaç no ilaç diyip duruyor

Günaydın canımmm hoşbulduk o kızların tutusunu yerim ben :)

bıdışşşşlarını yesinlerrrr ben onlara bıdış diyorumdaaa

alpellaa kullanıcısından alıntı

kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)

hayırlı olsun canım, sen de pipiloşşş annesi olacaksın ne güzelll sağlıkla al kucağına inşalahh bizde mavişli kurabiye yapmayı öğrenelim gıı :)

günaydın kızlarr oh ne güzel kukuşlar , pipiloşlar öğreniliyor bizimde 3 günümüz kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz doktora gitmeyi:)

ama ben çok fena nezle ya da grip oldum iki burnumda sürekli tıkalı yemek ile zor yiyorum ne yapsam bilemedim ateşim olmadı çok şükür ama .. of of bi bu eksikti..

Milonam bende biberon ve bebek önlüğü düşünmüştüm yaptırıcaktım bizimdike mavişş li olacakkk

kız birbirimize çok benziyoruz yaa, bebişlerimizin biri erkek biri kızz

az kalmışş canımm hayırlısı gönlunden ne geçiyor kutunda ne hissediyorsun

kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?

esra işe gelmemiş olabilir evet rahatsızdı :44: bulemsu kesin kızlarıyla kahvaltı yapıyordur

bizimki no ilaç no ilaç diyip duruyor
[/B]
Canım normal yaşamını etkilemiyorsa sürekli değilse en iyisi ilaç kullanmamak, ama bende artık kronikleşmeye başladı, tüm gün bulantı, bir de reflü kalbime sırtıma vuracak kadar şiddetlendi,bişi yiyemiyorum kan düzeyim sınırın altında mecbur başladım

az kalmışş canımm hayırlısı gönlunden ne geçiyor kutunda ne hissediyorsun

vallaha kız ağırlıklı gibi hissediyordum ama doktor kız olabilir kemik yapısından ama öylesine söylüyorum birşey belli değil dediği zamanda sanki erkekmişde oğluma laf sölemiş gibi geldi :) net değil yani :)

en iyisi biz topluca kayseriye gidelimm hilal bizee kurabiyeleri nasıl yaptıgını öğretsin

ne güzel fikir, keşke gidebilsek, anadoluyu karış karış gezmek isterdim. eşimin çocukluğu iskendurunda geçmiş, anlatır durur, inşallah birgün gitmek nasip olur. hatta bebiş olmasaydı bu sebe oraya gidecektik yazın. kısmet işte.

canım sen kilo almış mıydın? unutmuşum yahuu. kaç kilo aldın ki adam dur dedi?

valla meyve sebze, süt ürünlerini yemeyi eksik etme.

midem kötü kalvahtıyı akşam yemeğini öğüre öğüre yedim. meyve beni kurtarıyor, kızımın tek ilacı.

esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz

ne çok eksiğimiz var bugün. inşallah herkes iyidir.

bıdış,tutu,kuku,pıtış....

:))))))) fındık ta diyebiliriz heralde.

ayyy mide ağrısı reflü aman Allahım benim de kabusum valla((

bizimkide 13+4 de pipiloş göremiyorum dedi kıza benziyor dedi nedense ultrasonda bebek zor seçildi umarım bu kez yavrum tam poz verirde görürüz kızımızı

kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?

hastaneye ziyaret yapılacak kadar uzun kalmayız inşallah. gündüz vakti doğurup akşam evime gitmek gibi bir hayalim var :)))

ben mevlüt yapmayacağım, o yüzden bebek şekerini bebeği görmeye gelenlere vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…