Kuzumm bilirsin benimde halen devam ediyor mide sıkıntım dün doktora söyledim rennie duo şurup verdi bi dün gece birde bu sabah içtim ama düzeltti hemen diyebilirim, sen de danış istersen bi dr.una tatlımm
Evet evet eveeetzaten tarifi isteyecektim ben de senden tatlımmm, ben br de doğumda anneme kalp ve biberon şeklinde olanlardan yaptırcaktım tarif arıyorduk
Günaydın canımmm hoşbulduk o kızların tutusunu yerim ben :)
bizimki no ilaç no ilaç diyip duruyor
bıdışşşşlarını yesinlerrrr ben onlara bıdış diyorumdaaa
canım ya hala gecmedımı bulantılarınız artk en azından hafıflemıs olması lazım valla sukredıyrm benım bulantımın olmadıgına arada ugruyr okadar ınsallah hayrlısıyla gecer bulantılarınız
alpellaa kullanıcısından alıntı
kızlar selam, biz de bugün bir oğlumuz olacağını öğrendik, sizinle paylaşayım dedim :)
hayırlı olsun hoşgeldin oğulcuk annelirinin arasına:)
bizimki no ilaç no ilaç diyip duruyor
balım gaviscon bana ilk verilen ilaç ve doktorların hamilelikte sorunsuz önerdiği ilaç. plasentadan geçmiyor onun için bebeğe zararı yok, bunu makalelerden de araştırdım ben..
Kuzumm bilirsin benimde halen devam ediyor mide sıkıntım dün doktora söyledim rennie duo şurup verdi bi dün gece birde bu sabah içtim ama düzeltti hemen diyebilirim, sen de danış istersen bi dr.una tatlımm
Evet evet eveeetzaten tarifi isteyecektim ben de senden tatlımmm, ben br de doğumda anneme kalp ve biberon şeklinde olanlardan yaptırcaktım tarif arıyorduk
ayy bencede bize bir ders versinnnvalla ne iyi olur
esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz
günaydın kızlarr oh ne güzel kukuşlar , pipiloşlar öğreniliyor bizimde 3 günümüz kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz doktora gitmeyi:)
ama ben çok fena nezle ya da grip oldum iki burnumda sürekli tıkalı yemek ile zor yiyorum ne yapsam bilemedim ateşim olmadı çok şükür ama .. of of bi bu eksikti..
Rüyanı daha yeni okudum, ne kadar güzel rüya görmüşsün, allah hayıra çıkarsın. Birde ben görebilsem rüyamda yüzünü ne iyi olur. Ama babası görüyor hep, yakında askere uğurlayacak bensiz
Esra dün rahatsızdı, bişey olmasın :26::26:
Canım normal yaşamını etkilemiyorsa sürekli değilse en iyisi ilaç kullanmamak, ama bende artık kronikleşmeye başladı, tüm gün bulantı, bir de reflü kalbime sırtıma vuracak kadar şiddetlendi,bişi yiyemiyorum kan düzeyim sınırın altında mecbur başladımbizimki no ilaç no ilaç diyip duruyor
[/B]
az kalmışş canımm hayırlısı gönlunden ne geçiyorkutunda ne hissediyorsun
kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?
en iyisi biz topluca kayseriye gidelimm hilal bizee kurabiyeleri nasıl yaptıgını öğretsin
Günaydınn canım afiyet şeker olsun ikinizede :)
Günaydınnn canım bende azcık yedim doktor kilo alışını durdur diyince birden iştahım kapandı yiyemiyorumbana haraket et demişti ama ben yemeden kesildim...
günaydınnnn burcucum..bugun daha iyiyiz teyzesi hamdolsun...:26: çok az halsizliğim kaldı ama idare edilmeyecek kadar değil
sağoll canım..inşallahh hamileliğin son zamanlarında halim olurda kızçemede yapabilirim teyzesi...şirineyi bi arkadaşım kızının doğum günü içinn yapmıştım...diş kurabiyelerinden kalma mavi şeker hamuru vardı evde...ilk aklıma şirine yapmak geldi... ortaya böyleee bişey çıkıvermişti...
sen nasılsın canım? miden kötü halenn öylemii?
esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz
bıdış,tutu,kuku,pıtış....
Canım normal yaşamını etkilemiyorsa sürekli değilse en iyisi ilaç kullanmamak, ama bende artık kronikleşmeye başladı, tüm gün bulantı, bir de reflü kalbime sırtıma vuracak kadar şiddetlendi,bişi yiyemiyorum kan düzeyim sınırın altında mecbur başladım
vallaha kız ağırlıklı gibi hissediyordum ama doktor kız olabilir kemik yapısından ama öylesine söylüyorum birşey belli değil dediği zamanda sanki erkekmişde oğluma laf sölemiş gibi geldi :) net değil yani :)
ben bebek şekeri yapıpı bebeği ilk görmeye gelenlere vermek istiyorum. mevlütte de mi bişey yapmak gerekiyor?:26:
kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?