istanbulda olanlar daha şanslı hem ucuz hemde bol çeşitli hediyeler bulabilirler
hoşbuldum canımmm
aynen şekerim konya da bakındım da doğru dürüst bir yer bulamadım
sizden neden sıkılıyım canım hamileliğin hormonu tavan yaptı sadece
akşam eşime sardım sıkılıyorum diye sen doğum yap gene neşelenirsin dedi bana çocukla ilgilenecem sana hiç bakmıyacam o zamn anlıyacaksın sıkılmak ne demek dedim
bişey diyemedi baktı kaldı
hoşbuldum canım
allah allah neden öyle oldu ki esra
canım konya da mevlüt yapılmaz kiben hiç rastgelmedim acaba ben mi yapsam ilk olurum değil mi
ben geçen arkadaşa mevlüde gittim orada dağıttı ama herkes farklı yapıyor gibime geldi anlamadım :26: sondan sizede sorayım dedim ben mutlaka yelken yada biberon mavişş bebek şekeri yaptırmak istiyorummbuzdolaba asmaya
bilemiyorum araştırıyorum nasıl bişey istediime henüz karar vermedim:)
Bizim yaşlılar bayılır yasin kitabı almaya mevlütlerde onlara alıcam zaten onu gönülleri olsun diye
ama yasin kitabı yerine değişik mavi tesbihlerde alabilirim.. Eminönüne gitmeden karar veremem sanırım buna
bende suluhan çarşısına gideceğim malzemeleri alıp kendim yapacağım sepet süslemesini de kendim yapacağım kuzuma:) tesbihte iyi fikir ya :) hatta çok çok iyi:) kopya çekebilirim senden:)
sizden neden sıkılıyım canım hamileliğin hormonu tavan yaptı sadece
akşam eşime sardım sıkılıyorum diye sen doğum yap gene neşelenirsin dedi bana çocukla ilgilenecem sana hiç bakmıyacam o zamn anlıyacaksın sıkılmak ne demek dedim
bişey diyemedi baktı kaldı
hoşbuldum canım
allah allah neden öyle oldu ki esra
canım konya da mevlüt yapılmaz kiben hiç rastgelmedim acaba ben mi yapsam ilk olurum değil mi
tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde
kız akşam doğrun sabah çıkın diyorum size bebişleri tembihleyin gece rahat uyut beni annem 00:00 olmadan doğ diyin sözünüzü tutuyorlar vallaAllah korusun evet bende burcu gibi sabah hastaneye girip iki avazda doğurup akşam hastaneden çıkmak istiyorum hayırlısıyla Allah nasip ederse inşAllah
sağol tatlımsanada yollarım
Konya'da ilk olursun fenamı olur
yok canımcım ben konyada hiç denk gelemdim çocuk dürüsü götürürler ve yemek verirler ilk bebeğe diğerlerine bişey olmazaaa ciddimisin, hatta böyle erkek bebeklere damatlık, kız bebeklere gelinlik gbi giydirirler o gün,çocuğun doğum hayrına pilavlı felanda olur
bir tek bebişlerin cinsiyetini benzetemedik tatlımm ama tamamladılar birbirlerini ne yapsak ki kertsek mi ki şimdiden
tatlım ilk doğunca bebek çikolatası, kurabiye kesin de,,, mevlütte norml yemek olur herhalde büyükler ayarlar artık onu
kuzum 12, hft da bana da kız olabilir dedi dr., dün 17. haftaydı yüzde 95 kız dedibabası hem seviniyor hem şaşkın, o yüzde 5lik kısıma dönermi ki diyor ayrıntılıda kesinleşmedkçe inanamaz herhalde
bir tek bebişlerin cinsiyetini benzetemedik tatlımm ama tamamladılar birbirlerini ne yapsak ki kertsek mi ki şimdiden
tatlım ilk doğunca bebek çikolatası, kurabiye kesin de,,, mevlütte norml yemek olur herhalde büyükler ayarlar artık onu
kuzum 12, hft da bana da kız olabilir dedi dr., dün 17. haftaydı yüzde 95 kız dedibabası hem seviniyor hem şaşkın, o yüzde 5lik kısıma dönermi ki diyor ayrıntılıda kesinleşmedkçe inanamaz herhalde
tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde
ben geldimmm gününüz bulantısız ağrısı geçsin inşşş güzel annişler
dün pöff oldum gittim erkenden daha pöflüğüm geçmedi nedense kendimi işe verdim sabahtan beri evle uğraşıyorum kızları doyurdum çayımı yudumlarken ziyaret edeyim dedim sizleri
burdaaaaa
evdeyim şekerim başka nerde olacam
ben geldimde esra gelmedimi hala yoksa iyi olmadımı baş ağrısı :26:
canım akşam doğur sabah evine malum 8 saat hastanede kalıyorsun doğumdan sonra kanama falan olursa diye tutuyorlar gündüz doğurursan ertesi güne kadar kalırsın malum akşam evine gidemezsin
ben kızları gece 00:00 olmadan doğurup ertesi gün öğlen evimde oldum hep
büşrada kaynanam engel oldu bişey yapamadım esrada oturduğum evde tamirat yapıldı gene bişey yapamadım orda burda kaldım kimse gelemedibunda hevesimi karnımda kalmaz inşş :26:
bebek şekerini ben kendim yapacağım kajucum kendine malzeme aldığında bana da alacak eminönündengelen mifasirlere değişik bir bir hediyemiz olacak bebişimizle
ben geçen arkadaşa mevlüde gittim orada dağıttı ama herkes farklı yapıyor gibime geldi anlamadım :26: sondan sizede sorayım dedim ben mutlaka yelken yada biberon mavişş bebek şekeri yaptırmak istiyorummbuzdolaba asmaya
inş. tatlım :) hatta sen bebeği doğurduğun gbi kucağına alıp eve gidermişinn :) bzim burası ufak yer ya hastaneye glen giden çok oluyor :)
kurabiyede yaptıracakmısın ?:
Bizde lohusa şerbet hastanede de dağıtılıyor tabi 2 gece kalırsan olur ancak o
he valla kertelim kızzkayınvalidelerle anneler benziyor yabancılık çekmezler
sende kurabiye mi diyorsun buzdolabı süsü gibi biblolardan almıycan mı gelin kızımaolmass böyle pembe tüllü ben yollarımm kızıma
ayy canım biz en iyisimi istanbual bir alışveriş günü ayarlıyalım gezelimm sen bize yerleri göster liderlik et
bilemiyorum araştırıyorum nasıl bişey istediime henüz karar vermedim:)
bende suluhan çarşısına gideceğim malzemeleri alıp kendim yapacağım sepet süslemesini de kendim yapacağım kuzuma:) tesbihte iyi fikir ya :) hatta çok çok iyi:) kopya çekebilirim senden:)
Ben sepetini feln hep eminönünden alıcam çok ucuza çeşit çeşit şeyler var zaten elimden de pek gelmiyor. Ben sadece çalışmayı ögrenmişim el işçiliği sıfır
Dediğim gibi ben gittiğimde resimler çekerim size ordan kopya ekersiniz veya istersiniz gönderirim. Ama bu işleri yapmak için çok beklemicem önümüzdeki ay veya temmuz gibi giderim daha fazla ağırlaşmadan. Arkadaşım 9. ayında gitti eminönüne tansiyonu fırlamıştı ölüyordu kız allah korusun. Ağlaya ağlaya eve gitmiş. O nedenle son dakikaya bırakmıcam bu işleri..
at şu sıkıntıyı artık üzerinden. ben biliyorum senin derdini. test sonucuna geriliyorsun. bişicik olmayacak boşuna germe kendini. tamam mı canım arkadaşım?
üfffffff canım lohusa şerbeti çekti iyi mi?(( ne yapcam ben şimdi
kız neden ağlıyorsun çatlak olursa olsun bebişin hatırası olacak onlar sanabende dün ağladım ama gülmeyin bana göbeğimin yanlarında çatlaklar uzun uzun uzamışlar çatlamaya devam ediyor sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya eşim çatlaklar için bebişimizi üzdüğüne değer mi aşkım ben sni her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama nafile ağladım işteee
ccanım bence sende yap çok tatlı olur herkes bebişi görmeye geliyor kuran okunuyor dua ediliyor hediyeler geliyor
he valla kertelim kızzkayınvalidelerle anneler benziyor yabancılık çekmezler
sende kurabiye mi diyorsun buzdolabı süsü gibi biblolardan almıycan mı gelin kızımaolmass böyle pembe tüllü ben yollarımm kızıma
ayy canım biz en iyisimi istanbual bir alışveriş günü ayarlıyalım gezelimm sen bize yerleri göster liderlik et
kız neden ağlıyorsun çatlak olursa olsun bebişin hatırası olacak onlar sanahem sonradan salyangoz yağı falan kullanırsın bişeyin kalamz kardeşimin çatlakları çoktu kullandığı kremin faydası oldu
canım hediye konusunda ben çok sansızım nedense az evvel dedim ya büşrada kayınvalide yanındaydım kimseyi kabul etmedi bu yüzden kimse gelmedi gelemedi
esrada 10 günlükken apartmanda yıkılma tehlikesinden polis eşiliğinde evimden çıktım tamirat bitti 2 ay sonra girdim evime orda burda geçti 1,5 ay yani
bakalım bu bebeğim nasıl olacak
hediye için değil de bir hatim okuturum 41 yasin falan akrabaları toplayıp ölenlerin ruhu şenlenir bebeğin manasıyla bilemiyorum ama belki yapabilirim
eşim zaten söyle sen ben arkandayım diyoreşime artık kayseriden bir kız arkadaşım var diyorum da iyiymiş giidince tanışırız diyor
evet yaa benideee
heee vallaaa nerde bu hatunnn?:44:yoklama yapıyorumbulemsuuuuuuuuuuu nerdesin kızzzzzz
bizde şimdi daha iyiyiz teyzesi...kaşar peyniri aldık marketten...onu yedik ekmeğimizle...süt içtikk...öğlende yogurt varmışşaaa ama kızımıza iyi bak annesii, ben oğluşumu güzel doyurdumm,
hayatım o kurabiyeleri sen mi yaptınnnçok marifetlisin ben hiç beceremiyorum denemedim gerçi ama, çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkk nasıl yaptınn bir de süslemişsinn bayıldımm bende yapmak isterdimmm
estagfirullah canımm ne dersii kızzayy bencede bize bir ders versinnnvalla ne iyi olur
sağol canım...biraz araştırma sonunda baktım bunlar çıkmışşMaşallah sana nasıl becerdin o güzel kurabiyeleri ellerine sağlık ...
Evet evet eveeetzaten tarifi isteyecektim ben de senden tatlımmm, ben br de doğumda anneme kalp ve biberon şeklinde olanlardan yaptırcaktım tarif arıyorduk
bende dün ağladım ama gülmeyin bana göbeğimin yanlarında çatlaklar uzun uzun uzamışlar çatlamaya devam ediyor sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya eşim çatlaklar için bebişimizi üzdüğüne değer mi aşkım ben sni her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama nafile ağladım işteee
ccanım bence sende yap çok tatlı olur herkes bebişi görmeye geliyor kuran okunuyor dua ediliyor hediyeler geliyor
inş canım iyi çıkar ben bu sene hep kötü olay yaşadım biliyorsun sadece piyangodan bebiş çıktı iyi olarak ama korkuyorum hep kötü şeyler olunca bebişde bir problem olacak diyeat şu sıkıntıyı artık üzerinden. ben biliyorum senin derdini. test sonucuna geriliyorsun. bişicik olmayacak boşuna germe kendini. tamam mı canım arkadaşım?
yapma ya, bizim doktor özel durum olmadıkça ve eğer nöbetçi değil ise gelmiyor geceleri. o yüzden ben öyle hayal etmiştim. hayırlısı artık.
canım bu bebiş sizin ilk bebişiniz gibi olacak görürsün. tüm içinde kalanları yaşarsın inşallah.
şimdi işin açıkcası bu tarz işlerle kayınvalidem ve görümcem ilgileniyor. onlar bişiler düşünmüşlerdir. bir bebek şekeri muhabbeti geçmişti gelenlere verilmek üzere, kısmet olursa görümcem yapacağını söyledi ama çok orjinal bişi görürsem alırım dedi. çünkü benim nikah şekerlerimide o yapmıştı. tam 500 tane gece gündüz uğraştı. el emeği harika bişi oldu. gelenlerin ağzı bir karış açık kaldı böyle bişi nasıl akıl edilmiş diye. o yüzden onlara zevklerine çok güveniyorum. eve bebek görmeye gelenlere elbette ikram olacak, bebek kurabiyesi de ek olarak verilebilir ama ben uğraşamam, hazır alıcam. bizim burda çok var mağazalar bu işler için, kimseyide yormak istemem. ben almasam bile onlar alırlar.
bende dün ağladım ama gülmeyin bana göbeğimin yanlarında çatlaklar uzun uzun uzamışlar çatlamaya devam ediyor sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya eşim çatlaklar için bebişimizi üzdüğüne değer mi aşkım ben sni her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama nafile ağladım işteee
at şu sıkıntıyı artık üzerinden. ben biliyorum senin derdini. test sonucuna geriliyorsun. bişicik olmayacak boşuna germe kendini. tamam mı canım arkadaşım?
yapma ya, bizim doktor özel durum olmadıkça ve eğer nöbetçi değil ise gelmiyor geceleri. o yüzden ben öyle hayal etmiştim. hayırlısı artık.
canım bu bebiş sizin ilk bebişiniz gibi olacak görürsün. tüm içinde kalanları yaşarsın inşallah.
şimdi işin açıkcası bu tarz işlerle kayınvalidem ve görümcem ilgileniyor. onlar bişiler düşünmüşlerdir. bir bebek şekeri muhabbeti geçmişti gelenlere verilmek üzere, kısmet olursa görümcem yapacağını söyledi ama çok orjinal bişi görürsem alırım dedi. çünkü benim nikah şekerlerimide o yapmıştı. tam 500 tane gece gündüz uğraştı. el emeği harika bişi oldu. gelenlerin ağzı bir karış açık kaldı böyle bişi nasıl akıl edilmiş diye. o yüzden onlara zevklerine çok güveniyorum. eve bebek görmeye gelenlere elbette ikram olacak, bebek kurabiyesi de ek olarak verilebilir ama ben uğraşamam, hazır alıcam. bizim burda çok var mağazalar bu işler için, kimseyide yormak istemem. ben almasam bile onlar alırlar.
şimdiden bağlayın başlarını ohhh
bana bakın cadı kaynanalardan olmak yokkkk
Ben sepetini feln hep eminönünden alıcam çok ucuza çeşit çeşit şeyler var zaten elimden de pek gelmiyor. Ben sadece çalışmayı ögrenmişim el işçiliği sıfır
Dediğim gibi ben gittiğimde resimler çekerim size ordan kopya ekersiniz veya istersiniz gönderirim. Ama bu işleri yapmak için çok beklemicem önümüzdeki ay veya temmuz gibi giderim daha fazla ağırlaşmadan. Arkadaşım 9. ayında gitti eminönüne tansiyonu fırlamıştı ölüyordu kız allah korusun. Ağlaya ağlaya eve gitmiş. O nedenle son dakikaya bırakmıcam bu işleri..
ayy çok heyecan yaptımm şimdii
hadi yaa haziran temmuzu iple çekiyom bakalım nelere alacaksınnn oğluşun çok şanslıııaynen canım pek el işi marifetim yoktur benimde çalışmaktann alması daha kolayy :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?