2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
istanbulda olanlar daha şanslı hem ucuz hemde bol çeşitli hediyeler bulabilirler

tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde

Son düzenleme:

aaa ciddimisin, hatta böyle erkek bebeklere damatlık, kız bebeklere gelinlik gbi giydirirler o gün,çocuğun doğum hayrına pilavlı felanda olur

bende dün ağladım ama gülmeyin bana göbeğimin yanlarında çatlaklar uzun uzun uzamışlar çatlamaya devam ediyor sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya eşim çatlaklar için bebişimizi üzdüğüne değer mi aşkım ben sni her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama nafile ağladım işteee

ccanım bence sende yap çok tatlı olur herkes bebişi görmeye geliyor kuran okunuyor dua ediliyor hediyeler geliyor

Allah korusun evet bende burcu gibi sabah hastaneye girip iki avazda doğurup akşam hastaneden çıkmak istiyorum hayırlısıyla Allah nasip ederse inşAllah
kız akşam doğrun sabah çıkın diyorum size bebişleri tembihleyin gece rahat uyut beni annem 00:00 olmadan doğ diyin sözünüzü tutuyorlar valla

sanada yollarım
Konya'da ilk olursun fenamı olur
sağol tatlım

aaa ciddimisin, hatta böyle erkek bebeklere damatlık, kız bebeklere gelinlik gbi giydirirler o gün,çocuğun doğum hayrına pilavlı felanda olur
yok canımcım ben konyada hiç denk gelemdim çocuk dürüsü götürürler ve yemek verirler ilk bebeğe diğerlerine bişey olmaz

bizimki yüzde vermedi ama bence kesin kız baya tecrubeli doktorumuz maşAllah

eşimin lafını çok sevdim " kız olsun bizi olsun"

%5 lik kısım ay gönlunuzde ne varsa onda kalsın canım

he valla kertelim kızz kayınvalidelerle anneler benziyor yabancılık çekmezler
sende kurabiye mi diyorsun buzdolabı süsü gibi biblolardan almıycan mı gelin kızıma olmass böyle pembe tüllü ben yollarımm kızıma

tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde

ayy canım biz en iyisimi istanbual bir alışveriş günü ayarlıyalım gezelimm sen bize yerleri göster liderlik et

at şu sıkıntıyı artık üzerinden. ben biliyorum senin derdini. test sonucuna geriliyorsun. bişicik olmayacak boşuna germe kendini. tamam mı canım arkadaşım?

yapma ya, bizim doktor özel durum olmadıkça ve eğer nöbetçi değil ise gelmiyor geceleri. o yüzden ben öyle hayal etmiştim. hayırlısı artık.

canım bu bebiş sizin ilk bebişiniz gibi olacak görürsün. tüm içinde kalanları yaşarsın inşallah.

şimdi işin açıkcası bu tarz işlerle kayınvalidem ve görümcem ilgileniyor. onlar bişiler düşünmüşlerdir. bir bebek şekeri muhabbeti geçmişti gelenlere verilmek üzere, kısmet olursa görümcem yapacağını söyledi ama çok orjinal bişi görürsem alırım dedi. çünkü benim nikah şekerlerimide o yapmıştı. tam 500 tane gece gündüz uğraştı. el emeği harika bişi oldu. gelenlerin ağzı bir karış açık kaldı böyle bişi nasıl akıl edilmiş diye. o yüzden onlara zevklerine çok güveniyorum. eve bebek görmeye gelenlere elbette ikram olacak, bebek kurabiyesi de ek olarak verilebilir ama ben uğraşamam, hazır alıcam. bizim burda çok var mağazalar bu işler için, kimseyide yormak istemem. ben almasam bile onlar alırlar.

Bizde lohusa şerbet hastanede de dağıtılıyor tabi 2 gece kalırsan olur ancak o

üfffffff canım lohusa şerbeti çekti iyi mi? (( ne yapcam ben şimdi

şimdiden bağlayın başlarını ohhh

bana bakın cadı kaynanalardan olmak yokkkk

kız neden ağlıyorsun çatlak olursa olsun bebişin hatırası olacak onlar sanahem sonradan salyangoz yağı falan kullanırsın bişeyin kalamz kardeşimin çatlakları çoktu kullandığı kremin faydası oldu
canım hediye konusunda ben çok sansızım nedense az evvel dedim ya büşrada kayınvalide yanındaydım kimseyi kabul etmedi bu yüzden kimse gelmedi gelemedi
esrada 10 günlükken apartmanda yıkılma tehlikesinden polis eşiliğinde evimden çıktım tamirat bitti 2 ay sonra girdim evime orda burda geçti 1,5 ay yani
bakalım bu bebeğim nasıl olacak
hediye için değil de bir hatim okuturum 41 yasin falan akrabaları toplayıp ölenlerin ruhu şenlenir bebeğin manasıyla bilemiyorum ama belki yapabilirim

aslında hiç fena fikir değil hee
Sizden önce ben keşfe giderim öyle birlikte gideriz ne güzel olurr

inşAllah bu kez gönlünce olur canımm güzelce mevludunu yaparsın dualar okutursunuz canımmmm

eşim zaten söyle sen ben arkandayım diyor eşime artık kayseriden bir kız arkadaşım var diyorum da iyiymiş giidince tanışırız diyor

evet yaa benideee

evetttttt ben seninnn kayseridekiii arkadaşınımmmm canımmmmmmmm sende benim tatlı arkadaşımsınnn

yoklama yapıyorum bulemsuuuuuuuuuuu nerdesin kızzzzzz
heee vallaaa nerde bu hatunnn?:44:
doktora gidecekmiydi bugun? çıktımı test sonucu acepp?:44:

bizde şimdi daha iyiyiz teyzesi...kaşar peyniri aldık marketten...onu yedik ekmeğimizle...süt içtikk...öğlende yogurt varmışş

evet hayatım ben yapmıştım geçen sene görümcemin oğluşunun diş buğdayında malzemelerin elinde oluncaa herşey çok kolay..diş şeklinde bi kalıp...şeker hamuru...renklendirmek için sıvı yada toz gıda boyası lazım temelde...
bende bi ara çok takmıştım bunları kafaya, oyüzden 'ahmet' diye bastıgım kalıp için harf cetvelim falanda var...ama hepsi 20 tl'ye falan mal oldu ama o malzemeleri almak..sonrada oturdum tek tek süsledimm

ayy bencede bize bir ders versinnn valla ne iyi olur
estagfirullah canımm ne dersii kızz bendee acemii çırağımm daha

Maşallah sana nasıl becerdin o güzel kurabiyeleri ellerine sağlık ...
sağol canım...biraz araştırma sonunda baktım bunlar çıkmışş detayları zor gibi ama hayal gücüne açık...o yuzden çok keyiflii
Evet evet eveeet zaten tarifi isteyecektim ben de senden tatlımmm, ben br de doğumda anneme kalp ve biberon şeklinde olanlardan yaptırcaktım tarif arıyorduk

tamam canım ben akşam sana yazarım tarifini...pasta defterimden bakmak lazım eve gidincee

deli kızzzz, yazık ya bebeğini üzme. çatlaksa çatlak, manken misin, şarkıcı mısın? eşin mi sevmeyecek seni artık? ayy bende yok ama olsada hiççç takmam. yüzümde bişi çıkmasın yeter bana.

inş canım iyi çıkar ben bu sene hep kötü olay yaşadım biliyorsun sadece piyangodan bebiş çıktı iyi olarak ama korkuyorum hep kötü şeyler olunca bebişde bir problem olacak diye
doktorunla konusacaksın şekerim benim geçen gittiğim ve 3 dk baktı dediğim doktor gece bile geliyor hastaneye hastanın başında bekliyor o gün için muayenesini beğenmesem bile hakkını yememek lazım kadının

bi tanemmm neden ağladınn kıyamam

ne güzel işte bebek şekerlerinide yapar ellerine sağlıkk görüncenin, bende yapamam sanırım zaten hep çalışmaktan böyle şeylere becerim olamdı pek :) boşuna çalışıyoruz al tabii

şimdiden bağlayın başlarını ohhh

bana bakın cadı kaynanalardan olmak yokkkk

benden hiç cadı olur mu gııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…