- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
slmımı alan olmadı ben alım bariii a.s
kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum
valla benide henuz kabullenemediler canimm bakalim bekliyoruzz aleykumselammmmm
kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum
alpellaa mide bulantın varmı?
valla çok ciddiyim bu konuda. bebişinin sağlıklı olmasını isteyen, rahat doğum yapmak isteyen, gebelikte sorun yaşamak istemeyen herkes içecek. Yaptım olacakağaoğlu gibi oldum be
alpellam yaa su içmeden olmaz ama. inan çok önemli su içmek. doktorum ileriki aylarda yaşayacağımız kasılmaları bile azalttığını söyledi. Pleaseeee !!! hadi benim için değilse bile o karnındaki miniş içinnn :
allahh sag selamet kurtarsin canim demek ilkin ama inan insan ikincide daha heyecanli oluyooo
allahh sag selamet kurtarsin canim demek ilkin ama inan insan ikincide daha heyecanli oluyooo
valla benide henuz kabullenemediler canimm bakalim bekliyoruzz aleykumselammmmm
kızlar bebegimin yaklaşık agırlıgı yazıyo oda otomatikmi acaba bende yapabilrmiyim takip ederdim iyi oluyo valla süper bir çalışma
kızlar a.s bende yenıyım zamanla alısıcaz artık hepımız bırbırımızee
bende nie olmuyo onu merak ettim
bende çok nadir yazabiliyorum ,çalıştığım için.
kasıklarım ve belim sık sık ağrıyor,ağrıyınca seviniyorum bebeğim yerleşiyor diye
6 gün sonra kontrolüm .
zaman geçmek bilmiyor
Kızlar ben paso uyuyorum yaaa. Akşam 8 de uyuyorum 6 da zorla kalkıyorum
kızlar bebegimin yaklaşık agırlıgı yazıyo oda otomatikmi acaba bende yapabilrmiyim takip ederdim iyi oluyo valla süper bir çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?