2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum

Bende su çok az ıcıyorum cevizden de midem bulanıo yıyemıyorum artık,badem yıyorum ama bademde baymaya basladıı
napıcaz böle kızlar

kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum

allahh sag selamet kurtarsin canim demek ilkin ama inan insan ikincide daha heyecanli oluyooo

slmımı alan olmadı ben alım bariii a.s

valla benide henuz kabullenemediler canimm bakalim bekliyoruzz aleykumselammmmm

kızlarrr hamilelik psikolojisine mi girdinizzzz alınganlık yapıyosunuzz

aleykümselam yazan ve okuyan herkese

alpellaa mide bulantın varmı?

canım pazartesi günü oldu çok kötü sonra bir daha olmadı daha erken zaten di mi şu an 4+2yim

valla su içince midem yanıyo böyle kaynıyo fokur fokur napcam yaa

kızlar bebegimin yaklaşık agırlıgı yazıyo oda otomatikmi acaba bende yapabilrmiyim takip ederdim iyi oluyo valla süper bir çalışma

bende çok nadir yazabiliyorum ,çalıştığım için.

kasıklarım ve belim sık sık ağrıyor,ağrıyınca seviniyorum bebeğim yerleşiyor diye

6 gün sonra kontrolüm .

zaman geçmek bilmiyor

bende çok nadir yazabiliyorum ,çalıştığım için.

kasıklarım ve belim sık sık ağrıyor,ağrıyınca seviniyorum bebeğim yerleşiyor diye

6 gün sonra kontrolüm .

zaman geçmek bilmiyor

benimde kasik agrilarim devam ediyor bir de basim donuyor 2 gundur

Kızlar ben paso uyuyorum yaaa. Akşam 8 de uyuyorum 6 da zorla kalkıyorum

aynı dertten bende müzdaribim hatta heriften bile tiksinmeye başladım burnuma kokuyo töbe töbe oysaki eşimi o kadar çok seviyodum ki uyudummu sitem ediyo bey efendi alıştı tabi poh pohlanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…