aynı dertten bende müzdaribim hatta heriften bile tiksinmeye başladım burnuma kokuyo töbe töbe oysaki eşimi o kadar çok seviyodum ki uyudummu sitem ediyo bey efendi alıştı tabi poh pohlanmaya
Kızlar ben paso uyuyorum yaaa. Akşam 8 de uyuyorum 6 da zorla kalkıyorum
selam kizlar Allah'in izniyle bende kasim annesi olucam benide ekleyin.bende kasim dogumluyum bebegimde insallah olucak.
Kızlar hepinize günaydınnnnnn...:)
herkes cumartesiyi bekliyor sanırım. ben de heyecan yapmaya başladım. benim de 13,30'da randevum. korkular başladı. allahım beklemek ne kadar zor. allah hepimizin hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin.
bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu
kızlar merhaba....nasıl gidiyor hamişliğiniz...ben çok kötüyüm kızlar yaaa ne yesem çıkarıyorum,sabah akşam kusuyorum..sabahları bulantıyla uyanıyorum,resmen yataktan zıplatıyor beni.sabah bir puaça biraz peynir yedim hepsi çıktı geri,şu an çok açım ama hiç bir şey yiyemiyorum...bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum.ne yapmalıyım kızlar yaa randevumuz cumartesi o zamana kadar bekleyim diyorum,hap falan yazdırayım doktora ya da serum falan mı gerek görür bilmiyorum...
slmımı alan olmadı ben alım bariii a.s
valla benide henuz kabullenemediler canimm bakalim bekliyoruzz aleykumselammmmm
kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum
baş dönmesi fenadır canım dikkat et başın döndüğü zaman uzan yat sürekli.vallaha kilo almaya başladım zaten iştahım açıldı.akşamda erkenden yatıyorumbenimde kasik agrilarim devam ediyor bir de basim donuyor 2 gundur
ay bende çok uyuyorum yaaa eşim kızıyo erkenden yatıyorum diye.Kızlar ben paso uyuyorum yaaa. Akşam 8 de uyuyorum 6 da zorla kalkıyorum
hadii yaaa valahi gormedim canim gorsem illaki yazardimminşallajh canım güzel haberlerini bekliyoz...
canım üzülme lütfen sonuçta bebeğn 3 ay zaten seninle ilgisiyok yediklerin seninle alakalı sen ceviz ve bademye ve bol bol su iç yeter
bide sen çorludaydın dimi doktorun kim canım..
canım jfarkedilmemiştir banada oluyo bazen hoşgeldinn..
canım bensana çoğu zaman yazmıştım aslında ama cevap alamamıştım..
öyle deme lütfen madem ikinci sen bizden daha tecrubelisin bize yardımcı ola bilirsin mesela..
aynı dertten bende müzdaribim hatta heriften bile tiksinmeye başladım burnuma kokuyo töbe töbe oysaki eşimi o kadar çok seviyodum ki uyudummu sitem ediyo bey efendi alıştı tabi poh pohlanmaya
neyin var canim allah bagislasin bunu ne hissediyosunn
valla benim bir kizim varr
yalan yokk cook oglan istiyorum
hayirlisindan sagliklisindan tabii insalahhhh
bende nie olmuyo onu merak ettim
uykuyu sorma ben şimdi uyandım inan 1,5 saat uyudum çocuklarla.akşam yemeğini yiyoruz eşimle bi vuruyoruz kafayı sabahı buluyoruzbu arada hiç su içemiyorum.normaldede su içmeyen biriyim.bugün sadece 2 bardak içebildim.midem alt üst oluyor su göünce.su hariç tüm sıvıları canım çekiyo ama su yok
Daha evvelde bildirmiştim ama takip edemiyorum hoşgeldin dediyseniz teşekkür ederim 5 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum ve bazı arkadaşlar gibi çok uyuyorum...
Pek takip edemem diyordum ama takip etmeye çalışacağım çünkü çok faydası oluyor ve kendimizi sınıyoruz bildiklerimizle... Geçensenede Aralık 2011 annesiydim şimdi beiş sohbetlerini yapıyoruz...:)
Başka çocuğun yoksa uyu canım... Vucut istiyor ama benim çok şansım olmuyor..
Senin ilk çocuğun kaç yaşında canım... Eşden tiksinmeye gelince bende ilkinde çok tiksinmiştim ama henüz öyle belirtiler başlamadı.. Eşim ilkinde çok bozulmuştu ikincide ise herşeye hazırlıklıyım diyor :)
Su iç canım çok önemli biliyorsun kendini zorla suyu hafifi tatlandır bir şey yap bir şekilde iç.. Bende hiç su içmeyen biriyim normalde ama hamile kalınca çok susanıyorum Allaha şükür..
Daha evvelde bildirmiştim ama takip edemiyorum hoşgeldin dediyseniz teşekkür ederim 5 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum ve bazı arkadaşlar gibi çok uyuyorum...
Pek takip edemem diyordum ama takip etmeye çalışacağım çünkü çok faydası oluyor ve kendimizi sınıyoruz bildiklerimizle... Geçensenede Aralık 2011 annesiydim şimdi beiş sohbetlerini yapıyoruz...:)
Başka çocuğun yoksa uyu canım... Vucut istiyor ama benim çok şansım olmuyor..
Senin ilk çocuğun kaç yaşında canım... Eşden tiksinmeye gelince bende ilkinde çok tiksinmiştim ama henüz öyle belirtiler başlamadı.. Eşim ilkinde çok bozulmuştu ikincide ise herşeye hazırlıklıyım diyor :)
Su iç canım çok önemli biliyorsun kendini zorla suyu hafifi tatlandır bir şey yap bir şekilde iç.. Bende hiç su içmeyen biriyim normalde ama hamile kalınca çok susanıyorum Allaha şükür..
cnm ben kız hissediyom bakalım kızmet eli ayagı düzgün olsunda birinci oglan
koku hasasiyetin varsa kizdir bencede
bende kizimda esimin kokusundan parfumunden evinkokusundan kusardim resmenn
buda ck yeni bilmiyorumm
iki hamileliginde farklimi farkliysa deisik olur derle ya
koku hasasiyetin varsa kizdir bencede
bende kizimda esimin kokusundan parfumunden evinkokusundan kusardim resmenn
buda ck yeni bilmiyorumm
iki hamileliginde farklimi farkliysa deisik olur derle ya
selamlarrrr,
benim çok fena buzdolabının kapağını açamıyorum
vala cnm ben ilkinde bildim oglan oldunu bundada tahminim dogru çıkar inşalah baştan beri oglan dogdu içime ogln oldu bundada kızz çin çin yapcam kız bebekleri daha çok seviyom:d
selamlarrrr,
benim çok fena buzdolabının kapağını açamıyorum
istisnalar olabilir canim ama genelde oyle kiz cocugu bird cookkk meyve istermiss
benimde erkek geciyor ama cook istedigimden olabilirr
bilmiyorum inanki erkek cocugun belirtileri falan nasil olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?