2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar ben paso uyuyorum yaaa. Akşam 8 de uyuyorum 6 da zorla kalkıyorum

uykuyu sorma ben şimdi uyandım inan 1,5 saat uyudum çocuklarla.akşam yemeğini yiyoruz eşimle bi vuruyoruz kafayı sabahı buluyoruzbu arada hiç su içemiyorum.normaldede su içmeyen biriyim.bugün sadece 2 bardak içebildim.midem alt üst oluyor su göünce.su hariç tüm sıvıları canım çekiyo ama su yok

selam kizlar Allah'in izniyle bende kasim annesi olucam benide ekleyin.bende kasim dogumluyum bebegimde insallah olucak.

bugün 16:45 te randevum var kızlar kalp atışı için çok heyecanlıyım zaman geçmiyo vallahi inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla görürüm bebişimi yarın yazarım sonucu

inşallajh canım güzel haberlerini bekliyoz...

canım üzülme lütfen sonuçta bebeğn 3 ay zaten seninle ilgisiyok yediklerin seninle alakalı sen ceviz ve bademye ve bol bol su iç yeter
bide sen çorludaydın dimi doktorun kim canım..

slmımı alan olmadı ben alım bariii a.s

canım jfarkedilmemiştir banada oluyo bazen hoşgeldinn..

valla benide henuz kabullenemediler canimm bakalim bekliyoruzz aleykumselammmmm

canım bensana çoğu zaman yazmıştım aslında ama cevap alamamıştım..

kabullenmekle alakası yok cnmda yinede allahın slmını vermek istedim hep takip ediyorum bende bireincide çok heycanlıydım hereşyimi yorum yapardım şimdi sadece takip ediyorum

öyle deme lütfen madem ikinci sen bizden daha tecrubelisin bize yardımcı ola bilirsin mesela..

benimde kasik agrilarim devam ediyor bir de basim donuyor 2 gundur
baş dönmesi fenadır canım dikkat et başın döndüğü zaman uzan yat sürekli.vallaha kilo almaya başladım zaten iştahım açıldı.akşamda erkenden yatıyorum

ay bende çok uyuyorum yaaa eşim kızıyo erkenden yatıyorum diye.

hadii yaaa valahi gormedim canim gorsem illaki yazardimm
sorumu sormustunnn

aynı dertten bende müzdaribim hatta heriften bile tiksinmeye başladım burnuma kokuyo töbe töbe oysaki eşimi o kadar çok seviyodum ki uyudummu sitem ediyo bey efendi alıştı tabi poh pohlanmaya

neyin var canim allah bagislasin bunu ne hissediyosunn

valla benim bir kizim varr
yalan yokk cook oglan istiyorum
hayirlisindan sagliklisindan tabii insalahhhh

neyin var canim allah bagislasin bunu ne hissediyosunn

valla benim bir kizim varr
yalan yokk cook oglan istiyorum
hayirlisindan sagliklisindan tabii insalahhhh

cnm ben kız hissediyom bakalım kızmet eli ayagı düzgün olsunda birinci oglan

Daha evvelde bildirmiştim ama takip edemiyorum hoşgeldin dediyseniz teşekkür ederim 5 aylık bebeğim var onunla ilgileniyorum ve bazı arkadaşlar gibi çok uyuyorum...
Pek takip edemem diyordum ama takip etmeye çalışacağım çünkü çok faydası oluyor ve kendimizi sınıyoruz bildiklerimizle... Geçensenede Aralık 2011 annesiydim şimdi beiş sohbetlerini yapıyoruz...:)

Başka çocuğun yoksa uyu canım... Vucut istiyor ama benim çok şansım olmuyor..

bende nie olmuyo onu merak ettim

Senin ilk çocuğun kaç yaşında canım... Eşden tiksinmeye gelince bende ilkinde çok tiksinmiştim ama henüz öyle belirtiler başlamadı.. Eşim ilkinde çok bozulmuştu ikincide ise herşeye hazırlıklıyım diyor :)

Su iç canım çok önemli biliyorsun kendini zorla suyu hafifi tatlandır bir şey yap bir şekilde iç.. Bende hiç su içmeyen biriyim normalde ama hamile kalınca çok susanıyorum Allaha şükür..

oyy maasallahh bu ne hizzzzzz

istemeyerekmi olduu allah tamamina erdirsinn

ilk çocum şuan 3 bitircek cnm mayısta senin ilkin kızmı oglanmı

cnm ben kız hissediyom bakalım kızmet eli ayagı düzgün olsunda birinci oglan

koku hasasiyetin varsa kizdir bencede
bende kizimda esimin kokusundan parfumunden evinkokusundan kusardim resmenn

buda ck yeni bilmiyorumm

iki hamileliginde farklimi farkliysa deisik olur derle ya

gülden 59canım seninle doğum tarihlerimiz aynı .kalp atışlarını duydunmu? ben 6 gün sonra gidicem

Son düzenleme:
selam kızlar size bir şey danışıcam cevaplarsanız sevinirim... ben şu anda 4+2yim 3-5 gün öncesine kadar böyle bir uyku hali yorgunluk kasık ağrısı fln vardı... pazar pazartesi biraz yoruldum pazartesi sabahı feci bir bulantım vardı hiçbir şey yiyemedim ptesi akşam da feci bir karın ağrısı oldu... gece uyuyunca geçti şimdi 2 gündür ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne uyku fln hiç bir şey yok göğüslerimin ağrısı geçti sadece dolgun gibiler... korkuyorum açıkçası herhangi bir lekelenme kanamam oldu Allaha şükür... daha önce boş gebelik yaşamıştım onda da hiç gebelik belirtilerim olmadı ağrı kanama da olmadı şimdi belirtiler gidince içime kurt düştü

Son düzenleme:
koku hasasiyetin varsa kizdir bencede
bende kizimda esimin kokusundan parfumunden evinkokusundan kusardim resmenn

buda ck yeni bilmiyorumm

iki hamileliginde farklimi farkliysa deisik olur derle ya

vala cnm ben ilkinde bildim oglan oldunu bundada tahminim dogru çıkar inşalah baştan beri oglan dogdu içime ogln oldu bundada kızz çin çin yapcam kız bebekleri daha çok seviyom :d

selamlarrrr,

benim çok fena buzdolabının kapağını açamıyorum

istisnalar olabilir canim ama genelde oyle kiz cocugu bird cookkk meyve istermiss
vala cnm ben ilkinde bildim oglan oldunu bundada tahminim dogru çıkar inşalah baştan beri oglan dogdu içime ogln oldu bundada kızz çin çin yapcam kız bebekleri daha çok seviyom :d

benimde erkek geciyor ama cook istedigimden olabilirr
bilmiyorum inanki erkek cocugun belirtileri falan nasil olurr

canım üzülme lütfen sonuçta bebeğn 3 ay zaten seninle ilgisiyok yediklerin seninle alakalı sen ceviz ve bademye ve bol bol su iç yeter
bide sen çorludaydın dimi doktorun kim canım..

canım bir bardak su bile içemiyorum nerdeyse,hoş zaten içsem de çıkarıyorum ya...ne bileyim eşim zorluyor ille ye bişeyler bebeğimiz için diye,ama nafile.yok canım ben çorluda değilim giresundayım...

istisnalar olabilir canim ama genelde oyle kiz cocugu bird cookkk meyve istermiss

benimde erkek geciyor ama cook istedigimden olabilirr
bilmiyorum inanki erkek cocugun belirtileri falan nasil olurr

erkek çocukta etten tiksiniyon sogan kokusundan tiksiniyon cnm benim sag tarafımdaydı bide ben ha bire domates salatalık elma yerdim ha bundada aynıyım acaip meyve cnm istiyo çilek çagla erik uyyy bak gene cnm istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…