dış mihraklar içine etmişlerdi gecenin canım dış destek falan nerde bulalım biz eşimin anlayısı hiç kimsede yok ama biz anlasarak evlendiğimiz için bana karsı güven sorunu olan kişiler başkaydı o gece oldu bitti ama 12 senedir ben o stresi unutamadım
çok güzel bir isim severimde canım ama eşimin kuzenin oğlunun adı bu yüzden eşim olmaz diyebilir
evet çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. karşıyakada olur, ben zaten bostanlıdayım. zırt diye gelirim. :)))
çatla emi sen, siz yapın detayları verin aynısını yapmazsam. hatta foto koyun senin giydiğinden giycem ohhhhhhh sanaa
evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn[/COLOR][/SIZE]
bu sefer bulmesu da karşı takımda :26: :26:
evetttteminönünde bizi judocu koruyacakkkk
evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn[/COLOR][/SIZE]
ınsallah korumamı gerektırıcek bı ortam olusmaz ama sayet olursa korksunlar bızden heyyyttt dusunsenıze o kalabalıkta 6-7 tane göbeklı hatunlar bıde sıcak ya herkesın elınde bı yelpaze kafada fotör şapkalarla haberlere bıle konu oluruz haa
evet canım normal kayısı çok işe yarıyor:)
Merhaba , nasılsın? Canım hatırlarsan seninle kabızlık için konuşmuştuk da sen bi ürün önermiştin, konuşmalarımız arasında bulamadım, tekrar yazarmısın bana?
iyiyim canım sen nasılsın? eti lifalif sırf yulaf canım. tatsız bişey. bunu süt ya da yoğurda koy içine de tatlandırmak için reçel, bal ekleyerek ye:) çok faydası oluyor:)
dış mihraklar içine etmişlerdi gecenin canım dış destek falan nerde bulalım biz eşimin anlayısı hiç kimsede yok ama biz anlasarak evlendiğimiz için bana karsı güven sorunu olan kişiler başkaydı o gece oldu bitti ama 12 senedir ben o stresi unutamadım
oy kıyamam kuzum benm yaherkesi Allaha havale et, o gece senin için en özel gece ya
valla süper olur canım
bu arada sen resminde gayet hoş ince görünüyosun canım, (yani öyle tahmin ediyorum fotonun devamını) evlendikten sonra mı kilo aldın ki?
makikosan1997, family, plasebo arkadaşlarım siz neden yazmıyorsunuz okuyup kaçıyorsunuz bakimmmmmm
canım bu görevi sana veriyorum ve komsuma gidiyorum çay için çağırdı anket sonuçlarını senden alırım benbulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş :)))
katılım bekliyoruzzzzzzzzzz
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş :)))
katılım bekliyoruzzzzzzzzzz
aslında o fotolardada 78 kıloyum.ama evlendıkten sonra kılo aldım antalyada spor yapıyodum burda yedım ıctım yattım bıde yenı gelınsın cesıt cesıt yemekler yaptım yedım bıda yattım adetlerımde duzesızlesınce 25 kılo felan aldım 4-5 ay ıcınde.
ama 78 kıloyada 90 kılodan zayıflamıstım.potansıyel vardı yanı
Canım okumaya yetişemiyorum çoğu zaman ondan.
yeni evlenince insanın mutfaktan çıkası gelmiyor, sürekli yeni tarifler, yeni şeyler deneme isteği... BEn de çok yapardım ama çok hafif tarifler denerdim hep... ama pasta eksik olmazdı bir gün bile... 2 ayda 3-4 kilo almıştık eşimle... tabi o eski kilosuna geri döndü, ben işyerinde oturmaktan aldım da aldım
demek ki senin de alma potansiyelin baya var... ömür boyu dikkat etmek zorundasın yani... bence dikkat etmelisin. yemekleri yağsız yapmaya çalış, daha çok haşlama ve ızgara türü şeyler dene.tatlı olarak ta sütlü tatlı hariç diğerlerinden uzak dur...
kızlar dondurmadaki şeker miktarı en maksimum seviyenin bile 2 katıymış yaa
evet haklısın söyledıklerınde bende hamılelıgı en az kıloyla tamamlayıp doğumla beraber bıraz da kılolarımdan gıtmesını dılıyorum doğumdan sonrada daha saglıklı beslenerek zayıflayabılırım ınsallah.60-70 hıc olamam ama 78 felan olabılsem yenıden yeter.78 kıloyken 40-42 beden gıyebılıyorum.etlerım sıkı bıraz.doğumdan sonra da dıyet topıklerınde bulabılırsınız benı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?