kızlar kalp atısını duyan kaç haftalıkken duydu acaba
kızlar kalp atısını duyan kaç haftalıkken duydu acaba
ben 6+4 te duydum şimdi sağ kasığım ağrıyo kız mı erkek mi?
6 haftalıkken cnm ben 5 bucuk haftalıkken duyduk pıt pıt doktor minicik ama maşalah güzel atıyo dedi
kasıklarım benımde agrıyor bende bu hafta 6.haftadayım ozaman ınsallah duyarız bızdee,kız mı erkekmı allah bılır
allah bilir cnm
selam kızlar size bir şey danışıcam cevaplarsanız sevinirim... ben şu anda 4+2yim 3-5 gün öncesine kadar böyle bir uyku hali yorgunluk kasık ağrısı fln vardı... pazar pazartesi biraz yoruldum pazartesi sabahı feci bir bulantım vardı hiçbir şey yiyemedim ptesi akşam da feci bir karın ağrısı oldu... gece uyuyunca geçti şimdi 2 gündür ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne uyku fln hiç bir şey yok göğüslerimin ağrısı geçti sadece dolgun gibiler... korkuyorum açıkçası herhangi bir lekelenme kanamam oldu Allaha şükür... daha önce boş gebelik yaşamıştım onda da hiç gebelik belirtilerim olmadı ağrı kanama da olmadı şimdi belirtiler gidince içime kurt düştü
vala cnm ben ilkinde bildim oglan oldunu bundada tahminim dogru çıkar inşalah baştan beri oglan dogdu içime ogln oldu bundada kızz çin çin yapcam kız bebekleri daha çok seviyom:d
inş canım kalbi atınca tutunma olasılığı daha da artıyormuş ne?
kızlarrr size kayseriden kocaman sevgiler gönderiyorum...buralara gelecek olursanız haberleşelim tanışalım kaynaşalımmm
Allah kalbine göre versin canım..sakin olmaya calış keseler oluştuysa muhtemelen kalp atışları da vardır inş. dualarım seninle3 haftadır beklediğimiz kalp atışını duymak için nihayet son gün geldi ama şehirdışında olan eşim gelemedi( ne yazıkki işlerini bitirememişler.. bu 3. tüp bebeğimiz, iki keseyi görmüştük en son 29 şubatta. daha önceki transferlerimizde eşim yine şehirdışı yurtdışında olurdu sürekli stres yaşardım yetişecek mi yetişemeyecek mi diye ( nihayet 3. denememizde pozitif sonuç aldık. heyecanla yarını bekliyorum. Eşim akşam aradı, maalesef ben yetişemiyorum dedi. Onunla bile sıra beklerken zor ayakta duruyorum. psikolojim iyice bozuldu. Şimdi tek başıma yada ne bileyim eş olmadıktan sonra kim olursa olsun yine de tek başıma hissederek, yarını nasıl atlatacağım.. üstelik Allahım ya olumsuz bir sonuç alırsam ( Allahım sana yalvarıyorum, artık acı bana. Yarın kalp atışlarını duyayım. Hiç olmazsa en azından birinin kini duyayım. Amin.. Kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var. BAna bu gece lütfen dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..
ilk çocum şuan 3 bitircek cnm mayısta senin ilkin kızmı oglanmı
kizlar sut iciyomusunuz ? hazir sut mu tuketiyosunuz ben pazardan ev yogurdu aliyorum tadida cok guzel.
ilkinde nerden bildin canım erkek olduğunu? belirtilerin nelerdiki? benim ilk bebeğim olacak allah izin verirse cinsiyeti farketmez sağlıklı sıhhatli olsunda diyoruz ama merak etmektenden geri durmuyoruzz
herkesin içine erkek doğuyor, aslına bakarsan banada erkek gibi geliyor ama yineden kendimi şartlandırmak istemiyorum oğluummm oğlummm diyee...
yazarmısın bana nasıl hissettiğini?
Burası o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum valla :))
Hayrolsun bugün rüyamda bi erkek doğurmuşum Allahım bir güzeldi,anlatamam..Uyanınca hemen karnıma gitti elim..
Çok enteresandı yaa..Müjdeli bi haber alırmış erkek çocuğu görenler,inşallah güzel bi haber alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?