2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim çook uykum var şu an masanın üstüne kafamı koysam gideceğim o derece yani haddinden fazla ağırlık geldi üstme

Ne güzel bayağ kalabalık olmaya başladı burası. herkesten inşallah güzel haberler gelir. ben 5+5 im bugün cuma günü gidicem kısmetse dr. ve inşallah hem bebeğimi hem kalp atışlarını görürürm.

Çok sıkıntım yok şükür. daha pek farkında değilim hamileliğimin. hele birde göreyimde hayırlısıyla bakalım. birde o atan kalbi inşallah ömrümün sonuna kadar benimle olur.

kizlar sut iciyomusunuz ? hazir sut mu tuketiyosunuz ben pazardan ev yogurdu aliyorum tadida cok guzel.

allah korusun cnm içine şüphe getirme...iyi düşün iyi olsun inşallah. bende hiç bir belirti yaşamayan bi anne adayıyım. mide bulantım hiç olmadı (maşallahh) tiksinme falanda yok (maşallah) çok az mide ekşimesi hissediyorum. o da her zaman olabilecek derecede. 5+5de hamdolsun kesemizi gördük teyzesi. bu cumada kalp atışını duymaya gidicez inşallah sende hiç korkma.

bende en başlarda kızlara çok sordum bu konuyu, mide bulantımın olmamadı anormalmi diye? araştırdım internetten ancak kadınların %20'si bu tarz belirtiler yaşamazmış...kaygılanma...

vala cnm ben ilkinde bildim oglan oldunu bundada tahminim dogru çıkar inşalah baştan beri oglan dogdu içime ogln oldu bundada kızz çin çin yapcam kız bebekleri daha çok seviyom :d

ilkinde nerden bildin canım erkek olduğunu? belirtilerin nelerdiki? benim ilk bebeğim olacak allah izin verirse cinsiyeti farketmez sağlıklı sıhhatli olsunda diyoruz ama merak etmektenden geri durmuyoruzz
herkesin içine erkek doğuyor, aslına bakarsan banada erkek gibi geliyor ama yineden kendimi şartlandırmak istemiyorum oğluummm oğlummm diyee...
yazarmısın bana nasıl hissettiğini?

kızlarrr size kayseriden kocaman sevgiler gönderiyorum...buralara gelecek olursanız haberleşelim tanışalım kaynaşalımmm

Kayseride nede oturuyorsun canım?
ailem talasat benim..ev aldık biz de ordan nasipse eylülde bitecek taşınacaz..doğumumu özel erciyeste yapmayı planlıyorum inş:)

Allah kalbine göre versin canım..sakin olmaya calış keseler oluştuysa muhtemelen kalp atışları da vardır inş. dualarım seninle

ilk çocum şuan 3 bitircek cnm mayısta senin ilkin kızmı oglanmı

Canım benimki beş aylık daha.. Süpriz oldu... Erkek... İkincide erkek gibi içime doğuyor..

kizlar sut iciyomusunuz ? hazir sut mu tuketiyosunuz ben pazardan ev yogurdu aliyorum tadida cok guzel.

Evet canım süt çok önemli. ben sağımlık alıyorum keçi sütüde alıyorum kendim mayalıyorum.. Mümkünse sizde hazır süt kullanmayın.. Güvenilir bir sütcü varsa alın süzel süzün uzunca kaynatın afiyetle faydasını görün..

Canıom benimde içime ilki erkek doğmuştu.. Rüyamda da görmüştüm.. Şimdi buda erkek olacakmış gibi hissediyorum genelde anneler hizlerinde yanılmıyor ama bakalım ne olacak..

Burası o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum valla :))

Hayrolsun bugün rüyamda bi erkek doğurmuşum Allahım bir güzeldi,anlatamam..Uyanınca hemen karnıma gitti elim..
Çok enteresandı yaa..Müjdeli bi haber alırmış erkek çocuğu görenler,inşallah güzel bi haber alırım...

ne yazmısınız ne yazmışsınız maşşallah:))
yeni annelerin hevesi heyecanı da bir başka oluyor:)2. çocukta daha bir sakin oluyor artık insan sanki
ben bugün taklil sonuçlarımı aldım bir sorun yok..yalnız idrarda çok az enfeksiyon çıktı..onu da bol su içerek halledecez inş..
oturuken yanıma su alıyorm..cadı kızım sağolsun ya kendini ıslatıyor ya da ortalığı
sağlık ocağına uğradım gelirken aile hekimimize bildirdim hamile olduğumu bir de tahlilleri ona gösterdim geldim... aynılarını onlar da yapıyormuş..
decavit vitamini vermişti bana kadın doğumcu..aile hekimimiz folik asit iç sadece şimdilik kan değerlerin iyi baya dedi..

hayırlara çıksın inş..erkek çocuk görmek iyidir rüyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…