o zaman benim ne olacak ya ben bir gün öyleyim bir gün böyle :):)
darısı başımızaa kilo artışın nasıl sen baya zayıftın
Şimdi benim bu haberlerden sonra kafam iyice karıştı ya,bi cevap verin hele ;
Zaten sezeryan olmuş biri artık sezeryan olamayacakmı:26::26::26: ??? yasak geliyormuş ya
kızlarrrrrrrrrrrrr
Benim bildiğim keyfi yapılan sezeryanlar yasak. Sonuçta sezeryan bir ameliyat, ameliyat gerekli ise yasak değil. Sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapmak için geçmesi gereken bir süre var (1-2 sene emin değilim), o süre geçtiyse ve normal doğum yapmak için fiziki bir rahatsızlığın yoksa normal doğum yapacaksın.
3 tane sezeryanen son 2005 de oldum ben ameliyat ama nesye artık bu saçmalığın kararını dr.a bırakıcaz artık 7 sene ara var
Canım umarım istediğin neyse öyle olur doğumun, huzurla bebeğini alırsın kucağına :) Ama sezeryan ile doğum yurtdışında da yasak. Sadece rahatsızlık varsa ameliyata alıyorlar. Ama bizde normal doğumdan korkan da ameliyat oluyor. Ben hep normal doğum istiyordum ama rahatsızlığım düzelmez ise 30.haftadan itibaren erken doğum riskim başlıyor ve mecburen sezeryan.
Zaten sezeryan olmuş biri artık sezeryan olamayacakmı:26::26::26: ??? yasak geliyormuş ya
kızlar gunaydın gecmısı okumaya calısım gelıyorum
GÜNAYDIN kuzular
bu sabah da ben açayım sayfayı:)herkese güzel ve bereketli bir gün dileyerekten:))
burda çok seri yağmur ve oldukça soğuk bir hava varkışlık kaban bile giyinebilir abartmıyorum..
ama neden öle 2 doktora gıdıyorsun aklını karıstırırlar bı tanesıne gıtsene
ne yaptığımı şimdi size söylesem mi acaba :)))))))
akşam kayınvalideye yemeğe gitcez, hazırlık yapıyorum, kaşlarımı alıyorummmmmm
bir elimde cımbız bir elimde aynaaaaaaaaa umurumda mı bu dünyaaaaaaaaaaaaa
günaydın cicişlerrr ve sevgili danacıklarınasılsınız bakalımm topiği açayım dedim de miskokulum benden önce davranmışşş
ya sen merve benden önce yazcaksın yaaa hemen günaydın dee önce geçmişi okusana yahuuu
Allaha hamd olsun bugün 14 + 0 olduk teyzoşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?