2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Şimdi benim bu haberlerden sonra kafam iyice karıştı ya,bi cevap verin hele ;
Zaten sezeryan olmuş biri artık sezeryan olamayacakmı:26::26::26: ??? yasak geliyormuş ya

Kızlar yürüyüşümü yaptım.Ayy bi de bebişime siyah-beyaz fanatik bere aldım.Anne baba olarak hasta BJK'liyiz çoook ciciiii

Geldim yemeklerimi yaptım.

Kayınvalidemleri de yemeğe çağırdım 1-2 saate gelirler.
Şimdi de bi oturayım kk ya bakayım dedim ki ne göreyim bizim çenebazlar 40 sayfayı geçik yazmışlar

Kızlar o değil de biz galiba çatır çatır normal doğuracağız.
Haberleri izledim de sezaryeni kaldırmak için sağlık bakanı sinyalleri vermiş..

İnşallah sağlıkla normal bi şekilde doğururuz zaten benim amacım da o,ama ya dayanamayacağımız bir noktaya gelirsek,ya açılmamız olmazsa ciyaklaya ciyaklaya doğurcaz herhalde...
:26:

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, benim bilgisayar 24 saat açık ama forumu her zaman okuyamıyorum.Bugünkü araştırmamı sizlerle paylaşmak istedim, belki faydası olur. İstanbul'da bazı hastanelerde doğum fiyatları. Ben memorial okmeydanında doğum yapacağım (inşallah) ama erken doğum riskim yüksek olduğu için bebek yoğun bakım küvez fiyatlarını araştırmak için hastaneleri aradım, o arada sizler için de doğum fiyatı öğreneyim dedim :) Eğer erken doğum yaparsam SGK anlaşmalı bir özel hastaneye sevk yapmayı düşünüyorum, benim hastanenin küvez parası uçuk biraz :)

Memorial Hastanesi
Normal doğum : 7.700 TL. (1 gün yatış)
Sezeryan : 8.900 TL (2 gün yatış)
Bebek paketi: 660 TL.
Küvez : minimum 1.500-2.000 TL. (kullanılan ilaçlara göre fiyat artabilirmiş)

Medicalpark Bahçelievler
Normal : 2.340 TL (SGK lı fiyat) 2.700 TL. (Özel sigortalı fiyatı)
Sezeryan: 2.940 TL (SGK lı fiyat) 3.300 TL. (Özel sigortalı fiyatı)
Bebek Paketi: 308 TL.
Küvez: %100 SGK ödüyor

Ethica incirli (Telefonla bilgi vermiyorlar, zorla aldım)
Normal: 1.500-2.000 TL
Sezeryan: 2.500-3.000 TL
Küvez : %100 SGK ödüyor

Ayrıca aklınızda olsun (inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz) SGK anlaşmalı özel hastanede doğum yaparsanız ve bebeğiniz yoğun bakım küvezine alınırsa hastaneye kesinlikle ama kesinlikle küvez için tek kuruş ödemiyorsunuz. Hastane talep ederse ALO 170 i arayın. Para kesinlikle ödemeyin, eğer eşiniz ya da aileniz bir şekilde öderse faturada mutlaka ama mutlaka küvez masrafı diye yazsın. Bu şekilde bu fatura ile ilçenizdeki SGK müdürlüğüne gidip şikayet ediyorsunuz, hastaneyede ceza üstüne ceza yağıyor.

kızlarrrrrrrrrrrrr

Benim bildiğim keyfi yapılan sezeryanlar yasak. Sonuçta sezeryan bir ameliyat, ameliyat gerekli ise yasak değil. Sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapmak için geçmesi gereken bir süre var (1-2 sene emin değilim), o süre geçtiyse ve normal doğum yapmak için fiziki bir rahatsızlığın yoksa normal doğum yapacaksın.

Son düzenleme:

3 tane sezeryan en son 2005 de oldum ben ameliyat ama nesye artık bu saçmalığın kararını dr.a bırakıcaz artık 7 sene ara var

3 tane sezeryan en son 2005 de oldum ben ameliyat ama nesye artık bu saçmalığın kararını dr.a bırakıcaz artık 7 sene ara var

Canım umarım istediğin neyse öyle olur doğumun, huzurla bebeğini alırsın kucağına :) Ama sezeryan ile doğum yurtdışında da yasak. Sadece rahatsızlık varsa ameliyata alıyorlar. Ama bizde normal doğumdan korkan da ameliyat oluyor. Ben hep normal doğum istiyordum ama rahatsızlığım düzelmez ise 30.haftadan itibaren erken doğum riskim başlıyor ve mecburen sezeryan.

Amin hepimize canımm.ama bu haberlerden sonra kafam karıştı iyice şimdi ben 2 çocuğumu da mecburen sezeryan oldum zaten normal doğum yapma şansım yokmuş muhtemelen 3. de sezeryan olacak,
allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Zaten sezeryan olmuş biri artık sezeryan olamayacakmı:26::26::26: ??? yasak geliyormuş ya

yok kuzum olurmu öle şey sonuçta sezeryan sonrası normal doğum aradan yıllarda gecse yuzde 3 ölum rıskı ve sen bunu ıcere kağıdı ımzalamadığğın taktırde normal doğuma zorlanamazsın raahat ol bende rahatım

GÜNAYDIN kuzular
bu sabah da ben açayım sayfayı:)herkese güzel ve bereketli bir gün dileyerekten:))
burda çok seri yağmur ve oldukça soğuk bir hava varkışlık kaban bile giyinebilir abartmıyorum..

hiç kafan karışmasın canım.zaten sezeryan kağıt üzerinde keyfi yapılması yasak olan bir uygulamaydı..ancak hasta isterse dr. doğum raporunda bebeğin yada annenin hayati tehlikesi var gibi bir ifade kullanıp rahatlıkla sezeryan yapıyordu..ben bunun çk fazla değişebileceğine inanmıyorum..tabi keyfi durumlarda uygulanması doğru değil ama doğum işte belli olmuyor..
benim de ilk doğum sezeryan..dr.muayenesi sonucu çatım çok dar olduğu için sancılarım falan başlamadan oldum sezeryanı..içimde hala bir uhtedir doğum sancısı nasıl bir şeydir acaba diye merak eder dururum..ama benim sorunum kemik yapımla alakalı olduğu için bu 2. bebekte de düzelecek bir durum değil ne yazıkki
bir de yurtdışından sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyorlar..yengemin ilk çocuğu sezeryandı 8 sene sonra normal doğurdu 2 kere hem de
ama henüz burada öyle bir şey duymadım..
hakkımızda hayırlısı olsun şimdilik bizi endişelendirecek bişey yok bence rahat ol
bakmışsın pıt diye doğuruvermişiz hastaneye gitmeden

GÜNAYDIN kuzular
bu sabah da ben açayım sayfayı:)herkese güzel ve bereketli bir gün dileyerekten:))
burda çok seri yağmur ve oldukça soğuk bir hava varkışlık kaban bile giyinebilir abartmıyorum..

günaydın canımmmm iyi yapmışsın saol canımmm sen nerde yasıyorsunki bu kadar soğuk dogu anadoluda filanmısın:26:

ama neden öle 2 doktora gıdıyorsun aklını karıstırırlar bı tanesıne gıtsene

kalbı atıyomu cocuk duruyomu dıye merak edıyorum kendı doktorumda ayda 1 gel dıo napım :))

topıgın en suslu ve bakımlısı burcu mu ne.ne de olsa ızmırlı:))

birgun senden önce yazacagım hıııccc aklıma gelmezdı:)) dedım aysun yazmadan ben yazım gecmısı nasılsa okurum dedım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…