kalbı atıyomu cocuk duruyomu dıye merak edıyorum kendı doktorumda ayda 1 gel dıo napım :))
birgun senden önce yazacagım hıııccc aklıma gelmezdı:)) dedım aysun yazmadan ben yazım gecmısı nasılsa okurum dedım yaaa
biliyordum zatenn amacınııı
nasılsın canımmmm
yaaa sen doktorunu dinlesene Allahın izniyle birşeycik olmaz o kadar ultrasona girme yazık bebeğe çok merak ediyorsan diğer kızlar gibi angelsounds al
biliyordum zatenn amacınııı
nasılsın canımmmm
yaaa sen doktorunu dinlesene Allahın izniyle birşeycik olmaz o kadar ultrasona girme yazık bebeğe çok merak ediyorsan diğer kızlar gibi angelsounds al
maşallah bebısımıze allah 40.haftaları da göstersın
ıyıyım valla nolsun karnımı cok agrıtıyo velet.angelsounds aldım kız almazmıyım dedım her merak ettıgımde doktora 30 tl bayılıyorum dedım makıneyı alım 50 tl karlıyım dedım.göbektekı yag mıkatarının coklugu ve alanın genıslıgınden cocugu bulmakta zorlansam da dun cok hafıf duydum sankı:))
sen nasılsın bakalımm bebısımız nasıl
tamam o zaman ne gidiyorsun iki doktora kafan karısır senin burcun neee
iyiyiz hamd olsun dün lierac kremimiz geldi sürdümm gittigidiyor.comdan aldım eczane göndermiş reçetesi vvss vardı ilaç gibi koksada vücuduma uyguladımm inanmıcaksın ama çizgilerde kızarıklık gitti toparlar giibi oldu inşAllah hep işe yarar
bebişte napsın teyzesi uyuyor galiba eskiden baya tekme atardı şimdi atmıyor
dun kociş geldı sonra mahalleye cıktık bı gunes gözlugu ıstıyodu onu aldık.26 hazıran onun doğum gunu gözlugu aldım dıomkı ıyıkı dogdun askım dıom hadı len dıo bana:)))
sonra 8de avrupa yakasına gectık teyzesı oturuyor orda kayınvalıde kayınpeder ve dayısıyla beraber gece gec geldık kuzenlerı bı alem benımkının et yıyen bakterı mı ne varmıs elını kesmıceksın kımseyı öpmiceksın felan dıolar:)))
yarın ben yokum sabah gebzeye gıdıcez bızımkının amcası da orda sabah göturcek bızı aksam getırcek :)
Günaydın kızlar:119::119::119:
benım burcum boğa senınkı ney:)) normalde hıç pınpırıklı ve evhamlı degılımdır ama bebek oldugundan berı böyleyım yanı saglıgı ıcın cok endıselenıyodum.bu daha ıyı zamanlarım:)) sen benı ılk 3 ay görcektın :))
oh oh oh iyi yapmışsınız kocişeee bak sen uyanıkkkkk
sende doğum gününde gözlugunu al paket ettir ve tekrar verrr
yarın da gezmelerdesin yani hatun
et yiyen bakteri nasıl bişi yaa gözle göruluyr mu
ben başak burcuyum yükselenim boğaa
evet gezmelerdeyım :)) mantıklı aslında doğum gununde dedıgını yapabılırım:))) yok ya görunmuyodur bence.bende onlardan duydum cok pınpırıklı onlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?