2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

anam okadr tehlıkelı ha aman bıcak kullanmayın:) o kestıgın yer mıkrop kaparsa olabılıyomus bakterı.

alırsınız ınsallah cnm bızımde sırket saolsun:)) sırketın arabası

anam okadr tehlıkelı ha aman bıcak kullanmayın:) o kestıgın yer mıkrop kaparsa olabılıyomus bakterı.

alırsınız ınsallah cnm bızımde sırket saolsun:)) sırketın arabası

evet Allah korusun etle uğraştıktan sonra elleri iiyice sabunlamak lazım

oo iyiymişş maşAllah

sen çalıstın mı hiç evlendikten sonra mı bıraktınn

evet Allah korusun etle uğraştıktan sonra elleri iiyice sabunlamak lazım

oo iyiymişş maşAllah

sen çalıstın mı hiç evlendikten sonra mı bıraktınn

ya ben bedene gıtımı ögretmenlıgınden mezunum ama kpss denen ılletı kazanamıyorum bı turlu ama gecıcı 1-2 ıste calıstım evlendıkten sonra calıstım ıste bıraz sagda solda ama sureklı bı ıs bulamadım bebıs olunca ıs arayısımda son buldu sımdı ıskur haftada bı msj yolluyo:)) ulen kac aydır nerdeydınız lan dıom msjı alınca:)) bebek olsun 1 yasına kadr bakarım sonra yıne ıs arayısına baslarım dıye dusunuyorum

çok şükür 2-3 gündür o kadar iyiyim ki kendimi nazarlamaktan korkuyorum resmen inş. bebeşimde iyidir
sizler nasılsınız ?

iyiyiz hamd olsun canımmm

aman söyleme boşver ben iyiyim diyordum 3 gun önce 2 gun boyunca mide bulantısı sancı çektim sabahta öğürdüm bayaaa nazar değiyor canım maşAllah

teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum

kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))

merve sen bildiğim kadarıyla evde değilmisin kuzum sabahın bu saatinde neden uyanıksın aah ahh evde olsam uyusam uyusam uyusam ne güzel olur

teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum

masallah sıze de kesın gösterır eger doktor göstermıyo derse bakın bıraz daha cunku görmemesı ımkansız.ugrassın bıraz kesın görur

hemşom gelmiş sonundaa ama çıkıcaksın dimii kandirik yapacaksnnnn icikkk yapıp kaçıcaksın biliyorummm :100::100:
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
canımmm nerelerdesin sennnn kızımın arkadaşının annesiiiiiiii
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadar ingiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...ondan size yazamadımm
canım sen gene bugün çok çalıştın. inşallah yormamışsındır kendini.

canım bir tahminin varsa bulemsu için anket yapıyorum. kız erkek?
zihnen yoruldum kuzucum...

ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm

yoğun ısrarlar sonucu cumartesi saat 10:40 a aldım randevumu ama aileden kimseye sölemicem süpriz olsun die :)
oleyyy oleyyyyyyy
kızlar 17 haziran babalar günüüüü babalara hediyeri unutmayınnn

Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü

bide buraya bakın derimmm

önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:

merve sen bildiğim kadarıyla evde değilmisin kuzum sabahın bu saatinde neden uyanıksın aah ahh evde olsam uyusam uyusam uyusam ne güzel olur

evdeyım canım ya bebıs bana enerjı verıyo sanırım.sabahın 7.30unda dıkılıyorum esım gıderken bende uyanıyrum sonra gun boyu bı uyuyup bı uyanıyorum özledım valla 11lere kadar delıksız uyumayı

ah güzelim ah ne güzel evde olmak şu dönemde bebiş gelince uyku düzenimiz alt üst olacak sanırım :)

kesınlıkle kupayı al derım :)) hatta bende alabılrıım

ilk kupa güzel tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…