yok canım makyaj duştan sonra. işte duş alma şansım var ama evde alıcam. ondan önce biraz alışveriş, arkadaşta buldum kendime :)))
benimde 10.45 de ayrıntılı ultrasonum var aynı saatlerde kontroldeyiz :) bebişlerimizi görcez:)
ben aldım bile erkenden:) parfümü bitmişti baktım fısfıslamaya zorluyo dedim parfüm alayım. içine not yazdırdım güzlde bir paket şirketine kargoladım. babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz...
aşkın ve oğlun
yazan bir kart vardı içinde de:)
benimde 10.45 de ayrıntılı ultrasonum var aynı saatlerde kontroldeyiz :) bebişlerimizi görcez:)
ben aldım bile erkenden:) parfümü bitmişti baktım fısfıslamaya zorluyo dedim parfüm alayım. içine not yazdırdım güzlde bir paket şirketine kargoladım. babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz...
aşkın ve oğlun
yazan bir kart vardı içinde de:)
kasım ayı gelsın bebısler hayırlısıyla gelsın cokk sabırsızlanıyorumm
ooo canım erkencisin sen, ayy ne güzel not yazmışşsınn
hangi ara gezicen duş alıcan hazırlanıp kayınvalidenlere gidicen kız akşam kaçta sofraya oturcaksınız
kız burcu babasının kızıda var bakkk ondan al sende :))
ayy benim yakışıklıları bunun içinde görürsem bin kat daha aşıkkkkkkk olurum ben adamlaraaaaa
canım 6 yı 10 geçe evdeyim. işyerinden arkadaş dolaşsak alışveriş 7 oldu de duş al evden çık 7:45 kayınvalidenin evi dibimde 8 olmadan onlardayım :)))
hee bayıldım. düşünüyorum bizimki kesin oturur ağlar :)))))
herkese hayırlı akşamlar kızlar ben şimdi arkadaşıma çeyiz görmeye gidiyorum yarın sabah görüşürüz
canım 6 yı 10 geçe evdeyim. işyerinden arkadaş dolaşsak alışveriş 7 oldu de duş al evden çık 7:45 kayınvalidenin evi dibimde 8 olmadan onlardayım :)))
hee bayıldım. düşünüyorum bizimki kesin oturur ağlar :)))))
buranın hızına yetişemiyorum valla çoğunu okuyamıyorum.
ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz...bir tezim var ...
kızı olacak olanlar dahamı uykucu oluyor...
oğlan anacıkları daha enerjik sankiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?