2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm

bulemsuuu nerdesinn

Günaydın güzel anneler, güzel bebişleri. nasılsınız? inşallah iyisiniz.

benim akşamım güzel geçti. kayınvalidem güzel yemekler yapmış, bol bol vitamin aldık pıtırcığımla. fazla yemek istedim ama midem izin vermedi. ((

sonra eve geldik eşimin işlerine yardım ettim. gece 2 ye kadar çalıştık. sabahta erken kalktık yine çalıştık. hatta kahvaltı bile yapamadım. affet bebişim, herşey senin geleceğin için (( neyse burda atıştırdım. tabi başım çok ağırdı sabah şimdi daha iyiyim.

buranın hızına yetişemiyorum valla çoğunu okuyamıyorum.
ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz...bir tezim var ...
kızı olacak olanlar dahamı uykucu oluyor...
oğlan anacıkları daha enerjik sankiii...

bana uymadı bu teori. ben çok az uyuyorum, 5-6 saat ve yetiyor. hiç uykum gelmiyor.

fiyatlara bakın ya, izmir bu kadar pahallı değil çok şükür. normalde sezeryande aynı fiyat benim hastanemde.

Allaha hamd olsun bugün 14 + 0 olduk teyzoşlarrr

kutlarım canım, nice haftalar gör inşallah.

ohh aradan çıkarmışsın hediyeyi. benimde güzel bişi almam lazım çünkü o çok özendi anneler gününde bana hediyede aldı.

çok sevindim canım. bebeiş büyüdükçe ses artar.

evet Allah korusun etle uğraştıktan sonra elleri iiyice sabunlamak lazım

oo iyiymişş maşAllah

sen çalıstın mı hiç evlendikten sonra mı bıraktınn

ben eldiven kullanıyorum. hatta etli yaprak sarmasını bile eldivenle sardım. koca koca oldular :)))

kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))

evettttttt bende izlicem. eşimede dedim sen bakmadan ben bakarak tahmin yapalım kim kazanacak diye :)))

teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum

bizde merak ediyoruz. hayırlısı anacım.

bugün işin sakin geçer inşallah. ne güzel hediyeler. kupalar güzelmiş ama ben sanırım hayatbanagüzelin hediyesinden alıcam.

tahminini not ediyorum.

evet bu hediye süper canım. keşke biraz renkli olsalarmış :)

bulemsu kızını dişçiye götürcekti akşama kadar olmam dedi dün akşam

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

iyi sayılırım işte...sanırım ıdrar yollarımı üşütmüsüm acayıp agrı var sankı rahim dısarı cıkacakmış gıbı agrıyo..havalar aldatıcı valla...dun biraz yürüdüm aksama dogru üstümde inceydi cok üsüdüm herhalde ondan oldu corapta gıymemıstım..bugun burası cok soguk yagmur var dısarda nerdeyse dogalgazı acıcam valla oralarda hava nasıl sizde üsüyormusunuz...

ne güzel bir günaydın :)))

evet buraya geldim ağrım azaldı ne yalan diyim. işlerinde kolaylıklar.

benim şu an en son istediğim şey uyumak, benim canım sıcak güzel bir kumsalda güneşlenmek istiyor şimdi iyi uykular sana.

:)))))))) çok komik demiş arkadaşın.

esracım üzülme ilaç aldın diye. napacaksın son çare o kalmış. belki hala şiddetli ağrıyordu başın. çok fazla ağırsa bende heralde alırdım. hatta ağırdığı zaman nerde şu ağrı kesici diyorum, sonra aaaaaaa ben hamileyim diyorum :)) Allah yardımcımız olsun. inşallah tekrar yaşamazsın.

bulemsu kızını dişçiye götürecekmiş akşama gelirim dedi. başka eksik yok sanırım bugün.

tatlım çok güzeller ben olsam sağdaki kupayı ve önlüğü alırdım:)

ay ben de öyle her şeye ağlıyorum, sinirleniyorum anlamsız kapris yapıyorum anlayamadım

bulemsu kızını dişçiye götürcekti akşama kadar olmam dedi dün akşam

heee ben kaçırmışım demekkk

ben sadece regl döneminde ilaç alırdım sadece bi tane majezik...onun dışında hiç almazdım. ilaçlara karşı hiç iyi duygular beslemiyorum ama dediğin gibi son çaremdi artık... kendime eziyet ettikçe bebeğe de eziyet ettim belki de...

ay ben de öyle her şeye ağlıyorum, sinirleniyorum anlamsız kapris yapıyorum anlayamadım

eşim görse bu halimi kıs kıs güler heralde

günaydın
kızlar ya size bişey soracağım göğsünüzden akıntı gelmeye başladımı dün ben banyo yapmadan önce göğsümü bi baktım ucunda kuru tozgibi bişeyler vardı sonra onu temizlemek için silerken bi baktım ucundan şeffaf sıvı gelmeye başladı..sanırım sütler gelmeye başladı kızlar

dün küçük kız kardeşimle alışverişe çıktık akşam.. bebişe bişeyler alalım dedik... zeyland'a girdik... ne kadan pahalı bi yermiş yaa... minicik bi pantolona 50tl etiket basmışlar, çıtçıtlı badilerin tanesi 25tl den başlıyo... organik falan da değil. şok oldum[/COLOR

canım benim de göğsümün ucunda kremsi beyaz bişeyler oluyo bi kaç gündür... öyle tam sıvı değil daha kremsi bişey benimki...

5.aydan itibaren gelmeye başlıcak zaten

eşim görse bu halimi kıs kıs güler heralde

hayır ya kızıyo benim ki niye ağlıyon diye ortada ne var diyo anlamıyorlar galiba:)

1 aydır var bende canım o oynamamak gerekiyormuş bilgin olsun:)

en güzel türk üretimi %100 pamuk olan ürünler almak. bebe mağazaları var ya türk malı ben onlardan alacağım. başlarda mothercaredan almıştım ama annem bir baktı naylon karışımı var dedi. güvenemiyorum hiç birine:)

benim eşim ya oturup benle ağlar, yada güler halime... dur ben bunu haftasonu bi deniyim, bakıyım tepkisi ne olacak

genelde bebe ürünü alırken tamamı pamuk olanı almaya çok dikkat ediyorum ben de... geçen civilde tulumlara falan baktık, polyester karışımı oluyor... bi de renk veriyomuş civilin bazı ürünleri... orda satan türk malı organik 5li takım vardı onu aldık biz de...

canlaım bugün öğleden sonra dra üçlü sonuçlarımı göstermeye gideceğim o zaman bi daha ultrasona alacak beni belki cinsiyet için net bişeyler söyler belki...kıza benziyor demişti...bizim haylaz tam pozisyon veremedi bize bacakları kapalı duruyordu...

istediği kadar güzel olmasınlar canım o çıplakları kocama izletmem şekerim

yahuuu bir işe bakalım dedik yazmışta yazmışsınızzzz

sonuçta hepsinin fiziği güzel

hadi bakalım, hayırlısı olsun tatlım... artık cinsiyeti söyler bence...

kızlar benim çok fena kaburga ağrılarım var tüm göğüs kafesim bittiği noktada feci ağrıyo genişliyor resmen ya.. artık akşamları oturamıyorum karnımda çok büyüdü mideme baskı yapıyor, bir de bağırsaklarda pik yapıyor akşam çok fena oluyorum.. oturmak mümkün olmuyor uzanıyorum hep şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum((

günaydın tatlımm
bende bayaa bi zamandır var beyaz kremsi ama şeffaf sıvı görmedim hiç, çok da uğraşmadım zaten canım. süt bezlerimiz erken çalışmaya başlayacakmış ama bebiş doğmadan sütü sağmaya çalışmak filan erken doğuma yol açar dediler korktum ben de :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…