buranın hızına yetişemiyorum valla çoğunu okuyamıyorum.
ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz...bir tezim var ...
kızı olacak olanlar dahamı uykucu oluyor...
oğlan anacıkları daha enerjik sankiii...
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, benim bilgisayar 24 saat açık ama forumu her zaman okuyamıyorum.Bugünkü araştırmamı sizlerle paylaşmak istedim, belki faydası olur. İstanbul'da bazı hastanelerde doğum fiyatları. Ben memorial okmeydanında doğum yapacağım (inşallah) ama erken doğum riskim yüksek olduğu için bebek yoğun bakım küvez fiyatlarını araştırmak için hastaneleri aradım, o arada sizler için de doğum fiyatı öğreneyim dedim :) Eğer erken doğum yaparsam SGK anlaşmalı bir özel hastaneye sevk yapmayı düşünüyorum, benim hastanenin küvez parası uçuk biraz :)
Memorial Hastanesi
Normal doğum : 7.700 TL. (1 gün yatış)
Sezeryan : 8.900 TL (2 gün yatış)
Bebek paketi: 660 TL.
Küvez : minimum 1.500-2.000 TL. (kullanılan ilaçlara göre fiyat artabilirmiş)
Medicalpark Bahçelievler
Normal : 2.340 TL (SGK lı fiyat) 2.700 TL. (Özel sigortalı fiyatı)
Sezeryan: 2.940 TL (SGK lı fiyat) 3.300 TL. (Özel sigortalı fiyatı)
Bebek Paketi: 308 TL.
Küvez: %100 SGK ödüyor
Ethica incirli (Telefonla bilgi vermiyorlar, zorla aldım)
Normal: 1.500-2.000 TL
Sezeryan: 2.500-3.000 TL
Küvez : %100 SGK ödüyor
Ayrıca aklınızda olsun (inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz) SGK anlaşmalı özel hastanede doğum yaparsanız ve bebeğiniz yoğun bakım küvezine alınırsa hastaneye kesinlikle ama kesinlikle küvez için tek kuruş ödemiyorsunuz. Hastane talep ederse ALO 170 i arayın. Para kesinlikle ödemeyin, eğer eşiniz ya da aileniz bir şekilde öderse faturada mutlaka ama mutlaka küvez masrafı diye yazsın. Bu şekilde bu fatura ile ilçenizdeki SGK müdürlüğüne gidip şikayet ediyorsunuz, hastaneyede ceza üstüne ceza yağıyor.
Allaha hamd olsun bugün 14 + 0 olduk teyzoşlarrr
dun kociş geldı sonra mahalleye cıktık bı gunes gözlugu ıstıyodu onu aldık.26 hazıran onun doğum gunu gözlugu aldım dıomkı ıyıkı dogdun askım dıom hadı len dıo bana:)))
sonra 8de avrupa yakasına gectık teyzesı oturuyor orda kayınvalıde kayınpeder ve dayısıyla beraber gece gec geldık kuzenlerı bı alem benımkının et yıyen bakterı mı ne varmıs elını kesmıceksın kımseyı öpmiceksın felan dıolar:)))
yarın ben yokum sabah gebzeye gıdıcez bızımkının amcası da orda sabah göturcek bızı aksam getırcek :)
ıyıyım valla nolsun karnımı cok agrıtıyo velet.angelsounds aldım kız almazmıyım dedım her merak ettıgımde doktora 30 tl bayılıyorum dedım makıneyı alım 50 tl karlıyım dedım.göbektekı yag mıkatarının coklugu ve alanın genıslıgınden cocugu bulmakta zorlansam da dun cok hafıf duydum sankı:))
evet Allah korusun etle uğraştıktan sonra elleri iiyice sabunlamak lazım
oo iyiymişş maşAllah
sen çalıstın mı hiç evlendikten sonra mı bıraktınn
kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))
teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim... ondan size yazamadımm
zihnen yoruldum kuzucum...
ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm
oleyyy oleyyyyyyy
Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü
bide buraya bakın derimmm
Eki Görüntüle 432687 Eki Görüntüle 432686 Eki Görüntüle 432685
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
hoşbulmuşşş
hoşbuldukk canımm
hakkaten çirkinler, ben bir kadın bir erkeğe bakıcam evlenme teklifi edecek sanırsamm
canım sen muhasebecimiydin fatura giriyordunortak yanımız varmışş, ben 2. kupayı beğendim ama t-şört alıcam sanırım yaa
Eki Görüntüle 432695 buna bayılırr
bencede alın babalarda sevinir ilk babalar günüüü yazıkkkkkkkk
kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm
bulemsuuu nerdesinn
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Günaydınnnn kasım çiçekleriii ve küçücükk pıtırcıkkk tomurcuklarııııı nasılsınız bakalımmmm
Güne sizinle başlamak ne güzelll enerjiniz bize akıyor sankiAma işler de beni beklerrr :44:
Bu enerjiyle bi kahvaltı edeyim bir de günlük raporumu hazırayım geleyimmm şekerlerrr, öpüyorummm
kızlar suan hepınızın yapmak ıstedıgı seyı yapıcam uyumaya gıdıyorum uyanınca gelırım öptum hepınızı:)) esra basım agrıyo dıyınce benım basımın da aklına geldı benımkı de agrıyo sımdı:))
amin canım teşekkür ederim yaaa. baya uzun zamandır baş ağrısı çekiyodum... ilaç almamak için çok direndim. ama geçen gün o kadar kötü oldum ki oturup ağladım hüngür hüngür... tansiyonum da 8-4 olmuştu. bi minoset aldım fayda etmedi... diğer gün bitane daha aldım, o biraz daha rahatlattı beni.. hala ağrım var ama artık ilaç almak istemiyorum, içim hiç rahat etmiyor nedense...
benim migrenim yok bildiğim kadarıyla ama sanırım baktırmam lazım benim de...
günaydınnn şeker kasım annesiiiii
geçen bi arkadaş bana esra uğraşma kasım koy bebeğin ismini dedi, ama benim bebeğim kız dedim.. ozaman kasımpatı koy dedi
kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm
bulemsuuu nerdesinn
Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü
bide buraya bakın derimmm
Eki Görüntüle 432687 Eki Görüntüle 432686 Eki Görüntüle 432685
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
bulemsuuu nerdesinn
Günaydın güzel anneler, güzel bebişleri. nasılsınız? inşallah iyisiniz.
benim akşamım güzel geçti. kayınvalidem güzel yemekler yapmış, bol bol vitamin aldık pıtırcığımla. fazla yemek istedim ama midem izin vermedi.((
sonra eve geldik eşimin işlerine yardım ettim. gece 2 ye kadar çalıştık. sabahta erken kalktık yine çalıştık. hatta kahvaltı bile yapamadım. affet bebişim, herşey senin geleceğin için(( neyse burda atıştırdım. tabi başım çok ağırdı sabah şimdi daha iyiyim.
fiyatlara bakın ya, izmir bu kadar pahallı değil çok şükür. normalde sezeryande aynı fiyat benim hastanemde
ankarada böyle off bir dünya paramız gidecek
iyi sayılırım işte...sanırım ıdrar yollarımı üşütmüsüm acayıp agrı var sankı rahim dısarı cıkacakmış gıbı agrıyo..havalar aldatıcı valla...dun biraz yürüdüm aksama dogru üstümde inceydi cok üsüdüm herhalde ondan oldu corapta gıymemıstım..bugun burası cok soguk yagmur var dısarda nerdeyse dogalgazı acıcam valla oralarda hava nasıl sizde üsüyormusunuz...
canım ya dikkat etsene kendine, ayakalarını sıcak tut, kalın kalın giyin. güzel bir de ıhlamur yap sıcacık onu iç. geçmiş olsun...
bulemsu kızını dişçiye götürcekti akşama kadar olmam dedi dün akşam
:)))))))) çok komik demiş arkadaşın.esracım üzülme ilaç aldın diye. napacaksın son çare o kalmış. belki hala şiddetli ağrıyordu başın. çok fazla ağırsa bende heralde alırdım. hatta ağırdığı zaman nerde şu ağrı kesici diyorum, sonra aaaaaaa ben hamileyim diyorum :)) Allah yardımcımız olsun. inşallah tekrar yaşamazsın.
bulemsu kızını dişçiye götürecekmiş akşama gelirim dedi. başka eksik yok sanırım bugün.
ay ben de öyle her şeye ağlıyorum, sinirleniyorum anlamsız kapris yapıyorum anlayamadım
günaydın
kızlar ya size bişey soracağım göğsünüzden akıntı gelmeye başladımı dün ben banyo yapmadan önce göğsümü bi baktım ucunda kuru tozgibi bişeyler vardı sonra onu temizlemek için silerken bi baktım ucundan şeffaf sıvı gelmeye başladı..sanırım sütler gelmeye başladı kızlar
Şimdi benim bu haberlerden sonra kafam iyice karıştı ya,bi cevap verin hele ;
Zaten sezeryan olmuş biri artık sezeryan olamayacakmı:26::26::26: ??? yasak geliyormuş ya
sezeryen sonrası sezeryen mecburi ... doktorlar o riski almaz .. kimse almaz..
eşim görse bu halimi kıs kıs güler heralde
günaydın
kızlar ya size bişey soracağım göğsünüzden akıntı gelmeye başladımı dün ben banyo yapmadan önce göğsümü bi baktım ucunda kuru tozgibi bişeyler vardı sonra onu temizlemek için silerken bi baktım ucundan şeffaf sıvı gelmeye başladı..sanırım sütler gelmeye başladı kızlar
dün küçük kız kardeşimle alışverişe çıktık akşam.. bebişe bişeyler alalım dedik... zeyland'a girdik... ne kadan pahalı bi yermiş yaa... minicik bi pantolona 50tl etiket basmışlar, çıtçıtlı badilerin tanesi 25tl den başlıyo... organik falan da değil. şok oldum[/COLOR
hayır ya kızıyo benim ki niye ağlıyon diyeortada ne var diyo anlamıyorlar galiba:)
1 aydır var bende canım o oynamamak gerekiyormuş bilgin olsun:)
en güzel türk üretimi %100 pamuk olan ürünler almak. bebe mağazaları var ya türk malı ben onlardan alacağım. başlarda mothercaredan almıştım ama annem bir baktı naylon karışımı var dedi. güvenemiyorum hiç birine:)
kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))
istediği kadar güzel olmasınlar canım o çıplakları kocama izletmem şekerim
yahuuu bir işe bakalım dedik yazmışta yazmışsınızzzz
canlaım bugün öğleden sonra dra üçlü sonuçlarımı göstermeye gideceğim o zaman bi daha ultrasona alacak beni belki cinsiyet için net bişeyler söyler belki...kıza benziyor demişti...bizim haylaz tam pozisyon veremedi bize bacakları kapalı duruyordu...
günaydın
üzerinden 6 sene geçtiyse ehil doktorlar normal yapabiliyorlar diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?