2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınn
dün acıktı ama bıdaha yazamadım amirim iş verdi hala onu yazıyorum kolum koptu ama bitmek üzere

baloncu bende cevap vereyım
benım oglumda pek bı rahatsızlığım olmadı rahat gectı hamılelık bunda cok kötüydüm uyku tiksinem bulantı cok fenaydı yeni yeni düzeldi enerjim geldi cok şükür %80 kız diyorlar bakalım

canım sağol. yaa hep özenirdim doğumdan sonra kırmızı kurdale yada taç takarlar ya anneler, bende kesin öyle bişi alıp doğum çantama koyacam. bana onu hatırlattın :))) sende maviş maviş takarsın. bak maviş diyince ben kırmızıdan vazgeçtim pempiş takacam :))) zaten en sevdiğim renk. evimde pembe tonları hakim ama kızımın odasını düşünemiyorum. pespembe olacak , anasının kızı inşallah bu rengi sever :)))

body nin bedeni hakkında düşünmedim değil. belki bebişler tombiş olur bide popolarında bez olacak 1 yaş alsak daha mı mantıklı olur acep

canımm hoşgeldinnn ay o patronlar yok mu dün benimkide beni mola yerinde yakaladı iş verdi bari orda kafamı dinleyeyim yok anacım

Ayyy ikinciyi yaparsam neden olmaın kuzumm offf zaten abim sinir etti beni, dalga geçiyor malzemeden çalmışsınız 2 gr.ı mı esirgediniz diye, pis gıcıkkk ben de kocacığı teselli ediyorum, bak diyorum ikinciye "y" kromozomu verirsin oğluşumuz olur bakma sen abime diyorum,, ne yapayım yaaa

oyyyy canım Allah yardımcın olsun... memuriyette en zor iş bence sekreter olmak... benim işim bitince masamdan kalkar gezerim istediğim kadar, ama sen mecbur orayı beklemek zorundasın bi de...

hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda ikisinden de olur inşAllah

aminnn bidenemmmm

evet cnm ikisinide istiyor insan bende hem oğlan hem kızım olsun istiyorumm inş. Allah ikisinide verir hepimize

inşallah canımmm aminnnn

orası kesin zatennn bebişiimmmmm

valla şekerim Allahın gücüne gitmesin ama iki kızım olsun çok isterim. :))) ama hamile kalırsam yine herhangi bir cinsiyet belirtmeyeceğim asla aklıma getirmeyeceğim. Allahım ne uygun görürse.

canım sanki 1 ay önce oldu o ağrılar. hatta sen demiştin, bacağa vuruyorsa dikkat diye. ben o ara biraz açıldım sanırım. kalça kemiklerim ağrıyordu. bu ara öyle bişi yok. ama karnımın sağ tarafı çok ağrıyor arada bir. normalmiş hepsi

Eki Görüntüle 432803 Eki Görüntüle 432804 bunlar marketlerden toplanma kararı alınmışşş

birazdan dikkatli incelicem.

hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.

ya bu abiler neden gıcıkkk malzemeden mi çaldınız heeeee 2 gramm haklı çocuk bir pipi eksik hahahah

bende eşime öyle diyorum birdahakine Y ver aşkımda birde oğlumuz olsun diyeee

canımm hoşgeldinnn ay o patronlar yok mu dün benimkide beni mola yerinde yakaladı iş verdi bari orda kafamı dinleyeyim yok anacım
bide mdürümüz kurumdan ayrılma kararı aldı giderken rapor hazırlamka istemiş kendi müsveddeye yazdı ben worde geçiriyorum işte yarın son iş günüydü ama gelemıycekmıs aksam mac yaparken tendomları yırtılmıs amelıyat olcakmıs kendimi zorladım bende gıdecek yetişsin diye hala başım ağrıyor hiç ağrımazdı

aynen öyle canım dıger arkadaslar bı odada 4-5 kişi ben tek dedıgın gbıı yerınden ayrılamıyosun ıletısımın azalıyor bende zaten sessız sakın bırıyım ıyıce kendı halımdeyım burda bırde yanına bırı gels ekonussa ters ters bakıyo ınsanlar hemen dıkkat cekıyo

Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…