2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....

hepsi ayrı telden çalıyorrr bizdede öyle

neyse Allah izin veerirse hayırlıysa eylulde ayrılcam

dayanılcak gibi değiller napiiimmmmm

sende çok ihityacın yoksa canım bebekle biraz kafanı dinle

Arcakcım Allah kolaylık versin işin zor

hadi yaaa ikisini bir arada kutlarsınnn

bakın ben bunu alıcamm kocişe Eki Görüntüle 432442

her 2 versiyonuna da bayıldım güzel fikir

sabah yine ağrıyla uyandım ama daha iyiyim canım yaaa... en azından ağlamıyorum ağrıdan... 2. minoset iyi geldi..birincisi kesmemişti.

esracım bir de parol dene, bana doktorum parol verdi, minosetle aynı ayarda bir ilaç, ben 1 kez kullandım direkt etki etti, bu kez parolu dene bakalım belki minosetten daha iyi sonuç verir.

evet canım taçları unutmayınn ben bir kaç tane plama alıcam hepsine uygunda taç :) oğlan anneleride kırmızı takıyor ama ilk doğumda maviii takarım , ay ne güzel pembişşş,
yaz için olabilir aslında 1 yaş ama doldurmazsa bazen çok büyük oluyor 9-12 alalım en iyisi

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım epeydir uğrayamadım buralara
ben dün doktordaydım yavrucumun cinsiyetini öğrendim birtanede oğluşum olacak hayırlısıyla
oğlum olacak diye sevinemedim bile doktorum bebişimin kalbinde kireçlenme olduğunu söyledi çok üzüldüm fakat korkulacak bişey olmadığını zamanla geçeceğini pek umursiycak bişey olmadığını söyledi insan ister istemez takıyo beşbuçuk aylık olduğunda detaylı ultrasona göndereceğini söyledi tabi ben endişeliyim yinede inşallah atlatır bunu benim meleğim böyle birşey sizler duydunuzmu daha önce arkadaşlar ben hiç duymadım çok tedirginim

bilmem mi yaa... senle konuşunca sekretere daha sıcak davranmaya başladım biliyo musun...

Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....
İşyerimdekilerin hepsi ayrı hava, değiştirebilsem hemen değiştiririm işyerimi....

günaydınn canım.
ben de doğumdan sonra başka daireye tayin isticem... evime en yakın daire 10dakikalık mesafede... ama şuan 1-1,5 saat yol gidiyorum sabahları... bebeişime yakın olucam inşallahh..

tamam canım yine ağrırsa bi de onu deniyim... inşallah gerek kalmaz.

kızı olacaklar daha mı uykucu oluyor
oğlan anneleri daha enerjik oluyor galiba i
cinsiyeti bilenler fikir beyan edebilirmi

ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm
meğer biizmki kızmışş hemde %100
en baştan beri uykucuyum hatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr'

bende muhasebeci derken bir şirketin Mali İşler departmanında çalışıyorum ithalat muhasebesi uzmanıyım olsun her ikisinde de muhasebecik var
evet muhasebecikkk haklısınnn canım

sevsinler senin koca göbüşünüüü hani foto hııı? hanii?

amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatunun ohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm
ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr
sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınııı pembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn

benim düşündüklerim şöylee:

abidne çok matrakmışş haaaa çok komikk...

sırtıma falan öyle vuruyor k çıldırıyorum ya.. akşamları oturamaz oldum direk yatış:)

canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum ((

ayy yaa, oturup yazsaymış ya, giderken sana bela olmuş. üffff Allah kolaylık versin.

Günaydın milletttt....
Nasılsınız bakalım.....

onun bunun için iş değiştirilir mi? eğer sorun patron değilse ve memnunsam düşünmem böyle bişi. geçmişte olmuştu, anlaşamadığım tipler valla hepsini teker teker gönderdim, meydan bana kaldı :))) hatta müdürümü bile başka bölüme aldırıp yerine geçmiştim. :)

evet canım mantıklı, bende öyle alayım :))

benimde birkaç günde çıktı canım. çok enteresan gerçekten kayınvalidem birkaç gün görmemişti, şok oldu kadın :)))

o ara eşimde yoktu yanımda, yanına gidince şaşırmıştı :))

canım üzülme, doktor herşeyi söylemeli zaten, bak önemli değilmiş. duymamıştım evvelden, belkide oluyordur da önemli değil diye söylemiyor doktorlar. sakın kendini bebişini yıpratma. çok sevindim canım oğluşun olacağına. Allah bağışlasın.

canım benim gözlerde mi problem var okuyamıyorum daha yakını yok mu :44:

canım üzerine tıkla ayrı bir sayfa olarak açılacak. bir daha tıklarsan büyür.

liste korkunç gerçekten. çok bilinmiş firmalar var. Allaha emanetiz.

gözlük verelim sana

:103: :103:

ben de fotokopi makinesinde büyütüp okudum, burdakilere de dağıttım...

oscarın ardından kaktüsssss

aynen yaa cogu ısım yapmıs markalar ben de hamılelıkten önce aç bitir salamı cok yerdım tostla fılan

ben hiç yemiyodum yemem de zaten... sadece kaşarlı tost, oda normal ekmeğe yapılandan. tost ekmeği de değil

benim göğüslerim büyüdü ama çok hoşuma gidiyor, sarkmasın da büyüsün

foto makinemiz yok canım yaa yükleyemedim bi...

kocişim geliyooooo sevgilim geliyoooooo aşıkım ben onaa çokk aşıkkkıımmm

ayy ne güzel şeyler bunlar böyleeeee, ayy hilal seni gördükçe alışveriş sitelerine giresim geliyorrrr yoldan çıkartıyosun beniii

ayy neler neler varmışşş şok oldumm

fiskobirlik fındık ezmesi, tamek salça yuhhhh yaaaa

evet cnm yaa pınara ait şeylerde var nasıl güvenicez biz bunlara

evet canımm çok hoşlar demii

tatlım kaydet sonra büyüt öyle okunmuyor mu ? atarken kendi küçültüyor bunu

ay muhasebecik yazmımışımmm

canım beyaz mobilyalara bende hayranım bende öyle alacağım, maviş dekor kullanıcam,
yy uğur böceğide pek tatlımışş çok güzeller canımm

bir oğluş daha maşallah:)

canımm tebrik edeerrimmm bir oğluş pipiloş anası daha kaynanalar artıyor topikteee

geçmiş olsun tatlım doktor önemli değil dediyse öyledir zamanla geçicekmiş inşAllah sende üzülme tamam mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…