uykuyu sorma ben şimdi uyandım inan 1,5 saat uyudum çocuklarla.akşam yemeğini yiyoruz eşimle bi vuruyoruz kafayı sabahı buluyoruzbu arada hiç su içemiyorum.normaldede su içmeyen biriyim.bugün sadece 2 bardak içebildim.midem alt üst oluyor su göünce.su hariç tüm sıvıları canım çekiyo ama su yok
baş dönmesi fenadır canım dikkat et başın döndüğü zaman uzan yat sürekli.vallaha kilo almaya başladım zaten iştahım açıldı.akşamda erkenden yatıyorum
ay bende çok uyuyorum yaaa eşim kızıyo erkenden yatıyorum diye.
aynen beni anlatmışsın canım bende öyleyim
selam kızlar size bir şey danışıcam cevaplarsanız sevinirim... ben şu anda 4+2yim 3-5 gün öncesine kadar böyle bir uyku hali yorgunluk kasık ağrısı fln vardı... pazar pazartesi biraz yoruldum pazartesi sabahı feci bir bulantım vardı hiçbir şey yiyemedim ptesi akşam da feci bir karın ağrısı oldu... gece uyuyunca geçti şimdi 2 gündür ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne uyku fln hiç bir şey yok göğüslerimin ağrısı geçti sadece dolgun gibiler... korkuyorum açıkçası herhangi bir lekelenme kanamam oldu Allaha şükür... daha önce boş gebelik yaşamıştım onda da hiç gebelik belirtilerim olmadı ağrı kanama da olmadı şimdi belirtiler gidince içime kurt düştü
kızlar kalp atısını duyan kaç haftalıkken duydu acaba
benim çook uykum var şu an masanın üstüne kafamı koysam gideceğim o derece yani haddinden fazla ağırlık geldi üstme
kizlar sut iciyomusunuz ? hazir sut mu tuketiyosunuz ben pazardan ev yogurdu aliyorum tadida cok guzel.
Kayseride nede oturuyorsun canım?
ailem talasat benim..ev aldık biz de ordan nasipse eylülde bitecek taşınacaz..doğumumu özel erciyeste yapmayı planlıyorum inş:)
hayırlara çıksın inş..erkek çocuk görmek iyidir rüyada..
ne yazmısınız ne yazmışsınız maşşallah:))
yeni annelerin hevesi heyecanı da bir başka oluyor:)2. çocukta daha bir sakin oluyor artık insan sanki
ben bugün taklil sonuçlarımı aldım bir sorun yok..yalnız idrarda çok az enfeksiyon çıktı..onu da bol su içerek halledecez inş..
oturuken yanıma su alıyorm..cadı kızım sağolsun ya kendini ıslatıyor ya da ortalığı
sağlık ocağına uğradım gelirken aile hekimimize bildirdim hamile olduğumu bir de tahlilleri ona gösterdim geldim... aynılarını onlar da yapıyormuş..
decavit vitamini vermişti bana kadın doğumcu..aile hekimimiz folik asit iç sadece şimdilik kan değerlerin iyi baya dedi..
Burası o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum valla :))
Hayrolsun bugün rüyamda bi erkek doğurmuşum Allahım bir güzeldi,anlatamam..Uyanınca hemen karnıma gitti elim..
Çok enteresandı yaa..Müjdeli bi haber alırmış erkek çocuğu görenler,inşallah güzel bi haber alırım...
uykuuu ölüyorummm uykuuu diyeee. bünyeni alıştır canım su içmeye.
benim eşim gülüyo bana, uyucakta büyücek benim yavrum diyo
ne çok uyuyan varmış meğer, tek değilmişim
hiç kurt düşmesin canım. 9 ay her gün bulantı, ağrı hissetmek zorunda değiliz :)
6+3 te gördüm canım.
ah ben de öyle yaaa. zor tutuyorum ayakta kendimi
bi iki gündür içmiyorum ama içmek lazım yaa. dur gidince kendime kakolu süt yapayım ben en iyisi
ben kulaklığımda neşeli şarkılar var onunla ayaktayım bir de dün akşam canım bir şey istemedi bende sütün içine yarım çay kaşığından az kahve koyup ısıttım içitim:)
merhaba canım.alparslan da oturuyorum canım.kayseri parka yakın evim. maşallah ne güzel ev sahibi olmuşunuz hemde bebiş gelmeden taşınacaksın çok şanslısın..bizde kiradayız..çok isterdim kendi evimde bebeğimi büyütmeyi:26: ben acıbademe gidiyorum. mesut beye geçicem inşallah.şimdilik bi bayan doktordayımda. mesut beyi çok övüyorlar.
Senin kızın ne kadarlık canım.. Benimki beş aylık oğlum.. Herkese soruyorum benim kadar erken gebe kalan varmı diye.. :) Daha beş ay önce doğum yaptım ve normal yaşama adapte olmadan tekrar hamile kalınca senin dediğinm gibi pek bir sakin ve alışık oluyor insan ama bende ki bir diğer his yüzyıllardır hamileyim sanki...
Tahlillerin ne güzel iyi çıkmış. Bopl su iç enfeksiyorn için ben önceki gebeliğimde kurtulamadım bir türlü enfeksiyorndan erken doğuma neden oluyor.. Erkende doğurdum oğlumu şimdi üç aylık olacaktı... Tabi enfeksiyorndan değil benimki..
Folik asit için hekiminiz doğru söylemiş ilk üç ay en önemlisi folik asit..
Sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize..
oyy maasallahh bu ne hizzzzzz
istemeyerekmi olduu allah tamamina erdirsinn
öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..benim kzıım 3 buçuk yaşındaben yaklaşık 1 yıldır uğraşıyordum 2. bebeğe..keşke ardarda olsaydı diye düşünüyorum..tamam tabi çok zor olacak ama 2 kardeş büyüyecekler ikiz gibi boşver sıkma canını benim arkadaşım 3oğlu 3 aylıkken hamile kaldı:)şimdi çok memnun
bende erkek bebek görümüştüm hamile kaldığımı öğrenmeden önce...erkek bebek rüyası müjde diyorlar canım..hayırlara çıksın inşallahh rüyann..rabbim herkesin gönül muradını versinn
Amin İnşallah canımm hayırlara yoruyorum zaten,bu sıralar güzel haberler almaya çok ihtiyacım var..Ablam yeni ev aldı borcu çok 3,5 yaşında bi soytarısı var küçük aşkım..:)Ama 10 yıldır çalıştığı işinden çıkarılma ihtimali var ona çok üzülüyoruz..Allah başka keder,dert,sıkıntı vermesin inşallah...
ablan için çok üzüldüm cnm, ev borcu çok yıpratıcı oluyor gerçekten. ama rabbim bi kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar inşallah. sen sakın üzülme, bebeğine hissettirmee annesi:) maşallah kalp atışlarını duydun kuzunun...gözün aydın canım..darısı bize inşallah. bende cuma gidicem..inşallah duyarız hayırlısıyla...
3,5 yaşındaki o minik soytarı nasıl tatlı oluyordur allah bilir...heleki kendi abla/abinin çocuğu olunca, benim görümcemin oğlu var 1,5 yaşında o da benim küçük aşkım mesela. görümcemin çocuğu olmasına rağmen
kendi kardeşlerimin çocuklarını hayal edemiyorum, nasıl severim:)
Şu an evde olan hanımları o kadar kıskanıyorum ki bahar da geldi içim gidiyor dışarıya
ablan için çok üzüldüm cnm, ev borcu çok yıpratıcı oluyor gerçekten. ama rabbim bi kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar inşallah. sen sakın üzülme, bebeğine hissettirmee annesi:) maşallah kalp atışlarını duydun kuzunun...gözün aydın canım..darısı bize inşallah. bende cuma gidicem..inşallah duyarız hayırlısıyla...
3,5 yaşındaki o minik soytarı nasıl tatlı oluyordur allah bilir...heleki kendi abla/abinin çocuğu olunca, benim görümcemin oğlu var 1,5 yaşında o da benim küçük aşkım mesela. görümcemin çocuğu olmasına rağmen
kendi kardeşlerimin çocuklarını hayal edemiyorum, nasıl severim:)
Canım benim çok sağol yorumun için.Amin inşallah yeni bir kapı açılır..Üzülmek istemiyorum ama yeğenimi çokk sevdiğim için bazen düşündükçe tabi hamileliğin de verdiği duygusallıktan dolayı ağladığım oluyor..Çünkü ilk göz ağrımız el bebek gül bebek büyüyor
Dediğin gibi bebeğime hissettirmemem lazım..Çocuklar işte sevdiriyorlar kendilerini,bi de kanından canından oldu mu tadı başka..
Cuma günü sende göreceksin inşallah minik ateş böceğini,sanki bi ışık yanıp sönüyordu ekranda.Çok güzel bi mucize bu yaa...Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum canım
Şu an evde olan hanımları o kadar kıskanıyorum ki bahar da geldi içim gidiyor dışarıya
allah korusun cnm içine şüphe getirme...iyi düşün iyi olsun inşallah. bende hiç bir belirti yaşamayan bi anne adayıyım. mide bulantım hiç olmadı (maşallahh) tiksinme falanda yok (maşallah) çok az mide ekşimesi hissediyorum. o da her zaman olabilecek derecede. 5+5de hamdolsun kesemizi gördük teyzesi. bu cumada kalp atışını duymaya gidicez inşallahsende hiç korkma.
bende en başlarda kızlara çok sordum bu konuyu, mide bulantımın olmamadı anormalmi diye? araştırdım internetten ancak kadınların %20'si bu tarz belirtiler yaşamazmış...kaygılanma...
Bende çift çizgiyi gördüm biri hafif silik yarın bir test daha yapıcam cuma günü 17:30 kontrolüm var ilk olacak umarım sorun çıkmaz alırım bebişimi koynişimee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?