2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

uykuuu ölüyorummm uykuuu diyeee. bünyeni alıştır canım su içmeye.

benim eşim gülüyo bana, uyucakta büyücek benim yavrum diyo

aynen beni anlatmışsın canım bende öyleyim

ne çok uyuyan varmış meğer, tek değilmişim

hiç kurt düşmesin canım. 9 ay her gün bulantı, ağrı hissetmek zorunda değiliz :)

kızlar kalp atısını duyan kaç haftalıkken duydu acaba

6+3 te gördüm canım.

benim çook uykum var şu an masanın üstüne kafamı koysam gideceğim o derece yani haddinden fazla ağırlık geldi üstme

ah ben de öyle yaaa. zor tutuyorum ayakta kendimi

kizlar sut iciyomusunuz ? hazir sut mu tuketiyosunuz ben pazardan ev yogurdu aliyorum tadida cok guzel.

bi iki gündür içmiyorum ama içmek lazım yaa. dur gidince kendime kakolu süt yapayım ben en iyisi

Kayseride nede oturuyorsun canım?
ailem talasat benim..ev aldık biz de ordan nasipse eylülde bitecek taşınacaz..doğumumu özel erciyeste yapmayı planlıyorum inş:)

merhaba canım.alparslan da oturuyorum canım.kayseri parka yakın evim. maşallah ne güzel ev sahibi olmuşunuz hemde bebiş gelmeden taşınacaksın çok şanslısın..bizde kiradayız..çok isterdim kendi evimde bebeğimi büyütmeyi:26: ben acıbademe gidiyorum. mesut beye geçicem inşallah.şimdilik bi bayan doktordayımda. mesut beyi çok övüyorlar.

Senin kızın ne kadarlık canım.. Benimki beş aylık oğlum.. Herkese soruyorum benim kadar erken gebe kalan varmı diye.. :) Daha beş ay önce doğum yaptım ve normal yaşama adapte olmadan tekrar hamile kalınca senin dediğinm gibi pek bir sakin ve alışık oluyor insan ama bende ki bir diğer his yüzyıllardır hamileyim sanki...
Tahlillerin ne güzel iyi çıkmış. Bopl su iç enfeksiyorn için ben önceki gebeliğimde kurtulamadım bir türlü enfeksiyorndan erken doğuma neden oluyor.. Erkende doğurdum oğlumu şimdi üç aylık olacaktı... Tabi enfeksiyorndan değil benimki..
Folik asit için hekiminiz doğru söylemiş ilk üç ay en önemlisi folik asit..

Sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize..

bende erkek bebek görümüştüm hamile kaldığımı öğrenmeden önce...erkek bebek rüyası müjde diyorlar canım..hayırlara çıksın inşallahh rüyann..rabbim herkesin gönül muradını versinn

ben kulaklığımda neşeli şarkılar var onunla ayaktayım bir de dün akşam canım bir şey istemedi bende sütün içine yarım çay kaşığından az kahve koyup ısıttım içitim:)

ben kulaklığımda neşeli şarkılar var onunla ayaktayım bir de dün akşam canım bir şey istemedi bende sütün içine yarım çay kaşığından az kahve koyup ısıttım içitim:)

ben de forumu yenileyip duruyorummm , öyle durabiliyorum ayaktaa

Allah herkese nasip etsin canım..inş. zamnında biter de doğumdan önce taşınmış oluruz:) bizim dr.umuz aile dostumuz çetin arık ona güvenim sonsuz:))1. doğum sezeryandı zatençok güzel bir doğumum oldu inş. bu da sorunsuz olur..

öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım..benim kzıım 3 buçuk yaşında ben yaklaşık 1 yıldır uğraşıyordum 2. bebeğe..keşke ardarda olsaydı diye düşünüyorum..tamam tabi çok zor olacak ama 2 kardeş büyüyecekler ikiz gibi boşver sıkma canını benim arkadaşım 3oğlu 3 aylıkken hamile kaldı:)şimdi çok memnun

oyy maasallahh bu ne hizzzzzz

istemeyerekmi olduu allah tamamina erdirsinn

Evet canım amiin.. korunduk güya ama adet de olmadım bir türlü süt mütte korumuyormuş yani..
İnşallah buda erken doğmaz ilki erken doğunca ikincide risk gurubunda oluyormuş.. Allah korusun o zaman 10 ay araları olur..
Resmen ikiz büyüteceğim gibi bir şey olacak.. :)

Sağol canım.. Bende öyle düşünüyorum ama gebelik süreci beni düşündürüyor.. Geçen sene oldukca zor bir gebelik geçirmiştim. Bulantılar tiksinmeler düşük riski sonrasında erken doğum riski falan.. Buda öyle olacak anlamına gelmiyor ama yinede tedirginim bebeğim uslu şükür ama ona olan performansım düşün istemiyorum bu süreçte.. doğduktan sonrasını hallederiz inşallah :))
Sağ salim problemsiz olsunda..

Amin İnşallah canımm hayırlara yoruyorum zaten,bu sıralar güzel haberler almaya çok ihtiyacım var..Ablam yeni ev aldı borcu çok 3,5 yaşında bi soytarısı var küçük aşkım..:)Ama 10 yıldır çalıştığı işinden çıkarılma ihtimali var ona çok üzülüyoruz..Allah başka keder,dert,sıkıntı vermesin inşallah...

Son düzenleme:

ablan için çok üzüldüm cnm, ev borcu çok yıpratıcı oluyor gerçekten. ama rabbim bi kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar inşallah. sen sakın üzülme, bebeğine hissettirmee annesi:) maşallah kalp atışlarını duydun kuzunun...gözün aydın canım..darısı bize inşallah. bende cuma gidicem..inşallah duyarız hayırlısıyla...

3,5 yaşındaki o minik soytarı nasıl tatlı oluyordur allah bilir...heleki kendi abla/abinin çocuğu olunca, benim görümcemin oğlu var 1,5 yaşında o da benim küçük aşkım mesela. görümcemin çocuğu olmasına rağmen
kendi kardeşlerimin çocuklarını hayal edemiyorum, nasıl severim:)

Şu an evde olan hanımları o kadar kıskanıyorum ki bahar da geldi içim gidiyor dışarıya

Canım benim çok sağol yorumun için.Amin inşallah yeni bir kapı açılır..Üzülmek istemiyorum ama yeğenimi çokk sevdiğim için bazen düşündükçe tabi hamileliğin de verdiği duygusallıktan dolayı ağladığım oluyor..Çünkü ilk göz ağrımız el bebek gül bebek büyüyor

Dediğin gibi bebeğime hissettirmemem lazım..Çocuklar işte sevdiriyorlar kendilerini,bi de kanından canından oldu mu tadı başka..

Cuma günü sende göreceksin inşallah minik ateş böceğini,sanki bi ışık yanıp sönüyordu ekranda.Çok güzel bi mucize bu yaa...Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum canım

evet arada bendede oluyorr durduk yere ağlama krizleri ama hemen toparlıyorum kendimi...bebeğim hissetmesin amann haa o üzülmesin diyorum:) cuma günü bizde tam 7+4 olacağız inşallah...minik ateş böceğin demişin yaa canım...içimmm cızz etti...inşallah bizde görürüz mucizemizi

canımm ablana söyle günde en az bi kez, hatta mümkünse her namazdan sonra şöyle dua etsin:

ya rabbi! alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed a.s.'ı araya koyarak senden istiyorum. ey çok sevdiğim peygamberim muhammed a.s. seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum, senin hatırın için dualarımı kabul etmesini istiyorum. ya rabbi! bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle. onun hürmetine dualarımı kabul eyle...

desin ondan sonraa borcunu ödeyebilmek için kolaylık istesin allahtan, hayırlı kazasız belasız bol kazançlı iş istesin...inşallahh allah katında kabul olur...

sevgimle....:26:

Bende çift çizgiyi gördüm biri hafif silik yarın bir test daha yapıcam cuma günü 17:30 kontrolüm var ilk olacak umarım sorun çıkmaz alırım bebişimi koynişimee:)

canım benim çok sağol cevap vermişsin ben de doktora 5+4te gidicem inş görürüm hayırlısıyla... Allah razı olsun içimi ferahlattın inş her şey sonuna kadar güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…