bak sennnnnnn cadııı....
kocişim de geliyor artık beni sen bile tutamazsın bebişimmmmcumartesi sabah burdaa hihohohhoohhhhoo
topic moonsun a karşı
öhö öhöööbak sen şunlaraaaaaa bana karşılarmışmışşş işiniz düşer elbetttt
ayyy kuzuuum ben de pipiloş diycem ama pek objektif bi his olmayabilir,bulemsuyu çok sevdiğim ve oğlunun olmasını çok istediğim için içimden erkek geçio olabilir
inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem
sende burda olsan bende sana bir sopa dayak ısmarlardımmm
bak ya iyice dalgaya alıyorlar beniiiiii
amin inşallah bebeğin iyidir ve sağlıkla kucağına alırsın. çaresizlik insana herşeyi yaptırır bilirim. Allah yardımcımız olsun.
aslında herkes ona karşı ama işte sevimli diye seviyoruz yinede onu :))))))
canım bak yorum yapmim diyorum ama kimse Allahtan üstün değildir tamam mı Rabbim nasıl bir yumurtayla spermden bir canlı yaratıyorsaa o bebeğin doğup doğmayaağıda yine Allahın Alemlerin Rabbinin elindedir... Hoca çok bilgili olabilir sana göre ama ya bebeğin Allah koruusn karnında öldüyse ve seni zehirliyorsa o zaman hoca seni nasıl kurtaracak?????
Senin yaptıgın hocanın her sözüne göre harekt etmmen yanlış töbe o Allah mı hayır o zaman bir bayan doktor seç eğer bayan erkek ayrımı yapıyorsan ve ultrasondan bebeğini gör araamana da gerek yok...
Eğer sen hurafelere inanırsan evet gerçek olur çünkü Rabbim inananlara o inandıkları şeyi yaşatıyorki şaşırsınlar beni unutsunlar diye....inanarak Allaaha şirk koşmuş gibi oluyorsun ne olacağını Rabbimden başkası bilemez... Haşa ama böyle kendini topla ve derhal doktora git...
aaaaaa aysuncuğummm ne ayıpppppppp ne ayıppppp, çocuklara kötü örnek olmayalım lütfen dayak mayak aaaaa
evet aynen senin söylediklerine katılıyorum. hem fikir istiyorum diyorsun hem de kabul etmiyorsun. sana ne dedik 18. haftaya kadar hissetmememn normal ama sen yine de başka sıkıntın var mı diye neden doktora gitmiyorsun dedik? suçlu biz olduk o zaman yardım isteme bizden...
kızlar selam nasılsınız?
bi bakayım dedim size bir arkadaş hoca duasyıyla filan hamile kalmış sanırım.
17 haftalık hamile dr. gitmesi hoca tarafından yasak.
oda gitmiyor hocayı dinliyor.
7 aylık olana kadar gitmeyecek anladığım bu.
bu arada bebekte bir hastalık bir engel var mı bunları merak etmiyor.
hoca ne derse o doğru.
kendi vücudunda eksiklik mi var vitamin mi lacak mikrop mu var,
allah korusun bebek ölmüş de olabilir.
hani bilgisayara girmeyide bildiğine göre bi google amcadan sor,
dr gitmek gerekli mi?
bu zamanda hala böyle hoca sözüyle hareket eden var mı yaaaaaa!
yoksa bu bir şaka mı? :26:
Bende artık öyle düşünüyorum o nedenle bu arkadaşa cevap vermiyorum artık :)
bu arada bulemsu için tahminlerimiz devam ediyorrrrrrrrrrrr
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
tahmini olanlar yazsınnnnnnnnn
moonsun88 beysalda olduğu gibi burda da karşı karşıyayız. bakalım ne olacak
inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem
canım bak yorum yapmim diyorum ama kimse Allahtan üstün değildir tamam mı Rabbim nasıl bir yumurtayla spermden bir canlı yaratıyorsaa o bebeğin doğup doğmayaağıda yine Allahın Alemlerin Rabbinin elindedir... Hoca çok bilgili olabilir sana göre ama ya bebeğin Allah koruusn karnında öldüyse ve seni zehirliyorsa o zaman hoca seni nasıl kurtaracak?????
Senin yaptıgın hocanın her sözüne göre harekt etmmen yanlış töbe o Allah mı hayır o zaman bir bayan doktor seç eğer bayan erkek ayrımı yapıyorsan ve ultrasondan bebeğini gör araamana da gerek yok...
Eğer sen hurafelere inanırsan evet gerçek olur çünkü Rabbim inananlara o inandıkları şeyi yaşatıyorki şaşırsınlar beni unutsunlar diye....inanarak Allaaha şirk koşmuş gibi oluyorsun ne olacağını Rabbimden başkası bilemez... Haşa ama böyle kendini topla ve derhal doktora git...
hahaayyy lavinya ne güzel cevap vermişsin canımmmm, burda olsan sana tatlı ısmarlardım
ben zaten allaha inandin için hocaya degıl beni anlamadiniz ben yedı ay gitim hocaya şimdi ona giderken hamile kaldim için karışıyo ama gitcem artık dokdora bende yapamıyorum inşlh bebegede bişey olmaışdır hergün kabusla uyaanıyorum caresizlık çok kötü ben çok çaresizsken gitim hoca
Kesinlikle şaka olmalı. Amaç fikir istemek olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı, herkes fikir verdi çünkü. Bence birisi sabır testi yapıyor :) :) :)
ayyyy ne zaman geldin sen, daha dedikodunu yapacaktık.
ay canım bende aynı duygular içindeyim. e gücelleyelim bakalım listemizi
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
bana tercüman oldun sağol canım katılıyorum ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?