2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
öhö öhööö bak sen şunlaraaaaaa bana karşılarmışmışşş işiniz düşer elbetttt

ayyyy ne zaman geldin sen, daha dedikodunu yapacaktık.

ayyy kuzuuum ben de pipiloş diycem ama pek objektif bi his olmayabilir,bulemsuyu çok sevdiğim ve oğlunun olmasını çok istediğim için içimden erkek geçio olabilir

ay canım bende aynı duygular içindeyim. e gücelleyelim bakalım listemizi

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş

kızlar bunu anlatmam lazım

dün kayınvalidemle konuşuyoruz...haftasonu amcanın torununun sünnet düğünü varmış, buyur sen de gel, dedi... ben de ay yok ben nasıl geliyim, o kadar yol evime bile gidemiyorum ki, dedim... oda "e eşin ikinizi de temsil eder sonuçta, ha sen ha o farketmez" gibi bişi dedi... yani daha eşime sormadan onun oraya gideceğini düşünüyor bir de planını yapıyor. ama daha benim kocam kararsızdı, çünkü buraya gelmek istiyordu... vee bugün biletini almış bulunmaktayız, sünnet düğününe değil de buraya geliyor kuşum

inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem

canım bak yorum yapmim diyorum ama kimse Allahtan üstün değildir tamam mı Rabbim nasıl bir yumurtayla spermden bir canlı yaratıyorsaa o bebeğin doğup doğmayaağıda yine Allahın Alemlerin Rabbinin elindedir... Hoca çok bilgili olabilir sana göre ama ya bebeğin Allah koruusn karnında öldüyse ve seni zehirliyorsa o zaman hoca seni nasıl kurtaracak?????

Senin yaptıgın hocanın her sözüne göre harekt etmmen yanlış töbe o Allah mı hayır o zaman bir bayan doktor seç eğer bayan erkek ayrımı yapıyorsan ve ultrasondan bebeğini gör araamana da gerek yok...

Eğer sen hurafelere inanırsan evet gerçek olur çünkü Rabbim inananlara o inandıkları şeyi yaşatıyorki şaşırsınlar beni unutsunlar diye....inanarak Allaaha şirk koşmuş gibi oluyorsun ne olacağını Rabbimden başkası bilemez... Haşa ama böyle kendini topla ve derhal doktora git...

bana tercüman oldun sağol canım katılıyorum ................

Bende artık öyle düşünüyorum o nedenle bu arkadaşa cevap vermiyorum artık :)

Kesinlikle şaka olmalı. Amaç fikir istemek olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı, herkes fikir verdi çünkü. Bence birisi sabır testi yapıyor :) :) :)

Rabbım herkesın gönlüne göre versin tabi bende tahmınımı yapıyım kız bence:26:

inşlh iyidir aradim şimdi hocayi dokodra gitmek isdedmi söylücekdm teline ualaşmadim ulaşinca sölücem

hala doktora gitmek için hocadan izin almaya çalışıyorsun.
çok şaşırdım valla.
yok bence sen dr. filan gite canım. doktorlar öcü cısssss!
hoca ne derse o doğrudur.
doğumuda o yaptırsın bi zahmet.
dr. gitsen hoca nerden bilecek?
tövbe yarabbim tövbeeeeeee!

ben zaten allaha inandin için hocaya degıl beni anlamadiniz ben yedı ay gitim hocaya şimdi ona giderken hamile kaldim için karışıyo ama gitcem artık dokdora bende yapamıyorum inşlh bebegede bişey olmaışdır hergün kabusla uyaanıyorum caresizlık çok kötü ben çok çaresizsken gitim hoca

anladım canım çaresizlikten ama ondan izin alman gerekmiyor kötü şeyler getirme aklına ve doktora git tahlillerin yapılsın Allaha tevekkul ol merak etme o istemese bir yaprak kımıldamaz

Kesinlikle şaka olmalı. Amaç fikir istemek olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı, herkes fikir verdi çünkü. Bence birisi sabır testi yapıyor :) :) :)

dokdora gidemedigim için sizler fikır almak isdedim beni çolde biri olarak düşenseniz ben dokdara giyımmi dıye fikir istemedimki tmm yardimci olmak olmak issiz isteginız bişey diyemem olmayın arkdaşlar kimseye şaka felan yapmıyorum dahada morelimi bozdunuz ben kendime sizi yakın gördüm oyüzden anlattım yoksa anlatmizdimda sadece sorularim sorardim

Benimde tahminim erkekten yana

bana tercüman oldun sağol canım katılıyorum ................

bakın ben gitcem dokdora hi çgitme demıyo ama ilk aylar gitmicen dıyo bilmıyorum neden göndermıyo ben dokuz yıl olmadi çogum akrabalarda hocayi önerdi yedi ay gitim hocaya gebe kaldim oda ona gelen hastalara altı bazilarini yadi bazilarini beş aylıkken gönderıyomuş bana dedıkı egerki benden izinsiz gidersen düşer siz olsaniz naaprsiniz dıyorım gidıyım ya düşerse gitmesem ya bebege bişey olursa şuan kendim iyim bazen ço khalsiz oluyorum başim söüyo kanam felan yok b şey olsa bebege bi terslık gözükürdü ama gitcem dokdora gitmicem diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…