öhö öhöööbak sen şunlaraaaaaa bana karşılarmışmışşş işiniz düşer elbetttt
aayyyyyyyyyyyyy canım nasıl tatlı çekti şimdibenim yerime kendin ye bebişim benim :)
aşkumma neler diyonuzz sizzz
ayy ilk 3 ay tatlı yerken ağzımda acı hissi doğurdu hiç yiyemezdim şimdi benimde çekiyor kızzz
nasılda biliyorum beennnn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-3.html#post24887875
sermayeyi bebeci.com'a yükledim geldimmmm
ne dayağı nerde kimeeeaa size kıyabiirmiyim bebişlerim bennnnn o delü ananıza
aayyyyyyyyyyyyy canım nasıl tatlı çekti şimdibenim yerime kendin ye bebişim benim :)
ayy ilk 3 ay tatlı yerken ağzımda acı hissi doğurdu hiç yiyemezdim şimdi benimde çekiyor kızzz
ay yok canım ben tatlı yiyemiyorum artık... dün kardeşimle gezerken şekerleme satan yerde 1 tl lik kuş lokumlarından gördüm minicik pakette, onu canım istedi... ama ikimizin de yanında bir kuruş nakit yoktu
anladım canım çaresizlikten ama ondan izin alman gerekmiyor kötü şeyler getirme aklına ve doktora git tahlillerin yapılsın Allaha tevekkul ol merak etme o istemese bir yaprak kımıldamaz
gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada
yarın iş çıkışı esra kendisini kuaföre atarrrrr
ama ama sennnn napıyosunnn yaaaa bunlar çok tatlılarrr çok güzellerrrr... kociş bişey demiyo mu yaa?
ay yok canım ben tatlı yiyemiyorum artık... dün kardeşimle gezerken şekerleme satan yerde 1 tl lik kuş lokumlarından gördüm minicik pakette, onu canım istedi... ama ikimizin de yanında bir kuruş nakit yoktu
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
he aşkitom yabu burcuyla esra beni sinir ediyorlarrrrrr
kıyamam kuzum yaneyse ilk fırsatta al bir iki tane at ağzına:)
gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada
tüy müy yoldurcaksan iyi oluyor baaya hafifliyorsunnn
Bana da sanki kızmış gibi geliyo,ama Allahım sağlıklı ve gönlüne göre olanı verir inşallah....Ne zaman belli olacak acaba?
kredi kartları saolsun...:):):)
dokdora gidemedigim için sizler fikır almak isdedim beni çolde biri olarak düşenseniz ben dokdara giyımmi dıye fikir istemedimki tmm yardimci olmak olmak issiz isteginız bişey diyemem olmayın arkdaşlar kimseye şaka felan yapmıyorum dahada morelimi bozdunuz ben kendime sizi yakın gördüm oyüzden anlattım yoksa anlatmizdimda sadece sorularim sorardim
arkdaşlar sohbetınizi bügün böldüm kusura bakmayın bana yazan arkadaşlara tşkler rabbim bebeklerinizi saglıklı kucaniza almak nasıp etsin ben çekılıroyum kötü dişlandim aranizda
he aşkitom yabu burcuyla esra beni sinir ediyorlarrrrrr
aynen kuzum ya nefret etmiştim tatlıdan son bir aydır yiyorum dondurmaya bayılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?