2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
lavinya: pipiloş:)))

nasılda biliyorum beennnn

yarın iş çıkışı esra kendisini kuaföre atarrrrr

ama ama sennnn napıyosunnn yaaaa bunlar çok tatlılarrr çok güzellerrrr... kociş bişey demiyo mu yaa?

ne dayağı nerde kimeee aa size kıyabiirmiyim bebişlerim bennnnn o delü ananıza

aayyyyyyyyyyyyy canım nasıl tatlı çekti şimdi benim yerime kendin ye bebişim benim :)

ay yok canım ben tatlı yiyemiyorum artık... dün kardeşimle gezerken şekerleme satan yerde 1 tl lik kuş lokumlarından gördüm minicik pakette, onu canım istedi... ama ikimizin de yanında bir kuruş nakit yoktu

KGL hem doktora gidemiyorum diyorsun hem artık gidicem diyorsun.
valla bişey anlamadım iyice kafam karıştı.
sen hocaya da gitsen türbeyede gitsen rabbim sana nasip etmiş hamile kalmışsın.
sen hoca sayesinde oldu diye düşünüyorsun. yani hocaya gittim hamile kaldım.
yok öyle birşey, rabbim oöl dedi oldu.
hocayı hurafeyi bırak artık dr. ne diyorsa onu yap.

ay yok canım ben tatlı yiyemiyorum artık... dün kardeşimle gezerken şekerleme satan yerde 1 tl lik kuş lokumlarından gördüm minicik pakette, onu canım istedi... ama ikimizin de yanında bir kuruş nakit yoktu

kıyamam kuzum ya neyse ilk fırsatta al bir iki tane at ağzına:)

anladım canım çaresizlikten ama ondan izin alman gerekmiyor kötü şeyler getirme aklına ve doktora git tahlillerin yapılsın Allaha tevekkul ol merak etme o istemese bir yaprak kımıldamaz

gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada

gitcem bi sen beni terslemedin beni kimse anlamadi anlamayada çalişmadilar lütfen kimsenın başin a gelmeden bilemez gitcem dokdorada

canım aslında kimse seni terslemiyorlar sadece sen hocadan habersiz giidnce çocuk düşer diyor arıcam söylucem diyorsun ya ona tepki gösteriyorlar haklı olarak Rabbimin izniyle birşey olmaz sen Allaha tevekkul ol ve aramadan git hocanın yanınada hiç uğrama...

merak ettiğim birşey o hoca para yada hediye kabul ediyor mu ??

tüy müy yoldurcaksan iyi oluyor baaya hafifliyorsunnn

Bana da sanki kızmış gibi geliyo,ama Allahım sağlıklı ve gönlüne göre olanı verir inşallah....Ne zaman belli olacak acaba?

bak bi sen azarlamadın diyorsun. ilk yazdığımız cevaplara bir bak gayet normal sakin şekilde cevap verdik. bebek yeterince büyümüş git doktora diyruz gidemem sizden yardım istiyorum diyorsun. bizim sana ne kadar yardımıız dokunur, 18. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedik tek yardımımız bu...

arkdaşlar sohbetınizi bügün böldüm kusura bakmayın bana yazan arkadaşlara tşkler rabbim bebeklerinizi saglıklı kucaniza almak nasıp etsin ben çekılıroyum kötü dişlandim aranizda

tüy müy yoldurcaksan iyi oluyor baaya hafifliyorsunnn

yok kızz daha yeni aldırmıştım, saçlarımı hafif kestiriyim, bi de fön çektiriyim dalgalı... bi de ne zamandır manikür yaptırmıyorum onu da yaptırabilirim

Bana da sanki kızmış gibi geliyo,ama Allahım sağlıklı ve gönlüne göre olanı verir inşallah....Ne zaman belli olacak acaba?

nilttt nerdesin kuzum sennnn, nasılsın?

Pardon ama nasıl bir çöldesin? Aklın ve Allah'ın olmadığı bir çöl herhalde. Ben her sene annemlerin yanına yaylaya giderim, yaylayı giden bilir gitmen için söyliyim: çoğunlukla yazın hayvanları otlatmak için köylünün gittiği 100 e yakın hanenin ve sadece caminin olduğu bir yer. Burda da insanlar doğum yapıyor. Doktor bulmak tabii ki imkansız, ama en azından ebe genelde vardır. En kötü ebeye gidersin, eskiden sadece ebeler doğum yaptırtıyordu. Burada yaşayan imkanlardan yoksun insanlara üzülmek varken sen kalkıp burada ne saçmalıklar anlatıyorsun. Doktora gidemiyorum diyorsun,ki aşılama yöntemiyle hamile kalmışsın. Nasıl doktor yok dersin. Niye gidemiyorsun diye insan gibi sorduk, hoca istemiyor diyorsun.Kalkıp, doktora gidemiyorum, çölde düşünün gibi zırvalıklarla insanlara demagoji yapma.

arkdaşlar sohbetınizi bügün böldüm kusura bakmayın bana yazan arkadaşlara tşkler rabbim bebeklerinizi saglıklı kucaniza almak nasıp etsin ben çekılıroyum kötü dişlandim aranizda

bak kimse seni dışlamıyor canım sen ısrarla iizn alıp doktora gitmektenn yanasın biz Allahla kul arasına kimsenin giremeyceğinden yanayız Allahtan başkasına itaat etme tamam canını da sıkma kimse sana birşey demiyor sen yanlış anlıyorsun bzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…