2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar merhaba,13 şubat son adet tarihimde ve şu an hamileyim.mutemel doğum 19 kasım.bir sorunum var.psikolojik bir rahatsızlığım vardı, 10 mg paxil kullanıyordum,4 gündür içmiyorum. bebeğe zararını araştırıp duruyorum. dokuz eylülde çalıştığım için farmakoloji anabilim dalında teratonjenite bilgi raporu aldım..sizlerin bu konuda bilgisi varmı acaba.yarın doktora gidiyorum. keseyi perşembe görebiliriz demişti. inşallah sağlıklı sıhatli evlatlar verir rabbim hepimize...ilaç kullandığım için sadece bir doktora gitmeyi düşünmüyorum. bi kaç doktora daha gözükücem...

canım umarım iyi çıkar, iyi düşün iyi olsun; dualarımız seninle

canim arkadaslarim kac gundur ablamlardaydim ise de basladim hic ugrayamiyom yeni gelenler hosgelmisler.benimde midem bulanmaya basladi ilk melegimde cok az bulaniyodu insallah bunda da oyle olur cunku bugun biraz fazla bulandi hayatim altust oldu resmen.bu arada ciddi ev hanimligi cok guzel oluyomus iznim bitti simdi oyle zorlaniyorumk.cuma hastaneye gidecem 6+4 oluyom biraz erken ama insallah gorurum bebisimi.

Allah senden razı olsun canım benim..Çok sağol ilgilendiğin için..Ablama iletirim...
Allahım hakkımızda hep hayırlı olanı eylesin..Hayırlısıyla sende cuma günü güzel haberlerle geleceksin inşallah.Bekliyorum burda ...

Bendende sevgiler,öpücükler...

kızlar ben çok kötüyüm. btüm gün mal gibi dolaşıyorum. sanki rüyamın içinde kendimi izliyor gibi. içten içe ateşim var gibi. hiç iştahım yok ama yiyebiliyorum. canım son derece sıkkın, ağlamak istiyorum. kendimi son derece çirkin buluyorum. ben neden böyleyim. acaba kötü birşey mi olacak. nedir bu durum anlayamıyorum.

aa aşkolsun canım bunlar hormonal değişimlerden dolayı oluyor neden kötü bir şey olsun her şey yolunda ki demek ki duygusal değişimler yaşıyorsun sıkma canını

sadece dinlenmeye ihtiyacın var kötü bişey olmayacak ben de dün kendimi çook çirkin ve şişko gördüm bugün daha makulüm

aa aşkolsun canım bunlar hormonal değişimlerden dolayı oluyor neden kötü bir şey olsun her şey yolunda ki demek ki duygusal değişimler yaşıyorsun sıkma canını

Aaa yine aynı topikteyiz alpellaa'cım.Hayırlı uğurlu olsun bebişin...

topik masallah almış başını gitmiş, ben de yarın gidicem doktora, keseyi görürüz demişti, kaç haftalık merak ediyorum açıkcası benim döngülerim 28 günde bir olmaz genelde 34-35 falan olur. bu arada bu ikili üçlü testler ne zaman yapılmaya başlıyor ve toksoplazma bunun içinde mi?

hadi hayırlısı olsun bakalım
toksoplasmaya kan tahliliyle gebeliğin başında bakılıyor diye biliyorum ben..ikili test 12. haftada 3lü de 2liden 1 ay sonra yapılıyordu sanrım...

Müjdeeeeeee!!!! müjdeee !! müjdeeeeeee :)))) iki kalp atışı , iki bebiş gördüm bugün. birinin kalbi 170 diğerinin 150 atıyor :)) biri biraz daha küçük. minişleriimm.. yirim ben onları :)) darısı hepinizin başına arkadaşlar:))) dualarınız için çok teşekkür ediyorum..

canım kepekli ekmek kansızlık yapar...formunu korumak ve bağırskalrını çalıştırmak istiyorsan tam tahıllı ekmek ye....

sakın maydonoz yeme...yesen bıle yemegın cıın de çok az....maydonoz ödem söktürürücü bi bitki olduğu için tutunmayı zorlaştırıyo....Allah korusun dikkat etmek lazım....bitki çayları da ayn ı şekilde...yeşilçay felan ,beşi bi yerde sakın içme.....içecek olarak ben artık
taze sıkım portakal suyu,
az açık çay
ayran.....bunlarla yetiniyorum birde salep...

ayyy canım çok şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam sanki ben duydum bebeğimin kalp atışlarını.seninki tüp bebekti sanırım hadi hayırlı olsun cinsiyetleri bellimiydi doktorun biliyordur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…