2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

İstanbul'da su değişimi yapan havuz sayısı çok az canlarım, genellikle suyu klora boğuyorlar. Ben bir dönem Levent'te spor yazarları derneğinin havuzuna gidiyordum,su değişimi yapıyorlardı, şu an nasıl bilemem.

haha ben okada4r cok ekşi yedım kı tatlım hemencık değiştırıverdım kendıme göre ay ben kızımdada bı tatlı yedımkı sorma ya benımkıler tersımı oluyo ne

o zman en erkekn sen gıdıceksın tatlım bılgılendırırsın o zman tatlım bize 20.hafat için yönlendırdılar sanırım 22 hazıranda gidicez

bende deli gibi ekşi yiyorum ve oğlum oluyor:) etrafımda da kim varsa ben çok ekşi yiyorum dedikçe senin oğlun olacak dediler ben de senin gibi bu sözü söyledim. onlar da gör bak dediler :) hakkaten doğruymuş:)

ayrıntılı sonuçlarını ve ultrason fotoğrafını yine paylaşırım canım:) hepinizi bilglendiririm:)

anladım canım bizimki tam olimpik havuz, çok sakin oluyor... kocaman (yaa neydi adı yaaa bölümlerin:18:) tek başıma yüzüyorum... o kadar rahat... hergün 30dakika yürüyorum bide...

mühendis kız oluşmuş filan dedin bende muhendisce yorumladım olayıı

ben de seni hukuken yorumlayabilirim ozaman....

senin kişiliğin tam ve sağ doğmak koşuluyla başladı bebeğim, ama hak ehliyetini ana rahmine düştüğün anda almış bulunmaktasın... lakin fiil ehliyetini her an kaybedebilirsinnn

evet canımm ben yumurta atom çekirdeğiyle sperm atom çekirdeğinin uygun sıcaklıkla tepkimeye girmeleri sonucunda ısı ile birlikte oluşmuşum nasıl beğendin miii

ahaaaa aysunun uzmanlık alanı

benim müdürüm yok artık canım bölümün tek yetkilisi ve sorumlusu benimmmm hihohohohohoohh sadece patron götürebilir beni oda firmada yok şüküürrr başına kaldım anlıyacağın

patronda azcık hava alayım dedi heralde :)))))

saol canım yaaa

Kızlar bakın bende ziraat mezunuyum haa hepinizin çiçeklerini sularım ahahaah

Ya bu arada bişey soracağım Sölemesi ayıp eşime Adana'dan şalgam gelmiş akşam Allahım o nasıl bir acıdır çok hoşuma gitti bir yudum aldım ama 1 bardak içsem noolur yaaaaaaa...

demekkkk ekşiylede erkek cıkıomuş ay tum belırtılerım benım kızdı cıldımız bozulması dışındaa fecı yanııı hıç bılmem nbu kadar bozulsunnn ay beklıyoruruz cnm hayırlı guzel sonuçları ay okuyorum ayırıntılı fıyatları heryerde farklı benım gıttığımde özel hastane 42 tl imiş detaylı ultroson ssk ıle anlaşmalıymış bana acok cuzzı bı rakak m gelkı

çok acıysa içmee

benim cildim çok bozuldu lekelendi hatta o yüzden kızıdr dedim doktorda kız deid

başına kaldım diye mi üzülüyorsun yavyummm

yok canım niye ki üzüleyim

saol canım yaaa

içmeeeeee yarım iç

Aynen canım benim gittiğim havuz da klor içindeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…