laflara bakk yaaaaa
biri aysunu sustursunnnnnnnnnnnnnn
Maalesef canım,havuz bana da yaramıyor,geçen sene çalışırken akşamları yüzmeye gidiyordum,belediyenin spor kompleksine
yazın da tatile gitmiştik normalde sevmem havuzu ama kaydırak muhabbetinden girmek zorunda kalıyordum.
2 kere mantar enfeksiyonu geçirdim.
Dr a gittim kesinlikle bir daha havuza gimiyorsun dedi..
Tatilde bile fitil kullanmıştımNe hassas şeylerimiz varmış
aysun'un dediği gibi bıdış ahahahaha
Bende belediyenin spor kompleksinde havuza gittim 2 dönem 1 dönemde uçuklarım azdı bitmek bilmedi, 2. dönemde ise gözlerimin her ikiside mikrop kaptı şişti şişti şişti.. Gideceğin komplekse şunu sor canım havuzu nasıl temizliyorsunuz? gereginden fazla klorlamı? yoksa değişimlemi,.. Ve su değişim aralıkları ne ? Yoksa bayağı bir zorluk çekersin :26::26:
haha ben okada4r cok ekşi yedım kı tatlım hemencık değiştırıverdım kendıme göre ay ben kızımdada bı tatlı yedımkı sorma ya benımkıler tersımı oluyo ne
o zman en erkekn sen gıdıceksın tatlım bılgılendırırsın o zman tatlım bize 20.hafat için yönlendırdılar sanırım 22 hazıranda gidicez
canım benimde en sevdiğim hatta tek sevdiğim spor bayılıyorum çok gittim hiç bir şey olmadı bu zamana kadar ama dikkatli olmak lazım misal çok yoğun olacağını bildiğin saatlerde değilde daha çok sabahları gitmek daha güzel oluyor bence , zaten hamilelikte en güzel spor bence ya plates yada yüzmek diğerleri çok yorucu :)
mühendis kız oluşmuş filan dedin bende muhendisce yorumladım olayıı
evet canımm ben yumurta atom çekirdeğiyle sperm atom çekirdeğinin uygun sıcaklıkla tepkimeye girmeleri sonucunda ısı ile birlikte oluşmuşum nasıl beğendin miii
benim müdürüm yok artık canım bölümün tek yetkilisi ve sorumlusu benimmmm hihohohohohoohh sadece patron götürebilir beni oda firmada yok şüküürrr başına kaldım anlıyacağın
anladım canım bizimki tam olimpik havuz, çok sakin oluyor... kocaman (yaa neydi adı yaaa bölümlerin:18:) tek başıma yüzüyorum... o kadar rahat... hergün 30dakika yürüyorum bide...
ben de seni hukuken yorumlayabilirim ozaman....
senin kişiliğin tam ve sağ doğmak koşuluyla başladı bebeğim, ama hak ehliyetini ana rahmine düştüğün anda almış bulunmaktasın... lakin fiil ehliyetini her an kaybedebilirsinnn
ahaaaa aysunun uzmanlık alanı
patronda azcık hava alayım dedi heralde :)))))
bende deli gibi ekşi yiyorum ve oğlum oluyor:) etrafımda da kim varsa ben çok ekşi yiyorum dedikçe senin oğlun olacak dediler ben de senin gibi bu sözü söyledim. onlar da gör bak dediler :) hakkaten doğruymuş:)
ayrıntılı sonuçlarını ve ultrason fotoğrafını yine paylaşırım canım:) hepinizi bilglendiririm:)
Kızlar bakın bende ziraat mezunuyum haa hepinizin çiçeklerini sularım ahahaah
Ya bu arada bişey soracağım Sölemesi ayıp eşime Adana'dan şalgam gelmiş akşam Allahım o nasıl bir acıdır çok hoşuma gitti bir yudum aldım ama 1 bardak içsem noolur yaaaaaaa...
demekkkk ekşiylede erkek cıkıomuş ay tum belırtılerım benım kızdı cıldımız bozulması dışındaa fecı yanııı hıç bılmem nbu kadar bozulsunnn ay beklıyoruruz cnm hayırlı guzel sonuçları ay okuyorum ayırıntılı fıyatları heryerde farklı benım gıttığımde özel hastane 42 tl imiş detaylı ultroson ssk ıle anlaşmalıymış bana acok cuzzı bı rakak m gelkı
başına kaldım diye mi üzülüyorsun yavyummm
saol canım yaaa
Kızlar bakın bende ziraat mezunuyum haa hepinizin çiçeklerini sularım ahahaah
Ya bu arada bişey soracağım Sölemesi ayıp eşime Adana'dan şalgam gelmiş akşam Allahım o nasıl bir acıdır çok hoşuma gitti bir yudum aldım ama 1 bardak içsem noolur yaaaaaaa...
İstanbul'da su değişimi yapan havuz sayısı çok az canlarım, genellikle suyu klora boğuyorlar. Ben bir dönem Levent'te spor yazarları derneğinin havuzuna gidiyordum,su değişimi yapıyorlardı, şu an nasıl bilemem.
(yaa neydi adı yaaa bölümlerin:18:) ..
benim cildim çok bozuldu lekelendi hatta o yüzden kızıdr dedim doktorda kız deid
Kulvar mı acep :)
çok acıysa içmee
içmeeeeee yarım iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?