arkadasım sen otomatıge bagladın heralde dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyosun ezberledik gercekten bide arkdaslar sabırlı yazık genede dayanamayıp cvp yazıyorlar sana sen dansıtın bız fıkrımızı verdık dınleyıp dınlememek senın elınde bundan sonra nasıl ınanıyorsan onu yap Rabbim yardımcın olsunbakın ben gitcem dokdora hi çgitme demıyo ama ilk aylar gitmicen dıyo bilmıyorum neden göndermıyo ben dokuz yıl olmadi çogum akrabalarda hocayi önerdi yedi ay gitim hocaya gebe kaldim oda ona gelen hastalara altı bazilarini yadi bazilarini beş aylıkken gönderıyomuş bana dedıkı egerki benden izinsiz gidersen düşer siz olsaniz naaprsiniz dıyorım gidıyım ya düşerse gitmesem ya bebege bişey olursa şuan kendim iyim bazen ço khalsiz oluyorum başim söüyo kanam felan yok b şey olsa bebege bi terslık gözükürdü ama gitcem dokdora gitmicem diye bişey yok
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
lavinya: pipiloş:)))
canım kuaförlük kursuna gittim hiç bir kuaför tam dezenfekte etmiyor , normalde bile çok zararlı ki bebek varken daha çok dikkat etmeliyiz , bende çok seviyorum ama yaptırmıyorum , tabi son karar senin sen bilirsin :) havuz konusun da ben doktoruma danıştım bir şey olmaz kapmazsın demişti
dün de yüzmeye başlıcaktım, koziş "mikrop kapmazsın dimi" dedi ben de emin olamadığım için kem küm ettimgitme ozaman dedi
arkadasım sen otomatıge bagladın heralde dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyosun ezberledik gercekten bide arkdaslar sabırlı yazık genede dayanamayıp cvp yazıyorlar sana sen dansıtın bız fıkrımızı verdık dınleyıp dınlememek senın elınde bundan sonra nasıl ınanıyorsan onu yap Rabbim yardımcın olsun
ama amaa bende tahmın yazmıstımkız demıstım
sende mi aşkitom yaaasizsiz aslaaa
aaa hadi yaa, o kadar yani ben geçen ay flan çıldırıyordum, tuşu suları bile içtimşimdi ayarında yiyiyorumm değişiyor galiba bu ?
Canım, benim eşim hepatit b hastası ve doktoru Türk karaciğer vakfının kurucusu, dünya çapında ünlü bir hocaydı. Amca bize ;"hepatit özellkle yazın yüzme havuzlarından bulaşıyor" dedi. Eğer hepatit b aşın yoksa büyük, düzenli olarak temizlendiğine emin olduğun havuzlara gir.
beni sizler yarattınız desene gıııııı
ohhh maşallahh ne güzel yaaa bizimkiler daha başlamadılar örmeye...
iyiyim canım çok şükür.. evet geliyor iki güncük te olsa beraberiz... sonraki hafta ben izin alıcam bi kaç gün, gidicem inşallah evime...
arkadasım sen otomatıge bagladın heralde dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyosun ezberledik gercekten bide arkdaslar sabırlı yazık genede dayanamayıp cvp yazıyorlar sana sen dansıtın bız fıkrımızı verdık dınleyıp dınlememek senın elınde bundan sonra nasıl ınanıyorsan onu yap Rabbim yardımcın olsun
merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok keyuflıyım 3 lu test sonucumuz temız cıktı pek keyıflendım sıra detaylı ultrosonda inşalla oda guzel ıkar kızlar benen tabsiye detaylı ultrosona 20.hafta da mutlaka gırın arkadaşımın bebişinin böbrekle ilgili sorunu detaylıda anlaşıldı 2 aylıkkende amelıyat oldu maşaal sorun giderıldı ama detaylıda cıkmasaydı 8 9 yaşında belirtı verdıgınde cok buyuk sorunlar yaratıp böbrege buyuk zararlar verebılıyyomuş
ohhh maşallahh ne güzel yaaa bizimkiler daha başlamadılar örmeye...
iyiyim canım çok şükür.. evet geliyor iki güncük te olsa beraberiz... sonraki hafta ben izin alıcam bi kaç gün, gidicem inşallah evime...
aayy burcu çok yaşa emiiiii, evet bunu dicemm eğer konuşursam düğüne kadar
art niyetli değil biliyorum ama insan bi sorar gelicen mi diye dimi? onlar ne derlerse onu yapalım istiyorlar, kimse kusura bakmasın valla.. ben babamın evinde de böyle gördüm. ailem hiç birşeyi zora koşmadı bize, kayınvalidem de kim oluyormuş?hiç uğraşmasın benle, ben bi uğraşırsam fena uğraşırım
benimki dikkat ediyor canım, eğer yapmazsa söylüyorum zaten... ama yinede haklısın riske atmamak lazım...
havuzda eşim öyle deyince muallakta kaldım aslında...yoksa şimdiye kadar hep gidiyodum, bişey olmadı...
ayy ekşiden kopamam ya hala deli gibi erik limon çağla yiyorum.. geçen bir arkadaşa mersinden bitter limon getirttimçıldırcam ekşiden :)
merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok keyuflıyım 3 lu test sonucumuz temız cıktı pek keyıflendım sıra detaylı ultrosonda inşalla oda guzel ıkar kızlar benen tabsiye detaylı ultrosona 20.hafta da mutlaka gırın arkadaşımın bebişinin böbrekle ilgili sorunu detaylıda anlaşıldı 2 aylıkkende amelıyat oldu maşaal sorun giderıldı ama detaylıda cıkmasaydı 8 9 yaşında belirtı verdıgınde cok buyuk sorunlar yaratıp böbrege buyuk zararlar verebılıyyomuş
ay tatlım bende ömrumde bu kafdar ekşi yedımı bılmem resmen tursu suyu ıctımı lıımonu tuzlayıp yedımı bılıyorum
EEE NE DEMİŞLER YE EKŞİYİ DOĞUR ERKEĞİ HAHHAHA
hoşgeldin canımmm gözün aydın ne guzel temiz çıkmış darısı başımızaaa
evet canım değişiyor bencede:) tatlıyıda istiyor canım ama ekşi bir başka oluyorayy bak turşu suyuuuu ohhhhhhhhhhhhh:26:
tamam şekerim çaktırmaaa
öhö öhööö 2012 kasım anneleri topiği beni sizler oluşturdunuz sayenizde buralardayımm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerrrr
canım hepatit aşım var... gideceğim havuzda belediyenin spor kompleksinde... eşime de anlatacağım, içi rahat ederse gideceğim inşallah.
Oh oh tadını çıkar,eşinle bol bol vakit geçir.Sen anladığım kadarıyla ailenin yanındasın değil mi iş gereği?
tamam şekerim çaktırmaaa
öhö öhööö 2012 kasım anneleri topiği beni sizler oluşturdunuz sayenizde buralardayımm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerrrr
ayy ben size kıyamıyorum, ayrı kalıyorsunuz, inşallah biticek.(( biz eşimle 10 gün ayrı kaldık mafoldum yaa, aciz bir yaratığa dönüştüm, size yazmadım ama 2 kere elimi yaktım, beceriksiz oluyorum o yokken. yalnızlık Allaha mahsus.
ben kaptım havuzdan mikrop((( o yüzden asla girmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?