merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok keyuflıyım 3 lu test sonucumuz temız cıktı pek keyıflendım sıra detaylı ultrosonda inşalla oda guzel ıkar kızlar benen tabsiye detaylı ultrosona 20.hafta da mutlaka gırın arkadaşımın bebişinin böbrekle ilgili sorunu detaylıda anlaşıldı 2 aylıkkende amelıyat oldu maşaal sorun giderıldı ama detaylıda cıkmasaydı 8 9 yaşında belirtı verdıgınde cok buyuk sorunlar yaratıp böbrege buyuk zararlar verebılıyyomuş
tamam şekerim çaktırmaaa
öhö öhööö 2012 kasım anneleri topiği beni sizler oluşturdunuz sayenizde buralardayımm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerrrr
ay tatlım bende ömrumde bu kafdar ekşi yedımı bılmem resmen tursu suyu ıctımı lıımonu tuzlayıp yedımı bılıyorum
EEE NE DEMİŞLER YE EKŞİYİ DOĞUR ERKEĞİ HAHHAHA
inşalla tatlım senınde 14. Haftan hayırlı uğurlu olsun ay benım 14.hafta da 1 hafta boyunca acaip başım ağrımıştı sendede varmı tatlım
ay tatlım bende ömrumde bu kafdar ekşi yedımı bılmem resmen tursu suyu ıctımı lıımonu tuzlayıp yedımı bılıyorum
EEE NE DEMİŞLER YE EKŞİYİ DOĞUR ERKEĞİ HAHHAHA
ben kaptım havuzdan mikrop((( o yüzden asla girmiyorum artık.
merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok keyuflıyım 3 lu test sonucumuz temız cıktı pek keyıflendım sıra detaylı ultrosonda inşalla oda guzel ıkar kızlar benen tabsiye detaylı ultrosona 20.hafta da mutlaka gırın arkadaşımın bebişinin böbrekle ilgili sorunu detaylıda anlaşıldı 2 aylıkkende amelıyat oldu maşaal sorun giderıldı ama detaylıda cıkmasaydı 8 9 yaşında belirtı verdıgınde cok buyuk sorunlar yaratıp böbrege buyuk zararlar verebılıyyomuş
yok kız onun doğrusu " YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI , YE EKŞİYİ ÇIKAR AYŞEYİİİİ "
evet canım aailemle beraberim... Az kaldı kavuşmamıza.. En kötü ihtimal doğum izinde beraberiz, o arada zaten çıkar eşimin tayini istanbula inşallah...
Beni sizler oluşturdunuz ? Muuu?
Valla şekerim anca bu kadar oldu napalım... Seni oluşturmak zor iş
Ohh çok şükür geçmiş olsun canım...
Inşallah canım yaa.. Diyorum ya en kötü ihtimal doğum izninde kavuşmuş olucaz... Tabi inşallah ondan önce kavuşurum sevdiceğime... Ben ilk başlarda çok kötyüdüm, ne bişey yiyodum ne geziyodum, ne konuşuyordum, ne gülüyordum,ölü gibi dolaşıyodum hep... Alışıyosun işte, napalım... En kötü zamanımız bu olsun inşallah...
beni sizler oluşturdunuz ? muuu?
valla şekerim anca bu kadar oldu napalım... seni oluşturmak zor iş.
gözün aydın canım. darısı bulemsunun başına. ayrıntılıya çoğu kişi randevu aldı. inşallah hepimizin bebişleri iyidir.
ayyyyyy nasıl bişi oluşturduk biz böylepişman mıyım :26: aslaaaaaaaaaa
Gözünaydın canımmm
Ayrıntılıyı bende merak ediyorum 20. haftayı iple çekiyorum desem yeridir.
Bende belediyenin spor kompleksinde havuza gittim 2 dönem 1 dönemde uçuklarım azdı bitmek bilmedi, 2. dönemde ise gözlerimin her ikiside mikrop kaptı şişti şişti şişti.. Gideceğin komplekse şunu sor canım havuzu nasıl temizliyorsunuz? gereginden fazla klorlamı? yoksa değişimlemi,.. Ve su değişim aralıkları ne ? Yoksa bayağı bir zorluk çekersin :26::26:
ayyy sunnnn ben sana öle mi dedim Yarattınız dicektinnnnnnn
ayyy sunnnn ben sana öle mi dedim Yarattınız dicektinnnnnnn
ayy canım yaaa... ben sürekli gidiyorum, hiç bişey olmadı şimdiye kadar. yine gidersem aynı havuza gideceğim. tek sevdiğim spor yüzme. ha bi de pilates... e hamile pilatesine gidebileceğim yakın yer yok en azından yümzeye gidiyim diyorum.. ben yine de bunları soracağım canım çok sağol....
aysun coştu, eee kız mühendis oluşumla olmuş olabilir
yavrum oluşturdunuz dedim yaratmak sadece Allaha mahsus olduğundan o kelimeyi kullanmak istemedimm
oluşturmak hıı ne oldu beğenemedin miiii
bak kızım seni çok fena ısırırımmzorla insanı yoldan çıkarıyorlar yahuuu birde pişman olsaydııınnnn
maşallahhhh dil papuç gibi... dilini fazla uzun oluşturmuşuz, nerde senin müdürün, alsın seni toplantıya götürsün
evet canımm ben yumurta atom çekirdeğiyle sperm atom çekirdeğinin uygun sıcaklıkla tepkimeye girmeleri sonucunda ısı ile birlikte oluşmuşum nasıl beğendin miii
maşallahhhh dil papuç gibi... dilini fazla uzun oluşturmuşuz, nerde senin müdürün, alsın seni toplantıya götürsün
evet benim doktorumda erken bakmaktan yana 15 gün önce gittiğimde bile her şeyi inceledi bir ön ayrıntılı ultrason yaptım dedi, ama ben 18-19. haftalarda alıyorum cumartesi gel dedi. bu cumartesi gidiyorum bakalım inşallah her şey yolundadır:)
ayy canım yaaa... ben sürekli gidiyorum, hiç bişey olmadı şimdiye kadar. yine gidersem aynı havuza gideceğim. tek sevdiğim spor yüzme. ha bi de pilates... e hamile pilatesine gidebileceğim yakın yer yok en azından yümzeye gidiyim diyorum.. ben yine de bunları soracağım canım çok sağol....
aysun coştu, eee kız mühendis oluşumla olmuş olabilir
benim müdürüm yok artık canım bölümün tek yetkilisi ve sorumlusu benimmmm hihohohohohoohh sadece patron götürebilir beni oda firmada yok şüküürrr başına kaldım anlıyacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?