2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gözün aydın canım. darısı bulemsunun başına. ayrıntılıya çoğu kişi randevu aldı. inşallah hepimizin bebişleri iyidir.

tamam şekerim çaktırmaaa

öhö öhööö 2012 kasım anneleri topiği beni sizler oluşturdunuz sayenizde buralardayımm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerrrr

ayyyyyy nasıl bişi oluşturduk biz böyle pişman mıyım :26: aslaaaaaaaaaa

ay tatlım bende ömrumde bu kafdar ekşi yedımı bılmem resmen tursu suyu ıctımı lıımonu tuzlayıp yedımı bılıyorum
EEE NE DEMİŞLER YE EKŞİYİ DOĞUR ERKEĞİ HAHHAHA

bu lafta bir gariplik var ama neyse :)

inşalla tatlım senınde 14. Haftan hayırlı uğurlu olsun ay benım 14.hafta da 1 hafta boyunca acaip başım ağrımıştı sendede varmı tatlım

geçen hafta baş agrısı mide bulantısı sancım oldu geçti Elhamdülillah Allah bağışlasın bebeklerimizi

saol şekerim inşAllah hep birlikte 40.haftaları görürüz

merwecik nerde yahuuuu annesininbirtanesi hemmşommmm

ben kaptım havuzdan mikrop ((( o yüzden asla girmiyorum artık.

Maalesef canım,havuz bana da yaramıyor,geçen sene çalışırken akşamları yüzmeye gidiyordum,belediyenin spor kompleksine
yazın da tatile gitmiştik normalde sevmem havuzu ama kaydırak muhabbetinden girmek zorunda kalıyordum.

2 kere mantar enfeksiyonu geçirdim.
Dr a gittim kesinlikle bir daha havuza gimiyorsun dedi..

Tatilde bile fitil kullanmıştımNe hassas şeylerimiz varmış
aysun'un dediği gibi bıdış ahahahaha

evet benim doktorumda erken bakmaktan yana 15 gün önce gittiğimde bile her şeyi inceledi bir ön ayrıntılı ultrason yaptım dedi, ama ben 18-19. haftalarda alıyorum cumartesi gel dedi. bu cumartesi gidiyorum bakalım inşallah her şey yolundadır:)

Gözünaydın canımmm
Ayrıntılıyı bende merak ediyorum 20. haftayı iple çekiyorum desem yeridir.

ayyy sunnnn ben sana öle mi dedim Yarattınız dicektinnnnnnn

beni sizler oluşturdunuz ? muuu?

valla şekerim anca bu kadar oldu napalım... seni oluşturmak zor iş .

yavrum oluşturdunuz dedim yaratmak sadece Allaha mahsus olduğundan o kelimeyi kullanmak istemedimm

oluşturmak hıı ne oldu beğenemedin miiii

bak kızım seni çok fena ısırırımm zorla insanı yoldan çıkarıyorlar yahuuu birde pişman olsaydııınnnn

Gözünaydın canımmm
Ayrıntılıyı bende merak ediyorum 20. haftayı iple çekiyorum desem yeridir.

çok sağoş tatlım darısı başınıza ay vet ya bende meraktayım aslında heryerını ıncalıyomuş farklı bı boyut yanı amannn inşalla sorun cıkmaz hıcbırımızde tatlım

ayy canım yaaa... ben sürekli gidiyorum, hiç bişey olmadı şimdiye kadar. yine gidersem aynı havuza gideceğim. tek sevdiğim spor yüzme. ha bi de pilates... e hamile pilatesine gidebileceğim yakın yer yok en azından yümzeye gidiyim diyorum.. ben yine de bunları soracağım canım çok sağol....

ayyy sunnnn ben sana öle mi dedim Yarattınız dicektinnnnnnn

aysun coştu, eee kız mühendis oluşumla olmuş olabilir

evet canımm ben yumurta atom çekirdeğiyle sperm atom çekirdeğinin uygun sıcaklıkla tepkimeye girmeleri sonucunda ısı ile birlikte oluşmuşum nasıl beğendin miii

maşallahhhh dil papuç gibi... dilini fazla uzun oluşturmuşuz, nerde senin müdürün, alsın seni toplantıya götürsün

maşallahhhh dil papuç gibi... dilini fazla uzun oluşturmuşuz, nerde senin müdürün, alsın seni toplantıya götürsün

benim müdürüm yok artık canım bölümün tek yetkilisi ve sorumlusu benimmmm hihohohohohoohh sadece patron götürebilir beni oda firmada yok şüküürrr başına kaldım anlıyacağın

o zman en erkekn sen gıdıceksın tatlım bılgılendırırsın o zman tatlım bize 20.hafat için yönlendırdılar sanırım 22 hazıranda gidicez

canım benimde en sevdiğim hatta tek sevdiğim spor bayılıyorum çok gittim hiç bir şey olmadı bu zamana kadar ama dikkatli olmak lazım misal çok yoğun olacağını bildiğin saatlerde değilde daha çok sabahları gitmek daha güzel oluyor bence , zaten hamilelikte en güzel spor bence ya plates yada yüzmek diğerleri çok yorucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…