2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bugün ofiste tektim öğleden önce ve yüksek sels hızlı müzik dinliyordum.. bebek nasıl hareketlendi tekmeler, dönmeler ve garip garip titremeleri vardı:) dedim bu müziği duyuyo ve tepki veriyor. sonra slow müziğe geçtim hareket yok. tekrar canlı müzik açtım yine başladı fingirdemeye anlatamam size ya muhteşemdi bebeğim artık duyuyor ben eminim buna:) ay Allahım herkese tattırsın bu güzelliği ya ne mükemmel bişeymiş:)

arkadşlar merhaba ben ekim annesiyim birşey sormak için sizleri ziyaret ettim öncelikle allah hepinizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
soruma gelince ;2li tarama test sonucunuz ne çıktı benim ki 2040 ta 1 çıktı doktor da normal dedi ama etrafımdakilere göre düşük olunca karşılaştırma yapmak istedim sizlerin kaç çıktı... şimdidedn teeşkekürlerrr

niltt kullanıcısından alıntı

Ayy keşke söylemeseydim bak içime oturacak şimdi......

Canımmm ne demek valla bak gönderirim hiç sorun değil,sorma bende hastasıyım.Bi de eşimle rakı falan içtiğimiz zamanlarda çok severim ben şalgamı eşime de dedim zaten "o arkadaşına söyle yanlış zamanda gönderdi bunu"diye :))

İLK 3 AYINDA BEN HAYATIMDA İÇMEDİĞİM BİŞİYİ ŞALGAMI İÇTİM

ayy yavrum benim yaaaa
canım rahatsız oluyo olabilir mi bebek yüksek sesli hızlı müzikten? sakin müziği açınca sakinleşti diyosun çünkü...

istanbulda havalar deprestı bı gunes bı gök gurultulu yağmur.hava benı de vurdu sanahtan berı kendımı kötu hıssedıyorum şeker yuklemesı bana da yapılcak kesın yuksek cıkcak ya 2lı testte sınyallerı almıstım 1 deger yuksektı o da sekerle ılgılı bı degermıs.bıde tansıyon eklenırse buna aman amannn

canım hiç kurcalama ben bunu hep söylüyorum doktorun iyiyse ona itimat et.. benim kuzenimde de çok yüksek çıktı rakamlar o kadar uğraştı ki garibim sonuçta hiç bişey çıkmadı. mühim olam ayrıntılı ultrason canım :)

ayy yavrum benim yaaaa
canım rahatsız oluyo olabilir mi bebek yüksek sesli hızlı müzikten? sakin müziği açınca sakinleşti diyosun çünkü...

ya hiç rahatsız olmuş bi hali yoktu bence seviyor oynak benim olum:) ankaralıyız biz o da bize çekmiş muhtemelen:) anlıyorsun rahatsız olunca mesela kusarken kaslarım onu sıkıştırınca çırpınıyor anlıyorum bu öyle değildi:)

10.000/1 çıkmıştı benim de,darısı 4'lü testime inşallah yaaa:26:

İLK 3 AYINDA BEN HAYATIMDA İÇMEDİĞİM BİŞİYİ ŞALGAMI İÇTİM

Bak o da büyük cesaret valla,amaaan 3 ayı da atlattık.Dr um diyo ki amaaan ucunda ölüm yok ya ye gitsin,iç gitsin
acaip bi adam yaa hasta değil hamilesin,sadece vitaminli şeyler ye vitaminsiz de ye ama abartma der...

Arkadaşlar bir soru sormak için ziyaret ettim bir sürü üye var ama hiç kimse cevap vermedi sağolun.... Allaha emanet olunnn...

teşekkür ederim lavinya çok sağol...

evet yaa bugün dolu yağdı resmenn... şimdi de günaş çıktı tekrar...
şeker yüklemesi kaçıncı haftadan sonra yapılıyor? benim bildiğim kadarıyla tüm hamişlere yapılıyor zaten...

bu kadar kötü olamııcammm

düğünde sorarlar ona "nerde gelininle oğlun, gelmediler mi" diye, yeter ona

ben kötuyum galıba ya bızım kaynanamla huylarımız cok benzer bırbırıne genelde ıyıyızdır bı durum varsa ıkımızde surat asarız.tartısılcak bısı varsa ıkımızde sölenırız çemkırıırız 2 gun konusmayız 3.gun sankı hıcbısı olmamıs gıbı devam ederız sevıyorum bu ılıskıyı:))

çok guzel laf sokarım bıde.

Bebişime Tchaikowsky,Mozart ve Vivaldi dinletiyorum bende genelde..

Zaten İst.da hava da yağmurlu yağmurla klasik müzik çok dinlendirici oluyo,çok severim:126:

Çok merak etmeye başladım bzim topik ünlendimi acaba ?
Her gelen soru sorup cevabını beklemeyip, basıyor fırçayı gidiyor ? Yada bugün günüde benimmi haberim yok ?

kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????

canım google dan baktın mı? şeker yüklemesi yapacaz evet ama sonucunda ne olacak bilmiyorum.

toplantıya çağııryorlar öptümmm

:)))))))) müdür yok patron yok toplantı var. yazık sana ya aysun neyse orda bol bol konuşta burda kafamızı şişirme

bu oranın büyük olması çocuk biraz sağlıksız olacak değil ki? 200 lere düşünce tehlike var demek. maalesef hiçbir sonuç garanti değil. doktor sorun yok diyorsa yoktur.

amin canım. denemek lazım. acaba hareket etmesinin nedeni ne? yani bilimsel olarak.

Arkadaşlar bir soru sormak için ziyaret ettim bir sürü üye var ama hiç kimse cevap vermedi sağolun.... Allaha emanet olunnn...

mesajlar çok hızlı yazılıyor, sonradan görünüyor önce yazılanlar. bir soru sormak için değilde sürekli bekleriz.

Her gelen soru sorup cevabını beklemeyip, basıyor fırçayı gidiyor ? Yada bugün günüde benimmi haberim yok ?

Valla canım henüz ekşi sözlükte falan görmedim..Fırçalayan derken şu "kgl"denen dr yerine hocaya giden arkadaş mı?

tam bende böyle bir şey geçiriyordum kafamdan sen hislerime tercüman oldun balım:) ya anlamadığım herkes nöbet tutmuyo başında bazen hemen yazıyorsun bazen işin oluyo geç yazıyorsun. heralde hamilelik stresinden yaşadıklarının stresinden fazla hassas oluyorlar bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…