Kız keşke başka bişey dileseydin,biri sustursun dedin sustu
Ama bu Adana'dan be anacım buralarda böyle acısını içmedim ben hiç..
Aynen yaa bi parça içelim bi yerimiz şişmesin sonra
o kocişe buyuk bır alkıs öleyse:)))
kızlar bugün ofiste tektim öğleden önce ve yüksek sels hızlı müzik dinliyordum.. bebek nasıl hareketlendi tekmeler, dönmeler ve garip garip titremeleri vardı:) dedim bu müziği duyuyo ve tepki veriyor. sonra slow müziğe geçtim hareket yok. tekrar canlı müzik açtım yine başladı fingirdemeye anlatamam size ya muhteşemdibebeğim artık duyuyor ben eminim buna:) ay Allahım herkese tattırsın bu güzelliği ya ne mükemmel bişeymiş:)
ay valla sorma yaa :26:
henüz kayınvalidemin haberi yok, arayıp söylesem mi
ara söle :)))
arkadşlar merhaba ben ekim annesiyim birşey sormak için sizleri ziyaret ettim öncelikle allah hepinizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
soruma gelince ;2li tarama test sonucunuz ne çıktı benim ki 2040 ta 1 çıktı doktor da normal dedi ama etrafımdakilere göre düşük olunca karşılaştırma yapmak istedim sizlerin kaç çıktı... şimdidedn teeşkekürlerrr
ayy yavrum benim yaaaa
canım rahatsız oluyo olabilir mi bebek yüksek sesli hızlı müzikten? sakin müziği açınca sakinleşti diyosun çünkü...
arkadşlar merhaba ben ekim annesiyim birşey sormak için sizleri ziyaret ettim öncelikle allah hepinizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
soruma gelince ;2li tarama test sonucunuz ne çıktı benim ki 2040 ta 1 çıktı doktor da normal dedi ama etrafımdakilere göre düşük olunca karşılaştırma yapmak istedim sizlerin kaç çıktı... şimdidedn teeşkekürlerrr
İLK 3 AYINDA BEN HAYATIMDA İÇMEDİĞİM BİŞİYİ ŞALGAMI İÇTİM
canım hiç kurcalama ben bunu hep söylüyorum doktorun iyiyse ona itimat et.. Benim kuzenimde de çok yüksek çıktı rakamlar o kadar uğraştı ki garibim sonuçta hiç bişey çıkmadı. Mühim olam ayrıntılı ultrason canım :)
ya hiç rahatsız olmuş bi hali yoktu bence seviyor oynak benim olum:) ankaralıyız biz o da bize çekmiş muhtemelen:) anlıyorsun rahatsız olunca mesela kusarken kaslarım onu sıkıştırınca çırpınıyor anlıyorum bu öyle değildi:)
istanbulda havalar deprestı bı gunes bı gök gurultulu yağmur.hava benı de vurdu sanahtan berı kendımı kötu hıssedıyorum şeker yuklemesı bana da yapılcak kesın yuksek cıkcak ya 2lı testte sınyallerı almıstım 1 deger yuksektı o da sekerle ılgılı bı degermıs.bıde tansıyon eklenırse buna aman amannn
bu kadar kötü olamııcammm
düğünde sorarlar ona "nerde gelininle oğlun, gelmediler mi" diye, yeter ona
evet yaa bugün dolu yağdı resmenn... şimdi de günaş çıktı tekrar...
şeker yüklemesi kaçıncı haftadan sonra yapılıyor? benim bildiğim kadarıyla tüm hamişlere yapılıyor zaten...
kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????
toplantıya çağııryorlar öptümmm
kızlar bugün ofiste tektim öğleden önce ve yüksek sels hızlı müzik dinliyordum.. bebek nasıl hareketlendi tekmeler, dönmeler ve garip garip titremeleri vardı:) dedim bu müziği duyuyo ve tepki veriyor. sonra slow müziğe geçtim hareket yok. tekrar canlı müzik açtım yine başladı fingirdemeye anlatamam size ya muhteşemdibebeğim artık duyuyor ben eminim buna:) ay Allahım herkese tattırsın bu güzelliği ya ne mükemmel bişeymiş:)
Arkadaşlar bir soru sormak için ziyaret ettim bir sürü üye var ama hiç kimse cevap vermedi sağolun.... Allaha emanet olunnn...
Çok merak etmeye başladım bzim topik ünlendimi acaba ?
Her gelen soru sorup cevabını beklemeyip, basıyor fırçayı gidiyor ?Yada bugün günüde benimmi haberim yok ?
Çok merak etmeye başladım bzim topik ünlendimi acaba ?
Her gelen soru sorup cevabını beklemeyip, basıyor fırçayı gidiyor ?Yada bugün günüde benimmi haberim yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?